Home / Educativ / Nunta la Sinaia

Nunta la Sinaia

Incorect Politic
Octombrie 5, 2018

Nunta la Sinaia

Primit pe email de la un cititor:

Nunta la Sinaia

Mihai H. se pare ca nu poate prelua puterea in Romania. (pietre legate de picior din istorie: vagoane cu averi, militari trimisi la moarte in Siberia, asasinarea Maresalului, etc. – lucruri, care , culmea, nu s-au uitat). Moare.

Fii-sa se retrage strategic.

Intre timp apare un baietel de bani gata (care nu stie romaneste dupa obiceiul familiei – deh, dragoste de tara mostenita inca de la Carol I). E un tanar pierde-vara cu oarece charisma.

Faza I: din dragoste e inlaturat de la tron de bunic.

Faza: II: din dragoste este tinut departe de fasul “regal| desi el vrea apropiere.

Faza III: organizam o nunta din dragoste in Romania la Sinaia.

Rudele si parintii nu participa. Transmitem nunta la TV si publicul din Romania se uita ca bou, mai ales specimenele feminine.

Vad doi tineri “amarati” pe care familia ii repudiaza. Un Romeo si Julieta, varianta jidoveasca.

Alea tinere se gandesc ca ele putea sa fie in locul Julietei, sa le ia de nevasta sa huzureasca si sa nu munceasca. Alea batrane se gandesc la necazul din dragoste ca niste mame… Tinta atinsa: Smecherul capata simpatia unei mari parti din poporul cu mintea adormita.

Cat de curand il putem impune odata cu restauratia monarhiei straine! – Sa vezi atunci cat de palestinieni o sa devenim !!!!

 

4 comments

  1. Ma poate lamuri si pe mine cineva cu esenta articolului ? Se vrea reinstaurarea acestor jeguri ?

  2. Nu inteleg la ce se refera articolul ! Jegurile astea vor sa preia puterea ?

  3. Cel mai relevant aspect al acestei nunți este că jidanca Binder are un năsoi cât casa, o eclipsează și pe Carmen Johannis; pe Nicholas Medforth-Mills cu tot neamul său glorios l-a desființat deja Vadim Tudor. Întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este: „De ce BOR își oficiază riturile față de toți alogenii și târâturile care se aciuează aici?”. Popa ăla(dacă nu cumva e mason sau colaborator al serviciilor secrete), nu trebuia să-i întrebe: „Mă, voi ce naționalitate, etnie și religie aveți?”, „Dacă v-ați botezat ortodocși, de care parohie aparțineți și în ce măsură sunteți practicanți ai religiei noastre?”

  4. As fi preferat ca acest articol sa spuna lucrurile direct, cu nume, in mod clar.

    Decat sa faca aluzii voalate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.