Home / Actualitate / Obiectiv PSD: Legalizarea căsătoriilor LGBT

Obiectiv PSD: Legalizarea căsătoriilor LGBT

Incorect Politic
Septembrie 28, 2023

Obiectiv PSD: Legalizarea căsătoriilor LGBT

Obiectiv PSD: Legalizarea căsătoriilor LGBT

Via R3Media:

Lucian Romașcanu, șeful senatorilor PSD și fost ministru al culturii, afirmă că la „orice lucru decis la nivelul Uniunii Europene este firesc ca și România să adere”, cu referire la decizia CEDO privind cuplurile homosexuale.

El spune că „direcția este acolo”, indicând că ar fi vorba despre o „decizie” sau „directivă a Uniunii Europene”, deși este doar o decizie a CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului).

„Deşi direcţia este acolo, ne asumăm toate obligaţiile care ne revin din calitatea de membru UE, avem şi noi lucruri pe care trebuie să le spunem. O să vedem cum se va interpreta la nivelul Ministerului de Externe, a Ministerului Justiţiei, la nivelul Guvernului această decizie CEDO (…) La orice lucru decis la nivelul Uniunii Europene este firesc ca şi România să adere.

Uniunea Europeană şi calitatea de membru în Uniunea Europeană ne-au adus extrem de multe beneficii, sigur, sunt şi lucruri care nu ne convin întotdeauna, dar trebuie să le luăm în calcul. Întotdeauna deciziile sau directivele Uniunii Europene trebuie updatate legislativ în fiecare ţară membră UE”, a adăugat Romaşcanu.

Potrivit senatorului PSD, în acest domeniu este necesar un demers legislativ pentru armonizarea legislaţiei naţionale cu cea europeană.

Deci, va trebui, cel puţin din părerea mea de acum, să existe un demers legislativ pentru armonizarea legislaţiei naţionale cu cea europeană. Ministerul de Justiţie, Ministerul de Externe trebuie să se pronunţe, să vadă care este modul de aplicare şi termenele şi calendarul pentru asemenea decizii. (…) Având în vedere diferenţele culturale de care am vorbit, cu certitudine va exista un proces de negociere la Uniunea Europeană pe termene. Nu discutăm obligativitatea, pentru că, aşa cum am spus, calitatea de membru UE presupune şi obligaţii, dar calendarul, modul de adoptare vor trebui discutate la nivelul Guvernului şi apoi la nivelul Parlamentului”, a spus Romaşcanu.

În realitate, deciziile CEDO nu au nicio legătură cu statutul României de membră a Uniunii Europene

De altfel, Uniunea Europeană nu are jurisdicția asupra legislației privind starea civilă din România, aceasta fiind un atribut al suveranității naționale.

Afirmațiile lui Romașcanu sunt, probabil, ecoul șefului său de partid, Marcel Ciolacu. Romașcanu are o relație foarte apropiată cu Ciolacu: soția lui Romașcanu a fost numită șef de cabinet a premierului.

Familia Romașcanu este nașa fiului lui Marcel Ciolacu.

3 comments

  1. Toată povestea cu LGBT și cu transgenderii, plus inițierea sexuală a copiilor de la 3 ani nu este decît expresia concretă, ” politica” a scrierilor celui mai mare satanist, Aleister Crowley, șeful ordinului templului de est ( Ordo Templi Orientis ), renumit pentru viața sa dezmatata și pentru sacrificarea a peste 150 de copii înspre lauda stăpînului sau declarat, Satana. Iar cum politica ” înaltă ” este făcută dintotdeauna de ocultisti și adoratori luciferieni, practicanți ai religiilor cu mistere antice, desigur că ni se impun acum mai mult ca niciodată toate aceste practici mistico- satanice, deoarece într-acolo ne îndreptăm. Cine este Marele Arhitect al Universului al francmasoneriei dacă nu Lucifer? Care va fi religia Universală dacă nu Satanismul? E cazul să ne trezim din somnul dulce, căci orice are un început, dar și un sfîrșit !

  2. Obiectivul “poolitic” al PSD este sodomizarea generalizata a tuturor membrilor.
    Alogenul de Ciolacu manca-ti-as e vai mama lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *