Home / Chestiunea Jidănească / Ministrul de Externe al Israelului, declarație istorică: ”Cei care nu sunt de acord cu noi NU sunt antisemiți!”.

Ministrul de Externe al Israelului, declarație istorică: ”Cei care nu sunt de acord cu noi NU sunt antisemiți!”.

Incorect Politic
August 2, 2021

”Cei care nu sunt de acord cu noi NU sunt antisemiți!”

Via IonCoja:

Ministrul Externelor Israelului, Yair Lapid, a anunțat, duminică, într-o serie de declarații, o schimbare substanțială a politicii israeliene care privește antisemitismul, învinovățind în același timp strategia israeliană de relații publice de anii trecuți pentru creșterea acestui fenomen nedorit.

De vină pentru nivelul actual al antisemitismului, care nu ar mai fi fost înregistrat de la cel de-Al Doilea Război Mondial, este în parte și eșecul relațiilor publice a fostului guvern israelian, a declarat duminică Yair Lapid, adăugând și atacurile împotriva Israelului la fenomenele împotriva cărora va lupta pe durata mandatului său.

„A existat o neglijare completă a relațiilor sale publice și a relațiilor externe ale Israelului, inclusiv în mass-media mondială”, a punctat Lapid, promițând să repare acele daune.

„Lumea nu este în mod automat împotriva noastră… Avem mult mai mulți prieteni decât ni s-a spus și există sfere, inclusiv în arena diplomatică, unde situația poate fi îmbunătățită”, a adăugat ministrul Lapid, menționând cum a călătorit la Bruxelles la începutul acestei luni pentru a se adresa Consiliului Afaceri Externe al Uniunii Europene, fiind primul israelian care s-a adresat instituției din 2008 până în prezent.

„Contrar a ceea ce s-a spus, nici ei nu sunt împotriva noastră” a fost concluzia ministrului dupa aceasta vizita de lucru.

După ce a enumerat realizările de politică externă a noului guvern, fără a preciza că unele dintre ele se datoreaza de fapt guvernului precedent, condus de Netanyahu – cum ar fi deschiderea primei ambasade în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei luni –, Lapid a vorbit și despre marile progrese ale noului guvern, cum ar fi îmbunătățirea radicală a legăturilor cu Iordania vecină.

„Israelul poate face o treabă mai bună pentru a-i stimula pe cei care sunt predispuși să ne sprijine, lucrând cu ei diferit”, a mai spus Lapid, adăugând că este important „să nu anunțăm imediat că cei care nu sunt de acord cu noi sunt antisemiți și asupresc Israelul. Nu așa se desfășoară relațiile de stat”

Cele spuse de ministrul Lapid sunt foarte binevenite și la noi, unde a existat recent un moment nefericit de avânt al câtorva interesați să demonstreze prezența unui antisemitism ce ar fi în creștere în România, fapt care a produs o impresie deloc favorabilă față de Israel printre mulți dintre cei care se simțeau prieteni și suporteri ai acestei țări.

Apariția amenințărilor și a remarcilor antisemite, în condiții extrem de suspecte, tocmai la adresa unei actrițe ce arată tare dornică de a-și recâștiga vizibilitatea, au făcut capul de afiș al spectacolului care trebuia să demonstreze prezența antisemitismului în creștere consemnat în Raportul de monitorizare al Institutului Elie Wiesel de anul acesta.

Pe lângă puțin spus ridicolul „caz Maia Morgenstern”, Raportul îl menționează la fel de aiuritor și pe deputatul PNL Daniel Gheorghe, pentru că l-ar fi elogiat pe Mircea Vulcănescu și ar fi postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de comemorare pentru victimele Holocaustului, pe care cei de la Elie Wiesel îl găsesc suspect pentru că, în opinia lor, ar fi „un mesaj ambiguu din care reiese că singurul stat responsabil pentru Holocaust este Germania nazistă”Numai că mesajul lui Daniel Gheorghe este plin de respect și compasiune la adresa celor uciși în Holocaust, nefiind deloc justificate acuzațiile celor de la Institutul Elie Wiesel despre postare, iar elogierea lui Mircea Vulcanescu este elogierea unuia dintre cei mai cunoscuți martiri creștini uciși în închisorile comuniste.

Oricum, acuzația de ambiguitate pare să conteze mult în operațiunea de împroșcare, de trecere a cuiva în rândurile așa-zișilor ”antisemiți”, pentru cei de la Institutul Național pentru Studierea Holocaustului ”Elie Wiesel”.

De fapt, ceea ce face un imens deserviciu memoriei evreilor uciși atât de nedrept și îngrozitor în anii ’40, ori a acelora care au suferit în orice alt fel în acea perioadă, e că tocmai cei care spun că ar lupta pentru respectarea memoriei lor și s-ar împotrivi ”antisemitismului” sunt ei înșiși legați într-un fel sau altul de alt regim genocidar, de cel comunist, repetând discursurile acuzatoare și reluând sentințele comuniste ale tenebroșilor ani ’50, sau chiar asociindu-și voluntar imaginea cu acel regim. 

Un exemplu foarte clar în acest caz este cel al lui Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi a Xenofobiei, care a afișat și menținut pe pagina sa de Facebook o imagine a unui veteran al amatei roșii, chiar de Ziua Veteranului, poză pe care a aplicat însemnele Guvernului Romaniei, chiar dacă mulți comentatori s-au arătat indignați de acest gest – detalii AICIAICIAICI și AICI. De notat că fotografia postată de Alexandru Muraru și asumată cu sigla Guvernului a fost preluată de pe un site de propagandă rusească interzis pe rețelele de socializare (nici măcar linkuri care trimit la acel portal nu pot fi postate pe Facebook).

Cei doi teroriști antiromâni – Alexandru Muraru și Alexandru Florian

Alexandru Florian, directorul general al Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului este alt exemplu nefericit, având biografia strâns legată de partidul comunist genocidar, ceea ce aduce iar un imens deserviciu memoriei victimelor nebuniei sângeroase a anilor ’40, alimentând și un fel cât se poate de nefericit de rememorare a istoriei…

Că e absolut nepotrivit și cât se poate de nedrept ca tocmai acești oameni să fie apărătorii memoriei victimelor genocidului săvârșit împotriva poporului evreu și marii acuzatori ai antisemitismului, este foarte clar la modul general, numai că asta pare să îi scape domnului Saranga, ambasadorul Israelului din țara noastră. 

Dacă la nivel de stat relațiile Israelului cu România sunt foarte bune, excepționale am spune, nu ar fi rău ca reprezentanții Israelului în țara noastră să fie mai atenți la cei care au făcut până acum, în România, un PR care a produs o imensă dezamăgire printre mulți români.

„Să nu anunțăm imediat că cei care nu sunt de acord cu noi sunt antisemiți”, a spus duminica ministrul Yair Lapid, iar declarația lui ar trebui să fie foarte bine auzită și în România – mai multe detalii AICI.

*

Nota redacției IonCoja – Text preluat de pe PODUL  

13 comments

 1. Vasilică Militaru - Asociația Neamul Românesc

  Este o schimbare majoră în politica israeliană. La ea vor fi obligați să se alinieze și acei evreii din România, care au fluturat steagul fals al unui antisemitism românesc. În Expunerea de motive a legii privind prevenirea și combaterea antisemitismului, deputatul Silviu Vexler a inclus elemente condamante de noul guvern israelian. Slugile politice din România vot trebui să asculte de ordinele stăpânului și să schimbe macazul cu antisemitismul. Așteptăm cu mult interes retragerea ambasadorului David Saranga, care a făcut declarații cu un conținut pregnant de prejudiciere a imaginii Israelului cu ocazia “DIVERSIUNII MAIA MORGENSTERN”. Alexandru Muraru trebuie să se reprofileze pe salvarea “valorilor României” care se dau zilnic în spectacol.
  https://www.comisarul.ro/articol/categoria-valori/bujila-si-leo-de-la-kuweit-la-un-_1249469.html
  https://www.comisarul.ro/articol/aici-e-romania-sunteti-nebuni-la-cap/interlopii-ro_1249091.html

  • : … @(* Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc August 2, 2021 at 4:50 pm: …„Este o schimbare majoră în politica” … & … „Ministrul Externelor Israelului, Yair Lapid, a anunțat, duminică, într-o serie de declarații, O Schimbare Substanțială a politicii israeliene care privește antisemitismul, învinovățind în același timp strategia israeliană de relații publice de anii trecuți pentru creșterea acestui fenomen nedorit. De vină pentru nivelul actual al antisemitismului, care nu ar mai fi fost înregistrat de la cel de-Al Doilea Război Mondial …*)

   -1) „Fals Flag!”; …-Amin!tiți-vă „Proverbul Românesc”: -„Lupii schimbă părul dar năravul ba!”;
   -2) _ „Credulitatea” în vorbele mieroase ale celor care vă asupresc va duce (și conduce agonia *Pas cu Pas* prin tăvalucul politicilor planetare), în grabă spre desființare; … (_ Ieremia 17/1-10; _ Matei 7/15-2021);
   -3) _ Dacă ar fi avut „gînduri serioase, constructive în contextul din discuție”, …ar fi adoptat instantaneu „măsuri pentru reparații și despăgubiri în privința daunelor morale provocate, în mod special poporului Roman nevinovat”, …și nu ar fi venit doar cu „promisiuni deșarte / incerte / neconturate”.

   = Cu stimă. -„Mesia”.

  • : … @(* Vasilică Militaru – Asociația Neamul Românesc August 2, 2021 at 4:50 pm: …-Este o schimbare majoră în politica israeliană. La ea vor fi obligați să se alinieze și acei evreii din România, care au fluturat steagul fals al unui antisemitism românesc. Slugile politice din România vot trebui să asculte de ordinele stăpânului și să schimbe macazul cu antisemitismul. …pe salvarea “valorilor României” *)

   -A) Ești desconspirat măi „derbedeule – Vasilică Militaru, dintre cameleonii trădători și vînzători de Popor Roman (vezi contextul implicit / explicit – coroborează) _ Daniel 11/14; _ iuda 1/10-16; _ Mica 3/1-12: -citește cu atenție căci veți fi judecați pentru faptele voastre (vedeți, citiți și băgați în capetele voastre seci căci veți avea soarta rîmelor din cîrligul celor care se folosesc de voi – vezi pilda despre „pescarii în ape tulburi” / iată _ mură-n gură) _ Marcu 4/2021-25; … & …, …și dacă poți înțelege „Pavel, plin de Duhul Sfant, este cu Mine” _ Fapte 13/9,10,40,41: …

   -*9. Atunci Saul, care se mai numeste si Pavel, fiind plin de Duhul Sfant, s-a uitat tinta la el, …
   10. si a zis: “Om plin de toata viclenia si de toata rautatea, fiul dracului, vrajmas al oricarei neprihaniri, nu mai incetezi tu sa strambi caile drepte ale Domnului?
   40. Astfel, luati seama sa nu vi se intample ce se spune in Proroci: …
   41. “Uitati-va, dispretuitorilor, mirati-va si pieriti, caci in zilele voastre, (_ Fapte 3/16-2021,22; _ Matei 12/18-2021) am sa fac o lucrare pe care n-o veti crede nicidecum daca v-ar istorisi-o cineva.”*

   -B) „Derbedeule disprețuitor, …vorbești în bășcălie, crezîndu-te zmeker” (auzi, la cameleonul, cică: -„Asociația Neamul Românesc” ?!!!): -„steagul fals al unui antisemitism românesc”, …adică atacînd direct și personal pe senatoarea Șoșoacă și inițiativa legislativă a acesteia, …implicit, vorbind în bășcălie (așa): -„Slugile politice din România vot trebui să asculte de ordinele stăpânului (?!!!) și să schimbe macazul cu antisemitismul. …pe salvarea “valorilor României -linkuri”;

   -C) Dacă chiar crezi că nu ești descoperit, și crezi că vei afla / găsi vre-o scăpare „ca de fapt toți trădătorii, vînzătorii și spoliatorii Poporului Roman / Romaniei, …te înșeli amarnic, măi „sămînță de pălămidă corcită cu neghină, tolerată în lanul de grîu” / „mortule” _ Apocalipsa 3/(1-3),17,18: …

   -*17. Pentru ca zici: -“Sunt bogat, m-am imbogatit, si nu duc lipsa de nimic”, si nu stii ca esti ticalos, nenorocit, sarac, orb si gol,
   18. te sfatuiesc sa cumperi de la Mine aur curatat prin foc, ca sa te imbogatesti, si haine albe, ca sa te imbraci cu ele si sa nu ti se vada rusinea goliciunii tale, si doctorie pentru ochi, ca sa-ti ungi ochii si sa vezi, …& … și să înțelegi ce vă așteaptă, „zmekeri fără minte” _ Iuda 1/10-16*, ….

   toate acestea, așa, in contextul Profețiilor _ Fapte 7/51,52; _ Luca 2021/29-33; _ Matei 24/6-20,2021,22,25,27-44.

   = „Mesia” _ Ioan 1/1,2,5,14; 3/16-2021; 4/25,(26); 5/39; 9/39; 10/8-16; 16-8-11,(12); 8/2021-29,(42,43),44,(45-47); _ Fapte 3/16-2021,22; _ Romania 5/14; 10/4,(16-2021).

 2. : … @(* Ministrul Externelor Israelului, Yair Lapid, a anunțat, duminică, într-o serie de declarații, o schimbare substanțială a politicii israeliene care privește antisemitismul, învinovățind în același timp strategia israeliană de relații publice de anii trecuți pentru creșterea acestui fenomen nedorit. … & …
  „A existat o neglijare completă a relațiilor sale publice și a relațiilor externe ale Israelului, inclusiv în mass-media mondială”, a punctat Lapid, promițând să repare acele daune.*)

  -1) Poate că a constatat d-l ministru Yair Lapid, …că „s-a îngroșat prea tare obraznicia conaționalilor la nivel internațional, în contextul implicit al jignirilor și batjocurilor celorlalte popoare, …așa, cam identică cu situația „în principiu” din vremurile premergătoare războaielor mondiale, și dă semnale de recunoaștere a faptelor;

  -2) Să-i fie crezută promisiunea „că repară toate daunele”, doar după ce va cere celor așa-zis „conaționali, care zburdă prin Romania”, …(dar, neconaționali cu Romanii din Romania, …potrivit afirmației insinuate / rostite de acel Alexandru Florian -director la Falsul INSHR- Elie Wiesel (vezi postarea: …
  https://www.incorectpolitic.com/la-100-de-ani-de-la-descoperirea-insulinei-institutul-terorist-elie-wiesel-insulta-memoria-lui-nicolae-paulescu/), …

  abia după ce î-i disciplinează și le impune desființarea falsului „Institut INSHR-E.W.”, născocit în Romania, …iar, dacă vor să continue, …„nu au decît să-l mute în Țara lor / Patria lor”, …
  nu așa, cum au procedat (bineînțeles susținuți de conaționalii lor) cu o grămadă de obraznicie, tupeu, lipsă de bun simț și civilizație, pe bază de misticism și superstiții”, … (vezi „retorica”, potrivit Înțelepciunii Proverbiale Romanești): …

  -„După ce te primesc și te tolerez în Romania / în Patria Mea / în Casa Mea / în Familia / Neamul Meu Roman / Romanesc / Latinesc – Ancestral”, …adică, …

  „după ce-ți întind o mînă în ajutor și după ce te-ai văzut salvat, te întinzi să muști mîna care te-a hrănit și protejat împotriva vicisitudinilor vremii!”;

  -3) Pentru ca „Promisiunea să nu reconstituie doar Vorbe Goale”, …pentru a fi „Împlinită / Întreagă / Neciuntită”, …să ceară „conaționalilor lor, care activează la vedere și sub acoperire, din toate Instituțiile Legislative / Legiuitoare / Justițiare și Adminstrative Statale Romane / Romanești”, …

  „Să abroge absolut toate Legile Antiromanești / Anticonstituționale, care au fost inițiate pe temeiuri mistico-superstițioase, prin care au urmărit spolierea Romaniei!”.

  -4) Să inițieze și să legifereze „Lege de Extrădare a trădătorilor și vînzătorilor, (indiferent de etnie / nație), care au prăduit / jefuit, prin Romania”, și care se ascund în Țara lor.

  = Cu stimă. -„Mesia”.

  • Gheorghe,, prima fiara este sinedriul camataresc idolatru care a adunat toate bogatiile pamantului, sugerezi tu, ori n am inteles bine….Adoua fiara ce este? Singularitatea care controleaza mintile clonate?

 3. “Daca rostesti adevarul, nu esti antisemit ” – episcopul Richard Williamson .

 4. Daniel Gheorghe sa demonstreze
  – ca cei pusi in categoria “victima” ar avea vreo legatura RELIGIOASA
  – si unde sint instalatiile de ardere de corpuri umane,
  – unde sint inregistrarile cu mortii, ….
  – sa ceara fotografiile facute din avion de britanici care survolau zilnic prima si singura fabrica de cauciuc artificial (= inventie germana furata de “aliati”) din lume, …
  – sa ceara sa vada corespondenta “rezistentei poloneze” cu serviciile engleze, ….
  – sa vada rapoartele Crucii Rosii Internationale (care vizita lunar toate lagarele DE MUNCA unde duceau mancare, medicamente si corespondenta catre jidanii marxisti anti-germani IZOLATI pentru amenintarea permanenta pe care o exercitasera si faptic!), …
  – sa calculeze ce volum de cenusa inseamna fantezia diabolica a talmudistilor,
  – sa calculeze cat timp ar fi fost necesar CU CELE MAI MODERNE ECHIPAMENTE (inexistente aatunci!) sa fie arse corpurile umane care ard in fantezie si povesti scrise dupa razboi cand…. apar supravietuitori… mai multi decat traiau in Germania inainte de razboi si care – ce paradox! – toti traiesc 80, 90, 100 de ani ca sa dea pe gorna suplimente fanteziste.
  – sa caute sa vada unde ar fi putut sa ajunga…. ramasitele/cenusa – terenul avea apa la 1 m adancime, nu se putea ingropa nici macar un sicriu acolo!

  Nimeni nu a gasit raspuns sa sustina aberatia anti-crestina jidaneasca pe care Daniel Gheorghe cica a …. comemorat-o!!!
  Trebuie sa fii schizofrenic, nu doar anti-crestin ca sa dai credit minciunii jidanesti.

  • Aceste intrebati sa fie demonstrate in raportul de expertiza judiciara intocmit de o echipa de experti in procesul minciunii holocaustului

 5. Am fost de mai multe ori la Auschwity încă de pe vremea lui Ceaușescu și am vorbit cu o ghidă care a recunoscut că datelesunt enorm exagerate. De altfel în tot lagărul exista o singură targă metalică culisantă pe care se așeza cadavrul și era introdus într-un cuptor ce ardea cadavrul celor care mureau mai ales de subnutriție. Deoarece religia le interzicea să iasă la muncă pentru „goi” , mulți evrei refuzau să iasă la muncă și primeau doar niște rații de subzistență, care după ceva timp îi aducea într-o precară stare fizică, ca să nu mai vorbim de aia psihică ! Dar în aceeași situație erau și țiganii, rușii, sau germanii care-și ispășeau pedepsele . De altfel după ce s-a plecat de la o cifră de șase milioane de victime, în funcție de care se primeau despăgubiri, acum cifra se situează de comun acord în jur de două milioane și asta mult exagerată, ca să nu mai vorbim de indivizi care fabulează pur și simplu că au fost acolo , odată ca să primească despăgubiri substanțiale și apoi pentru a influența parșiv opinia publică internațională . Mai grav este că deși în arhivele păstrate de germani se găsesc toți prizionerii, cu nume și prenume , plus toate datele, ele sunt ținute secrete la Londra pentru a se putea duce mai departe afacerea asta atât de criminală când niște neisprăviți care n-au nici în clin nici în mânecă cu lagărele naziste beneficiază de sume enorme pentru tragediile suferite de alții a căror urmași nu se aleg cu nimic, fie pentru că nu mai sunt în viață, fie pentru că sumele sunt însușite de alții. Mai pe scurt : treabă jidănească !

Leave a Reply

Your email address will not be published.