Home / Actualitate / Mihai Tîrnoveanu reclamat de UDMR-istul Borboly Csaba la Poliția din Harghita pentru manifestarea de la Valea Uzului

Mihai Tîrnoveanu reclamat de UDMR-istul Borboly Csaba la Poliția din Harghita pentru manifestarea de la Valea Uzului

Incorect Politic
Noiembrie 7, 2020

Mihai Tîrnoveanu reclamat de UDMR-istul Borboly Csaba la Poliția din Harghita pentru manifestarea de la Valea Uzului

Via ActiveNews:

Dr. Mihai Tîrnoveanu de la Asociația Calea Neamului povestește în exclusivitate pentru ActiveNews cum a fost la procesul de la Târgu Mureș câștigat în fața unei fundații autonomiste maghiare cât și la manifestarea de românism de la Valea Uzului. Totodată, îl pune la punct pe președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, care l-a reclamat la poliția din Sânmartin, Harghita, pentru faptul că nu ar fi ținut cont de restricțiile anti-pandemie, cu prilejul Parastasului de la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului. Fotografiile realizate chiar de o publicație maghiară la fața locului (foto sus) dovedesc contrariul.

Urmăriți filmarea și citiți mai jos și opinia apărătorului drepturilor românilor din Harghita, Covasna și Mureș:

https://www.facebook.com/activenewsro/videos/1896018690540688/

Mihai Tîrnoveanu: “Distantare, distanțare, dar față de steagul secuiesc nu? Președintele Consiliului Județean Harghita, dl. Borboly Csaba [fotografiat adeseori alături de pretinsul steag secuiesc – Nota. Red.], m-a reclamat la poliția din Sânmartin, Harghita, pentru faptul că nu am fi ținut cont de restricțiile anti-pandemie, cu prilejul Parastasului de la Cimitirul Internațional al Eroilor Valea Uzului.

Domnul cu pricina care face filmulețe în biroul dânsului de la Consiliul Județean se arată îngrijiorat printre altele că nu am respectat distanțarea socială. Zic așa, e bine că dl. Borboly urmărește site-ul ActiveNews si contul meu de FB. de pe care arată texte si fotografii, poate mai învață ceva despre România, dar nu e bine deloc că el nu păstrează distanța socială de steagurile ”ținutului secuiesc” si Ungariei, căci și așa este atât de adânc ”virusat” de autonomia teritorială pe criteriu etnic.

Așadar, în loc să ne dea nouă lecții de respectarea legilor statului român, mai bine ar pune mâna pe Constituție să afle cum este cu statul național, suveran si independent, unitar și indivizibil. Mai bine ar scoate din biroul său steagul așa zisului ținut secuiesc si nu ar mai participa la contramanifestații unde este afișat steagul Ungariei. Deci măriți distanța socială domnule Borboly de însemnele acestea si mai ales luati-vă gândul că vreodată, ne veți putea opri să intrăm în Cimitirul Internațional al Eroilor de la Valea Uzului. Ați văzut că nu ne-ați putut opri cu niște lanțuri pompos montate pe poarta Cimitirului si acum mergeți cu pâra pe la poliție că n-am avut mască si că n-am stat la fix 1,5 metri unul de altul? Acum credeți că ne vom speria de aceste plângeri si că nu vom mai merge la Valea Uzului? Ba vom mai merge domnule dragă, ori de câte ori vom dori.”, îi transmite Mihai Tîrnoveanu.

3 comments

 1. Dumnezeu sa-l binecuvinteze pe Dr.Mihai Tîrnoveanu si Maica Domnului sa-l acopere de tot raul sub preasfantul Ei Acoperamant! Jos tradatorii neamului romanesc!

 2. Pina nu le pui “opinca” pe git, nu pe Parlament, boanghenii nu vor invata sa ne respecte pentru ca i-am primit in tara noastra !

 3. Lasati abrutizatul de Borboly Csaba sa poarte botnita caci acest ‘artifact’ i se potriveste !
  Orice om normal care examineaza gunoaiele alea de masti de pe piata isi da seama si fara discutii cu oameni de stiinta ca sunt doar o mascarada!
  Toata admiratia pentru Domnul Dr.Mihai Tîrnoveanu – este un exemplu de profunzime sufleteasca si crestineasca bazata pe o inalta tinuta patriotica pentru neamul romanesc!
  Domnul sa-l ocroteasca de primitivi precum Borboly Csaba & congenerii lui care n-au altceva mai bun de facut pe lumea asta de salbateci, decat sa-si bata joc de mormintele crestinilor , fie ei si de alt neam decat al lor !
  Oare carui spirit diabolic i se inchina acest Borboly – berber ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *