Home / Educativ / Coruptibilitatea Bisericilor Creștine (1)

Coruptibilitatea Bisericilor Creștine (1)

Haiduc
Incorect Politic
August 3, 2019

Coruptibilitatea Bisericilor Creștine (1)

Imagini pentru biserici corupte

Creștinimul este bun, dar bisericile creștine nu mai sunt bune. Spun acest lucru pentru că biserica ortodoxă, catolică, protestantă și bisericile sectante s-au îndepărtat încet-încet de la învățăturile creștine adevărate și încep ușor-ușor să se închine Sinagogăi Satanei. Vreau să fac o serie de articole unde vreau să justific de ce pe Dumnezeu nu îl mai găsiți în bisericile creștine majoritare, așa că o să începem cu o mică istorie a lui Iisus Hristos.

Creștinismul, după cum toți știm, îl are ca principală figură pe Iisus Hristos care este Fiul lui Dumnezeu și a Fecioarei Maria. Acesta s-a născut in Iudeea (Palestina) nu întâmplător, ci pentru a ne dovedi că jidanii sunt un popor pervers și oricând în stare să se joace cu Neamurile (gentilii) pe degete, făcându-i să se urască între ei și să se războiască între ei, astfel evreii câștigând de pe urma conflictelor între gentili.

Odată ce Hristos începe să le spună oamenilor cum sunt lucrurile de fapt și cine este El, au intervenit farisieii, cei care nu au fost niciodată de acord cu Hristos și cu predicile Lui. Acesta știa cine sunt jidanii, ca drept dovadă că le-a spus, foarte direct și răspicat în Ioan 8:38-39:

38. Eu vorbesc ceea ce am văzut la Tatăl Meu, iar voi faceţi ceea ce aţi auzit de la tatăl vostru.
39. Ei au răspuns şi I-au zis: Tatăl nostru este Avraam. Iisus le-a zis: Dacă aţi fi fiii lui Avraam, aţi face faptele lui Avraam.

După, Hristos le spune și mai direct jidanilor cine sunt ei de fapt, și asta o putem vedea în ziua de azi, în Ioan 8:44:

44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.

Având în vedere aceste versete din Biblie, se poate confirma că jidovii nu sunt poporul ales iar Hristos nu s-a născut întâmplător in Iudeea (Palestina).

În cele din urmă Hristos a fost vândut și judecat. Când jidanii au ales ca Hristos să moară, Pilat în mod simbolic și-a curățat mâinile cu apă și le-a spus jidanilor „Treaba voastră!”, în Matei27:24:

24. Când a văzut Pilat că n-ajunge la nimic, ci că se face mai multă zarvă, a luat apă, şi-a spălat mâinile înaintea norodului şi a zis: „Eu sunt nevinovat de sângele neprihănitului acestuia. Treaba voastră!”

Pilat a simțit că ceva nu este în regulă legat de alegerea făcută de jidani și foarte bine că a făcut aceasta.

Totuși, jidovii se blestemă zicând răspicat în Matei27:25:

25. Şi tot norodul a răspuns: „Sângele Lui să fie asupra noastră şi asupra copiilor noştri.”

Hristos este până la urmă răstignit și înmorântat. Putem să spunem că Crestinismul a apărut, căci Hristos a oferit învățăturile sale Apostolilor, cei ce vor urma să răspândească Învățătura Lui unui popor care merită, acesta fiind cel din Europa, după Înălțarea Lui.

Bisericile majoritare refuză totuși să mărturisească credința creștină pură și preferă să accepte tot acest filo-semitism în sânul lor. Acest lucru nu o să fie uitat și când o să vină Hristos înapoi pe Pământ, toți acești falși și oportuniști creștini o să plătească pentru faptele lor, împreună cu jidanii, aceeași oameni care au corupt și vor să corupă totul. Totuși, de ce vor să facă asta? Pentru simplul fapt că asta este natura lor, să fie niște paraziți care distrug tot în jurul lor.

Curând o să apară și partea a 2-a, unde voi explica de ce bisericile actuale nu mai sunt ale lui Dumnezeu și despre poporul ales a lui Dumnezeu.

4 comments

 1. hint
  rabinii &”judeo-crestinii’ (majoritatea sectelor protestante+ partea “liberala din catolicism+ unii popi (nu Preoti) ecumenisti “ortodocsi pretind ca lupta finala se va da la har meggido (armaghedon) unde cica armatele goymilor se vor lupta cu “sfanta” armata zionista urmand interventia lui Dumnezeu de partea jidanilor. TOTAL FALS, o teorie venita de la tatal lor, diavolul, cum bine zis-a Iisus.

 2. Iisus Hristos s-a nascut in Galileea si nu in Iudeea.
  Alta provincie, alta mentalitate..
  Exista o mostenire, o traditie evreiasca fiind stranepoti ai aceluias Avraam dar populatiile celor provinciilor au evoluat separat si diferentiat nemaifiind nici evrei, nici israeliti.
  Iudeanii/iudeii il urau pe “” nazarinean”, au cerut si au hotarat omorarea lui Hristos.
  Romanii au pus scandura cu INRI pe crucea rastignirii in batjocura, nu pentru identificare.
  Toti apostolii erau galileeni

  Dqtorita acestei minciuni de inceput de expunere, orice adaugi pe minciuna nu merita citit.

  • Da, Hristos s-a nascut in Galileea care apartinea Iudeei la acea vreme, numele regiunei fiind data de romani. In schimb, din cate am citit din Biblie, s-a spus in profetie ca se va naste din „semintia lui Iuda”. Subiectul este mult mai complicat decat pare si de asta vreau sa fac seria asta de articole ca sa explic mai in detaliu situatia. Iudeea era o provincie destul de multiculturala la vremea respectiva. In legatura cu evreii, ei sunt edomiti. O sa explic in articolul care urmeaza care este treaba cu ei. In orice caz, daca s-a creat o confuzie, imi cer scuze de pe acum.

   • Salut, urmaresc de ceva timp sa inteleg genealogia triburilor abrahamice de la adam la Iisus si mi-ar fi foarte utila o sinteza in acest sens. Asa ca ai oameni care asteapta aceasta sinteza. Am citit si cartea lui enoch insa nu stiu daca trebuie sa o cataloghez direct cum spun multi ca fiind 100% scriere apocrifa sau este ceva interesant inrudit cu Adevarul si acolo.
    Multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *