Home / Internațional / Omagiul adus de Ahmadinejad lui Chávez :”La mulți ani, ne lipsești în fiecare zi”

Omagiul adus de Ahmadinejad lui Chávez :”La mulți ani, ne lipsești în fiecare zi”

Incorect Politic
Iulie 29, 2018

Omagiul adus de Ahmadinejad lui Chávez :"La mulți ani, ne lipsești în fiecare zi"

E Țara Mea:

Omagiul adus de Ahmadinejad lui Chávez :”La mulți ani, ne lipsești în fiecare zi”

În urmă cu 5 ani, în timpul ceremoniei de adio adusă lui Hugo Chávez, președintele Iranian, în semn de respect și sinceră prietenie, a sărutat sicriul marelui conducător căzut prea devreme dintre noi. Cei doi conducători, în 9 Ianuarie 2012, au ținut un discurs de foc cu prilejul căruia, cu demnitate și curaj, își reafirmau determinarea și solidaritatea în fața imperialismului american.

Astăzi, Hugo Chávez ar fi împlinit 65 de ani, iar Mahmoud Ahmadinejad nu l-a uitat, publicând un tweet, astăzi, 28 Iulie 2018: “La mulți ani, ne lipsești în fiecare zi”

Iranul și Venezuela, două țări petroliere, independente, care luptă în continuare și dintotdeauna pentru independența lor. Maduro a preluat stafeta de la Chávez și Rohani de la Ahmadinejad, în continuare activi în politică, dar din culisele puterii și din Cer.

Drumul e lung și dificil pentru cei care arată rezistență în fața axei americano-sioniste, Ceaușescu a aflat și el câte ceva despre aceasta…

Loviturile cad din toate direcțiile, justiția internațională închide ochii, mass media bombardează cu minciuni și Europa, teritoriu anexat după 1945, se ascunde cu desăvârșire. Ceea ce numea Bush Jr, “axa răului”, este în realitate “axa binelui”, a rezistenței anti-imperialistă din care făcea parte și Iugoslavia, Irakul sau Libia și care îi numără astăzi în rândurile ei pe cele două Super-Natiuni, Rusia și China. Adică raportul de forță tinde spre schimbare… Doamne ajută!

În momentul de față, Venezula este supusă unei duble destabilizări internă și externă (ca în România, doar că ei luptă, nu se lasă!), iar Iranul se află în vizorul “axei răului” – cea adevărată de această dată – israelo-americană, care dorește să facă din Iran următoarea victimă, să distrugă odată pentru totdeauna această mare națiunea care deranjează planurile “Marelui Israel”, ținând piept americii din 1979 – cinste lor! Idem pentru America latină, urmând exemplul Cubei, prin Venezuela ne arată calea naționalismului-social și creștin, aceste trei mari cuvinte care, atunci când sunt așezate alături, cutremură Sistemul sclavagist imperialist.

La mulți ani, Chávez! Che viva, Chávez – Viva la revolucion, Commandante!

P.S. dacă vreți să aflați sursa reală a problemelor noastre, urmăriți acest videoclip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *