Home / Actualitate / Nouă Zile de Sodomie în Iași Culminând cu Parada Poponarilor Programată pe 5 Iunie

Nouă Zile de Sodomie în Iași Culminând cu Parada Poponarilor Programată pe 5 Iunie

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 27, 2022

Nouă Zile de Sodomie în Iași Culminând cu Parada Poponarilor Programată pe 5 IunieMini-parada pedofililor și a copiilor abuzați, Iași 2021, colorizat

Nouă Zile de Sodomie în Iași Culminând cu Parada Poponarilor Programată pe 5 Iunie

Știre de pe R3Media:

Asociația „Rise Out” a obținut o autorizație din partea autorităților ca pe străzile Iașiului să se desfășoare un marș LGBT, scrie Ziarul de Iași.

Evenimentul, denumit „Iași Pride” (Mândria de a fi LGBT), va avea loc pe 5 mai, pe traseul Corp A Universitate – bld, Carol I – Casa de Cultură a Studenților – bld. Independenței – strada Elena Doamna – strada Anastasie Panu – Palatul Culturii.

Este a doua tentativă de marș a activiștilor pro-homosexualitate de la Iași, după cea de anul trecut, când s-a realizat într-o formulă restrânsă, în preajma sărbătorii Sfintei Parascheva.

Atunci au fost aduși copii de liceu să defileze pe străzi cu steagul LGBT, iar comunitatea creștină din Iași a reacționat printr-o manifestație proprie.

 

Iași. Un oraș minunat pentru cultura și istoria României, oraș care a dăruit țării mișcări studențești naționaliste, din care s-a dezvoltat Mișcarea Legionară, care a adus cea mai mare jertfă pe altarul neamului din istoria recentă a României, plătind cu sânge eforturile de regenerare națională.

Neo-marxiștii au reușit să submineze cultural America, au desacralizat tot ce aveau sfânt folosind bășcălia și comedia, au demonizat simbolurile lor naționale, dărâmând statui, au distrus demografia prin promovarea avortului și a poponarismului, iar acum aceste fenomene pătrund în Iași.

Iată ce “program” are asociația pederastă Rise Out, care organizează cele 9 zile de sodomie în Iași:

În prima zi au loc concerte pe strada Alexandru Lăpușneanu 3:

 

În a doua zi are loc un “picnic feminist” în parcul “La Balena”.

În a treia zi are loc un dialog despre HIV, boală specifică curiștilor (cacofonie intenționată).

În a patra zi vine Ileana Negrea să spună “poezii” porcoase, pe care comunitatea iudaică o supranumește “Noul Eminescu al României” într-o blasfemie fără precedent.

Apoi va fi o seară de jocuri de masă, alt domeniu pe care l-au distrus poponarii și activiștii antirasiști. Ca o paranteză, în celebrul joc Temnițe și Dragoni, în ultima ediție au scos diferențele dintre rase, pentru a fi mai “inclusivi”. Ăștia strică tot pe ce pun mâna.

În a cincea zi va fi o lectură cu Cenaclul X, acel grup dement de oameni care mutilează limba română.

Ne oprim puțin asupra Cenaclului X. Aceștia se ocupă cu stâlcirea limbii române și normalizarea “comunității queer”.

Priviți demența, au renunțat la articole masculine sau feminine, folosind “x”, după model occidental. Doar că în limba română sună penibil. Și-au pus cartea gratuit pe internet pentru că scopul lor nu este să facă profit, ci să submineze cultural populația României.

Continuăm, în ziua a șasea vor viziona filmul “Pray Away” la GreenHouse, probabil ceva peliculă despre creștini înapoiați și retrograzi care nu înțeleg cum să-și susțină copiii liberi și homosexuali.

Apoi va veni din nou Ileana Negrea, care va citi “literatură queer”.

În final vor face teste gratuite pentru HIV, Sifilis și Hepatită, boli comune între degenerații care împing rahatul la deal.

In fapt, propensitatea lor pentru boli cu transmitere sexuală îi fac un pericol biologic pentru restul populației.

 

În ziua a șaptea va avea loc o altă petrecere a rușinii pe Str. Anastasie Fătu 2A, iar apoi încă niște teste pentru HIV, Sifilis și Hepatită. Până la urmă bolile fac parte din identitatea lor.

 

În a opta zi se mănâncă “brunch” pe Str. Gavril Musicescu 14, iar apoi se mută la GreenHouse unde discută despre non-monogamie și “alte stiluri de relații”.

După aceasta vor merge pe Str. Silvestru 36 la joc de escapadă din cameră.

Spre final vor ajunge să se testeze din nou pentru HIV, Sifilis și Hepatită, întrucât toate aceste activități sunt succedate de orgii unde se răspândesc aceste boli.

În final, în ultima zi, a noua, pe Str. Păcurari 51A va avea oc un atelier pentru confecționarea materialelor de propagandă, iar apoi vor porni în marș în cadrul paradei gay, care începe la universitatea Al. I. Cuza.

După paradă…ați ghicit, se testează iar pentru HIV, Sifilis și Hepatită.

 

Mai țineți minte când, în 2020, în plină manie covid, unele orașe au scos camioane care să spele și să dezinfecteze străzile?

Ar fi mult mai potrivit să facă asta în cadrul acestor manifestații care reprezintă veritabile focare de infecție.

N-am auzit să se facă vreun marș/miting pentru normalitate în Iași, dar cei care sunteți în zonă puteți lua legătura cu organizațiile naționaliste din oraș pentru a vedea ce se poate face.

Iașiul e primul oraș, urmează Cluj, București și probabil Timișoara. Luna iunie este o lună frumoasă, cu parfum de vară, caldă și îmbietoare, e păcat să-i lăsăm pe sodomiți să o răpească și să o transforme în “pride month”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.