Home / Combaterea antiromânismului / Nicoleta Nicolau în vizorul Direcției de Monitorizare și Combatere a Antiromânismului pentru un articol defăimător la adresa României

Nicoleta Nicolau în vizorul Direcției de Monitorizare și Combatere a Antiromânismului pentru un articol defăimător la adresa României

Vasilică Militaru
Incorect Politic
August 19, 2021

Nicoleta Nicolau în vizorul Direcției de Monitorizare și Combatere a Antiromânismului pentru un articol defăimător la adresa României

Articolul intitulat Belgia. Zeci de români închiși pentru furturi de sute de mii de euro: „Profitul a fost transferat familiilor din România“ în mod discriminatoriu față de etnicii români că 27 de români au fost arestați pentru infracțiuni de furt în Italia.

În realitate aceștia erau traficanți de fier vechi, meserie arhicunoscută în România. Știrea este antiromânească pentru că nu prezintă componența etnică a bandei celor 27 de infractori. Prin Parchete, Judecătorii și Penitenciare, strigă indivizi care se declară discriminați de procurori și polițiști pentru că sunt etnici țigani. Etnicii români au dreptul legal să se revolte că sunt prezentați în presă internațională ca niște infractori notorii.

https://www.stiridiaspora.ro/belgia-zeci-de-romani-inchisi-pentru-furturi-de-sute-de-mii-de-euro-profitul-a-fost-transferat-familiilor-din-romania_473362.html

Nota Redacției Incorect Politic: Ai fost martorul unui incident de natură să prejudicieze imaginea României sau a poporului suveran? Trimite-ne detaliile, împreuna cu orice alt material (foto, video, audio, documente) si vom face cazul cunoscut! Click aici pentru a semnala un cas.

3 comments

 1. Adica , asta inseamna …articol defaimator la adresa Romaniei si-a romanismului ? Dar si-n UK si-n Franta sau Germania si-n BeNeLux sau Italia aiar ceasta activitate s e numeste ecologizare , recuperare metale si este practicata mai nou , si de catre romanii d e -peacolo . De fapt a fost practicata de catre localnici cu mult inainte ca romanii sa-si faca veacul pe la aia iar autoritatile din tarile respective si ONG-urile SALUTAU aceasta activitate prodigioasa acum , au intors foaia ? ! Iar pentru asta , pentru acest ” articol ” au luat-o in vizor boarfele alea de la Direcțiea de Monitorizare și Combatere a Antiromânismului ? Pai mai anitiromani decat sant deja aia de la UDMR , USR….PNL si chiar PSD plus multe dintre ” institutiile statului ” { INCLUSIV PARLAMENTUL IN TOTALITATE } , nu cred ca mai exista altii . Fireste ca , totul se desfasoara ” sub inaltul patronaj al Presedintelui Romaniei ” herr Klaus Werner Johannis de parca asta ar fi un gaulaiter ceva si nu doar un imbecil de profesie . P.S. Sper ca parerea mea nu va fi consemnata ca antiromanism iar aceasta sa va aduca oarece necazuri de suferinta 🙂 asa incat , pentru a mai indulci oleaca nota adaug si : HUOOOOOO JIGODIILOR , HUOOOOOO !

  • Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

   @ Marian În timp ce românii sunt cocoșați de taxe și impozite etnicii se îmbogățesc fără să plătească vreun leu Statului român. Orice meserie este onorabilă, dar treuie văzută și modalitatea în care se face acea activitate. Iată un articol care te va lămuri.
   Puiu Englezu din Hunedoara, care spune că a făcut avere din afaceri cu fier vechi, ar fi cel mai bogat rrom din țara noastră. Averea lui este greu de estimat, conform radiosimplu.ro.
   Ionaș Cârpaci (55 de ani), liderul clanului Cârpaci, din Timișoara este cunoscut drept cel mai bogat rrom din România. Are doar patru clase și, după Revoluție, a condus mai multe rețele de cerșetorie și prostituție din vestul țării. Apoi a ”brevetat” metoda țigănească de pus mâna pe imobilele de patrimoniu, conform EVZ.ro.
   O altă familie de mafioți, tot din vestul țării, Lucia Seifert (fostă Stancu) şi soţul ei, Petru Jurj, cu o avere estimată tot la 13 milioane de euro, au fost urmăriți internațional pentru o țeapă de un milion de euro, potrivit Antena 3.
   Bulibaşa Ferdinand Stănescu de la Iași are o avere de aproximativ 7 milioane de euro. Imediat după Revoluție, a început să cumpere tablă şi fier vechi de la Sidex Galaţi, pe care o vindea mai scump. Despre Ferdinand Stănescu se spune că este cel mai bogat rrom din Moldova.
   Silvian Ilie Filoti este președintele Comunității Etniei Rromilor din Craiova și este cunoscut pentru activitățile de cămătărie. Numele lui a mai apărut și într-un dosar de returnări ilegale de TVA.
   https://www.comisarul.ro/articol/puiu-englezu-conduce-clasamentul/cei-mai-bogati-ma_1254913.html

 2. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Este evident faptul că etnicii minoritari nu au numai drepturi, legi speciale protecționiste și privilegii stipulate în Strategii naționale. Etnicii minoritari au și obligații. Când un etnic țigan este considerat discriminat de un român, se face mare scandal public. Știrea bombastică nu va enunța niciodată titlul: “Niște români au fost discriminați.”.
  Atunci este firesc să fie prezentate știrile cu indicarea originii etnice a infractorilor. Asistăm la o discriminare a etnicilor români, care au dreptul la propria imagine de grup etnic și la propria demnitate comunitară de români. Și românii au dreptul la identitatea lor etnică! Dacă infractorii nu erau etnici români, informația este defăimătoare la adresa românilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *