Home / Educativ / O teorie groaznică despre viitorul apropiat

O teorie groaznică despre viitorul apropiat

Incorect Politic
Octombrie 12, 2021

O teorie groaznică despre viitorul apropiat

O teorie groaznică despre viitorul apropiat

din partea economistului Dan Diaconu

Via Trenduri:

Fără a încerca să vă induc panica, o să vă spun că informațiile pe care le am sunt extrem de ciudate. N-am o confirmare a lor, dar tind să cred că ceea ce vă compilez în continuare este cât se poate de adevărat. Cineva ne vinde. V-am spus-o de mai multe ori. Cineva a fost într-o călătorie în SUA în condiții de nabab, aparent pentru a merge la ONU. Nu acesta a fost scopul, ci participarea la o reuniune dedicată „luptei împotriva COVID”. Reuniune patronată de păpușa Biden. V-am spus cu acea ocazie că România a fost vândută pe altarul „marii resetări”. Și iată-ne în funcția de „pistă de încercare”.

De ce cad secerați atâția oameni? „Pentru că nevaccinați!” – vor sări din boscheți tefeleii. Aiurea, tovarăși, sunteți proști ca întotdeauna. Cad la un loc vaccinați și nevaccinați. Aveți o explicație? La unii vaccinați se întâmplă un fenomen ciudat: boala se manifestă în două valuri. Primul val pare o răceală ușoară și durează 1-2 săptămâni. La 14 zile, conform protocolului, omul e  liber. Și el are impresia că totul s-a rezolvat. Doar că, ghinion! După câteva zile de aparentă normalitate, urmează faza a doua care e decimantă: temperatura crește brusc și nu cedează la nimic. Cei care scapă, scapă, ceilalți se pierd. V-a spus cineva asta?

Spitalele au rol strict decorativ. Nu-ți fac nimic în spital. Sunt o anticameră a morții deoarece nu au ce să-ți facă din cauză de medicație ioc. Ce se întâmplă? Exact ceea ce-a fost stabilit. Trebuie spectacol. Un spectacol mare. Și-acum să vă povestesc care-i treaba.

România, ca și multe alte state, a trecut prin epidemia de COVID în primăvara anului 2019(o să-i spunem tulpina α, fără nicio legătură cu codificarea falsă utilizată la scară mare acum). Surprinși, nu? Vectorii care au răspândit infecția au fost soldații americani, infestați și ei, fără să știe. Ce virus era? O variantă atenuată a unui coronavirus care dădea, în cel mai rău caz, o răceală extrem de ușoară. Motivul infectării în masă? Imunizarea unor largi segmente de populație din statele aliate pentru a preveni un atac sub steag fals pe care doreau să-l instrumenteze. Rețineți vă rog că întregul program de cercetare a coronavirusurilor a fost sponsorizat de serviciile secrete americane, dar de participat au participat și chinezii. Ceea ce nu au înțeles americanii a fost că în laboratoarele chinezești s-au făcut cercetări paralele celor „trasate” de americani. Mai mult, chinezii și-au pus întregul spionaj să culeagă informații despre program mirosind că e ceva mai mult decât o simplă vânătoare de lilieci.

Au venit apoi Jocurile Olimpice Militare din Wuhan. Aici militarii americani au venit infectați cu o variantă îmbunătățită a virusului, dar cu aceeași tulpină α. Doar că, în timp ce virusul trebuia să le provoace maxim o răceală ușoară, ceva n-a „funcționat”. Sportivii militari americani au avut probleme de sănătate destul de mari, iar performanțele lor de acolo au fost submediocre. Se pare că chinezii au înțeles ceea ce urma să se întâmple și au transformat o operațiune sub steag fals într-una sub „steagul steagului fals”: probabil militarii americani au fost infectați cu varianta chinezească a virusului, cea pe care-o vom numi β. O variantă cu o contagiozitate medie spre înaltă și care dădea simptome de răceală. Pentru a acoperi operațiunea(sau poate din greșeală) chinezii au dat drumul virusului β în Wuhan. Operațiunea a fost ultrasecretă, iar autoritățile au fost lăsate să acționeze așa cum o fac ele. De-aceea în prima fază a intervenit negarea, iar abia în a doua fază a venit supra-reacția(țineți minte oamenii extrași cu forța din căminul propriu dacă aveau temperatură).

Pe măsură ce în Wuhan se desfășura nebunia, americanii își frecau mâinile de bucurie: operațiunea le ieșise! Chinezii sufereau, astfel încât America avea să profite de pe urma acestei suferințe forțând re-internalizarea producției sau mutarea unei hălci importante în India(politica economică a lui Trump). De-atunci vine și narativul „o banală răceală” repetat – rețineți – în toate țările aliate ale SUA. Doar că „banala răceală” s-a dovedit a fi altceva. Americanii au încasat o directă de dreapta în figură fără să înțeleagă ce se întâmplă. Aici a intervenit haosul. Responsabilii militari care se jucaseră cu varianta α s-au prins târziu că, de fapt, chinezii și-au bătut joc de ei aruncându-le o variantă necunoscută, așa-numita de noi β. Sunt câțiva insideri de la americani care au știut din start de jocul chinezesc care, probabil, e instrumentat cot la cot cu gașca globalistă. Printre ei dementul Fauci. În acest fel Trump s-a trezit că-i explodează problema în freză. După ce s-au dezmeticit, dacă mai țineți minte, au început retorica cu „virusul chinezesc”. 

Al treilea atac a fost instrumentat de chinezi, de data aceasta în India unde au lansat varianta „γ”, un fel de upgrade strategic al variantei β: de la o contagiozitate medie spre mare, virusul a ajuns la o contagiozitate foarte mare. De ce India? Pentru că ea fusese aleasă de Trump ca țară de refugiu pentru liniile de producție externalizate. India a luptat pe două planuri cu pandemia: pe de o parte cu pachetul de medicație clasică(cel care include inclusiv ivermectină) și pe de altă parte, la inițiativa globaliștilor, prin dezvoltarea unui vaccin propriu. Tratamentul cu ivermectină a avut un succes teribil, ducând la prăbușirea îmbolnăvirilor. Cu vaccinul însă e o altă poveste. India a dezvoltat primul vaccin din lume pe bază de … ADN. E un vaccin care se distribuie în trei doze și a cărui eficacitate este de … 66.6%!!! Ciudate coincidențe.

Varianta indiană a devenit varianta dominantă pe planetă. De asemenea, este și punctul de cotitură. De ce? Deoarece de aici se va dezvolta adevărata armă biologică. Aici intră în scenă vânduta Românie. Nu vi se pare că „la semnal” a izbucnit întreaga nebunie la noi? Prea după ce Plăvanul a venit de la New York s-a acutizat situația. Nu vi se pare că au zbârnâit cam aiurea avioanele deasupra orașelor? Unii susțineau că dau cu insecticide împotriva țânțarilor.  Iată, situația va continua să se acutizeze. Este valul nevaccinaților? NU! Este valul tuturor deoarece la noi nu acționează varianta γ, cea căreia oficial i se spune „delta”, ci o variantă îmbunătățită, probabil adevărata variantă δ(fără câteva caracteristici pe care le voi dezvolta mai târziu). Actuala variantă din România seceră în egală măsură vaccinații și nevaccinații. Spre deosebire de celelalte dezvoltă simptome mai grave: aici e upgrade-ul. Mai e însă ceva: contagiozitatea crește. Pe la colțuri se vorbește că virusul acesta atacă o particularitate ADN existentă la 5-7% din populație. Aceștia sunt cei care „mor inexplicabil”. Problema cu România este că, în mod criminal, se refuză distribuirea medicației către populație pentru a se spori numărul de victime. 

Vaccinarea nu are niciun efect. Din contră, dacă ai luat tulpina nouă ai o evoluție înșelătoare a bolii. După 14 zile nu ești vindecat ci virusul ți-a invadat corpul și sistemul tău imunitar abia atunci îl descoperă. Nu mi-a explicat nimeni de ce, dar se pare că această tulpină reușește să păcălească sistemul imunitar al vaccinaților. Cei care l-au lansat știu chestiunea asta, dar folosesc România ca „exemplu” referitor la ceea ce pățești dacă nu te vaccinezi. De aceea Italia și Franța, urmate de alte țări, introduc vaccinarea obligatorie. Aparent bomba e în România. Dar detonarea ei e pregătită pentru alții. Așa cum v-am mai spus, e o operațiune tipică de acoperire.

Așadar, urmează ca adevăratul atac al variantei δ îmbunătățite să se petreacă în cel mai scurt timp. Nu știu dacă vom ieși din val sau Plăvanul ne-a pregătit o surpriză pentru a ne termina definitiv. Ultima variantă va acționa la nivel mondial. În Europa va face cele mai multe victime în Est, în principal în țările Grupului de la Vișegrad, dar și în Vestul Europei. Rețineți că noua variantă nu produce pagube în populațiile de culoare! Și nici în rândul arabilor. O particularitate extrem de ciudată! Pare a fi, mai degrabă, un virus targetat pe populația de culoare albă. În ceea ce privește Țările din Grupul de la Vișegrad, în mod aproape hilar, vor deveni primele gazde ale marii migrații dinspre Africa și Orientul Apropiat. De asemenea, acestea vor deveni „centura de foc” din jurul nostru.

Chiar dacă varianta care vine e targetată pe albi, China se pregătește de război, ordonând autorităților locale să construiască în regim de urgență spitale izolate care să aibă disponibile minim 20 de camere la 10 000 de locuitori. Probabil se așteaptă la un atac masiv asupra lor. E un semn clar care ne demonstrează că încleștarea la nivel mondial e maximă. De fapt noi suntem în plin război și nu ne-am prins. 

Ce trebuie să facem noi? În primul rând să fim pregătiți. Nu mai așteptați de la autorități care sunt criminale. Plăvanul vrea ca azi să instituie un guvern de uniune națională – sau cu largă susținere parlamentară – astfel încât să poată pune la cale întreg programul care i-a fost dictat de la Washington. I se rupe de români. Îi vrea morți pe toți. Așadar, dacă vreți să aveți vreo șansă, bazați-vă pe imunitatea voastră naturală și – îmi spune cineva – feriți-vă să recontactați virusul dacă l-ați avut deoarece e posibil să vi se întâmple ceea ce li se întâmplă vaccinaților. Varianta δ care circulă acum e una blândă, dar cea care vine va fi groaznică! De asemenea, asigurați-vă medicamentele necesare. Antiviralele recomandate sunt bune pentru că reduc viremia și ajută corpul să lupte singur. Nu vă lăsați pe-o ureche! Lupta asta va fi mai groaznică decât tot ce-ați văzut până acum. De-aici vor ieși două categorii de oameni: sclavii – cei vaccinați al căror trup va aparține companiei farmaceutice la care vor trebui să se „aboneze” pentru a supraviețui – și, dacă se va permite asta, oamenii liberi, cei al căror sistem imunitar a trecut de nebunie. Nu vreau să vă sperii, dar nici să vă las să vă culcați pe-o ureche. Fiți atenți deoarece de acum începe nebunia. 

Vă mai spun ceva înainte de a încheia. Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune. Vaccinul va fi o armă redutabilă, acționând la nivel genetic și făcându-i pe cei care-l iau cu adevărat imuni la variantele suplimentare ale acestui virus care atunci va fi un super-virus. Rețineți însă că toți cei care vor pica în plasa „confortului” vor deveni sclavii companiei care va produce vaccinul întrucât, pentru a supraviețui, vor trebui să-l repete periodic. Într-adevăr, nu vor mai răci, nu vor mai face gripă, dar vor fi muncitorii de eprubetă ai unui stăpân hapsân. Și fără șansă să scape!

13 comments

 1. Bullshit. A trecut ceva timp de când a apărut Delta care era “super contagioasă” și tot nimic. Doar ne țin stresați cu numărul de cazuri aka teste făcute, presupunând că nu le scot și pe alea din burtă.
  Cât despre China care se pregătește de război… Cred și eu. Senilul Biden si păpușarii lui caută război cu lumânarea.

 2. PENTRU ACEASTA DECLARATIE DAN DIACONU TREBUIE TRAS LA RASPUNDERE IN MODUL CEL MAI SEVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  “Vaccinul va fi o armă redutabilă, acționând la nivel genetic și făcându-i pe cei care-l iau cu adevărat imuni la variantele suplimentare ale acestui virus care atunci va fi un super-virus”

  EXISTA MARI SPECIALISTI IN CORONA AUSSCHUSS SITZUNGEN – in electrolize si alte analize superspecializate care declara ca in vaccinuri exista elemente ciudate in forma de patrat si in forma de foaie plutitoare care sunt cel mai probabil ucigase . Concluzia ireversibila a diversilor analisti este ca avem de a face cu o arma biologica experimentala, menita sa te ucida in timp, daca nu te termina dupa prima sau a doua injectie, dupa a treia mori sigur in timp nedefinit !

  LUATI-VA DISTANTA DE UN INCOMPETENT SAU CUMPARAT CARE VA RECOMANDA VREUN VACCIN d’ASTA, FACUT CU TOATE STATELE PRIN CONTRACTE SECRETIZATE CARE NU OBLIGA COMPANIILE DE CRIMINALI SA DEZVALUIE NICI CONTINUTUL VACCINURILOR, NICI SA PLATEASCA DESPAGUBIRI PENTRU AVARIILE SI MORTILE PROVOCATE DE EXPERIMENTUL LOR MONSTRUOS CU INTENTII EUGENICE SECRETE !

  RUSINE LUI DAN DIACONU !

  IL CREDEAM ALTFEL !

  BINE CA NE-A LAMURIT CINE ESTE DUMNEALUI PRIN LAUDAREA VACCINULUI !
  NU I-AR FI RUSINE !!!

  • DOMNULE DAN DIACONU, PLATESTE-TI TRADUCATOR SI VEZI CE ZICE ACEST UNIVERSITAR, SPECIALIST IN ELEKTROTEHNICA – ofera imagini asupra elementelor suspecte din vaccinuri !
   DACA ESTI CINSTIT ITI FACI BUCATARIA CERCETARII STIINTIFICE !!!
   ALTFEL ESTI JALNIC CA SA AJUNGI SA FACI RECOMANDATII D’ASTEA !

   STII CE-I AIA GRAPHENOXYD SAU ALUMINIU CA ADIUVANT ? SAU ALTE MONSTRUOZITATI DESPRE CARE NU STIM NIMIC !!!!!!!!!!!!!!!!!DATORITA CARORA MOARE LUMEA PE CAPETE DUPA VACCINARE ? JAPONEZII AU GASIT IN MODERNA “Edelstahl” adica otel nobil adica otel foarte perfectionat !
   Mai baga si alte dracovenii in bioreactoare !
   Bergholz vorbeste si despre pamanturi rare .
   Exista posibilitatea de a fi introduse tot felul de nannomateriale !

   Im Gespräch mit Prof. Werner Bergholz (Professor für Elektrotechnik)
   Sitzung 71
   https://corona-ausschuss.de/

   • Mai multe despre producerea acestor injectii :

    Im Gespräch mit Prof. Dr. Werner Bergholz, Herbert Ludwig & Dr. Wolfgang Wodarg
    Sitzung 73
    https://corona-ausschuss.de/

    • MAI COMPLET : NUUU EXISTA MESSPROZESSE(procese de masurat !!!) PENTRU ACESTE REACTII CATASTROFALE DIN CADRUL CERCETARILOR ASUPRA CHARGELOR CONTINUTE DE VACCINURI !

     TOT PROFESORUL BERGHOLZ DISCUTA ASPECTUL PENAL AL ACESTOR IMPERFECTIUNI TEHNICE :
     JUDECATORUL ITI VA CERE NISTE RIGORI SPECIFICATE IN DOCUMENTELE EMMA – INFORMATII NEACCESIBILE DE PRODUCATORII DE VAXXURI COVID 19 !
     :
     carolina gunderode
     October 12, 2021 at 8:23 pm

     Mai multe despre producerea acestor injectii :
     Im Gespräch mit Prof. Dr. Werner Bergholz, Herbert
     Ludwig & Dr. Wolfgang Wodarg

     Sitzung 73

     https://corona-ausschuss.de/

  • si mai departe spune ca vor fi sclavii companiilor medicale, alea care fac service ADN, ca servisurile auto se vor inchide de la pretul carburantilor.

   Exact asta cauta alchimistii, sa il faca pe om sclav, dependent de consumul de proceduri Software. Nu mai merg romanii la bai la namol ca au namol in sange.

  • Multumim pentru corectarea aberatiilor – care se vor (!) – preluate, cica de la un… individ care ar fi fost in SUA cu “manevre”…, mai sa fie!?!
   Inocularea = SINUCIDERE ASISTATA.

 3. din partea “economistului”
  -gresit,Trump nu voia “re-internalizarea producției” si probabil urmarea distrugerea PIETELOR:
  un economist stie distinctia dintre “schimburi”(tratate bilaterale) si “piatza comuna”(fortarea statelor sa “floteze la bursa”;
  maxtor mai tine minte cand instalasera bolshevicii ceaushisti “mercurialul” prin pietzele Romaniei).Trump a scos sua din “acordul trans-pacific”,piatza comuna OBLIGATORIE.un economist se presupune ca stie diferenta fundamentala dintre schimb si vanzare-cumparare!(de exemplu:”certificate verzi false” se pot schimba fara probleme CA O OPERA DE ARTA,
  aviz amatorilor ca sa nu produca infractziune).domunu dd-te faci de ras!

 4. ”Vă mai spun ceva înainte de a încheia. Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune. Vaccinul va fi o armă redutabilă, acționând la nivel genetic și făcându-i pe cei care-l iau cu adevărat imuni la variantele suplimentare ale acestui virus care atunci va fi un super-virus. Rețineți însă că toți cei care vor pica în plasa „confortului” vor deveni sclavii companiei care va produce vaccinul întrucât, pentru a supraviețui, vor trebui să-l repete periodic. Într-adevăr, nu vor mai răci, nu vor mai face gripă, dar vor fi muncitorii de eprubetă ai unui stăpân hapsân. Și fără șansă să scape!…”

  Alooo …silabisiștilor !!!!
  Dacă nu sunteți decât …simpli cititori, nu săriți…la gâtul unuia, care poate fi…specialist, de când tot scrie articole…economice.
  Logica lui, este foarte bună.
  Voi înțelegeți ce scrie acolo !!!!!
  ”…Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune…”

  Repet:
  AȘA VĂ VOR SPUNE….
  AȘA VĂ VOR SPUNE….
  Această IDEE, NU AȚI REȚINUT-O !!!!!
  Chiar dacă exagerează uneori, este prea ”hârșit” în postările pe subiectele lui, încât greu să fie ..ilogic. Pe blogul lui sunt comentarii PERTINENTE, chiar dacă mai sunt unii…biblicoși.

  Succes

  • Citesc mai bine decât tine….până ai scris tu răspunsul, am și citit articolul lui. Trump a fost ocupat în timpul mandatului să nu facă nimic. China l-a decretat pe Soros terorist. Probabil de-aia e așa supărat pe ei.
   Până una alta, după doi ani de “pandemie”, mai trebuie să mă și convingă că există pandemia. Dacă la început mai puteam să cred, acum chiar nu mai pot. Nu dai afară asistente medicale în plină așa zisă pandemie sub pretextul că refuză să se vaccineze.

   ”…Soluția pandemiei va fi un vaccin. Așa vă vor spune…”

   Repet:
   AȘA VĂ VOR SPUNE….
   AȘA VĂ VOR SPUNE….

   Aud asta de doi ani deja. Nu sunt convins.

 5. “Vaccinarea nu are niciun efect. Din contră, dacă ai luat tulpina nouă ai o evoluție înșelătoare a bolii. După 14 zile nu ești vindecat ci virusul ți-a invadat corpul și sistemul tău imunitar abia atunci îl descoperă. Nu mi-a explicat nimeni de ce, dar se pare că această tulpină reușește să păcălească sistemul imunitar al vaccinaților. Cei care l-au lansat știu chestiunea asta, dar folosesc România ca „exemplu” referitor la ceea ce pățești dacă nu te vaccinezi. De aceea Italia și Franța, urmate de alte țări, introduc vaccinarea obligatorie. Aparent bomba e în România. Dar detonarea ei e pregătită pentru alții. Așa cum v-am mai spus, e o operațiune tipică de acoperire.”
  Omul a început să abereze sau mai rău să mintă. Vaccinații mor din cauza vaccinului. Nu din cauza pretinsei tulpini delta.
  https://www.theguardian.com/media/2021/aug/26/bbc-presenter-lisa-shaw-died-of-astrazeneca-covid-vaccine-complications-coroner-finds
  Și ăsta e doar un caz unde au admis adevărul.

 6. Nu incepe rau! – dupa cum cred eu… doar ca nu e “virus” imprastiat ci vaccin arunat in aer/spray-at pentru a fi purtat de aerosoli pentru administrare FARA CONSIMTAMANT.
  Si “de participat”….nu doar chinezii… si canadienii, si japonezii (ATENTIE!)…
  Iata ce zice D. Diaconu:
  “Vectorii care au răspândit infecția au fost soldații americani, infestați și ei, fără să știe. Ce virus era? O variantă atenuată a unui coronavirus care dădea, în cel mai rău caz, o răceală extrem de ușoară. Motivul infectării în masă? Imunizarea unor largi segmente de populație din statele aliate pentru a preveni un atac sub steag fals pe care doreau să-l instrumenteze. Rețineți vă rog că întregul program de cercetare a coronavirusurilor a fost sponsorizat de serviciile secrete americane, dar de participat au participat și chinezii.”
  Iata ce publicase la inceputul anului trecut un japonez:
  https://rense.com/general96/china-outbreak-part-3.php
  Wuhan Contagion Part 3
  Giant Bat-Delivered Coronavirus Was From Japan’s New Unit 731
  By Yoichi Shimatsu – Jan 28, 2020

  Infectarea s-a produs de la sprayul japonez aruncat peste plantatii de fructe, manctae de “vulpile zburatoare” (care nu sint de fapt lilieci…). Acestia au zburat pe uscat, la WUhan – calduri ucigatoare…. fructe uscate la WUhan si neculese = mancare “perfecta” pentru zburatoarele venite cu “vaccinul” luat din fructele spray-ate.
  Animalele au infectat cu balega apele fluviului Yangtze si pestii au “daty” la oameni diaree, varsaturi, temperatura…. ca s-a oprit pescuitul si consumul, de peste din fluviol de peste 4000 de km!
  ai departe – Dumnezeu cu mila.
  Sigur ca vor muri mai multi, accelerat – la ce va asteptati daca fuge prostimea manata de idioti la inocularea cu otravuri si modificatori genetici? Frica de moarte ii impinge mai repede – de ce ti-e fricva, de aia nu scapi!
  Periculos este ca sintem invinovatiti cei normali – adica sanatosi si la trup dar si la minte!
  ….
  Daca autorul “crede” teoria frauduloasa a virologiei si isi pune increderea in injectii/picaturi/pastile numite VACCIN, … orice ai zice, nu va renunta la credinta sa.
  Cum a spus Hristos – Fie voua dupa credinta voastra!

 7. „Nu vi se pare că „la semnal” a izbucnit întreaga nebunie la noi?”
  Desigur, așa s-a întâmplat.
  Dar care anume e ‘unealta’ folosită la a te declara ‘covidat’?
  PCR-ul,nu-i așa?
  Dacă ai să faci zilnic câte un test,
  uneori ai să ieși pozitiv,
  iar alte ori ai să ieși negativ.
  TESTUL NU SPUNE NIMIC
  DESPRE SĂNĂTATEA TA,
  PENTRU CĂ
  NICI NU A FOST INVENTAT PENTRU ASTA!
  Inventatorul PCR-ului, Kary Mullis,
  a repetat de nenumărate ori
  de când l-a inventat (1984)
  și până a murit… SUBIT
  (în toamna lui 2018,
  doar cu câteva luni înainte
  de a se da drumu’ covidiadei…):
  „A NU SE FOLOSI LA DIAGNOSTICARE!”
  Și atunci… de ce se folosește testul?
  TOCMAI PENTRU CĂ GOLANII POT DECLARA
  O SUMEDENIE DE OAMENI CA FIIND
  BOLNAVI ȘI, RESPECTIV, MORȚI DE COVID!
  DACĂ PÂNĂ LA SFÂRȘITUL LUMII
  SE VOR TOT FACE TESTE,
  TOT PÂNĂ ATUNCI VOR FI NUMAI
  RESTRICȚII PESTE RESTRICȚII
  ȘI VACCINURI PESTE VACCINURI!
  Deocamdată, s-au anunțat doar 7 vaccinuri,
  dar au avut grijă să inventeze deja alte… tulpini.
  Evident, pentru fiecare ‘nouă tulpină’,
  vor mai trebui făcute alte 7 vaccinuri…
  TESTUL ÎNTREȚINE NEBUNIA!!!
  Ia să nu se mai facă testări,
  și-ai să vezi cum se sparge buba!
  Uite ce e cu covidiada asta:
  https://www.facebook.com/wiltis.wiltis.1/posts/927540031347132

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *