Home / Chestiunea Jidănească / Noul Eminescu este femeie – Fioroasa feministă Ileana Negrea primește Premiul Eminescu pentru poezie!

Noul Eminescu este femeie – Fioroasa feministă Ileana Negrea primește Premiul Eminescu pentru poezie!

Sterian David Bruckman Shekelsteinberg
InCorect Politic
Ianuarie 20, 2022

 

Noul Eminescu este femeie - Fioroasa feministă Ileana Negrea primește Premiul Eminescu pentru poezie!

Noul Eminescu este femeie!

Fioroasa feministă Ileana Negrea primește Premiul Eminescu pentru poezie!

 

O poezie avangardistă a câștigat premiul național Eminescu, scrisă de fioroasa feministă Ileana Negrea. Iată poezia:

Gurile rele vor critica artista pentru “cacofonia” din versul-șoc, însă vine momentul când talentul literar nu mai este cel mai important criteriu pentru acordarea unui premiu literar, criteriul principal devine toleranța persoanei, ideologia ei, felul cum se poziționează de partea corectă politic a istoriei.

De când există evenimente culturale dedicate lui Mihai Eminescu, acestea au fost marcate de un curent patriarhal xenofobic, piperat cu rasism interetnic și ambalat într-un înveliș șovin de tip antisemit. Până în 2018, orice distincție acordată în numele lui Eminescu era o medalie de ură prin care se răsplătea activitatea unor neonaziști camuflați în patrioți și creștini.

În 2022 foaia s-a schimbat și premiul Eminescu a fost acordat unei autoare de poezie feministă, care este și o activistă pentru egalitate, o promotoare a dreptății sociale, o combatantă împotriva masculinității toxice și o scriitoare plină de empatie pentru comunitatea queer, empatie reflectată sublim în lucrarea sa Adăposturi – Antologie Queer, care se poate descărca gratuit și pe care orice feministă ar trebui să o aibă în bibliotecă.

Trebuie să ne obișnuim cu noua normalitate în care valorile noastre sunt toleranța, solidaritatea și egalitatea, valori cu care trecutul nostru naționalist-șovin nu mai este compatibil.

Acordarea premiului Eminescu pentru Ileana Negrea reprezintă o victorie pentru progres, deoarece un simbol rasist antisemit ca Eminescu devine acum un simbol pentru mișcarea feministă si gender queer din România.

Inovativitatea artistei în cadrul lucrării Adăposturi este pusă în valoare de limbajul subversiv avangardist folosit la dărâmarea patriarhiei și a preconcepțiilor despre gen, autoarea evitând folosirea pronumelor sau articolelor masculine sau feminine, optând pentru elegantul X. În loc de cei sau cele, se folosește cex. Nu banca, ci noul articol demonstrativ neutru de gen, cex.

Noul cenaclu literar este Cenaclul X

 

Acum au și cex din mișcarea gender queer un adăpost la aripa corpolentă a Ileanei Negrea și în sediile Cenaclul X, unde chiar și adolescenții vor fi primițix la orgiile lunare. Nu e nimic “strigător la cer”, liberalizarea sexuală este inclusă în parcursul nostru spre occident. Acesta este semnul că ne asumăm valorile euroatlantice și promovăm deschiderea față de nou.

Nu ca medievalii de la A.U.R., care au alergie la progres și nostalgie față de trecutul legionar antisemit. Acest partid fundamentalist are încontinuu derapaje extremiste, creștinopate, ultimul fiind elogierea unui criminal de război de la tribuna Senatului, discurs în care cei de la A.U.R. i-au mânjit cu noroi pe apărătorii comunității evreiești din România, respectabilii domni Silviu Vexler și mărețul Alexandru Florian.

Revoluția culturală abia a început

Mișcarea gender queer nu este la prima victorie, dar este la început de drum. A mai avut o victorie importantă în 2018 când au pervertit muzeul Țăranului Român, difuzând filme pornografice cu țigani homosexuali, stârnind ura reacționarilor și a nostalgicilor ceaușiști. Încă un moment triumfător pentru mișcarea gender-queer a fost candidatura Antonellei Lerca la primăria Bucureștiului, chiar dacă nu a câștigat, este un prim pas pentru a normaliza primari queer.

Oare va fi Antonella Lerca primul țigan queer primar?

O asemenea transformare este necesară pentru ca România să supraviețuiască, iar în mijlocul transformării se află comunitatea evreiască. Fără această transformare România nu va mai exista.

Noul Eminescu este femeie.

Noul european este negru.

Noul profesor este marxist.

Noul elev este gender-queer.

Aceasta este noua normalitate.

Acestea sunt valorile noastre.

 

Un articol de STERIAN DAVID BRUCKMAN SHEKELSTEINBERG

10 comments

 1. Domnisorul Ileana are ditamai pula in pantalonii aia cadrilati.

 2. Am citi de doua ori textul care nu e poezie – e o bolboroeala deliranta, expresie a dementei in care cad posedatii.

  Chiar a luat premiul Eminescu?

 3. Aici, ca și în (prea)multe alte cazuri, este vorba nu doar de minorități supralicitate și cam ilicite, dar de foarte multe grupulețe infra-minoritare de bolnavi: bolnavi cu sistemul glandular, bolnavi psihic, bolnavi de lipsă de bună-creștere și de lipsă de afecțiune firească, de la cele mai fragede vârste !
  Priviți la toate aceste (semi)eșecuri umane, la aceste persoane cu grave deficiențe de caracter, adolescenți și adulți-problemă… sunt viitoarele mari probleme sociale, care vor inunda spitalele, penitenciarele și adăposturile sociale, pradă ușoară pentru neo-marxiștii și regresiștii în căutare de corpuri – pentru „internetul corpurilor”…
  Deși e cam târziu ( din cauza politicienilor văruiți, doctoriști semi-analfabeți și trădători de neam), încă se mai poate face ceva, ca să scutim societatea de imense cheltuieli peste 10-20 de ani ! Trebuie organizate instituții pentru preluarea sarcinilor pe care părinții nenorociți le-au eludat, pentru preluarea corpurilor-deșeuri devenite deja adulte și tratarea cohortelor de drogați, debusolați, profitori de pensii ale părinților sau de ajutoare de stat acordate prea ușor…
  Toți care se înhamă la așa-ceva trebuie să citească PUBLICISTICA LUI MIHAI EMINESCU DESPRE MUNCĂ ȘI EDUCAȚIE !!

 4. Vasile I. Zărnescu

  Este clar că, prin sprîncenele sale pensate și prin distihul „Pizda mea este o mașinărie războinică Care vrea să își facă dreptate”, Ileana Negrea atestă că este nefutută. Adverbul „nefutută” derivă din verbul străromân – păstrat cu grijă și în limba latină, „a fute, futere, futui, fututum est” – cf. https://www.academia.edu/39736325/Dictionar_latin_roman_Gh_Gutu_Ed_Humanitas

 5. Latrina asta cu dejectii , varsata pe paginile noastre, nu are nicio tangenta cu Eminescu sau cu poezia!

  Stiti ce declara furioase in cartile lor, lesbianele geloase cand sunt abandonate de partenerele intoarse la barbat ?

  ” O tine cu bastonul !”

  Hahaha !

  Recunoastere mai hilara , de gelozie sexuala , n-am auzit .

 6. Nichita Stanescu e singurul care a putut scrie poezie contemporana,restul sunt gunoaie.Matracuca asta nici macar nu se apropie de poezie.Retarda mintala cu pretentie de literat.

 7. „Gura bate curul, și pula bate gura”…citate celebre 😎

Leave a Reply

Your email address will not be published.