Home / Actualitate / Nu e despre virus, ci despre putere

Nu e despre virus, ci despre putere

Incorect Politic
August 22, 2020

Nu e despre virus ci despre putere

Via BucovinaProfundă

Conform CDC mortalitatea Covid este de 0.4 % la grupa de simptomatici.  Dacă adaugi și asimptomaticii în calcul (60-90%) obții că per total în cazul Covid MORTALITATEA ESTE SUB 0.1%!   Ministerul Sănătății din UK a retrogradat Covidul in clasificarea gravității bolilor, trecându-l in rândul cu gripa și altele asemenea.

cdc

Toarnă televiziunile (și clovnii care guvernează) cifre total irelevante epidemiologic, cum sunt cifrele zilnice de teste pozitive, care au doar rol emoțional de a intreține panica hipnotizaților tv.

Nu spune în media nimeni despre lucruri favorabile. Despre faptul că 98% din cei ce au făcut Covid au avut cel mult simptome de gripă. Sau imunizarea naturală puternică prin cele cele 3 (trei!) mecanisme viabile dezvoltate după o infecție cu Sars-Cov-2: anticorpi IgG de lungă durată, imunitate celulară limfoidă (celule T) și imunitate celulară mieloidă. Urmărește clipul următor dacă poți :

https://www.youtube.com/watch?v=8pHfsmX467s

 

În România guvernanții au luat atâtea măsuri absurde, dar nu au făcut deloc teste serologice pe eșantioane statistic relevante (ba chiar au interzis astfel de inițiative independente) pentru că nu ii interesează evoluția reală a epidemiei in populație, pentru că NU E DESPRE UN VIRUS, CI DESPRE PUTERE, nu e despre tactică, grijă altruistă și politici de sănătate publică, ci despre ordinele pe care le primesc în plic de la stăpânii lor și mai ales este despre implementarea reeducării populației prin ”noua normalitate” care se vrea veșnică, ca o globală lovitură de stat, dar nu asupra unui stat oarecare, ci asupra the state of your mind.

Înțelegând ce vor ei de la noi vom trasa reperele noastre strategice. Dacă ei mizează pe minciună, frică, delațiune, supunere, dezbinare socială, noi trebuie să cultivăm opusul: curaj, nesupunerea față de orice e absurd, exerciții zilnice de libertate, unitate, dragoste frățească, de arătat adevărul, firescul și bunătatea, tot ce e după Dumnezeu.

Fă-ți curaj, lasă frica, există Cineva de partea ta care a biruit Lumea!

un comentariu de

Mircea Pușcașu

Bucovina Profundă

4 comments

 1. Iar ca si crestini Marturisitori as indrazni sa spun sa nu ne mai cramponam atat de smerenie. Nu Smerenia este irtutea suprema, ci Dragostea. Iar Dragostea fara Curaj nu se poate. Parintele Dragos Frâncu (n.b: a fost chitarist in trupa Compact inainte de 1990) ne spunea ca evita sa le vorbeasca enoriasilor despre smerenie – pentru ca e foarte greu cu Smerenia, e un Dar insemnat pe care daca nu-l poti duce mai bine nu-l primesti.Si nici de Ascultare. Adam n-a cazut din cauza neascultarii, dupa cum ni se tot repeta obsesiv, ci din cauza fricii (i-a fost frica de supararea lui Dumnezeu) si a neincrederii in Mila lui Dumnezeu. Sa nu uitam un fapt simplu dar atat de graitor: primul nesupus civic Crestin din istoria omenirii a fost insusi Iisus Hristos! Doamne-ajuta!

 2. Exceptional articol! Imi place mai ales ultimul paragraf! Asa este:trebuie sa cultivam curajul, nesupunerea fata de legi aberante, traiul in mijlocul naturii, libertatea, tot ce inseamna viata sanatoasa! Felicitari pentru articol!

 3. NU VA LASATI!

  TREBUIE HUIDUIT INTREG GUVERNUL DACA IMPUNE MASTILE IN SCOALA, MAI ALES DUPA CE AU FURAT BANII DE MASTI ! SUME FARAMINOASE !

  ROMANI, PORNITI CAMPANIA DE ZGUDUIRE A GUVERNULUI LA REALITATE !
  Atentie : dupa un bombardament total al guvernului de catre cetateni, in landul german Nordrhein Westfalen, au fost inlaturate mastile la clasa , incepand cu 1 septembrie!
  Romanii trebuie sa faca la fel !
  MASIV!!!!!
  ROMANI, PORNITI BOMBARDAMENTUL CU MAILURI ASUPRA GUVERNULUI PANA II TREZITI LA REALITATE CACI DIN TOATE INFECTIILE DIN GAT, RINOINFECTII SI MULTE ALTELE ! INSTITUTUL ROBERT KOCH AL GERMANIEI CARE ARE O BAZA DE DATE COMPARATIVA PENTRU MULTI ANI SI FOARTE MULTE BOLI , INCLUSIV DIVERSE VARIANTE DE GRIPE, ARATA CA 97% DIN INFECTIILE INREGISTRATE RECENT, NUUUUUU SUNT CORONA ! GUVERNUL NU ARE VOIE SA UCIDA ECONOMIA TARII DATORITA NUMARULUI GIGANTIC DE FALS-POZITIVI, INREGISTRATI CU O APARATURA FOARTE INADECVATA !

  link:
  https://www.youtube.com/watch?v=vWXJOtANcP4

  titlu
  Nach nur 24 Tagen: Maskenzwang in Schulen gestrichen! – Helmut Seifen (AfD)
  21,205 views
  •Aug 27, 2020
  traducere: Dupa doar 24 de zile (de protest prin bombardament de e-mailuri si demo in strada) impunerea mastilor in scoala a fost official abandonata !

  Nach nur 24 Tagen: Maskenzwang in Schulen gestrichen! – Helmut Seifen (AfD)
  21,205 views
  •Aug 27, 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published.