Home / Internațional / O mare victorie pentru Omenire și Libertate: Curtea Supremă  a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști

O mare victorie pentru Omenire și Libertate: Curtea Supremă  a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști

Redacția Internațională
Incorect Politic
Martie 28, 2021

O mare victorie pentru Omenire și Libertate: Curtea Supremă  a Statelor Unite a anulat Vaccinarea Universală pe care o preconiza Banda lui Bill Gates și a celorlalți tâlhari mondialiști.

Bill Gates, Fauci (falsul specialist americain în boli infecțioase), și Big Pharma au pierdut procesul în fața Curții Supreme a Statelor Unite, pentru că nu au putut dovedi că toate vaccinurile lor din ultinii 32 ani au fost fără pericol pentru sănătatea publică !

Plângerea penală a fost depusă de un grup de savanți și juriști în frunte cu senatorul Robert F. Kennedy Jr. care a declarat: “NOUL VACCIN COVID TREBUIE EVITAT CU ORICE PREȚ”. Vezi:https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa zisul  ”VACCIN ARNm”, de ultimă generație interferează direct cu genomul pacientului, alterând materialul genetic al acestuia. interferează cu direct cu materialul genetic al acestuia. Aceasta este o manipulare genetică interzisă și considerată crimă.

Bun sau rău, Vaccinul tradițional conținea agentul patogen (microb sau virus) fie ucis, fie atenuat sau slăbit, care se injecta în corpul omenesc pentru a produce anticorpi. De data asta este vorba de altceva. Produsul ARNm este o armă biologică de luptă, modificare, manipulare și exterminare genetică a omenirii.>

ARMELE GENETICE ARNm fac parte din grupul cel mai récent de pretinse “vaccinuri”. Odată injectată în organism, această armă genetică pătrunde în celulele omului, reprogramând ARN-ul și ADN-ul care încep să fabrice un alt tip de preoteină decât cea normală, lăsată de Dumnezeu sau Mama Naturp. Altfel spus, acest așa zis vaccin nu are nimic de-a face cu vaccinurile tradiționale, fiind un instrument de influență genetică, O ARMĂ GENETICĂ!

Cu alte cuvinte este vorba de distrugerea pământenilor. Ce se va întâmpla cu cei  ce nu vor  muri într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă după injectarea armei genetice în corpul lor? Răspuns: ACEȘTIA VOR DEVENI OAMENI MODIFICAȚI GENETIC !

Ca urmare a prezenței acestei arme în corpul lor, cei în cauză nu vor mai putea trata consecințele posibile ale acesteia. Vrând, nevrând, cei în cauză vor trebui să accepte aceste consecințe, care nu vor mai putea fi vindecate prin simpla eliminare a toxinelor din organism. Practic, aceștia vor prezenta o boală genetică precum sindromul lui Down, sindromul lui Klinefelter sau cel al lui Turner, insuficiență cardiacă genetică, hemofilie, fibroză chistică, sindromul lui Rett, etc., sindromul genetic dobândit fiind veșnic.

Aceasta înseamnă că: dacă un simptom al injectării apare după efectuarea acesteia, nici eu, nici alt terapeut, nimeni nu  va putea ajuta pe cel în cauză, pentru că distrugerea provocată de această armă genetică este ireversibilă.

Frans Daems  

34 comments

 1. Ce nu înțeleg eu!…, de ce nu anulează direct „existența covidului”?, după mai bine de un an, încă nu a fost izolat, covidul inexistent, este o fraudă globală pentru implementarea noii ordini, genocid subvenționat de guvernele lumii clădit pe corupție, minciună, șantaj.

 2. Marina Barabancea

  Corect! Niste ordinari, aserviti Plandemiei pentru bani sau alte interese personale si/sau de grup.

  • Pt ce boala.sa ne vaccinam mai desteptule.Pt un virus pe care nu stii ca l ai daca nu te testezi cu un test neomologat , neaprobat si cu erori de pana la 90.% ????? Sa ne vaccinam cu un vaccin facut pe genunchi in 3 luni neaprobat si in perioada de testare pana in 2023 ???? Cred ca prostul esti tu.

   • Era bine daca era facut pe genuchi, cum zici tu Dan. Dar nu este. Este foarte bine studiat su pregatit demult. Ia cititi aici:

    semnul fiarei cu buna stiinta. Pai o sa va explic eu in ceea ce urmează, și ce reprezintă acest vaccin:
    Toate vaccinurile precum Pfizer-Biontech, Moderna, Innovio, Johnson&Johnson, Astra-Zeneca, cele produse in Rusia-Sputnik, sau cele produse in China, sunt SEMNUL/NUMARUL FIAREI.
    De ce?
    1.Pentru ca ele contin exact 18 (6+6+6) extracte genomice din retrovirusul HIV care vor patrunde in nucleul celulei si va vor modifica ireversibil genomul.
    2.Acest tip de vaccin este numarul fiarei deoarece contine si alte componente la fel de importante: nanodiamante, puncte cuantice, aur monoatomic, luciferaza-enzima care va va lasa tatuajul invizibil pe piele (pe frunte sau pe mana dreapta, vizibil prin smartphone, cu care veti demonstra ca sunteti vaccinati,Patent number WO2020 060606 Luciferase), nanoboti si bioantene , precum si o substanta inventata de DARPA-hidrogel care transporta vectorul ARN in nucleul celulei in urma unui impuls care va fi dat prin reteaua de internet de noua generatie ( care se instaleaza acum ,mai ales noaptea cand nu aveti voie sa iesiti din casa).. Deci cei care vor lua vaccinul acum nu vor fi modificati genetic imediat, dar in momentul cand acest impuls va fi dat prin noua infrastructura de internet, modificarea genetica va fi aproape instantanee.
    3.Odata ce ai luat acest vaccin, nu mai faci parte din creatie (organic, bazat pe Carbon, inteligenta naturala divina la origine), ci devii sintetic (bazat pe Silicon ,inteligenta artificiala, satanica la origine), un organism modificat genetic, deci nu mai ai ADN-ul original facut de Creator, ci il vei avea pe acela creat pe calculator (pentru ca secventa de 18 inserari genetice a fost creata in silico/pe calculator folosind structura veninului de VIPERA)) de programatori sub inspiratia dusmanului omenirii. Folosirea veninului de vipera este legata de studiile clinice asupra virusului sars-cov2 care ar provoca in cazurile grave o furtuna de citochine, iar remediul pentru aceasta, bentru a restabili echilibrul fiziologic al organismuli alterat de virus a fost gasit de cercetatori in veninul unor specii de vipere…Cu alte cuvinte, te-ai lepadat, faci parte din sistemul fiarei, iar numele tau a fost sters din cartea vietii. Adica, in urma vaccinului, vei avea literalmente structura genetica a SARPELUI in celulele tale, pentru ca genomul tau va fi sters-inactivat de catre ARN-ul mesager (luat de la virusul HIV) din vaccin. Deci vaccinul este ca o muscatura de vipera…Nu se va implanta nici un microcip-aceasta a fost o teorie veche.
    4. Prin internetul lucrurilor, acest vaccin te va conecta la LIBRA, moneda digitala planetara unica, de tip blockchain, a fiarei-care in curand, in urma resetarii financiare globale anuntate,va inlocui toate monedele si criptomonedele actuale-deci fara acest vaccin nu mai ai cum sa cumperi sau sa vinzi, adica nu mai ai cum sa faci parte din sistem.
    5. Prin intermediul punctelor cuantice din vaccin, adica atomi fara nucleu, numai cu electroni, produsi de CERN, dupa semnalul declansator venit de la noul sistem de internet, prin imbinarea acestor electroni cu cei ai calculatoarelor mentionate mai jos, mintile celor care iau vaccinul vor fi conectate la realitatea virtuala a matricei sustinuta de inteligenta artificiala produsa de catre computerele cuantice si D-wave legate in sistem daisy chain, adica ei vor fi in sistem, fara putinta de scapare. Aceasta va marca si tranzitia de la generatia cinci de internet-provizorie si declansatoare la generatia sase :internet total.
    6.Odata ce ai luat vaccinul, controlul sistemului asupra ta va fi absolut, individual, interior, exterior si irevocabil .Graba pentru vaccinare (Operation Warp Speed)vine nu din motivul cresterii ,,numarului cazurilor”, ci din motivul ca autorul vaccinului, cel cazut, stie ca nu mai are decat putin timp…Pentru mai multe informatii , vizitati canalul de pe youtube al lui Anthony Patch , precum si site-ul acestuia, de unde puteti primi un pdf gratuit care detaliaza exact care dintre vaccinuri este numarul fiarei, structura, conceptele stiintifice din spatele vaccinului-care este extrem de sofisticat si avansat, precum si efectele acestui vaccin asupra dvs.
    7.Deci actuala pandemie nu este decat o minciuna creata, pregatita meticulos de foarte mult timp (scenariul sofisticat al pandemiei si toti pasii care s-au aplicat si se aplica acum, diferitele faze de lockdown, restrictii, masti, etc.a fost creat de catre INTELIGENTA ARTIFICIALA cu care lucreaza OMS si ceilalti autori) pentru a implementa imparatia/sistemul fiarei pe planeta si a impune numarul fiarei deghizat in acest vaccin impotriva unei boli si a unui virus care nu exista, adica ,,marea resetare” de care se vorbeste. Pe baza unei false pandemii, intrega omenire va fi resetata social, politic si financiar si fuzionata cu inteligenta artificiala. O problema planetara unica impune o solutie unica implementata de un guvern planetar unic condus doar de un individ…
    Deci chiar numele virusului ,CORONA, ne arata ca ceea ce se petrece acum in lume este INCORONAREA noii ordini mondiale si a unei persoane, αντίΧριστός ,care va ordona eventual ca TOTI sa ia vaccinul si care va conduce noua ordine in curs de realizare . Modificarea genetica a creatiei este o abominatie care nu va fi tolerata de Creator, asa cum nu a fost tolerata nici in timpul lui Noe…
    V-am spus acestea ca sa stiti EXACT ce reprezinta acest vaccin si sa nu mai aveti nici o scuza daca il luati…

   • bravo ca gandesti..esti o pasare rara ..si valoroasa.f serios . o pasare pe cale de disparitie sa zic asa.. pt ca acesti papusati robotizati gandesc la apasarea pe telecomanda dupa cum li se ordona..ca la cainele cu microchip…sunt mult mai jalnici ca un caine chipuit…sunt niste frankenstein in devenire..horror

 3. Dobitoci! Inca o stire falsa. E stiut hoaxul asta inca din Mai 2020. Nu exista nici caz si nici decizie a Curtii Supreme din America. Dar un bou, pe un site de kkt, publica asemenea baliverne. Trist nu e asta. Ci ca se vor gasi inca 1000 de retardati care vor si crede!!!

  • @dan
   …măi idiot retardat, un bou e mai cu minte ca tine, dute în spelunca aia unde ai fost avortat și ia-o din nou de la zero, poate mai iese și ceva omenesc din tine, că prea duhnești a inuman.

 4. Articolul de fata este o prostie a celor cu adevarat vor exterminarea Oare nu stiinta ne a adus in stadiul de dezvoltare actual Numai niste prosti cred in asa bazaconi Oameni trzitiva mergeti si va vaccinat Daca va inbolnaviti nu mergeti la doctor Deci la cei care detin si stiinta vaccinului Santeti niste prosti afiliati la secte inculte rau voitoare care va manipuleaza TREZITIVA prostilor

 5. Știre falsă. Nu știu de unde ați preluat mizeria asta și acum circulă prin oameni care nu știu cum să verifice sursele sau nu cunosc limba engleză!! “Publicație” de doi lei. Mai documentați-vă și nu mai răspândiți minciuni și teorii conspiraționiste.

 6. 1. Cei care au avut Covid si au scapat cu viata pentru ca s-au tratat acasa nu la spital unde majoritatea au fost UCISI intentionat, trebuie sa stie ca 17 ani nu vor mai contacta niciun virus.Acest virus creat in China cu bani din SUA a fortat sistemul imunitar sa produca cele trei tipuri de celule care lupta cu virusii sa se multiplice intr-atat incat numarul lor poate proteja organismul timp de 17 ani.Acest studiu a fost facut de o universitate dein SUA pe 165 de pacienti de diverse varste care au avut Covid.
  2. Sub pretextul vaccinarii te injecteaza cu ARN-transcriptaza si virusul devine autonom si astfel
  organismul nostru devine un rezervor de infectare plin de agenti transportatori catre alti clienti: prieteni, colegi, familie, etc.
  Vaccinul este un POTENTATOR de INFECTARE si RASPANDIRE a virusului Covid 19.
  Vaccinul nu-si face inca efectul criminal pentru ca satanistii vor sa vaccineze toata sau macar jumatate din populatia lumii, si abia atunci activeaza catena ARN de transcriptaza care o contine vaccinul.
  Abia dupa aceasta vaccinare vom putea vorbi de adevarata Pandemie 100 % si de milioane de morti.
  Atunci doar antidotul te poate salva, dar acesta il au numai satanistii care au finantat aceasta pandemogolanie, si care vor sa omoare oamenii ca sa ramana stapani peste toata bogatia Pamantului.
  2. Ivermectina vindeca in doua zile dar criminalii au interzis vanzarea medicamentului pentru ca sa existe morti si sa te determine sa accepti vaccinul ucigas.
  In curand toata pandemogolania se va sfarsi deodata asa cum s-a sfarsit si “gripa spaniola” creata tot de satanistii americani de la acea vreme.

  • satanistii nu sunt americani, rusi sau chinezi. satanistii nu au natie chiar daca locuiesc pretutindeni si au cetatenie si prestigiu; ei urasc omul si iubesc stima de sine si selectia naturala.
   satan este un sinedriu care il controleaza pe lucifer prin puterea cuvantului -sinedriul samanic, se cheama “paznicii lui mesia” pentru ca il pazesc pe mesia, nu pentru ca sunt sub puterea lui mesia(anticristul personificat in fiecare generatie)

 7. Sa anuleze pandemia si o sa cada toate produsele colaterale care fac victime.

  Fabianistii(maltusienii sau inchinatorii la zeita GAIA/ISIS) sa vina cu dovezi clare ca au prins virusul care intra si iese din gura omului!

 8. Asa sa fie !!

 9. Va bateti joc de Noi, de copii de viitorul acestora.
  Nu va ginditi ça cineva trebuie sa va plateasca OENSIILE ACELEA GROSOLANE!!!!

  Sper sa platiti ptr Tôt ceea ce ati provocat.
  Sper sa sfirsiti in IN**RN !

  Lasa ti ne sa RESPIRAM!

 10. Pai spune tu adevarul, domnule de la Brad ca sa ne luminezi si pe noi si cu ce instrumente ai verificat acest adevar. Nu zic ca n-ai avea dreptate dar niste argumente tot ar finecesare

 11. “Daca?” suntem liberi avem voie opinie, deci fiecare e liber sa-si spuna parerea. Imi pun intrebarea, insa, de ce, in general, parerile antivaccinare cam dispar de pe site-uri. Pe cine si de ce deranjeaza, cand cei vaccinati au marea sansa de a face forme usoare de covid, deci nu mai mor, chiar daca se mai pot imbolnavi si transmite virusul ?

 12. EVREII INSASI SUNT VINOVATI PENTRU TOATE ORORILE ABATUTE ASUPRA LOR – ESTE EFECTUL BLESTEMULUI PE CA SI L-AU FACUT CAND AU CONSTIENTIZAT CA AU RASTIGNIT PE FIUL LUI DUMNEZEU – citez ,,SINGELE LUI ASUPRA NOASTRA SI ASUPRA COPIILOR NOSTRII ” – Ev. MATEI cap 27.
  – DUMNEZEU LE VA DA ASA DIPA CUM AU CERUT , SI NIMENI ALTCINEVA NU VA AVEA VINA DECAT EI INSASI PANA CAND SE VOR POCAI .
  – ELITELE LOR ( cum e si Maia) STIU BINE ASTA DAR SE CRED MAI PRESUS DE DUMNEZEU. IATRALE DOAMNE CA NU STIU CE FAC SI NU STIU CAT VOR INDURA COPII LOR…

 13. Conform acestui ziarist de rea credinţă (probabil plătit de Putin prin Sputnik Media) rezultă că marea majoritatea medicilor (care s-au vaccinat primii) sunt nişte cretini sinucigaşi!!!!Nu ţi-e ruşine măi jurnalistule de doi bani să răspândeşti asemenea mizerii care din păcate sunt crezute de o grămadă de naivi conspiraţionişti?!

  • Mai vita toti oamenii Systemului se “vaccineaza” cu …ser fiziologic …

  • Singurul baiv de pa aici se pare ca esti tu. Habar nu ai ce virbest, vad, din sousele tale. Conspiratia este reala si daca nu te desteoti repede, esti pa.

 14. REPETITIE PENTRU STIRI, “MORTII” DE CORONAVIRUS SINT BINE-MERSI, UNUL CHIAR FUMEAZA!

  https://twitter.com/denisdriver3/status/1376901500828549123?s=20

 15. Fake-news, intoxicare mediatică. Propagandă fascisto-naționalistă fără dovezi. Intrați pe Google, cautati despre aceasta si veti vedea ca este încă o stire falsă. Oameni buni, nu picați în propagandă. Trebuie să combatem acești fanatici manipulatori, cu site-uri finanțate de PSD si AUR, în frunte cu Șoșoacă și cei cu pensii speciale nejustificate. Această mișcare globală anti-oficial se numește Trumpism, iar Rusia, China și toți rivalii anti-Occident finanțează acest curent de opoziție. Trumpiștii și Antivaxxerii = secte manipulate politic, pentru a spăla la creier cetățenii și a crea opoziție guvernărilor. O mare parte a populației pică în plasa acestei manipulări.

 16. Vaccinele vor fii implementate indiferent de situatie , mai intai echipajul medical , pe urma cel educational , si asa toata lumea v-a fii vaccinata , cei din generatia 1990 in sus , parintii vostri au fost vaccinati pe timpul lor (dovada este semnul de floare pe una din maini la nivelul umerilor) .

 17. Așteaptă-ti rândul

  Tu care esti auroral acestui hoax , in momentul cand o sa te prindem, vei regreta amarnic ca te-ai născut. Dar trebuie sa ai răbdare un pic. Ne vom vedea curând. Mai sunt ca tine , dar tu ești printre top 3 pe lista. Lasă ca vezi tu.

 18. Covid-ul a fost a fost creat in vederea aparitiei vaccinului ! Abia atunci putem vorbi de moarte cu adevarat !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *