Home / Actualitate / UBB Cluj-Napoca Sare în Apărarea Pedofililor

UBB Cluj-Napoca Sare în Apărarea Pedofililor

Vlad Voicu
Incorect Politic
Iunie 17, 2020

Unde a fost UBB când s-a dat OUG31/2002? A tăcut în complicitate.

Unde a fost UBB când s-a dat legea 217/2015? A tăcut în complicitate.

Unde a fost UBB când s-a dat legea Vexler? A tăcut în complicitate.

Unde a fost UBB când s-a dat o lege împotriva pervertirii copiilor în școli? A ieșit alături de ONG-iștii neomarxiști, în solda globalismului cosmopolit, în apărarea dreptului fundamental la sex anal în școli, care cum bine se știe, precedează normalizării pedofiliei.

Expresia copilului supus la traume psiholologice în școală (sau grădiniță),  forțat să îmbrace rochia curcubeu, pus în fața demonului transgender, transmite un profund semnal de alarmă: e ceva rău aici.

Via ActiveNews:

Universitatea „Babeș-Bolyai” (UBB) Cluj-Napoca s-a declarat nemulțumită de votul din Senat prin care s-a modificat Legea Educației Naționale pentru interzicerea propagandei ideologiei gender, cea care stipulează că omul poate avea alt gen decât sexul biologic.

„Conducerea UBB anunță că se pronunță împotriva oricărui tip de intruziune politică sau ideologică asupra științei/mediului academic.

„Am constatat cu stupefacție că într-un act legislativ adoptat de Parlamentul României – prin votul acordat în Senatul României pentru modificarea Legii Educației Naționale – se interzic în instituțiile de învățământ, deci și în universități, <<activitățile în vederea răspândirii teoriei sau opiniei identității de gen, înțeleasă ca teoria sau opinia că genul este un concept diferit de sexul biologic și că cele două nu sunt întotdeauna aceleași>>”, au spus reprezentanții universității clujene.

Aceștia susțin că problema majoră în acest caz este că, prin formulările vagi ale legii, pe lângă punerea sub semnul întrebării a unor programe/ cursuri/ cercetări/ specializări universitare deja existente, ”o teorie academică poate deveni interzisă prin lege”.

Conducerea UBB susține că o teorie academică se testează academic și supraviețuiește sau dispare în urma acestor teste derulate în condiții etice, nu altfel.

„Suntem încrezători că, în ceea ce privește varianta actuală a textului de lege, vorbim despre o scăpare care va fi corectată”, precizează conducerea UBB.

O poziție asemănătoare are și Universitatea București.

„Universitatea din București dezavuează orice inițiativă de subminare a autonomiei universitare. Considerăm că autonomia universitară reprezintă unul dintre bunurile culturale ale democrației, un garant al libertății de gândire, de cunoaștere și de exprimare a propriilor opinii, de care trebuie să se bucure toți membrii comunității universitare și, în mod implicit, societatea”, susține Universitatea București.

„Textul de lege nu are fundamentare științifică și reprezintă un exemplu flagrant de interferență în educația și în exprimarea libere”, arată universitatea.

Reprezentanții UB sunt de părere că adevărul este rezultatul cercetărilor științifice desfășurate în deplina libertate a exprimării, nu al ideologiilor sau pozițiilor extreme, oricare ar fi acestea.

„Adevărul se formulează din consensul științific al specialiștilor și nu poate fi statuat printr-un text de lege”, au conchis reprezentanții universității din București.

Atitudinea celor două universități nu este însă, consistentă. De altfel, în 2015, atunci când s-a adoptat un proiect de lege prin care „ fapta de  promova, în public, idei, concepții sau doctrine fasciste, legionare, rasiste sau xenofobe”, se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi, cele două foruri nu au invocat „autonomia universitară”.

Situația este similară, deoarece legea adoptată la inițiativa senatorului PMP, Cristian Vasile Lungu, nu interzice discutarea, ci promovarea ideologiei respective. Exact ca și în cazul legii PL-x nr. 193/2014, menționat mai sus.

Atunci, propovăduitorii legii spuneau că nu este vorba de cenzură, ci de interzicerea promovării unor idei, exact ca și în cazul de față, deși numeroși istorici au afirmat că cercetarea istorică este continuă și nu poate fi îngrădită.

Atunci, adevărul a fost statuat printr-un text de lege, așa cum afirmă azi că nu ar trebui să se întâmple, reprezentanții Universității București.

10 comments

 1. Act subversiv inoculat treptat, picătură cu picătură, susținut cu banii coloniei respective, în scopul de a fi însoțite și normalizate toate ideologiile și practicile ce aduc omagiu Vicleanului, pedofilia, precedată de educația sexuală în școli, în paralel cu procesul de ateizare, servesc cauza finală, întărirea pozițiilor oligarhiei cosmopolite și degenerarea populației captive – anihilarea la sursă a opoziției politice.

  • In SUA si Vest infiltrarea universitatilor a inceput din anii 60-70. La noi de cateva decenii. Dar institutiile de invatamant, de la gradinita pana la universitati sunt cheia, de aici se modeleaza gandirea viitoarelor generatii, iar neobolsevicii si-au dat bine seama de asta

   https://reactionarii.home.blog/2020/01/28/originile-corectitudinii-politice/#more-741

   • Din 1934 si-a mutat “institutul” operatiunlie in America…. UJiversitatea Columbia, New Yourk si urmatoarele/

    Tradu Dumneata:
    “The end game vision is the complete annihilation of Western culture which the Frankfurt School’s Jewish philosophers believed was an existential threat to Jewish survival.
    The strategy is a four-prong strategy beginning with Antonio Gramsci’s “Long March Through The Instutions.” Second, Theodore Ordono’s “Critical Theory.”
    Third, Cloward & Piven’s “Over Weight The System” (moved to illegal immigration).
    Finally, all this made operative by Saul Alinsky’s “Rules For Radicals.”
    … si idee a de start:
    “The Frankfurt School’s rejection of objective truth has led to the creation of leftist ideologies that demonize all forms of conservatism…”
    ADEVARUL ESTE IISUS.
    ADEVARUL ESTE PERSOANA.
    Scoala de la Frankfurt a antrenat fiii intunericului in ura impotriva Adevarului, negandu-i obiectivitate = negandu-i existenta.

 2. : … @ =* Hannibal: – Act subversiv (.) procesul de ateizare, servesc cauza finală, (.)*.

  _ Referitor la ”ateizare”/(posibil cu referire la: -credinta / religie / misticism), …sinteti putin in eroare, in contextul faptului ca: -*Sint mai aproape de Calea Dreapta / Calea Adevarului / Adevar, …toti aceia care inca nu au apucat sa intre pe nici o Cale Stramba*/(posibilitatea de intoarcere putand fi aproape ireversibila, de aceea este scris *Lasati copilasii sa vina la Mine* _ Matei 19/14; _ Marcu 10/14, … pentru ca ”Acesia, copilasii nu au apucat sa fie *ziditi si tencuiti cerebral prin misticism*

  ^^^aici implicit si contextul ca ”Norodul / Poporul, (inclusiv si implicit derbedeul care-si zice conducator si preot si pastor, si judecator si procuror, etc.,
  *NU MOARE INAINTE DE VREME (120 de ani _ Geneza 6/3)*, respectiv la maxim 70-80 de ani (vezi) _ Psalmul 90/10, …adica ”Viata fiind foarte Scurta, ca un abur care se ridica din Pamant si apoi dispare” _ Iacov 4/14 ^^^,

  ci, …*MOARE DIN PROSTIE / NESTIINTA / LIPSA DE CUNOSTINTA* (vezi) _ Ioan 7/49; _ Osea 4/6.

  = Cu stima.

 3. : … @ (^^„Conducerea UBB anunță că se pronunță împotriva oricărui tip de intruziune politică sau ideologică asupra științei/mediului academic.* (.)^^)Ș

  – ”(.)”. Cine are urechi de auzit sa auda.” _ Luca 8/(5)-8,(15,18), … & …(Daca vezi ? /citeste) _ 1 Timotei 6/20:20: …-*(.), pazeste ce ti s-a incredintat; Fereste-te de flecariile lumesti si de impotrivirile stiintei, pe nedrept numite astfel,*, …”Basme si povesti lumesti si babesti” _ 1 Timotei 4/7ș 6/4,5;

  – Citeste: _ Romania 1/22-32, (astfel / iata): …

  22. S-au falit ca sunt intelepti, si au innebunit;

  23. si au schimbat slava Dumnezeului nemuritor intr-o icoana care seamana cu omul muritor, pasari, dobitoace cu patru picioare si taratoare.

  24. De aceea, Dumnezeu i-a lasat prada necuratiei, sa urmeze poftele inimilor lor; asa ca isi necinstesc singuri trupurile;

  25. caci au schimbat in minciuna adevarul lui Dumnezeu si au slujit si s-au inchinat fapturii in locul Facatorului, care este binecuvantat in veci! Amin.

  26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

  27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.

  28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.

  29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,

  30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,

  31. fara pricepere, calcatori de cuvant, fara dragoste fireasca, neinduplecati, fara mila.

  32. Si, macar ca stiu hotararea lui Dumnezeu, ca cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totusi, ei nu numai ca le fac, dar si gasesc de buni pe cei ce le fac.*;

  – Citeste _ Romania 1/26,27, …

  -*Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;
  Tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.*;

  _ Presupun ca este de prisos, (oricum initiez o taina), sa va zic ca: -*Saracirea, batjocorirea si moartea Poporului Meu, vine dinspre ”Apus”*, …adica, ”nu stiti” ca ”Magii vor veni dinspre Rasarit”, (_ Ioan 1/1,2,5,11-14); _ Iesirea / Trimiterea / Exodul 14/21: …

  _*Moise si-a intins mana spre mare. Si Domnul a pus marea in miscare printr-un vant dinspre Rasarit, care a suflat cu putere toata noaptea;/^^^(Acum inca este noaptea aceea _ Ioan 13/30,31:…
  -30. Iuda, dupa ce a luat bucatica, a iesit afara in graba. Era noapte.

  31. Dupa ce a iesit Iuda, Isus a zis: “Acum, Fiul omului a fost proslavit si Dumnezeu a fost proslavit in El”.^^^, …

  El (Moise) a uscat marea, si apele s-au despartit in doua.*

  -*11. Prorocie asupra Dumei. Mi se striga din Seir: “Strajerule, cat mai este din noapte? Strajerule, mai este mult din noapte?”

  12. Strajerul raspunde: “Vine dimineata, si este tot noapte. Daca vreti sa intrebati, intrebati; intoarceti-va si veniti iarasi.”*

  Citeste _ Isaia 21/11,12: -*11. Prorocie asupra Dumei. Mi se striga din Seir: “Strajerule, cat mai este din noapte? Strajerule, mai este mult din noapte?”

  12. Strajerul raspunde: “Vine dimineata, si este tot noapte. Daca vreti sa intrebati, intrebati; intoarceti-va si veniti iarasi.”*

  = Cu stima. (vezi) _ Deuteronom 18/15,18,(19): _ Fapte 3/22,(23); 17/23: …-*Caci, pe cand strabateam cetatea voastra si ma uitam de aproape la lucrurile la care va inchinati voi, am descoperit chiar si un altar pe care este scris: “Unui Dumnezeu necunoscut!” Ei bine, ceea ce voi cinstiti fara sa cunoasteti, aceea va vestesc Eu – Moise* /(_ Iesirea / Trimiterea 4/(1),10,(11-16.

 4. În urmă cu 2 ani, V. Orban a penalizat orice legătură între Univ. și ONG-uri, OSF lui Soroș a fost interzis. Oare, de ce? Iată răspunsul în România, mediul Univ. e ținut cu mită și programe subversive venite pe cale ONG. Apoi mai este un aspect, România fiind atât de cangrenată, nu m-ar mira să fie un blat ATGOR-UBB, ca apoi să dea înapoi cu Legea și să se justifice cu poziția UBB ș.a.

  • : … -*Invitati-i la dialog -”Toate religiile / toate bisericile / Toate Popoarele Chemate, (prin Pastorii si Preotii lor, fara bani si fara plata)” (vezi) _ Isaia 55/1,(6-8),9-(11),…sau ”la judecata, cu Mine” (vezi / coroboreaza) _ Isaia 8/20; _ Ioan 9/4,5,39,(40,41); _ Isaia 1/(15-17), 18, (19-26), …-*Eu _ Apocalipsa 22/13, sint aici, acum in timpul vostru – ”vremea de pe urma”/”la implinirea vremii” _ Galateni 4/4; _ Daniel 12/(1),9,(13),10,3; _ Deuteronom 18/15,18,(19); _ Fapte 3/22,(23); _ Isaia 65/1; 53/1-11ș 52/6 _*Iata-Ma!* _ Romania 10/14-?!!!, -*Gheorghe* – ”Biruitorul Balaurului / Misticismul” _ Revelarea / Apocalipsa 5/1-9; 17/14; 22/13.

   = Cu stima.-*Mielul / Moise / Mesia* _ Apocalipsa 5/1-9; _ Iesirea / Trimiterea 4/1,(10),11-16; _ Ioan 4/(25),26; 5/39, … & … _ Ioan 10/8,99-16)ș 16/8-11,(12).

   • Băi, nene Moise, ne lași și pe noi să respirăm puțin? Secțiunea comentarii nu e teren vag neexploatat în care fiecare poate să-și descarce bascula. Urmărește și tu firul discuției și mai lasă-ne cu textele și trimiterile către Biblie. Fii mai modest și pronunță o părere personală. Numai bine!
    Și mai încet cu: “Invitati-i la dialog -”Toate religiile / toate bisericile / Toate Popoarele Chemate, (prin Pastorii si Preotii lor, fara bani si fara plata). Aici e cetatea lui Iisus Hristos!

    • : … _ Mi-ar fi placut *sa-ti declini calitatea / calitatile in care Mi-ai facut recomandarile*, in legatura cu ”neputinta (voastra ?!!) in a respira” din cauza Mea, …inclusiv referitor la ”Secțiunea comentarii nu e teren vag neexploatat …(.)”, … dupa aceea poate mai dialogam sau nu ! – Basculeaza-ti parerile asa cum crezi decuviinta, caci nu Ma deranjezi in nici un fel, ca si cand ”pentru Mine, nu existi”. – Moise Gheorghe. … & … P.S. te rog sa-Mi zici si Mie care este Numele acelui ”Iisus Hristos” despre care ai scris. …- Si daca poti sa-Mi dai detalii despre ce inseamna ”Iisus”, si ce inseamna *Hristos*, ca dor nu este vorba despre vreo ”tocana de legume amestecate si zicand ca este tot una” / *Unul* (?!!!), …si, daca binevoiesti sa te ajut cumva, (cu o intrebare), … _ (Q-?) …- Din ce limba este preluata notiunea *Isus*, si din ce limba este preluata notiunea ”Hristos”. – Te mai stimez un pic, pana i-Mi raspunzi / in functie de raspunsul pe care Mi-l vei face.

 5. Si Europafm ii apara pe degenerati…https://www.youtube.com/watch?v=ZbMZEtk5VTw

  Iar johannis werner klaus nu va promulga legea….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *