Home / Actualitate / Operațiunea “Dă-ți în Gât Profu’ Neomarxist” – Expunerea Propagandei Politice din Școli

Operațiunea “Dă-ți în Gât Profu’ Neomarxist” – Expunerea Propagandei Politice din Școli

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 14, 2019

Hai să ne distrăm.

Profu' Neomarxist

Un fenomen îngrijorător se infiltrează în școlile și facultățile din România unde profesori sau activiști politici din ONG-uri dubioase îndoctrinează elevii cu propagandă neomarxistă, promovând nonvalorile, ura împotriva simțământului patriotic și disprețul față specificului național care, după noile standarde în vigoare, ar fi devenit valori petrecute, vestigii ale trecutului, precepte din alte timpuri etc.

Ca și cum protecția unui teritoriu, buna gospodărire, rolurile firești de gen și rezistența unui neam în fața oricărei presiuni venite din afară țării sau din lăuntrul ei, elemente fundamentale ale continuității, ar avea un termen de valabilitate în timp…

Nu e de mirare faptul că la paradele de găozari participă foarte mulți adolescenți dacă ne gândim că aceștia, pe lângă agresiunea constantă la care sunt supuși de mass media, sunt încurajați de la catedră, de către profesori care la prima impresia pot părea iresponsabili și inconștienți, dar care dau dovadă de aceiași trădare practicată de speța politică.

Pentru a combate această stare de fapt, plecând de la convingerea că izbăvirea tinerei generații nu o să vină de la vârf, Incorect Politic începe o operațiune de denunțare a antiromânismului și trădării cadrelor profesorale.

Și tu poți contribui direct.

Profu' Neomarxist

Cu siguranță ai simțit acest fenomen, fie în urma unei lecții în care se ridică în slăvi democrația (de fapt, reprezentativitatea acesteia, adică cea mai antidemocratică formă de guvernare) și “valorile europene”, fie când se promovează “toleranța” față de toate minoritățile din societate; anti-discriminarea față de țigani, egalitatea de gen, eternul Holocaust evreiesc, etc.

Dacă ești elev și ai profi sau profe care fac politică în clasă, care sunt pro-gay sau care postează propagandă globalistă pe facebook, trimite-ne filmări, poze sau screenshoturi pe incorectpolitic@protonmail.com. Noi vom alcătui o listă cu astfel de „dascăli” ce au o influență otrăvitoare pentru cultura și sănătatea morală a tineretului.

O vom denumi lista neagră a învățământului.

3 comments

  1. In 2009, inainte de alegerile locale (era moda inrolarii elevilor in actiunile de propaganda electorala, pnl si pd exceland) eram cadru didactic la fostul liceu de chimie din Onesti ,Bacau. In pauza de dinaintea ultimei sau penultimei ore (nu imi amintesc exact) am fost anuntati de directiune sa aducem clasele la care avem ore in sala de conferinte, unde, conducerea formata exclusiv din etnici dominatori inregimentati in pnl si candidati la primarie pentru postul de primar si cele de consilieri, impreuna cu membri ,,Prodemocratia”, intre care si Parvulescu (seful Pro democratia) au facut pana la finalul programului propaganda desantata pentru pnl.
    Propaganda pentru acelasi partid s-a facut si la colegiu Cantemir, din acelasi oras, tot din partea directiunii, deasemeni inregimentata in pnl (aveam completare de norma in acel liceu).Vorbind cu copiii am observat ca nu intelesesera nimic din ce faceau, aveau o ura imensa pentru generatiile mai mari ca ei si retinusera doar sloganurile. Mentionez ca in acea perioada directorii erau numiti exclusiv politic, deasemeni inspectorii.

  2. Norbert Petrovici
    CONFERENTIAR DOCTOR UNIVERSITAR
    DEPARTAMENTUL DE SOCIOLOGIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *