Home / Actualitate / Mult rău a făcut Iohannis României (VII)

Mult rău a făcut Iohannis României (VII)

Dan Cristian Ionescu
Incorect Politic
Iunie 18, 2020

MULT RAU A FACUT IOHANNIS ROMANIEI! (VII)

 

O noutate de ultima ora: “Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca s-a declarat nemulțumită de votul din Senat prin care s-a modificat Legea Educației Naționale pentru interzicerea propagandei ideologiei gender, cea care stipulează că omul poate avea alt gen decât sexul biologic.”

https://www.activenews.ro/stiri-educatie/Universitatea-Bucuresti-si-Universitatea-%E2%80%9EBabes-Bolyai-apara-ideologia-gender-si-propaganda-LGBT-in-numele-autonomiei-universitare.-Dubla-masura-in-privinta-Adevarului-care-nu-poate-fi-stipulat-prin-lege-161983

Asta este o chestie foarte interesanta:  daca eu as declara ca ma simt femeie, si in aceasta calitate ma simt lesbian(a), din punct de vedere sexual sint normal dar din punct de vedere psihiatric sint dus cu pluta! Universitatea presedintelui Academiei Romane accepta teza aceasta, ca pot sa fiu, impotriva naturii si evidentei, ceea ce vreau!

Iata ce inseamna Romania normala si Romania educata, proiectele cu care Iohannis a cistigat cele doua mandate.

x

Cind Iohannis scrisneste printre dinti „dragi romani” ca si cum ne-ar injura, nu este vina lui, asa s-a nascut, daca ar fi fost actor, ar fi interpretat magistral roluri de gestapovist sau de ofiter Waffen SS (din care, din cite sustin unii, ar fi facut parte inaintasi ai lui). Faptul ca intr-adevar ii uraste pe romani si uraste Romania, este altceva – eu simt asa ceva din toate masurile si hotaririle lui.

Fara sa fiu de specialitate, imi este evident ca ceva in neregula se petrece cu „bibilica” lui.

Si-a vazut visurile implinite: a fost reales presedinte, a dat de pamint cu PSD, are „guvernul lui”, un guvern minoritar, incompetent, corupt si tradator, cum Romania nu a mai avut niciodata.  Si totusi, chiar si acum, el, arunca in spinarea PSD toate pacatele „guvernului” lui. PSD, propunind-o pe Vasilica, i-a oferit inca un mandat; PSD, impotriva deciziei Curtii Constitutionale, i-a oferit „guvernul lui”, PSD i -a votat in parlament toate nazurile, ambitiile, pohtele, dar el tot PSD-ul il injura.

Acum, trebuie sa ii improspatez memoria lui Ludovic Orban care cu nu mult timp in urma vitupera impotriva PSD ca de 15 ani distruge Romania. Ludovic a uitat ca intre 2005-2008 Romania a fost guvernata de Calin Popescu Tariceanu, la acel moment presedintele PNL si cu un guverm liberal (timp in care el a fost o perioada ministrul transporturilor, cu 0 km. autostrada construiti) iar in 2009 a fost instalat guvernul PDL, actualii lui colegi de partid.

Iohannis cere justitie, dar face scandal cind justitia constata ca a dobindit doua case in mod ilegal (iar printesa lui, copartasa la fals, a fost neglijata de organele de cerecetare, cit si de urmarie penala). Desigur, a omis sa restituie statului sutele de mii de euro reprezentind chiria incasata pentru proprietati dobindite in afara legii. De asemenea, a fost multumit de inchiderea dosarelor penale legate de abuzurile privitoare la patrimoniul urias pe care l-a restituit catre FDGR in afara legii.

Iohannis vrea lupta impotriva coruptiei, dar coruptia ii prieste. Si isi doreste muuult de tot sa nu existe sectia de investigare a magistratilor corupti. Din cauza asta a tinut-o in brate cit a putut pe Laura Codruta Kovesi, aparatoarea mafiotilor internationali (acum peste doi ani am publicat un serial in 4 episoade, primele trei trei regasindu-se la sfirsitul ultimului: https://www.justitiarul.ro/laura-codruta-kovesi-este-o-infractoare-iv/) si tot din cauza asta l-a aparat cit a putut pe fostul procuror general Augustin Lazar.

Iohannis lauda Curtea Constitutionala cind ii da dreptate (fiindca se intimpla sa mai si aibe), dar o spurca cu spume cind ii critica derapajele. Pentru el, atunci, Curtea este o cloaca de PSD-isti. Am mai scris asta, Iohannis priveste Constitutia ca oala sa de noapte.

x

Inca o stire noua:

https://www.activenews.ro/stiri-social/Pr.-Ionut-Mavrichi-atacat-in-%E2%80%9ELibertatea-pentru-ca-a-spus-ca-homosexualitatea-este-pacat.-Parintele-Mavrichi-este-propus-drept-candidat-pentru-un-loc-in-viitorul-Consiliu-National-Impotriva-Discriminarii-161985

La organismul central al Politiei gindirii (CNCD), sint multi adepti pe fata ai anormalitatii, sprijinitori vehementi ai bolnavilor LGBT, niciodata interesati de discriminarea romanilor sau a valorilor romanesti (sau nu-mi aduc eu aminte).

Acum, cind dupa cum aflu din articol, este propus un preot cu o gindire normala, se declanseaza o campanie de presa impotriva lui!

x

Ceausescu nu era specialist in nimic, dar avea o istetime nativa taraneasca si un merit: se inconjurase cu specialisti adevarati, in toate domeniile. Ministrii lui, numiti politic, procedau la fel. Erau constienti ca nu se pricep, dar tara trebuia sa meraga inainte si nu le era jena sa apeleze la cei care chiar se pricepeau.

S-a schimbat ceva in acesti 30 de ani: cind un prost ajunge la putere, nu vrea sa fie complexat de consilieri inteligenti, priceputi. Iar ministrii din „guvernul lui” gindesc la fel. Din nou, pentru prima data in istoria Romaniei, intilnim o premiera: sintem condusi de prosti la toate primele nivele!

Oameni dintre care multi nu au muncit niciodata sau care erau buni de inchisoare, Orban, Citu, „Grinda” (evaziune fiscala), Tataru (evaziune fiscala), Turcan, conduc Romania spre ultima faza a programului de distrugere – fiindca asa au votat romanii!

Ma gindesc (desigur, este ceva pamfletar) ca la numirile in functii discutiile s-ar purta cam asa: „Ba, tu la ce te pricepi?” „La nimic, dar am un frate care este sora la un spital” „E bine, esti bun de ministrul sanatatii!”. Sau: „ Ba tu la ce pricepi?” „La nimic, dar am un frate inchis la penitenciarul Margineni” „In regula, ai ceva pregatire, te pun director general la penitenciare”. Nenorocirea Romaniei, hotarita democratic, prin vot, de romani!

x

Cu experienta mea de viata, ma uit in trecut la cit de putin valoreaza viata unui om cind cineva isi doreste un cistig material, oricit de mic. In anii ’70, cind eram procuror, existau grupuri (in general de romi, care pe atunci se numeau tigani, fiindca asta erau) care furau de la lifturi contactorii (cred ca asa se numeau) intrucit contineau argint –  liftul putea sa se prabuseasca provocind decese, dar asta nu ii interesa, ii interesa suma infima pe care o putea obtine pentru acel argint. Imi aduc aminte de un caz cind linga Bucuresti doi barbati au ucis stapinul gospodariei ca sa ii fure porcul. Si chiar un caz in care un om a fost ucis pentru o tigara.

Ce a fost atunci, inainte de 1989, este floare la ureche fata de ce s-a intimplat dupa 1990. Stiu o situatie din Baragan din 1990, cind satenii unei comune s-au dus la CAP si au inceput sa darime zidurile ca sa fure caramizile, fiindca „sint ale lor”. Un om cu mintea limpede le-a spus „Stati mai nebunilor, ca acum astea sint ale noastre!” I s-a raspuns ”Huo, comunistule, te opui la privatizare!”.

Au inceput sa fie demontate si furate liniile de cale ferata putind conduce la deraieri de trenuri personale cauzind si multi morti. Nu le pasa, ii interesa decit pretul subevaluat pe care il primeau de la tainuitori, adica de la patronii de depozite de fier vechi.

Au aparut apoi mitele, din ce in ce mai mari.

Prima de care stiu, Benone Ghinea (fostul nostru consul in Republica Sud-Africana) – 1 milion $ in 1994 pentru afacerea Puma (asta, asa cum imi aduc aminte dupa atita timp).

In acelasi an, Radu Berceanu (cunoscatorii spun ca numele real fusese Arad Bercovici) vinde in Israel (firmei IAI LAHAV) pentru 6 mil. $ planurile sustrase ale unui avion militar conceput la IAR Craiova. Un curat act de tradare de tara, necercetat de nimeni, cum nu au fost niciodata cercetate actele de tradare a tarii.

Apoi, spagile au crescut la zeci de milioane, sute de milioane, miliarde! Codruta a avut grija sa le ingroape pe toate.

Desigur, nu am terminat.

Dan Cristian Ionescu

3 comments

  1. Tovarăse, dacă “Gestapoviștii” ar fi câștigat războiul, poate nu ne-am fi aflat în situația asta.
    Magnus Hirschfeld (14 mai 1868 – 14 mai 1935) a fost un medic și sexolog german educat în primul rând în Germania; și-a bazat practica în Berlin-Charlottenburg în perioada Weimar. Hirschfeld, un avocat al rândul minorităților sexuale, a fondat Comitetul științific-umanitar. Istoricul Dustin Goltz a caracterizat acest grup ca fiind primul care a acționat acțiune în favoarea drepturilor homosexualilor și transgenderilor” [2]. “Ideile radicale ale lui Hirschfeld au schimbat modul de gândire a germanilor despre sexualitate.” [3] Hirschfeld a fost vizat de naziști pentru că era evreu și homosexual, el a fost bătut de activiștii völkisch în 1920, [4], iar în 1933 Institutul său pentru sexualwissenschaft a fost prădat și a avut cărțile arse de naziști, forțându-l în exil.

    În 1905, Hirschfeld s-a alăturat Bund für Mutterschutz (Liga pentru protecția mamelor), organizația feministă fondată de Helene Stöcker. [19] El a făcut o campanie pentru dezincriminarea avortului și împotriva politicilor care interziceau căsătoriile sau copiii să aibă copii profesori și funcționari publici. [Explicații suplimentare necesare] Atât Hirschfeld cât și Stöcker credeau că există o legătură strânsă între cauzele drepturilor homosexualilor și drepturile femeilor, și Stöcker a fost mult implicat în campania de abrogare a alineatului 175 în timp ce Hirschfeld a făcut o campanie pentru abrogarea alineatului 218, care interzise avortul. [19]
    Individul a efectuat de asemenea prima operație de schimbare de sex. E vorba de ignoranță sau de altceva?
    Traducerea e făcută mecanic, dar se înțelege ideea.

  2. Partea a VIII-a nu exista pe site?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *