Home / Internațional / Slovacia: Ordine în Comunitățile Țigănești

Slovacia: Ordine în Comunitățile Țigănești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 1, 2018

Problema țiganilor nu se va rezolva de la sine.

Cum vrea Slovacia să o rezolve? Nu știm exact, dar un lucru știm sigur:

Nu prin corectitudine politică.

Frip:

Robert Fico, prim ministru al Slovaciei: „Nu mai tolerăm oamenii care profită de sistemul social, care îi hărţuiesc pe cetăţenii cinstiţi şi care deranjează liniştea din oraşe şi din sate. Ajunge cu toleranţa. Trebuie să punem ordine în comunitățile țigănești!

Nouă ne este teamă să spunem lucruri care nu sunt corecte politic şi, în felul acesta, extremiştii şi radicalii profită  și utilizează acest limbaj care le aduce un sprijin larg. Corectitudinea politică nu mai are loc în lumea aceasta.” 

Un prim-ministru pe gustul meu.

Culmea corectitudinii politice e să fii jefuit de țigani și apoi să primești amendă pentru că nu le-ai spus rromi.

Dacă mila este primul impuls al omului european la vederea unor copii săraci, ține cont că puradeii, făcuți și folosiți de părinți doar pentru a face bani, ulterior devin infractorii, interlopii și criminalii de mâine.

Pe când și la noi adevărul spus în față? Pe când o să renunțe și presa și politicienii noștri la această mizerie comunistă numită Corectitudine Politică și care, în realitate, este noua cenzură impusă de marxismul cultural promovat din SUA în toată lumea?

Pe când o să moară niște fosile, fii și nepoți de bolșevici.

Pe când tineretul o să-și genereze lideri cu inițiativă.

Eventual pe când o să aibă loc prima arestare pentru exprimarea unei opinii.

Deși cu toții știm că imaginea de TARĂ A ȚIGANILOR ne este făcută de presa internațională datorită țiganilor plecați din România și care, în Occident, se ocupă cu cerșitul, cu prostituția, cu hoții și tâlhării, NU AVEM VOIE să spunem „că un grup de țigani din România a făcut cutare infracțiune”, că nu e corect politic. Conform cenzurii, trebuie să spunem că „un grup de români a făcut acel lucru”. Sigur, ei sunt cetățeni români dar au o altă etnie și nu este nimic greșit să o definim în astfel de cazuri, pentru a nu se mai crea această confuzie lucrată în laboratoarele sorosite potrivit căreia ROM= ROMÂN.

Un cetățean român nu este neapărat un român.

La urma urmei cetățenia e doar o bucată de hârtie.

Românismul implică o gândire specifică, un sistem de judecată bazat pe valori sănătoase și un suflet viu, alimentat de credința în Dumnezeu.

 

One comment

  1. Țigăniada decomplexată, promovată prin mass media, ne-a adus cel puțin două generații în pragul patologiei agravate. De-generații de dușmani ai poporului român și al bunului simț. Nu mai trebuie să ne arătăm toleranți și procesul de “manelizare” a culturii românești trebuie să fie combătută cu determinare. A vorbi deschis despre problema țigănească este primul pas spre ieșirea din coșmarul generat de “jidanul electric”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *