Home / Actualitate / Marșul Normalității mâine în București : Frăția Ortodoxă și Fundația Ion Gavrilă Ogoranu vor participa alături de Noua Dreaptă

Marșul Normalității mâine în București : Frăția Ortodoxă și Fundația Ion Gavrilă Ogoranu vor participa alături de Noua Dreaptă

Incorect Politic
Iulie 8, 2022

Marșul Normalității mâine în București : Frăția Ortodoxă și Fundația Ion Gavrilă Ogoranu vor participa alături de Noua Dreaptă

Marșul Normalității mâine în București : Frăția Ortodoxă și Fundația Ion Gavrilă Ogoranu vor participa alături de Noua Dreaptă

Via Buciumul:

„Voi fi și anul acesta alături de camarazii de la Noua Dreaptă și îndemn pe toți prietenii să se implice în susținerea Marșului Normalității. Ne vedem sâmbătă 9 iulie, ora 13, în Piața Victoriei!”, a scris Florin Dobrescu într-o postare pe Facebook, preluată de mai multe platforme on-line.

“Sunt 17 ani de când, cu o consecvență demnă de apreciat, Noua Dreaptă și liderul ei, avocatul Tudor Ionescu, organizează Marșul Normalității în aceeași zi cu parada propagandei homosexuale, ca o replica a bunului simț în fața exhibării ostentative a păcatului. Este și aceasta o formă de mărturisire a valorilor creștine și a punctului de vedere al Bisericii lui Hristos în fața unei adevărate ofensive propagandistice vădit anticreștine și nu în ultimul rând antinaționale.

Pentru că, așa cum subliniam mai sus, este vorba în primul rând de o propagandă. De o ideologie, construită pe aceeași dialectică marxistă care a zămislit și stalinismul, al cărui tăvălug sângeros este actualizat în prezent de siloviki-i de la Kremlin. Doar că marxismul de rit occidental, trotzkist, are abilitatea de a utiliza, ca vectori ai propagandei sale, teme ridicate forțat la rangul de probleme esențiale ale societății, transformîndu-le ridicol în cauze de fond ale societății de azi. Scopul însă rămâne același: ofensiva împotriva așezărilor străvechi ale civilizației creștine europene și de pretutindeni.

Creștinii nu luptă împotriva homosexualilor, ci a păcatului în sine. Cu atât mai mult, avem îndatorirea de a ne împotrivi promovării programatrice a păcatului și propagandei prin care acesta ajunge să fie prezentat ca o virtute, în cadrul unui întreg proces de bulversare a scării de valori la nivelul societății.

În ultimă instanță, totul se reduce la o chestiune politică, sau mai exact ideologică.

Acei oameni minunați, care la cumpăna veacului trecut au îndrăznit să se opună, inclusiv cu arma în mână, comunismului stalinist, au luptat și s-au sacrificat în primul rând pentru Libertate. Pentru libertatea tuturor. Dar libertatea nu înseamnă anarhie morală și socială, or tocmai aici se insistă în a se face o periculoasă confuzie de către cercurile Stângii.”

 

De asemenea, Frăția Ortodoxă și-a anunțat astăzi public sprijinul pentru Marșul Normalității. Le mulțumim! Unirea face Puterea!

Ne vedem mâine cu toții în Piața Victoriei la ora 13:00!

4 comments

 1. Pe cine chemati la mars? Pe leprele din Sodoma si Gomora (Bucuresti si Cluj)? Hai sa fim seriosi! Bautorii de bere si spargatorii de seminte va asteptati voi sa vina la mars? Deabia ce a intrat in tara cocaina columbiana pe care o asteapta baietii de baieti ai bastanilor (stire Euronews).
  Mars de aici!

 2. Parada exhibării ostentative a păcatului are ca tematică nimic și prin urmare nu știu cât de eficient poate fi marș care doar se i opune în mod explicit și nu aduce nici un alt element. Prin urmare, mâine am să organizez eu un marș de protest împotriva parăzii respective, la care voi participa singur, mai spre seară, că se anunță vreme frumoasă. La întoarcere trec și prin Piața Victoriei.

  https://pari-roller.com/

  https://www.youtube-nocookie.com/embed/aIl7JTyoCNA

 3. Opozitie controlata, un mars amarat care nu opreste tavalugul LGBT. Se intind pe toate fronturile: se umple de gay care nu se mai ascund peste tot, ieri la Asia fest vindeau niste junk food korean niste creaturi cu accent britanic si aspect clar de lesbience (tatuaje, tunsoare de golanca la o fata, rasa cu masina pe alaturi, par roz, cealalta o vita obeza), prin parc umblau niste pocitanii cu steaguri lgbt si trans in par…au dat legi sa ne bage la parnaie daca injuram gayii, homosexualul din cladirea Bisericii David Burgess are contracte cu STS si academia militara, toate multinationalele isi coloreaza sigla in steagul lor, ieri in parc se vindea vata pe bat in culorile curcubeului, nu mai au jena…..

  Trebuia blocata Calea Victoriei ca la Marasti si Marasesti, eventual cu masini, da rnu mai are nimeni curaj si demnitate in tara asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *