Home / Internațional / Nu mai aveți voie cu talibani pe Facebook! Compania interzice orice conținut despre talibani – prea multă lume începe să-i aprecieze

Nu mai aveți voie cu talibani pe Facebook! Compania interzice orice conținut despre talibani – prea multă lume începe să-i aprecieze

Vlad Voicu
Incorect Politic
August 19, 2021

După victoria-fulger a așa-zișilor talibani, Facebook decide să interzică orice conținut cu talibani. În contextul în care tot mai mulți oameni încep să aprecieze lupta talibanilor de eliberare a Afganistanului de sub ocupație străină, Facebook nu dorește ca acest sentiment pozitiv să se răspândească.

Via R3Media:

Rețeaua de socializare Facebook a confirmat că a interzis pe platformele sale orice conținut care are legătură cu talibanii, deoarece îi consideră o grupare teroristă, transmite marți EFE, citat de Agerpres.

„Talibanii sunt considerați o organizație teroristă în virtutea legislației din SUA și le-am interzis serviciile noastre în cadrul (așa-numitelor) politici cu privire la organizațiile periculoase.

Acest lucru vrea să însemne că ștergem conturi menținute de talibani sau create în numele lor și este interzisă glorificarea, sprijinul și reprezentarea talibanilor.”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei pentru BBC.

Facebook a precizat că politica sa se aplică pe toate platformele, precum Instagram și WhatsApp, și a avertizat că va lua măsuri dacă localizează conturi care au legătură cu talibanii.

3 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Este evident faptul că etnicii minoritari nu au numai drepturi, legi speciale protecționiste și privilegii stipulate în Strategii naționale. Etnicii minoritari au și obligații. Când un etnic țigan este considerat discriminat de un român, se face mare scandal public. Știrea bombastică nu va enunța niciodată titlul: “Niște români au fost discriminați.”.
    Atunci este firesc să fie prezentate știrile cu indicarea originii etnice a infractorilor. Asistăm la o discriminare a etnicilor români, care au dreptul la propria imagine de grup etnic și la propria demnitate comunitară de români. Și românii au dreptul la identitatea lor etnică! Dacă infractorii nu erau etnici români, informația este defăimătoare la adresa românilor.

    • @ Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc Nea Vasile , romanii au fost discriminati de atatea ori { de multe ,de foarte multe ori in propria lor tara } incat , ” stirea ” ca ar fi discriminati inca o data , n-ar mai interesa pe nimeni ! Cat despre talibani…cine oare s e poate lauda ca i-a inteles p’astia vreodata astfel incat sa publice chiar si doar pe FB , ceva despre ei ? Comportamentul lor vis a vis de femeile afgane…nu-i o noutate iar cei ce , la ora asta inca spera ca-n douazeci de ani de ” occidentalism ” , dupa douazeci de ani de acces la NET , filme porno online sau alte asemenea ” cadouri ” oferite GRATIS de catre americanii stationati acolo , au schimbat societatea afgana si-n special femeile ce s-au transformat in acesti douazeci de ani in…FEMINISTE , se imbata cu apa chioara . Crede cineva ca , de-acum , nu vor mai avea loc lapidari in public asupra unor femei ce , au fost prinse umbland singure pe strazi si mai ales fara acea , absolut hidoasa burka iar acestea daca vor fi plasate pe FB ai vor face pe talibani sa se rusineze pentru … ideile lor inapoiate d e secol I si ca atare…vor aplica democratia occidentala ? Aia se insala amarnic iar astia d e la FB cu atat mai mult . Radicalizare.. sa fim seriosi , nu poti infecta cu microbul talibanismului niste oameni ce au trait atat d e bine in viata lor incat sa dea binele pe o centura cu C4 si sa aleaga sa se autodetoneze de dragul de-a s e bucura de cele 72 de fecioare si de-a face baie in a cele rauri und e curge doar lapte si miere . Niste oameni tineri , ANALFABETI FUNCTIONALI , oameni care nu doar ca n-au citit prea mult la viata lor dar , nici macar nu s-au obosit sa-nteleaga ce anume au citit , niste insi debusolati , niste fani ai jocurilor pe calculator…aia din spirit de aventura , din dorinta de-a experimenta… la dástia te poti astepta cam la orice mai ales daca , la viata lor n-au fost in stare sa produca prin munca si din munca lor , o bancnota d e 1 leu dar , nu-l vad pe Marcel Ciolacu , LOrban sau macar pe Nicusor Dan , Dan Barna sau Florin Catu iesind in strada cu C4 agatzat de ei deoarece taman c e s-au radicalizat ! Nici macar pe Alina Gorghiu sau Clotilde Armand nu le vad nici macar in vis , facand propaganda feminista pe FB in sprijinul femeilor afgane deci…gestul alora de la FB este nul si neavenit dupa parerea mea . Propaganda de imagine nimic altceva . Cred ca Afganistanul a fost lasat cadou { un cadou otravit fireste } chinezilor , ca tot le palce alora opiul . Poate ca , cu aceasta ocazie isi vor amintii chinezii de distrugerea acelei statui a lui Buhdda , MONUMENT AL CIVILIZATIEI MONDIALE RECUNOSCUT CA ATARE DE CATRE ONU SI UNESCO si…vor incerca tragerea pe roata a celor responsabili de-aceasta barbarie . SIgur , nu-l vor posta pe FB ! P.S. VAsilica Militaru Sa nu te superi ca , folosesc uneori apelativul NEA ! Al consider a fi , un arhaism ce denota un frate mai mare si mai intelept .

  2. Jewbook sau Fakebook, voi decideți…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *