Home / Educativ / Magistrații Torționari de după Revoluție: Monica Macovei, Mama lui Satan

Magistrații Torționari de după Revoluție: Monica Macovei, Mama lui Satan

Incorect Politic
August 4, 2019

Justițiarul:

 

 de Ninel PEIA

Are românul o vorbă – „du-o la mama dracului”. Dar, noi știm, din Biblie, că Scaraoțchi nu are mamă, dar dacă ar avea, acesta ar fi, pentru noi, creatura cea mai demnă de dispreț din România – Monica Luisa Macovei.

Înainte să își dea arama pe față, Monica Macovei nu era decât o bună consumatoare de vodcă, care își petrecea verile la 2 Mai, ziua în curul gol, pe plajă, seara, cu picioarele sub masă, cu nasul în glaja de tărie. Putea fi o bețivă simpatică, dar n-am avut noroc. Infecția asta s-a transformat în komisar kominternist, a luat apucăturile Anei Pauker, și a devenit vârful de lance al trădătorilor României. Și să nu uităm, pe vremea lui Ceaușescu a fost procuror. Nici nu vreau să știu câți nevinovați or fi înfundat pușcăriile Patriei pe baza unei trăsături de condei a scârbei devenită sorosisto-progresistă.

Ce, credeți că a chemat-o SOROS în armata lui de neomarxiști? Nici vorbă, ca orice sculă comunistă, îi trebuia musai un tiran pe care să-l servească. Și, pentru că vânzarea de Țară îți aduce locuri în Parlamentul European, așa ca idioată utilă, Macovei și-a vândut rămășițele de conștiință, gratuit, unui nou țel izvorât din ideologia globalismului. Și s-a dovedit o unealtă numai bună ca să își facă de cap cu Justiția din România.

Multe o recomandă ca fiind fidela urmașă a magistraților torționari care au executat cea mai pertinentă clasă politică din istoria Țării noastre, dar mă voi opri asupra celei mai mari lovituri pe care a dat-o bețiva cu pricina: cum a pus gheara pe arhiva SIPA.

Întâi să ne aducem aminte ce este, ce făcea, și la ce foloseau informațiile strânse de acest bizar serviciu secret.

Serviciul de informații SIPA a fost înființat, în 1991 (dar se spune că ar fi recuperat un sistem deja bine pus la punct de vechea Securitate), de ministrul Justiției de atunci, Mircea Ionescu Quintus. A fost condus din prima clipă de foști ofițeri de Securitate și a avut drept scop prevenirea infracțiunilor din cadrul penitenciarelor. În 1997, sub mandatul lui Valeriu Stoica, SIPA trece în subordinea directă a ministrului Justiției și primește noi atribuții, printre care „protecția” magistraților. Și continuă cu spor să spioneze pe unde poate. Ce să vezi, prin 2004, Parlamentul a observat că SIPA, deși era finanțat puternic de la bugetul de stat, nu prezentase nici un raport anual.

Ofițerii culegeau informații, dar aleșii nu au descoperit unde ajungeau acestea. Și acum ajungem la doamna cu vodca. Mama lui Satan, Luisa Macovei, venită pe cai mari ca ministru al Justiției, s-a prins că acolo se află multe și folositoare. Hidoșenia acționează: desființează  SIPA (ce fusese redenumit DGPA).

Din neant (de parcă cine trebuia să știe, nu știa) șeful SIPA, Marian Ureche este acuzat de CNSAS că a făcut poliție politică înainte de 1989. Păi, oamenii puseseră un vechi specialist acolo, unul ce putea garanta o treabă bine făcută…

De aici începe Saga lui Macovei. Curioasă din fire (dar cu ajutorul altor magistrați idioți utili?), Macovei face varză arhiva muncită de spionii de la SIPA, probabil sute de mii de pagini despre colegii doamnei Macovei și a altora, unii poate și azi în funcții interesante…

Mult mai târziu, în urma concluziilor unei comisii parlamentare de anchetă, prin 2018, se confirmă că vreo 3.000 de pagini din această arhivă au fost copiate cu nesimțire. Eu spun și că anumite dosare au dispărut și că altele stau prin seifuri urmând să devină de folos cândva. Bref, dispăruseră dosarele unor magistrați, se copiaseră documente.

Când s-a umblat la arhivă, Macovei era la vârful Justiției. Cine altcineva, dacă nu un procuror torționar cu gânduri curate ca ale unui bolșevic înrăit, ar avea nevoie de informații despre magistrați? Cine ar strânge, ca un bursuc roșu, într-o bibliotecă utilitară informații intime, și nu numai, despre oamenii ministerului Justiției, a unor deținuți sau a unora ce au avut ceva de a face cu aceștia? Păi, cum scriam de la început: mama lui Satan!

Pe lângă multe din inițiativele mamei lui Satan sunt parcă scoase din Cutia Pandorei, cazul SIPA este exemplul perfect de acțiune securisto-comunistă. Vopsită în democrato-progresisto-neomarxistă, ca să fie la culoare cu banii veniți din ONG-urile patronate de George SOROS.

Urmărind obiectivele stăpânilor ei, Macovei a devenit exemplul de urmat al noului val al magistraților torționari. Și sub aripa ei au crescut alții, și alții, și alții. Venită din negura bolșevismului, mama lui Satan a avut grijă să nu lase sârpea procurorilor și judecătorilor torționari să moară în mizeria istoriei, acolo unde îi era locul. Dar lupul nu își schimbă părul, așa că năpârca asta a otrăvit cel mai eficient Justiția din România.

Ce a făcut se va putea eradica, poate, în decenii de corectiudine. Cine o mai crede în corectitudine…

Înainte de a încheia, voi aminti și abilitatea care a făcut din Macovei cea mai urâtă ființă de către adevărații patrioți: înjurăturile la adresa României.

Dacă aș avea un leu pentru fiecare înjurătură pe care a adresat-o Monica Macovei Țării mele, l-aș întrece la avere pe Ion Țiriac.

Pentru amuzament mai adaug două lucruri. Primul, este un citat dintr-o postare a lui  Adrian Năstase, om care numai de faptul că nu posedă proprietatea termenilor nu poate fi acuzat. Iată ce scria, pe FB, cu vreo cinci ani în urmă: „Monica Macovei este o marionetă perfectă pentru aceste interese (n.n- interese străine, progresisto-globaliste). Gata să-și înjure țara din orice poziție, ministru independent «sub acoperire», «comisar» plătit de ong-uri, trimisă, probabil, să explice ca europarlamentar cum trebuie făcute privatizările sau achiziționate fregate fără corupție.”

A doua este legată de Liviu Dragnea. Acest politician nu îmi este deloc drag mai întâi pentru ca a adus PSD, partid în care am debutat politic, în pragul falimentului, pentru că a anulat până la ură sintagma de social democrație în România și nu în ultimul rând pentru că m-a dat afară din PSD la comanda unei sorosisto-progresiste (eream prea puternic și necontrolabil în functia de Secretar al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor). Dar, dau acest exemplu, ca să vedeți că, indiferent de clipă, de poziție, că e vară sau iarnă, codobatura sorosită, mama lui Satan, Monica Luisa, este gata să își servească ordinele.

Iată despre ce e vorba: fericită că  Dragnea a înfundat pușcăria, vodcărița Macovei a scris pe pagina ei de Facebook că decizia Înaltei Curți în cazul Dragnea este de fapt o „Victorie a Europei”. Până și în cazul angajării a două muieri la nu știu ce instituție, tot Evropa a învins. Evropa e în toate, și SOROS deține jumatate din ea. Sau știe Macovei ceva în plus, și Dragnea trebuia împachetat pentru că așa s-a hotărât undeva în Evropa?

Vedeți, MLM, asta, este curat mama lui Satan!

P.S.  Am finalizat împreună cu colegii mei 100 de Analize OSINT având că ținte trădători de Neam și Țară. Și 37 sunt magistrați. Un tablou îngrozitor. Analizele sunt validate pe baza unor cercetări SOCINT și HUMINT. Ziua de 5 noiembrie 2019 va rămâne în istorie. Vor fi făcute publice. Ninel PEIA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *