Home / Chestiunea Jidănească / PNL transmite direct din Sinagogă, mai românesc de atât nu se poate!

PNL transmite direct din Sinagogă, mai românesc de atât nu se poate!

Incorect Politic
Octombrie 27, 2023

PNL transmite direct din Sinagogă mai românesc de atât nu se poate!

PNL transmite direct din Sinagogă, mai românesc de atât nu se poate!

Via STRATINFO:

Elie Wiesel and Co., direct din Sinagogă, mai românesc de atât nu se poate! Cu asemenea lipsă de complexe privind identitate stăpânilor politicii “românești”, în curând o să fim șomeri.

Oradea e un reper de masoni!

 

Partidul Național Liberal nu este atât de național, cel puțin nu este românesc-național, mai degrabă național-sionist!

7 comments

 1. Suntem infiltrați pînă la măduva, toti cei ce au acceptat să participe la adunarea acestui partid într- un asemenea loc sunt trădători ! Căci au făcut-o o cu bună știință .
  Iar pe de altă parte, înseamnă că sinagoga nu are în fapt decît rol în propaganda politică, și nu unul religios, ea gazduind adunarea unui partid. Ca atare, poate fi considerată organizație subversivă întrucît își disimulează adevarata activitate sub masca serviciului religios .

  • Zici că ai scos-o direct din Hitler (“Orice jidan e subversiv”). Păi ce facem domnule cu antisemitismele astea? Sunt sarcastic, evident.

  • Ce ziceti atunci de multimea masonilor inchinandu-se la steagul israelit, din video-ul publicat mai zilele trecute pe acest site? Vorba biblica: ei sunt legiune. De unde au aparut toti acesti zombi pigmei, vanduti, tradatori, oameni de nimic? Unde erau ascunsi pana acum, in ce hrube? Sa fii in Tara ta si sa te inchini unui drapel strain?! In ce hauri ale istoriei ne-am pravalit?

 2. Un videoclip care sigur o să le placă la camarazi: ambasadorul Israelului la ONU a fost dat afară de bodyguarzi ppentru că a întrerupt discursul ambasadorului Iranului. Se pare că israelianul nu avea la el nici legitimația de ambasador la ONU:
  https://tiktok.com/@aussie_pakman/video/7280855089156345106
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/un-security-force-takes-israeli-ambassador-out-of-meeting
  (În ultimul timp observ poiții din ce mai ostile față de israelieni, la nivele din ce în ce mai înalte. Să înțeleg că puterea israelienilor începe să se destrame ?)

 3. Prostituatele / bulangii , tot prostituate/bulangii raman toata viata ! O sa primesca ce trebuie de la Dumnezeu ! Totul se plateste in viata !

 4. Seserman Dorin Vasile

  Când toți acești antiromăni ca ea , din toate domeniile și clasele sociale , prin acțiunile lor aduc atingere gravă suveranității
  poporului român , țării noastre , traiului nostru , viitorului copiilor noștri , memoriei înaintașilor și martirilor noștri , securității naționale teritoriale , educației și sănătății individului , libertății semenilor garantată de Constituție și multe altele , dea lungul celor 33 de ani de minciună , manipulare și trădare , nu se gândesc că toate astea vor fi scoase la iveală în fața lui DUMNEZEU și nimic nu rămâne în ascuns , urmând Judecata Individuală ❗❗❗
  Bă smintiților , care nu vă mai satură satana de cele rele , și voi sunteți muritori ca și noi , diferența este că noi am ales Binele alături de HRISTOS în veșnicie și voi ați ales ,,raiul” vremelnic aici pe pământ ❗
  Câți dintre voi fariseilor (care v-ati tot perindat în toate funcțiile ierarhice în acești 33 de ani ) aveți curajul mărturisirii Adevărului în fața Poporului Român ❗
  ,,Nici măcar necazurile nu sunt veșnice aici pe pământ ”
  DOAMNE AJUTĂ , românului care simte și trăiește românește ❗
  🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *