Home / Chestiunea Jidănească / Meleșcanu Invită Evrei Paranoici Să Ne Monitorizeze Gândurile

Meleșcanu Invită Evrei Paranoici Să Ne Monitorizeze Gândurile

Nulas Mail
Incorect Politic
Martie 29, 2018

Meleșcanu Invită Evrei Paranoici Să Ne Monitorizeze Gândurile

Meleșcanu invită evrei paranoici să ne monitorizeze găndurile

Adevărul:

Ministrul Afacerilor Externe (MAE), Teodor Meleşcanu, a declarat joi, referitor la o posibilă lege a defăimării, că există foarte multe ştiri false care “fac deliciul presei, dar care nu reflectă realitatea”, afirmând că această lege “se poate face pe cale juridică sau prin crearea unor structuri care cu adevărat să se ocupe de asemenea probleme”

Dorm mult mai bine știind că Meleșcanu intenționează să fie un milițian al gândirii.

În lumea noastră de astăzi, percepţia e mai puternică decât realitatea. Nimeni nu ştie ce se întâmplă cu adevărat în România, dar are o percepţie despre ceea ce se întâmplă în România. (…) În mare măsură (percepţia – n.r.) este, să spunem, corectă, însă, în acelaşi timp, există şi foarte multe ştiri false care fac deliciul presei, dar care nu reflectă realitatea. În mod sigur, duc la o imagine negativă a României. Tocmai de aceea, diplomaţia publică, comunicarea strategică sunt pentru noi priorităţi în Ministerul de Externe”,

Meleșcanu are monopol pe adevăr. Cine nu e de acord cu el e un agent rus.

Întrebat dacă o lege a defăimării ar fi necesară, acesta a spus: “Vreau să vă spun că unul dintre cele mai importante şi mai eficiente mijloace este o organizaţie din SUA, care se numeşte Anti-Defamation League, care are o politică foarte serioasă de a lupta împotriva defăimării. E vorba de comunitatea evreiască. Se poate face şi pe cale juridică, se poate face şi prin crearea unor structuri care cu adevărat să se ocupe de asemenea probleme”.

ADL e o organizație evreiască din SUA ce practică o formă de terorism.

Publică adresele indezirabililor, incită la violență împotriva lor, le sună angajatorii cu scopul de a-i da afară de la locul de muncă altfel e asmuțită presa pe ei și multe altele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *