Home / Actualitate / Marian Motocu – apel către Românii care încă mai sunt Români

Marian Motocu – apel către Românii care încă mai sunt Români

Incorect Politic
Noiembrie 26, 2020

Aveti libertatea de a folosi tot ce am spus, scris sau facut, pentru a trezi lumea la realitate ! Eu, dupa cum bine stiti, imi duc lupta in felu-mi caracteristic, oltenesc (zambind in fata tuturor pericolelor). Dar se pare ca nu este de ajuns 🙁 Lumea trebuie sa cunoasca adevarul ! De la dosarul”in curs de alcatuire”(de terorist), am tot facut si mitinguri si proteste … si marsuri, dar…. se pare ca nu este de ajuns. De aceea va cer ajutorul, sa va ajutati, sa ne ajutam acest neam adormit mintit, furat si omorat, de 30 de ani de zile.

https://www.facebook.com/multumesc.frumos/
https://www.youtube.com/channel/UCwzvBOdEjKnrPJoYYDJiodA?view_as=subscriber
https://motocu.blogspot.com/
https://vk.com/id576498550

 

Ce se intampla cu noi ?

In fiecare zi, unul dintre noi are o problema si tot in fiecare zi , noi, preferam sa ne uitam in alta parte, gandind ca nu este treaba noastra. Cand vecinul nostru din stanga, a avut o problema, nu ne-a interesat si nu i-am sarit in ajutor, cand cel din dreapta, a avut o problema…. nu ne-a interesat, ca nu era problema noastra. Acum cand am probleme si am nevoie de ajutor, nu am la cine sa apelez, caci pe nimeni nu intereseaza problema mea.

De cele mai multe ori ne spunem, ca nu suntem animale, cand defapt ar trebui sa spunem, ca nici animale nu mai suntem…. macar ele isi apara teritoriul, haita, familia, pe cand noi…. nici macar animale nu mai suntem. In numele corectitudinii politice, i-am lasat sa-si bata joc de noi. De frica etichetei de extremist, am uitat ce inseamna sa fii si sa gandesti ca un NATIONALIST. Pentru ca am dorit sa fim la moda, am uitat valorile, traditia sau obiceiurile.

Ne-am dorit sa fim mai mult si am ajuns sa fim nimic. Am acceptat sa facem compromisuri, doar pentru a ne pastra libertatea si am tot facut asta de-a lungul a 30 de ani, incat pretul pentru libertate, este insasi libertatea. Am fost un neam mandru, bun si iubitor, plin de compasiune pentru aproapele nostru, credincios si harnic. Dar pentru ca am dorit  “o tara ca afara”, am ajuns sa fim exact ca cei pe care i-am admirat, adica reci, atei si fara pic de suflet.

Am avut de suferit pe vremea lui Ceausescu, pentru a plati 20 de miliarde. Am avut parte de lipsuri de neimaginat, cozi interminabile pentru lapte, paine, butelii sau alte lucruri esentiale. Dar …chiar daca unii dintre dumneavoastra, nu vor fi de acord, v-o pot spune cu certitudine, ca am fost fericiti, cu putinul ce-l aveam. Pe vremea aceea, cei care aveau valoare, erau promovati. Pe 31 martie1989, Romania si-a achitat datoria externa, datorie facuta doar si numai in interesul acestui neam. Pe 25 decembrie, Ceausescu a fost impuscat. De atunci si pana in momentul actual, politicienii au facut o datorie de 180 de miliarde ! 180 de miliarde datorie, de care nimeni nu stie nimic, din care bani, nu s-a facut nimic, nu s-a construit nimic, nici macar o fabrica.

In 30 de ani de zile, dintr-un stat suveran independent si indivizibil, datorita politicienilor alogeni, Romania a devenit paradisul CORUPTIEI, CRIMELOR si  HOTIILOR ! Acum, la final de an, noi Romanii, am ajuns sa ne certam intre noi pentru ca ei sa continuie sa fure, sa omoare si sa conduca. Am ajuns din singura tara (din lume)care si-a platit datoria, sa fim asemuiti cu lumea a treia. Stiu ca este greu de crezut, dar din pacate, este si adevarat!

 Singura modalitate de a ne recupera tara inapoi, este de a reveni la valorile nationale si nationaliste. Patriotismul, este modalitatea de a ne reveni si de a redeveni ceea ce trebuie sa fim… O NATIE LIBERA ! De aceea dragi cititori, imi permit sa va dau un sfat : Daca vreti ca, copiii vostri sa traiasca liber in Romania, noi va trebui sa ne ridicam impotriva a tot ce inseamna OPRESIUNE, a tot ce inseamna CORUPTIE !  Nu va strig sa veniti langa mine!           

 Va strig sa veniti sa va aparati familia, dreptul la viata, la libertate!  

Va strig sa aparati VIITORUL !!!

 (caci nimeni altcineva nu o va face pentru voi)

                                                                                      Cu mult respect si dragoste, al dumneavoastra,  “Olteanul Incapatanat”

One comment

 1. Bravo, Domnule Marian Motocu! Felicitări. Oltean și eu, absolvent la Frații Buzești, am fi doi. Cam puțin, pentru o armată de eliberare!
  Cum să ne apărăm însă familia, dreptul la viață, la libertate? Revoltându-ne? Răsculându-ne? cu ce să ne apărăm contra miilor de trântori-slugoi, polițiști și de jandarmi, înarmați ca de război. Comandate de un guvern trădător, Jandarmeria, Poliția, Armata vor trage în popor, cum s-a tras la 1907. Contra blindatelor, a tunurilor cu apă, a gazelor lacrimogene nu se poate lupta cu furculiția, cuțitul de bucătărie, poate nici cu toporul sau furca. Cei ce locuiesc la blocuri vor putea arunca câteva cărămizi. Credeți că va fi destul?
  O grevă generală ar fi putut fi o soluție, în urmă cu un sau doi. Acum însă, este prea târziu, iar sindicatele nu știu decât să facă PÂRȚ. În curând, după foamea științific organizată de guvernul Lukovid, cu burta goală, nu vom mai avea nici din ce să facem pârțul sindicalist.
  Să nu ne prezentăm la vot? Pate că ar fi fost o soluție dacă nu s-ar fi prezentat absolut nimeni, acum un an sau doi. Asta nu nu s-a întâmplat nicăieri, niciodată, iar noi copiem prost până și pe țigani, căci de 2000 de ani suntem creștini, adică cretini. Proștii, lașii, fricoși sunt cei numeroși, majoritari. Democrația își va atinge țelul ei, de ștergere a încă unui popor din istorie. Prostiți de conducătorii lor trădători, proștii vor decide, adică nu vor decide nimic și lucrurile vor merge ”înainte” de la sine, către catastrofa finală.
  Singura consolare: NU VOM CRĂPA SINGURI CI CU ÎNTREAGA EUROPĂ, ÎN CARE AM INTRAT CA NIȘTE MILOGI TÂMPIȚI.
  SĂ SE SALVEZE CINE POATE? CUNOAȘTEȚI VREO INSULĂ PENTRU MILIOANELE DE ROBINSONI CRUSOE?
  Eu nu cunosc niciuna. Nici măcar pe altă planetă. Problema se reduce la a ști dacă acceptăm să murim ca porcii, fără să crâcnim, sau dacă vom muri cu călăii noștri de gât, oricare ar fi ei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *