Home / Actualitate / Naționalistul Mihai Tîrnoveanu face un apel către provincie! “Cu hotărâre, pornim sâmbătă spre București!”

Naționalistul Mihai Tîrnoveanu face un apel către provincie! “Cu hotărâre, pornim sâmbătă spre București!”

Incorect Politic
Octombrie 29, 2021

Via ActiveNews:

De pe toate fronturile de luptă, oameni buni din întreaga Țară, veniți cu cea mai mare determinare să întărim Baricada Vie din Piața Universității, sâmbătă, ora 18! Frații si surorile noastre din București au dat dovadă de maximă hotărâre!

Joi au blocat circulația în Piața Universității stând acolo până la ore târzii din noapte. Astăzi o vor face din nou. Sâmbătă ne așteaptă pe toți să le fim alături, umăr lângă umăr, să luptăm împreună pentru Libertate, împotriva umilinței la care ne supune dictatura Certificatului ”Verde”.

Astăzi sunteți opriți să opriți să intrați în instituții publice și în multe alte locuri fără acest ”pașaport” aberant, vă umilesc portarii de la intrare si vă întorc înapoi de la usă.

Mâine, adică săptămâna viitoare, dacă legea certificatului va trece de Camera Deputaților, cea decisivă în acest sens, mare parte dintre voi nu veți mai putea merge la locurile de muncă, fără să vă fie scanat un nenorocit de cod QR de pe Certificatul [email protected] În așa hal am ajuns, să nu putem munci liberi pentru a supraviețui decât dacă suntem, scanați ca niste vite???? Oameni buni, unde este demnitatea noastră de de români? Vă îndemn la nesupunere, vă chem la revoltă împotriva acestei aberații! Suntem într-un cadru perfect legal, anume acela al Constituției României. Toate aceste ”legi” ale dictaturii sunt în contradicție izbitoare cu Constituția, din toate punctele de vedere.

De aceea, suntem în Legitimă Apărare. România este ocupată de agenda globalistă, trădătorii din conducerea politică sunt păpușile străinilor. Obiectivul este distrugerea completă a economiei naționale, falimentarea a ceea ce a mai rămas din ea si aducerea la sapă de lemn a fiecărui român în parte, slăbirea si anularea oricărei rezistențe românești, practic distrugerea României. Mii de firme românești au dat și vor da faliment în continuare, zeci de mii de romani au rămas fără locuri de muncă, bolnavii nu au medicamente în spitale, ăștia de la conducere vor să ne distrugă complet. Arafat sfidează o întreagă țară, Iohannis face turism prin Egipt, politicienii fac circ pentru “guvern”…o întreagă iresponsabilitate și trădare ne distruge pe toți!

Vă chem din nou si din nou la Luptă, în Capitala Țării, să fim prezenți acum, căci dacă acum nu suntem pe Baricadă, oricare chemare pentru ”mâine”, va fi prea târzie. Trebuie cumva să oprim acest tanc ce ne distruge.

Cu Dumnezeu înainte frați și surori, în tranșeele Libertății de a fi Român!

*

Filmare de aseară, când protestatarii au ocupat strada timp de trei ore:

Să fim mai mulți, haideți.

2 comments

  1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

    Cineva mi-a amintit momentul 10 august, ca moment de răscruce în demonstrațiile de stradă. Batjocura primită atunci de români a avut două componente. Componenta internă a destabilizat românii neîncartiruiți politic să mai participe la acțiuni pașnice de stradă. Componenta externă a afectat românii din diaspora care au fost tratați ca sclavi de angații autohtoni din țările în care lucrează. Dragnea, autorul acelei diversiuni mârșave, și-a făcut un nou partid și este citat ca personaj pozitiv pentru România de prof. univ.dr. Corvin Lupu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *