Home / Internațional / Medicul dizident Li-Meng Yan RUPE TĂCEREA: OMS știau de existența și pericolul noului coronavirus cu mult înainte de a anunța oficial focarul de la Wuhan

Medicul dizident Li-Meng Yan RUPE TĂCEREA: OMS știau de existența și pericolul noului coronavirus cu mult înainte de a anunța oficial focarul de la Wuhan

Incorect Politic
Octombrie 25, 2020

Motto: Carantina e atunci când restricționezi circulația persoanelor bolnave. Tirania e atunci când restricționezi circulația persoanelor sănătoase.

Via KarenSmith:

Yan asigură că guvernul chinez și, de asemenea, OMS știau de existența și pericolul noului coronavirus cu mult înainte de a anunța oficial focarul de la Wuhan.
Li-Meng Yan este un specialist chinez în virologie și imunologie. Până acum câteva luni, ea a fost una dintre virusologii însărcinați cu studierea coronavirusului, până când descoperirile ei au determinat-o să fugă din China în Statele Unite. Acum, într-un interviu exclusiv cu Fox News, Li-Meng Yan povestește motivul fugii sale și dezvăluie că autoritățile chineze au mințit.

Această epidemiologistă de la Universitatea de Sănătate Publică din Hong Kong și-a planificat evadarea când și-a dat seama că trebuie să scape și să spună tot ce știa despre coronavirus și că țara ei nu o va lăsa. Yan spune că guvernul chinez știa de existența și pericolul noului coronavirus cu mult înainte de a anunța oficial despre focarul din Wuhan. Ea mai relatează că superiorii săi au tăcut și și-au ascuns ancheta pe Covid-19, ale cărei descoperiri ar fi putut ajuta la salvarea multor vieți.

„Motivul pentru care am venit în Statele Unite este că trebuie să spun adevărul despre Covid-19„, a spus ea pentru Fox. „Dacă aș fi spus povestea mea în China, aș fi dispărut sau m-ar fi asasinat”, spune ea.

Meet our Scientist – Journey of Leo Poon 我們的科學家– 潘烈文- YouTube

 

Această specialistă asigură că a fost unul dintre primii oameni de știință din lume care au studiat coronavirusul. La sfârșitul anului 2019, a primit un mandat de la un supraveghetor și consultant al OMS, dr. Leo Poon, care i-a ordonat să efectueze o investigație secretă asupra unui nou coronavirus asemănător SARS, care a apărut în China la sfârșitul acelui an.

„Guvernul chinez a refuzat să permită experților străini, inclusiv celor din Hong Kong, să investigheze în China … Am apelat apoi la prietenii mei pentru mai multe informații”, explică ea. Atunci un prieten, un om de știință de la China Center for Disease Control and Prevention, i-a spus lui Yan în același 31 decembrie 2019, că transmiterea de la persoană la persoană era o caracteristică a noului coronavirus. Atât China, cât și OMS au recunoscut acest lucru mult după aceea.

Câteva zile mai târziu, pe 9 ianuarie 2020, OMS a emis o declarație: „Potrivit autorităților chineze, virusul în cauză poate provoca boli grave la unii pacienți și nu se transmite ușor între oameni … Există informații limitate de determinat riscul general al acestui grup raportat. „

Problemele lui Yan au început când a avertizat guvernul asupra coronavirusului mortal și periculos, cu mult înainte ca China să recunoască problema. „Știu cum au ascuns-o”, spune ea la Fox. Din acel moment, afirmă că au încercat s-o reducă la tăcere prin toate mijloacele.

Ceea ce denunță acest virusolog este că, alertele că ne confruntăm cu un virus letal și foarte periculos au fost ignorate și reduse la tăcere de către autoritățile chineze, dar și de către OMS. Potrivit lui Yan, ambii știau de pericol cu ​​mult înainte de declanșarea alertelor internaționale.

Ulterior, numărul transmisiei de la persoană la persoană a început să crească exponențial, iar Yan a început să caute răspunsuri. „Sunt mulți, mulți pacienți care nu au primit tratament și diagnostic la timp”, a spus Yan. „Medicii spitalului se temeau să vorbească”, adaugă ea. Yan a raportat descoperirile sale managerului ei pe 16 ianuarie, dar atunci i-ar fi spus că „să tacă și să fie atentă”.

HKU Professor Malik Peiris Named One of 10 “Science Stars of East Asia” by  Nature - All News - Media - HKU

Ea susține, de asemenea, că directorul adjunct al unui laborator afiliat la OMS, profesorul Malik Peiris, știa despre asta, dar nu a făcut nimic în acest sens.

Yan, care păstrează locația ascunsă, a făcut ca Universitatea Hong Kong, unde a lucrat, să vrea să șteargă de pe hartă toate urmele sale. Ea și-a șters pagina universității și a trimis o declarație în care informează că virusulogul nu mai face parte din echipa sa. Yan susține că guvernul din țara în care s-a născut încearcă să-i distrugă reputația și acuză tâlharii guvernului că au organizat un atac cibernetic împotriva ei, în speranța că o vor reduce la tăcere. La rândul său, ambasada chineză din Statele Unite a declarat pentru Fox News că nu știu cine este Yan și susțin că China a gestionat in mod eroic pandemia.

SURSA El Mundo

3 comments

  1. Dizident pe naiba! E o diversionistă oportunistă ordinară! Trebuie să fii chiar redus să mai crezi poveștile de adormit copiii cum că îi nu știu ce ciumă COVID-19. E un virus gripal la care i-i s-a dat un nume mai de speriat, iar clasa politică îl folosesc ca pretext pentru control total. Li-Meng asta să-și caute alți proști, mie nu-mi vine să-mi mai pun botul la teoria laboratorului și voi, IP, mă cam dezamăgiți că îi publicați diversiunea…

    • Ce trebuie să reținem: 1. Virusul a fost creat. 2. OMS știa dinainte să se propage și nu a făcut nimic.
      Filtrați prin discernământ, nu este virusul ucigaș cum spune presa, asta e evident, dar dacă ții minte în primăvară filmele scurse din China arătau oameni care cădeau pe stradă ca secerați. Se prea poate să fi suferit mutații în China sau sa sufere în continuare, e o posibilitate. Cu toate astea, nu se justifică încălcarea drepturilor. IP publică materiale din care consideră că publicul are ceva de învățat. Nu vă ținem de mână, filtrați și discerneți singuri. Fiecare a ajuns la un anumit nivel de înțelegere.

    • Am aceeasi convingere, mai ales daca compar statisticile sanitare actuale cu cele din anii precedenti. COVID19=control la nivel mondial. Politicienii nostrii au inteles mai tirziu directiva de control la nivel mondial(mai ales cei cu interesul la alegeri anticipate) si o aplica asa cum stiu la nivel local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *