Home / Educativ / Omul 2.0 și Transhumanismul

Omul 2.0 și Transhumanismul

Incorect Politic
August 22, 2020

Comentariu iscălit de Augusta:

Faceti publice doua clipuri despre vaccinare si Omul 2.0. Trebuie sa-i constientizam pe toti despre ce se ascunde in vaccinuri.

Doua videouri din care putem vedea ca oculta a demarat inceputul sfarsitului vremurilor. Cele doua video sunt in legatura

Informatiile sunt de pe situl de incredere: https://www.technocracy.news/the-siamese-twins-of-technocracy-and-transhumanism/

Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

GMO=Modificat genetic

Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca. Descarcati videoul de pe youtube la adresa https://getvideo.org/en#youtube/vjHAcZY6l00

Descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/vjHAcZY6l00

Facand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.

Si apoi il puteti viziona in propriul computer, tragand fisierul pe ecranul de vizionare al videoului (sa aveti VLC media player).

Apocalipsa a inceput, odata cu plandemia. Dumnezeu sa ne aiba in paza Lui si Maica Domnului sa ne acopere de tot raul sub preasfantul ei Acoperamant! Doamne, ai mila de noi toti!

“Human 2.0”? A Wake-Up Call To The World Humans 2.0: GMO Vaccinations and Transhumanism

NU LUATI VACCINUL! APEL CATRE LUME AL DR. CARRIE MADEJ

Pentru a viziona filmul in limba romana in propriul computer, am scris o instructiune mai jos. Am gasit un site care extrage subtitrarea in engleza, o traduce in romana, si o putem descarca.

Descarcati videoul la adresa: https://getvideo.org/en#youtube/ywuCRVJVDqs

Descarcati subtitrarea tradusa in romana la adresa subtitle.to/https://www.youtu.be/ywuCRVJVDqs dand click pe butonul SRT din dreptul limbii romane.

*

Dl.av.Gh.Piperea a precizat ca in baza legislastiei de protectie a consumatorului si a pacientului, putem cere ca medicul/ clinica ce face vaccinarea sa-si asume responsabilitatea inclusiv a reactiilor necunoscute si a despagubirii in caz ca ne imbolnavesc. In caz ca refuza, avem voie sa nu ne vaccinam. Eu personal am solicitat avocatului sa-mi intocmeasca contra cost aceste cereri cu temeiurile legale.

One comment

  1. Intre timp cineva a tradus clipul https://youtu.be/oRm39OMO4MY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *