Home / Chestiunea Jidănească / MONSTRUOS! Israel măcelărește peste 100 de civili într-un singur atac asupra ajutoarelor umanitare

MONSTRUOS! Israel măcelărește peste 100 de civili într-un singur atac asupra ajutoarelor umanitare

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martir 2, 2024

MONSTRUOS! Israel măcelărește peste 100 de civili într-un singur atac asupra ajutoarelor umanitare

MONSTRUOS! Israel măcelărește peste 100 de civili într-un singur atac asupra ajutoarelor umanitare

Criminalii deschid focul asupra cetățenilor din Gaza care așteptau la coadă pentru mâncare.

Acest lucru nu poate continua. Iudeii fac genocid intenționat, în fața voastră, pentru a vă face să participați la el. Dacă stați și priviți cum aceștia împușcă oameni înfometați care așteaptă la coadă pentru mâncare și nu spuneți nimic sau continuați să luați vreodată apărarea jidanilor în orice context, sunteți complice la crimă, la genocid.

Practic, filmarea unei asemenea atrocități este un ritual satanic.

Îl numesc “Masacrul cu făină”, deoarece locuitorii din Gaza așteptau la coadă pentru făină.

Reuters:

Autoritățile sanitare din Gaza au declarat joi că focul trupelor israeliene asupra persoanelor care așteptau ajutoare în apropiere de orașul Gaza au nimerit mortal 104 palestinieni și au rănit 280.

Un purtător de cuvânt al armatei israeliene a declarat că nu are cunoștință de bombardamente în acel loc. Ulterior, armata a declarat că zeci de persoane au fost rănite ca urmare a împingerilor și călcărilor în picioare la sosirea camioanelor cu ajutoare în nordul Gaza.

O sursă israeliană a declarat că trupele au deschis focul asupra “mai multor persoane” din mulțime care reprezentau o amenințare pentru ele.

 

 

 

Biroul președintelui palestinian Mahmoud Abbas a declarat că “a condamnat masacrul urât comis de armata de ocupație israeliană în această dimineață împotriva oamenilor care așteptau camioanele cu ajutoare la sensul giratoriu de la Nabulsi”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății din Gaza, Ashraf al-Qidra, a declarat că incidentul a avut loc la sensul giratoriu al-Nabusi, la vest de orașul Gaza, în partea de nord a enclavei.

Echipele medicale nu au putut face față volumului și gravității rănilor provocate de zecile de răniți care au ajuns la spitalul al-Shifa, a declarat Qidra.

Videoclipurile postate pe rețelele de socializare arătau camioane care transportau numeroase cadavre. Reuters a verificat localizarea unui videoclip la sensul giratoriu al-Nabulsi, care arăta mai mulți bărbați nemișcați, precum și mai multe persoane rănite.

 

Se vorbește acum despre faptul că Jidanii l-au pus pe Donald Trump în funcție pentru că este un sionist înfocat. Vă spun de pe acum: dacă Trump nu denunță ce le fac acești jidani gazetarilor, el este mult mai periculos decât Joe Biden.

Singurul lucru care contează este oprirea acestor teroriști.

Chiar dacă nu vă pasă de moralitatea masacrării tuturor acestor oameni ca pe niște vite, planul Jidanilor este de a târî America într-un război masiv pentru supremația iudaică. Au deja toți banii noștri și acum vor, din nou, să ne trimită băieții să moară pentru falsa lor țară satanică de ocupație – o țară ilegitimă pe care o folosesc ca bază pentru imperiul lor de dominație globală.

 

 

Israel trebuie să plătească pentru asta.

Jidanii trebuie să plătească pentru acest masacru, ei trebuie să plătească pentru toate aceste războaie, pentru crearea feminismului, pentru pornografie, pentru furtul la scară industrială a resurselor occidentale, pentru normalizarea abuzului de droguri, pentru copiii avortați, pentru imigrația în masă și pentru copiii nenorociți.

Ei trebuie să fie făcuți să plătească pentru uciderea lui Iisus Hristos.

Ei trebuie să fie obligați să plătească pentru toate aceste crime.

Ei trebuie să fie obligați să plătească în mod colectiv.

Ei sunt responsabili în mod colectiv și ei înșiși au normalizat pedeapsa colectivă.

Așa cum spunea Sfântul Pavel, iudeii sunt dușmanii întregii omeniri.

Întreaga omenire trebuie să declare război dușmanului nostru colectiv.

Preluat și adaptat de pe Daily Stormer, cel mai cenzurat site din lume.

9 comments

 1. Din păcate avem chiar printre cititorii site-ului o mare problemă de educație şi înțelegere:
  La acest sondaj https://t.me/politicincorect/1889 majoritatea a indicat că Dumnezeu i-a cerut lui Avraam să-şi verse sângele prin tăierea împrejur ca semn al legământului cu El.
  Ca şi cum Dumnezeu nu l-a făcut pe om după chipul şi asemănarea Lui, ci trebuie corectat fizic şi pe parcurs, exact aşa cum fac LGBTQI-iştii.
  Să ne lăsăm şi zulufi, ca să fie modelarea completă?

 2. Statul National Legionar

  Iudaniilor le ticăie ceasul. Tic-tac, tic-tac……

 3. Oricât de bizar ar părea acest lucru, trebuie sa îl spun. Asa am crezut și eu mult timp ca jidanii sunt dușmanii noștri, dar se pare ca acest lucru este greșit. Asa cum a spus și Isus dușmanii noștri sunt diavolul și cu îngerii sai căzuți. Jidanii nu sunt decât niște biete păpuși căzute în ghearele regatului satanic, în robia lui Lucifer și a păcatului după ce l-au ucis pe fiul lui Dumnezeu Isus Cristos.

 4. Știrea asta o voi da tuturor ticăloșilor sioniști care mai vin să îmi vorbească despre “democrația din Israel”, un stat terorist, care nu are Constituție și nici granițe reglementate.

 5. Blestematā sa fii sinagoga a satanei, în vecii vecilor !
  Blestemate sa fie toate guvernele care acceptā crimele sioniste !

 6. e clar:americanii II MOMESC CU “ajutoare” si ji’dovii ii omoara in capcana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *