Home / Chestiunea Jidănească / Israel nu luptă din auto-apărare: “Chiar dacă vin cu flori, noi trebuie să-i cucerim!”

Israel nu luptă din auto-apărare: “Chiar dacă vin cu flori, noi trebuie să-i cucerim!”

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 18, 2023

Israel nu luptă din auto-apărare: “Chiar dacă vin cu flori, noi trebuie să-i cucerim!”

Oricine vine și vă face să credeți că Israelul se apără, trimiteți-i aceste videoclipuri și arătați-le ce sunt învățați israelienii. Nu există autoapărare! Israel este format dintr-un tineret bolnav moral și înarmat, dispus să cucerească, să distrugă și să submineze națiuni pentru propriul fanatism etnocentric.

Ei sunt un inamic DIRECT atât pentru creștini cât și pentru musulmani, conform propriilor cuvinte ale rabinului Kashtiel: ”chiar dacă vin cu flori, noi trebuie să-i cucerim”.

Felul în care vorbesc acești ofițeri ai teroristului IOF este exact în concordanță cu supremația jidovească predată în sălile de clasă ale entității uzurpatoare a Israelului. Se încadrează exact în linia învățăturilor talmudice și a fanatismului religios care este răspândit de israelieni între ei. Singura modalitate de a se răscumpăra este să respingă corupția flagrantă pe care o oferă aceste cărți, dar atunci asta înseamnă… la ce se va agăța iudeul?

Masacrul de la festival?

 

-Colonizatorul Yasmin Porat, un ”supraviețuitor” al confruntărilor din Kibbutz Be’eri, în apropiere de granița cu Gaza, spune că mulți coloniști israelieni ilegali au fost uciși de…. forțele israeliene.

O israeliancă supraviețuitoare ofensivei Hamas asupra așezărilor de lângă granița cu Gaza, la 7 octombrie, spune că coloniștii israelieni ilegali au fost “fără îndoială” uciși de propriile forțe de securitate teroriste.

S-a întâmplat atunci când forțele israeliene s-au angajat în lupte armate aprige cu luptătorii Rezistenței palestiniene din Kibbutz Be’eri și au tras fără discriminare atât asupra luptătorilor, cât și asupra prizonierilor israelieni ai acestora.

“I-au eliminat pe toți, inclusiv pe prizonieri”, a declarat ea pentru radioul israelian. “A fost un foc încrucișat foarte, foarte puternic” și chiar și bombardamente de tancuri.

Colonelul Porat a mai declarat că Hamas i-a tratat omenește, le-a dat de băut și i-a calmat în momentele de suferință. Acest lucru dovedește din nou că Israelul este cel care comite crime împotriva umanității. #AtrocityPropaganda

Sursa: https://electronicintifada.net/content/israeli-forces-shot-their-own-civilians-kibbutz-survivor-says/38861

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *