Home / Actualitate / România Singura Țară Fără Partid Naționalist La Europarlamentare?

România Singura Țară Fără Partid Naționalist La Europarlamentare?

Incorect Politic
Martie 15, 2019

Primit pe adresa redacției:

Partid Naționalist La Europarlamentare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a respins contestaţia formulată de reprezentanţii Alianţei Naționaliștilor (PRM-BUN-Noua Dreaptă) la decizia BEC privind înscrierea în alegerile europarlamentare.

Cele 120.000 de semnături strânse până în acest moment de cele 3 partide și o muncă de peste o lună de zile au fost practic anulate de decizia ÎCCJ. Acum suntem în situația de a lua de la capăt această muncă și Noua Dreaptă își afirmă hotărârea de a relua strângerea de semnături în nume propriu.

Deși au mai rămas doar două săptămâni până la termenul limită de depunere a semnăturilor (28 martie), membrii și simpatizanții Partidului Noua Dreaptă încep de astăzi un efort de Sisif, aproape inuman, pentru a relua strângerea semnăturilor în vederea participării Partidului Noua Dreaptă la alegerile europarlamentare din 26 mai!

Prin această campanie, covârșitor de grea pentru noi, vrem să arătăm că pentru Noua Dreaptă nimic nu este imposibil. Că elanul și entuziasmul naționalismului pot depăsi obstacole de neimaginat!

Totuși, suntem conștienți de greutatea luptei la care am (re)pornit și nu excludem posibilitatea de a nu reuși să strângem numărul necesar de 200.000 de semnături până în data de 28 martie. Chiar și în acest caz semnătura voastră nu este în van! Noua Dreaptă cheamă în ajutor orice voluntar naționalist care poate completa un tabel cu semnături. Orice sprijin, oricât de mic, este de folos!

Intensitatea eforturilor noastre este de înteles, pentru că este în joc onoarea României și a naționalismului românesc: în urma alegerilor din 26 mai Țara noastră risca să rămână SINGURA care nu trimite un partid naționalist în Parlamentul European! Iar acest lucru, în contextul revoluției naționaliste din Europa, este inacceptabil pentru mentalitatea și spiritul ofensiv al Noii Drepte!

Biroul de Presă – Noua Dreaptă
presa@nouadreapta.org
www.NouaDreapta.org

2 comments

 1. Da suntem singura tara, de ce sunteti socati de asemenea lucruri cand nu avem nici macar un singur partid de dreapta in tara capabil sa primeasca mai mult de 1% din voturi.Asta fara a mai atinge faptul ca romanii insisi nu sunt nationalisti fiindca considera UE ca fiind necesara pentru dezvoltarea tarii.

 2. Mai crezi intr-o solutie politica?

  Mai crezi ca daca “trezim destui oameni” ei o sa voteze cu un anumit partid, care o sa rezolve problemele?

  Citeste acest argument

  https://gab.ai/Bidenshairplugs#&gid=1&pid=1

  Nu vom scapa de evrei si musulmani fara sa luam arma in mana…

  Nu spun ca azi trebuie sa luam arma in mana… am fi decimati imediat fiindca suntem prea putini.

  Dar spre asta ne indreptam, si trebuie sa ne pregatim sufleteste ca asta urmeaza, vrem, nu vrem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *