Home / Chestiunea Jidănească / Manifest Împotriva Național-Sionismului din România

Manifest Împotriva Național-Sionismului din România

MNCR
Incorect Politic
Februarie 7, 2021

Manifest Împotriva Național Sionismului

În situația actuală, în care autorul Vasile I. Zărnescu a fost condamnat la închisoare pentru publicarea unor studii despre holocaust, republicăm acest articol apărut inițial în noiembrie 3, 2018.

Manifest Împotriva Național-Sionismului din România

Pentru că nici o națiune nu va fi tratată ca un egal în relația ei cu Israelul Sionist. Pentru că nici o națiune nu este la adăpost de sioniști! Pentru că nici o națiune nu are dreptul să-și declare independența față de Israel, fără repercusiuni neîntârziate din partea S.U.A și uneltei acestora de intimidare și agresiune globală, N.A.T.O.

Pentru că prima „Marea înlocuire“ a fost în primul rând aceea care a avut loc în economia mondială începând cu anii ’20 la nivelul băncilor așa-zise „naționale“, în mass media, la nivel politic și, prin urmare, în societate!

Pentru că nu există „Marea înlocuire“ fără un „mare înlocuitor“ organizator, cu legături transfrontaliere și cu ură deplină și definitivă contra popoarelor în mijlocul cărora viețuiesc: „Pe cei mai buni dintre ne-iudei omoară-i!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Deoarece comunitatea jidănească, întrucât controlează toate partidele de Stânga, este principala cauză a jafului național, iar comunitatea jidănească întrucât controlează partidele de Dreapta, este principala cauză a neputinței populare și naționale!

Pentru că ticăloșii din România nu sunt copiii naționaliștilor, ci copiii iudeo-comuniștilor genocidari și lacheii acestora, jidăniții post-decembriști, care mențin România în starea de colonie!

Pentru că colonizarea și jefuirea României este, de fapt, o tentativă disimulată de asasinat național, de genocid camuflat, iar politicienii post-decembriști îi cunosc atât pe comanditari, cât și pe asasini!

Pentru că dacă politicienii noștri ar fi vrut să lupte împotriva sărăciei și a depopulării, ar fi oprit privatizările păguboase, jefuirea resurselor naționale și ar fi făcut din sprijinul familiei politică de stat!

Pentru că cei care ne-au împins în ultimii 20 de ani să ne părăsim țara sunt aceiași care au distrus Irakul, Libia, Iugoslavia, Siria… și care ne cântă de la Washington și Bruxelles cum că „vicleanul“ se află la Kremlin…

Pentru că un naționalist autentic trebuie să întreprindă tot ce îi stă în putere pentru a evita, a dejuca și a împiedica înfeudarea națiunii de către interesele străine!

Pentru că „terorismul islamic“ este o creație americano-izraeliană, ca să distrugă, în primul rând, națiunile arabo-musulmane și, apoi, ca să provoace potopul imigraționist pe care îl cunoaștem în Europa!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că centura naționalistă arabă, străpunsă de sioniști prin războiul împotriva Irakului și asasinarea lui Saddam Hussein a fost, de fapt, cea mai bună protecție împotriva islamo-globalismului provocat și întreținut de sioniști!

Deoarece crizele actuale migratorii nu sunt provocate de „climă“ sau de foame, ci sunt rezultatul războaielor provocate pentru și de către Israel!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Deoarece Netanyahu, Trump, Le Pen, Alice Weidel, Geert Wilders, Macron, Sebastian Kurz, Klaus Iohannis, Dacian Julien Cioloș, fabulatorul decedat Elie Wiesel sau agentul sub acoperire Silviu Vexler, nu sunt o alternativă la George Soroș!

Pentru că Israelul nu este un bastion împotriva imigrației, ci un stat al coloniștilor imigranți ashkenazi de pretutindeni!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că sionismul este un naționalism de export pentru a servi dominația jidanilor în lume și un anti-naționalism pentru toți ceilalți!

Pentru că Israel nu este un bastion împotriva terorismului, ci un stat terorist care prosperă pe baza insecurității și nerespectării dreptului internațional!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că Pământul Promis nu este numai fosta Palestina – desființată samavolnic sub forma statului Israel –, ci, de fapt, întregul pământ… dar, mai ales, România pentru români!

Pentru că cei care consideră că Israel este un model nu înțeleg nimic despre globalizare, se fac că nu înțeleg, or suferă de manipulare cronică!

Pentru că un naționalist creștin demn de acest nume nu poate admira o armată care trage în femei și copii, împinși în mod criminal spre mizerie și disperare continuă, după ce le-a fost furat pământul sub conspirația tăcerii comisă de mass media globale care, respectând ordinele proprietarilor – jidanii! – sunt complice la crimă!

Pentru că primii arabi care s-au opus proiectului sionist au fost palestinieni creștini, iar aceasta cu mult înaintea creării comisiilor musulmano-creștine care refuză exproprierea pământului lor!

Pentru că „iudeo-creștinismul“ este ceea mai mare fraudă teologică și minciună istorică din toate timpurile!

Manifest Împotriva Național Sionismului

Pentru că, de la nașterea creștinismului, practicanții iudaismului, conduși de liderii lor, l-au persecutat pe Iisus Hristos și pe adepții săi până-n zilele noastre, iar pe români inclusiv, recent, prin „legea Vexler“!

Pentru că jidanii îl denigrează pe Hristos cum că ar fi fost un profet fals și un vrăjitor (Sanhedrin 43a) și pe Fecioara Maria ca pe o prostituată (Sanhedrin 106a)!

Deoarece în România nu naționaliștii lovesc în ortodoxie, ci laicii și „progresiștii“ neo-comuniști, cripto-jidanii și cripto-jidăniții care încearcă să implementeze în România teza iudeo-creștină, adică contrariul Dreptei Credințe!

Pentru că secularismul este o fraudă masonică și în spatele Masoneriei se află Sinagoga!

Pentru că nu avem nevoie de permisiunea lui Adrian Năstase, Alexandru Florian, Silviu Vexler, Radu Ioanid, Mihail Neamțu, Crin Antonescu, Andrei Gere, Andrei Marga, Adrian Cioflâncă sau a altor asemenea cioflingari ca să-l iubim, să-l prețuim și să-l cinstim pe Iustin Pârvu, pe Corneliu-Zelea Codreanu sau pe Mareșalul Antonescu și nici nu le cerem permisiunea pentru a citi o carte a colonelului (rtg.) Vasile I. Zărnescu!

Pentru că Trump și al său licurici Steve Bannon nu ne-au păcălit cu noul național-globalism cripto-sionist, numit „The Movement“!

Pentru că nu trebuie neapărat să alegem între jidani sau jidăniți, între LGBT sau #rezist, între Iohannis sau Dragnea, între Ștrul sau Cioloș, sau între Tel Aviv și Ierusalim!

Pentru că vrem o Românie a românilor, pentru români și condusă de către români, unde democrația și justiția respectă același principii de întâietate și suveranitate națională, fie ea și preferință națională față de orice străini!

Pentru că actuala criză socială vine din jefuirea economiei naționale conectată la politica datoriilor „suverane“ impusă de pe Wall Street și nu din Moscova sau din Fâșia Gaza!

Pentru că „Banca Națională a României“ nu aparține României și nici unui „fascist“, ci celei mai mari grupări de crimă organizată din toate timpurile, Rothschild and Co., iar în acest moment imperiul Rothschild deține F.M.I și 175 de bănci centrale naţionale – în lume și, în asociere cu Rockefeller și Morgans, deține Banca Mondială.

Pentru că România este o țară străveche de rasă albă, de religie ortodoxă, de cultură superioară și eminamente civilizată și pentru că România nu a așteptat înființarea Parlamentului European și a Comisiei jidanilor de la Bruxelles pentru a fi europeană!

Pentru că Europa s-a dezvoltat în liniște la adăpostul oferit de Țările Române, care au stăvilit puhoiul musulman.

Deoarece minoritatea de gunoaie din „Parlamentul României“ nu ar trebui să ne facă să uităm de marea majoritate a oamenilor extraordinari, care, în ciuda „războiului“ româno-românesc îndreptat împotriva lor, lucrează zi de zi alături de oameni simpli, români adevărați pe liniile de revigorare națională!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că am înțeles rostul și obiectul ascuns al referendumului! Pentru că vedem cum se îngrămădesc hienele „naționaliste“ în breșa creată să se înfrupte din hoitul electoral al familiei tradiționale românești!

Pentru că-i vedem pe jidăniții precum Adrian Papahagi, Necula, Mihail Neamțu ș.a. care promovează agenda sionistă pe la facultățile din țară unde, folosind un paralelism intelectual radical opus realității, îi seduce pe frăgeziții mass media, promovând fapte și povești imaginare în care vorbesc despre jidani care, cică, ar fi fost persecutați de regimul iudeo-comunist, iar jidanul Nicolae Steinhardt este prezentat precum cel mai mare rezistent, cel mai smerit și cel mai demn dintre „ortodocși“… Ce coincidență!

Pentru că nu degeaba lipsesc cu desăvârșire din discursul public faptele reale săvârșite de jidani în momentul evacuării din Basarabia și din nordul Bucovinei, când, în vara anului 1940, femei, bărbați, bătrâni, copii au fost violați, luați la topoare, ciopârțiți de organele genitale și masacrați de iudeo-bolșevici cu ajutorul jidanilor din zonă…

Pentru că România naționalistă, infuzată cu atâta „democrație“ și „presă liberă“, a devenit un vast spital psihiatric, în care românii nu se mai înțeleg între ei, nici măcar atunci când în joc se află viitorul Neamului Românesc!

Manifest Împotriva Național-Sionismului

Pentru că dacă România ar fi o țară liberă nu am avea un Consiliu Național pentru Combaterea Discriminării (C.N.C.D.) și nici un Institut „Național“ pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel“ (I.N.S.H.R.-„E.W“), ambele organisme de subminare, persecutare și dominare ideologică jidănească împotriva oricărui român iubitor de neam și adevăr!

Pentru că nu credem că jidanul salvează ortodoxia! Pentru că nu credem că jidanul salvează România! Pentru că știm că jidanul nu-l iubește pe român! Pentru că știm că jidanul vrea să distrugă ortodoxia! Pentru că știm că jidanul, de fapt, nu are țară! Pentru că știm că jidanul vrea, din nou!, să acapareze România! Pentru că știm că jidanul o să-l distrugă pe român, o să-l sărăcească, o să-l slugărească, o să-l bage la temniță și o să-l ucidă cu sălbăticie luciferică așa cum a făcut-o de câte ori a fost în poziție de conducere și de forță!

Pentru că suntem naționaliștii români autentici și legitimi, pentru că nu vom renunța la țară noastră fără luptă, pentru că știm că sângele va curge din nou pe meleagurile noastre, strigăm sus și tare: Nu Național-Sionismului în România!

C. A. MNCR

4 comments

 1. Jidani trebuesc boicotati.Nimeni sa nu mai cumpere,sa se imprumute sau sa ceara ajutorul acestora,nimeni.Ei vor sucomba.Asta au vrut si legionarii genialului CZ Codreanu.Ion Creanga a intuit de-atunci,din vremea sa:”Cumparati dela romani/Nici un ac dela jidani”.

 2. Vasilică Militaru

  Bună ziua. Poate nu ați observat ce repede au sărit în ajutorul domnului Vasile Zărnescu toate paginile naționalise de pe internet: JUSTITIARUL.RO, ACTIVE NEWS.RO, ORTODOXINFO.RO. Toți se dau mari legionari, apărători ai Ortodoxiei și naționaliști de rang superior și toți s-au grăbit să-l apere pe primul român condamnat pentru că a expus public o opinie despre un subiect neelucidat nici măcar după 80 de ani de la petrecerea lui. Rog INSH – EW, rog ACADEMIA ROMÂNĂ să publice cărți documentate și argumentate din punct de vedere științific pe acestă temă sensibilă.
  Partidul naționalist, prezentat ca partid extremist, nu a emis nici un comunicat de presă pe acest subiect. Încă o așteptăm pe marea luptătoare cu măștile să șoșocească despre abuzul justiției din România.

 3. Ferdinand de Aragon

  Toate ca toate, dar de ce „NAȚIONAL-SIONISM”, Domnule Mihnea Codrescu. În general, cuvântul „nație” nu are și nu poate să aibă un sens asemănător celui al național-țărănismului sau național-socialismului. Deși pare, această formulă nu este inteligibilă, pentru că nația nu este rezultatul normal, natural al creșterii unui ceva real, în carne și oase, între altele, ca orice individ, popor și orice fenomen natural, pe lumea asta. Jidanii, jidănismul mai vechi sau mai nou sunt un fel de irealități, realități suspecte de irealitate, schimonosiri străine acestei lumi. Când Dracul a făcut musca, pentru a-l imita pe Dumnezeu, ce făcuse albina, cum se spune, asta a fost o schimonosire a realității, dovadă că musca nu face miere iar cei de care vorbiți au supt, vândut și șmecherit mierea altora. Normal. Iscarioteanul ce muncește n-are timp să câștige.
  Confecționarea din bisturiu și sugerea pulii, a unui popor, nu este o simplă muscă, deși muscăraia asta bâzâie de mii de ani la urechea omenirii. Ea este o schimonosire a realității. Ăștia niciodată nu sunt, nu există ca ceva anume, totdeauna par altceva! Când îi iei la bani mărunți, nu rămâi cu nimic. Venirea unora pe lume, nu prin naștere, ci prin bisturiu, prin tăierea împrejur, sugerea sângelui din penisului copilului de 8, 10, 20, sau 29 de zile este un șir de schimonosiri ale realității. Dracu n-a făcut numai musca, ar zice poporul. El a făcut și alte blestemății, inclusiv drăcovenia originii celor trei monoteisme actuale, care toate pleacă, iertați expresia, exact din sfânta pulă a lui Avram. Că ne place sau putem scpăpa de sfânta pulă. Iudaismul, creștinismul, mahomedanismul trei sunt ejaculări, trei spârcâieli spermatozoico-avraamice, ceea ce explică demența sexuală actuală, a pretinsei lumi civilizate! Din păcate, e vorba de ejaculări sau spârcâieli pocite prin bisturiu și vrajă diavolească, ejaculări pe bază de sânge omenesc, de canibalismul despre care unii vorbesc de mult. La rigoare, de câteva milenii încoace, o bună parte din istoria culturii și civilizației actuale este un fel de înșiruire a ejaculărilor spermatozoido-avraamo-sioniste, ceea ce justifică tupeul homosexualilor ce defilează cu pula vopsită pe bulevardele marilor metropole actuale. O astfel de rușine, îndrăzneală, obrăznicie și demență nu s-a văzut de la Sodoma și Gomora, ai cărei mizerabili moștenitori suntem cu toții, mai ales noi creștinii, ce ne dăm aere de oameni culți, civilizați, bine crescuți! Cazul mamei Elenei, al micuței devenită autistă prin vaccinare criminală, ar fi putut fi al fiecăruia dintre noi. Creștini sau necreștini, iudaismul a făcut din europeni niște nevrednici ipocriți, caricaturi omenești, fabrici de căcat, de minciuni și de cadavre, pe două picioare. Greu de contestat aceste realități foarte speciale, avraamico-iehoviste. Credeți că din tăierea prepuțului și sugerea pulii copilului abia născut poate să iasă ceva rațional, național, național-sionist, sionism? Chiar așa, din senin? Sugem pula, gata sionismul? Te pomenești, dar mie nu-mi vine să cred. Nu uitați de unde plecăm, care ne este punctul de plecare, de sprijin permanent și ultim.
  Totul pleacă din prepuțul tăiat al unui nou născut, din bisturiul călăilor ce mutilează o ființă omenească neajutprată și incapabilă să se apere. Tăierea împrejur nu se confundă cu tăierea moțului, nici a mielului, la paște. Pretenția biblică a iudeilor și jidanilor este că nou născutul numai așa ajunge om adevărat. Ceilalți, oamenii rormali, netăiații împrejur, ar fi simpli goyimi, animale cu chip de om, al căror rost pe lume este să servească poporul ales, de exemplu aprinzându-i focul sâmbăta, sau ducându-le puța la pipi, tot sâmbăta, măcar unora dintre ei, căci legea lor de supermani le interzice să facă ceva în Sabat. Se pare că nici pipi nu pot face să le țină un creștin daravela De fapt, ei totdeauna fac altceva. Niciodată sau aproape, nu sunt, nu pot fi ei înșiși, tocmai pentru că, omenește vorbind, de fapt nu sunt în niciun fel. Nu sunt și pace! Ei se numără printre zeii și dumnezeii Căii Lactee sau ai nu știu cărei planete încă nedescoperite. Iată deci, cum, necum, jidanii se nasc din și prin tăierea împrejur, iar noi, prostește, sau cum să zic, continuăm să credem că din vultur, vultur naște, din stejar, stejar răsare! Iată însă că din bisturiu, din sângele copilului chinuit și deviat de la firescul naturii, din sugerea sângelui pulii copilului, și împărtășirea cu acest sânge a asistenței, din acest ciudat ritual, cum, necum, Dracu știe, se nasc jidanii. Asta da, minune! Ce fel de minune? Numai Dracu știe. Așa-s toate minunile. Pentru oameni, pentru cei mai înțelepți dintre oameni, așa numitele „minuni” sunt un fel de intensificări sau accentuări ale problemelor sau misterelor lumii. La rigoare există minuni alfa, minuni beta, minuni gama, minuni plus sau minus-cunoaștere, minuni zero-cunoaștere. Pentru cunoașterea omenească, demnă de acest nume, nu există minuni ci doar probleme nerezolvate care, într-o zi, cu sau fără oarecari excepții, vor fi rezolvate. Asta a și făcut omenirea până acum: a rezolvat probleme! Jidanii înșiși au rezolvat unele probleme, deși, în general, ei sunt campionii celor ce crează false probleme, mai ales holocoloooofaustiene, împotrivindu-se rezolvărilor propuse de marea unanimitate a omenirii obișnuite, sănătoase, cu prepuțul la locul lui. Minunea gravidității Pururea Fecioarei cu Sfântul Duh e o năzdrăvănie pe care nici Dracu n-a văzut-o în realitate, din care cauză mulți o consideră drăcească. Normal! În sfârșit, putem face presupuneri, ipoteze, cel puțin până când va fi votată o lege în bună regulă (dacă mai există legi bună regulă) contra presupunerilor, ipotezelor și a oricăror realități ce nu pornesc din măreața pulă a profetului Avraam. N-ar fi nimic anormal în asta. Dacă toate pleacă din pula lui Avraam, e normal ca toate să verifice, să confirme sfânta pulă a acestui formidabil mascul, căreia nu întâmplător, omenirea i-a consacrat fel și fel de statui, una mai monumentală ca alta, deși mironosițele strâmbă din nas ca Pinochio, când aud de sula lui Avraam De aici vine cântarea liturgcă „Dă Doamne”, care ar fi putut intra și în cântarea României! Dă Doamne, vorba aia, dă Doamne la cântar, că d-aia fac popii cântări de li se usucă borjocii și li se umezește uretera. Ar f ceva să ridicăm și noi o pulă avraamică, dacă se poate cu un coi pe Himalaia și altul pe Kilimandjaro. Să crape lesbienele de poftă! Să rămână cu gura căscată, o falcă pe Coștila și alta către Râșnov, pe Valea Mălăieștilor.
  Cu sau fără dreptate, unii cred că demența mondială a Occidentului actual, a Europei, mai mult sau mai puțin jidovită prin iudeo-creștinism, este rezultatul inevitabil al tăierii împrejur de ziua a opta. Dacă vorbim de național-sionism lăsăm impresia că acceptăm ceva mai mult sau mai puțin real, mai mult sau mai puțin concret, precum național-românismul, național-maghiarismul, național-țărănismul, național-socialismul, etc. O să ziceți, de ce nu și național-sionismul? Vedeți, Domnia Voastră, românismul, maghiarismul, țărănismul, socialismul și alte realități sau viziuni despre lume și viață pleacă, toate, de la ceva concret, natural, normal, firesc putând ajunge la abstracțiuni de cel mai înalt nivel, nu însă fără o evidentă și permanentă legătură neîntreruptă cu realitatea de plecare. Acesta e cazul Weltanschuungului german, care, la originea lui, a însemnat concepția despre lume și viață a poporului german, a milioanelor de oameni născuți de mamele germane, din sămânța taților germani. Pe lumea asta, în bine sau în rău, toate au o sămânță reală. Nu se poate fără sămânță. Așa cred lesbienele, pe care nici Dracu nu strică sămânța. Pentru cei întregi la minte, până și prostia își are sămânța ei. Existând însă atâtea genuri de prostii, există și nenumărate varietăți de semințe ale prostiei, cel puțin pe lumea asta. Despre lumile celelalte vorbesc religiile, idolatriile, idologiile și poveștile pentru copiii-copi sau copiii rău crescuți, care sunt ratații de bună voie, de exemplu intelectualii mândri de analfabetismul lor poliglot, mândri că, după eforturi de o viață, au ajuns la credincioșie desăvârșită, ca vrednicii homo-sapiențo-sexuali, homo-sapho-lesbienele, pesedeo-peneleo-trădătorii bucureșteni, vechi sau noi, etc.
  Bineînțeles, mai devreme sau mai târziu toate popoarele adevărate ajung la o anumită concepție despre lume și viață, la un anumit Weltanschuung, cum spun nemții. În cazul nostru însă, a vorbi de un weltanschuung românesc este aproape o insultă. Pentru noi. Din fericire, tâmpiți, cum am ajuns, pupincuriști entuziaști, ologiți de toate ismele și modernismelemele ultimilor două secole, tăiați împrejur la creier, creștino-idiotizați, nu ne dăm seama că românismul de care vorbim este de fapt Spațiul Mioritic, de care s-a vorbit mult în deceniul patru al secolului trecut, după care am revenit la vechiul sport, catastrofic, nu național, al pupatului altora între fese. La pupincurism îi batem și pe jidani. Poate și la prostie. Din păcate. Nu și la furat. Ar fi ceva. Să le săltăm Cloșca cu Pui de Aur, de pe Banca Mondială.
  Întrebare către redacție: Cam câți dintre Incorecții Politici actuali au citit Spațiul mioritic al lui Lucian Blaga? Câți dintre actualii Incorecți Politic sunt capabili să înțeleagă această carte? Între cele câteva prostii, care-i cam scpăpau, la beție, Nae Ionescu spunea că nu poți fi român, fără să fi creștin ortodox. Mai modest, dar mai sigur, eu spun că nu poți fi român întreg, român al zilelor noastre, după două decade din secolul XXI, fără să-l cunoști bine pe Eminescu, invitatul și zeul titular al Dlui Manega, fără să fi studiat măcar Spațiul Mioritic, dintre scrierile filosofice ale lui Blaga, fără cunoașterea altor câteva epocale realizări și împliniri românești. Fără Eminescu, fără Blaga, Brâncuși, Enescu și alți câțiva români de excepție suntem ca spermatozoizii abandonați de masculii labagii și de curviștine, în prezervativele aruncate prin gunoaiele scârboasei și sinucigașei civilizații actuale.
  În sfârșit, cât privește Blaga, într-o viață de om, n-am întâlnit mai mult de zece, poate doisprezece români conștienți de autohtonia și getbegetnicia lor multi-milenară în Spațiul spiritual mioritic, care nu poate fi confundat cu spațiul lui Euclid, nici cu cel al lui Lobacevski, cu atât mai puțin cu Bucegii, Delta Dunării și alte spații pitorești. Dacii nu i-au pupat niciodată, în fund, pe romani. Noi însă, așa numiții români, într-un secol și jumătate, după cele aproape cinci veacuri de pupincurism turcesc, am pupat ruși, nemți, francezi, americani, chiar ucrainieni, deși aceștia se cred și se pretind popor, ieșiți nu din mame și tați ucrainieni, ci din sabia vitejească a lui Petliura, din pistotul îndrăzneț al lui Bandera, din comunismul jidovesc al lui Lenin și Stalin, nu în ultimul rând talmudismul lui Zelensky sau poate impotența imperială a ultimului Romanov, creștin, ortodox, dar idiot, neputincios, pentru poporul lui, pe care l-a abandonat prin simpla demisie, numită abdicare. Tot printr-o demisie neputincioasă și-a abandonat și Căpitanul Codreanu – atât Legiunea sau Garda de Fier, cât și întreg poporul român, ce își pusese speranța în el. Ca și Țarului Nicolae al II-lea, tot Ortodoxia sucise și mințile lui Corneliu, făcându-l să-și uite misiunea lui, față de Dumnezeul din Cer și poporul român, de pe pământ. În ambele cazuri, practic, a fost vorba de trădare. Nu am alt cuvânt, mai potrivit. Trădare nu prin trecerea de partea dușmanului, cazul infamilor de la 23 August 1944, ci trădare prin simpla uitare, prin abandonarea misiunii. Fiul ce-și uită părinții, moșii, strămoșii lui, își abandonează sau trădează misiunea de fiu, de moștenitor, de înainte mergător, de continuator al vieții/ Tot așa, conducătorii unei țări, ai unui popor, țarul Nicolae al II-lea, de exemplu, și-a semnat abdicarea ca la notariat, uitând că este uns al lui Dumnezeu, nu un Avraam oarecare, ce a semnat Contractul Pulii sau altă hârtie, la Notariatul de Stat. Desigur, și țarul Nicolae al II-lea și Corneliu Codreanu au fost siliți, de împrejurări extraordinare, să facă ceea ce au făcut. Rușii îl credeau pe Nicolae al II-lea deasupra împrejurărilor, așa cum îl credeau și românii pe Corneliu Codreanu, Căpitanul Gărzii de Fier. Iată însă că nici tronul Romanovilor n-a rezistat în fața asaltului jidovimii sioniste, nici Garda de Fier a lui Codreanu și a Neamului românesc n-a rezistat în fața aceluiaș dușman, pe care trebuie să-l cunoaștem cât mai de aproape cu putință. Cât mai aproape? Ce înseamnă asta? Cât de aproape? De la începutul începutului, până la sfârșitul sfârșitul sfârșitului. De unde putem afla acestea? Dintr-o serie de cărți. De exemplu, din Înfruntarea Jidovilor, a rabinului moldovean, pocăit și răspopit, Nuhăm-Neofit (1803), din Cartea Kahalului, a rabinului pocăit și răspopit Jakob Brafmann (1869), din Tainele Kahalului (2007), versiunea românească a unui rezumat al acesteia. Aceste cărți și altele încă lămuresc o serie de lucruri. Nu toate lucrurile posibile. Neofit, Brafmann, Samizdatus Valahicus au trăit acum zeci de ani, ba chiar un secol sau două, iar istoria nu stă în loc. Dovadă că am ajuns la național-sionismul, asupra căruia Mihnea Codrescu ne atrage atenția.
  Totuși, la rigoare, național-sionismul e o vorbă goală, pentru că reunește două cuvinte reprezentând două viziuni contradictorii, ce se anulează reciproc. Rezultatul este confuzia ce contribuie la neînțelegerea oricărui naționalism, adică a particularismelor diverselor popoare. Atenție: nu NAȚIUNI! Popoare adevărate, nu națiuni. Acestea, națiunile, niciodată nu pot fi „adevărate”, totdeauna pot fi contestate, pe bună dreptate, de unii, de alții, de toți. Eu nu cred că Ungurii, țiganii, sri-lankezii sau pakistanezii pot face parte din așa numita națiune română. Ei nu pot trăi și simții așa cum trăim și simțim noi. Nici noi nu putem trăi și simții așa cum trăiesc și simt ei. În consecință, nu numai că nici noi nu putem face parte din națiunea maghiară, nu numai că nici ungurii nu pot face parte din națiunea română, ci pur și simplu, de fapt, nu există, n-a existat și nu poate exista o „națiune”. Cel mult așa, la adunări festive, ca la sfintele moaște ale Paraschevei.
  Stalin a definit națiunea, dar asta nu înseamnă că a și creat-o. Stalin a definit și comunismul, așa cum Biserica, de două mii de ani, freacă țiparul definind creștinismul, despre care s-au scris mii de cărți, fără ca cineva să știe ce-i ăla creștinism. Dostoievski a văzut bine. Dacă Cristos s-ar întoarce mâineu, Marele Inchizitor l-ar jumulii de toți fulgii. Dintr-o falsă politețe și falsă bună creștere, toți am închis și închidem ochii, lăsând să se creadă că acceptăm ideea de națiune, că acceptăm ba chiar construim comunismul, de care, între timp, s-a ales praful. Iată încă că vine celălalt comunism, cel adevărat, comunismul iudeo-american, pe care, așișderea, idioți creștini, cum suntem, mă tem că-l vom construi cu vârf și îndesat, semnându-ne definitiva condamnare a moarte, nu ca națiune (asta nu există), ci ca popor. Ca un biet popor de autiști și alte categorii de eminenți imbecili.
  Nu putem însă accepta ideea de națiune, așa cum acceptăm, de exemplu, ideea de copac, sau de popor. Copacii, popoarele sunt realității, mai întâi în carne și oase, apoi, tot realități, printr-o mulțime de specificități și particularități subtile, pe care, treptat, le descoperim, le analizăm și le înțelegem. Sionismul însă este un „ism”, o ismeneală, despre care vom mai vorbi, o încercare de siluire a realității, după cum iudeii și jidanii înșiși sunt ieșiți din siluirea realității pruncului de opt zile, prin mai mult sau mai puțin cunoscuta tăiere vor împrejur și absolut necunoscutele și tragicele consecințe ale acesteia. În câteva cuvinte pot spune totul, dar înțelegerea acestui tot e ceva mai complicată. Consecințele tăierii, împrejur a iudeo jidănimii (tăiere împrejur de ziua a opta), au condus la demența globalistă și sinucigașă actuală. Nu mă joc cu cuvintele. Demență înseamnă defilarea a mii de oameni, în pielea goală, pe stradă, cu sula vopsită și pizda încrețită, pe marile artere ale metropolelor contemporane. Să nu mi se spună că vorbesc urât. Urâte, vulgare, incredibile sunt realitățile de care vorbesc. Cei ce ies pe stradă cu pula vopsită sunt demenți, indiferent că sunt sau nu sunt încurajați de poliție, plătiți de Soros, de ambasadele USA, direct de Satana sau de necunoscuți pe care ar trebui să-i identificăm și să-i pedepsim cu pedepse HAMAS, inspirate din eroica luptă de eliberare a poporului palestinian,
  De fapt, studiul dumneavoastră este excelent, Domnule Codrescu. Precizările pe care le faceți își vor găsi locul într-o viitoare enciclopedie, să zicem, a distrugerii sau jidănirii României, în ultimele două secole. Național-sionismul sau oricum l-am numi, nu este decât principala consecință istorică, politică, omenească a barbariei tăierii împrejur de ziua a opta. Nu spunem însă și consecință teologcă, deși unii ar fi tentați să creadă că tăierea împrejur are și consecințe teologice. Problema e că teologia înseamnă discurs sau vorbire despre Dumnezeu. Din tăierea împrejur și din toate iudeo-jidovismele ce urmează lipsește exact Dumnezeu. Cine crede că Iehova, cel ce l-a tras în piept pe bietul Avraam, este Dumnezeu, își fură singur căciula. Cu alte cuvinte, toate cele trei monoteisme s-au înșelat și continuă să înșele omenirea, să înșele credincioșii idiotizați, tăiați împrejur, unii la penis, alții la creier, cei mai mulți și la penis, și la creier.
  Mă îndoiesc că Incorecții Politic actuali sunt suficient de maturi, din punct de vedere omenesc și românesc, pentru a lua în considerație această ipoteză. Oricum, lumea în care am trăit, cultura și civlizația greco-romană sunt pe cale de dispariție. Ne-am ucis singuri strămoșii Suntem complicii inconștienți ai jidanilor și apostolilor pretinși creștini. Îi bag în născătoarele mamelor lor pe toți. La păscut cu voi, f-tu-vă mama voastră. În Iudeea cu voi, Răstigniți-vă unii pe alții, ștergeți-o de pe aici, altfel vă scalpăm, nu de prepuț ci de pielea de pe cap, mama voastră de ingineri-tâlhari, ai Dumnezeirii.
  Deși inevitabilă, această dispariție a popoarelor de rasă albă, deocamdată cel puțin, nu poate fi totală. Se zice că nimic nu se pierde, totul se transformă. Vom trăi și vom vedea. Dispariția noastră însă este însă în curs. Până acum, puțini sunt cei ce au văzut cu adevărat, ce au văzut și au și înțeles totul. Și mai puțini sunt cei ce au găsit curajul, forța necesară pentru a demasca mecanismul iudeo-occidentalo mondial al genocidării omenirii. S-a încercat și se continuă încercarea de a ucide cvasitotalitatea omenirii actuale. Până acum am trăit, dar n-am văzut mare lucru. Cei care totuși au văzut ceva, de exemplu criminalitatea medicinei, minciuna ucigașă a tuturor ideologiilor, a falsei democrații modiale, Pandemia mincinoasă Covid-19, falsul Vaccin ARNm Anti-Covid-19 și alte aspecte ale sacrificării omenirii pe altarul satanic al lui Iehova nu și-au putut salva totdeauna apropiații, prietenii, uneori nici măcar părinții sau proprii copii.
  După toate semnele, sinuciderea omenirii nu poate fi oprită de nimeni. Ea continuă sub ochii noștri. Ucigașii poporului român sunt chiar politicienii bandiți ce ne obligă să purtăm botnițe, să acceptăm otrava mortală, să băgăm autismul în proprii noștri copii. Vrem, nu vrem, iudaismul, creștinismul, toate bisericile, toate ideologiile își au responsabilitatea lor. Noi înșine suntem responsabili. Dacă micuța Elena a plătit pentru neglijența și prostia părinților ei și a altora, noi de ce n-am plăti pentru prostiile noastre, pentru barbaria creștină cu care ne-am lăsat spoiți, de la anul 325 încoace. Plata se apropie. Vom trăi sau vom muri. Și într-un caz și în altul vom vedea. Asta ne este soarta. Ăsta ne este destinul: să vedem, să înțelegem, să explicăm, să cunoaștem. Asta înseamnă Om, astă înseamnă omenire.
  De vreme ce ne-am bucurat ca proștii, când ne-am ucis sau am închis ochii când dușmanii noștri ne-au ucis ultimul Voievod, Nicolae Ceaușescu, evident că ne merităm soarta! Dumnezeu însă nu bate cu parul. Trebuia să trecem prin asta. Ceaușescu nu putea ajunge erou al Neamului românesc, fără să moară cum a murit.De ce? Pentru ca cel puțin unii dintre noi să înțeleagă. Proști, trădători și neisprăviți vor fi totdeauna. Cei ce nu vor sau nu pot să înțeleagă, sunt liberi să nu înțeleagă. Fiecare e liber să devină imbecil emerit, cu cinci stele, ca generalii Bese în Cizme.. Să crape, mama lor, de zece ori, dacă o merită. Natura nu iartă pe nimeni. Toate se plătesc. Natura, Dumnezeu n-a fabricat imbecili, nici autiști. Pe ăștia i-a fabricat nu Natura ci Cultura, societatea sclavagistă în care trăim, căcănarii de miniștri ai Sănătății dușmanilor Omenirii. Medicina criminală a fabricat autiștii, cu largul concurs, conștient sau nu, al fiecăruia dintre noi. Fără să o știe, părinții micuței Elena sunt vinovați că s-au căsătorit fără să aibă habar de ce însemnă vaccinarea oarbă și criminală, ce se practică în materinitățile și spitalele ucigașe din zilele noastre. Bineînțeles, părinții Elenei s-ar fi putut informa. Există cărți bune, dar există mai ales cărți rele, mincinoase. Mulți nu citesc decât minciuni. Ascultând-o pe mama micuței Elena, am înțeles că habar n-avea de ce înseamnă a fi mamă în abatorul omenesc, care a devenit lumea de azi. Totdeauna, omenirea a fost ispitită de tentația sinuciderii. A refuza cunoașterea, a refuza să înțelegem că Biserica minte, ca și comunismul, liberalismul, ca toate ismele, toate ideologiile temporar victorioase, a refuza să înțelegem că, Biserica este și a fost scula principală a Jidănimii și a Satanei, înseamnă a ne sinucide. Să ne fie de bine, dacă chiar vrem să ne sinucidem! Trădare să fie, dar să știm și noi, vorba patriarhlui Cațavencu, căruia parcă nu i-a venit ideea să se taie împrejur. Asta facem mulți dintre noi. Ne lăsăm tăiați împrejur la creier. Ne învârtim pe lângă moaștele Paraschevei, în loc s-o tundem, s-o coafăm și s-o trimită să sucească spauranghelul nemților, să-i sorcovească cu sparanghel cum i-au sorcovit oltenii pe turci, cu tone de praz, la Rovine. Ne sinucidem cu minciunile televiziunii și ale presei scrise, cu liturghiile diavolești din falsele biserici, cu hrana și apa otrăvită, cu aerul otrăvit pe care suntem obligați să-l respirăm, și pe care Biserica jidovită se face că nu-l vede. Treziți-vă Români! Faceți odată exact ce spune imnul cu care vă gargarisiți. Românismul nu-i gargarism, nici creștinism!
  După toate semnele, acestea și altele au început în urmă cu mii de ani, prin tăierea împrejur de ziua a opta. Demența mondială actuală este consecința mileniilor de practică neîntreruptă a tăierii împrejur de ziua a opta, dar și a tăierii crebrale împrejur, prin creștinism, diversele idolatrii, ideologii, științele devenite criminale, în frunte cu Medicina, criminalele legi ce distrug economia, învățământul, viața oamenilor, totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *