Home / Actualitate / Mafia LGBT solicită Biroului Electoral Central discriminare pozitivă pentru tranilăi

Mafia LGBT solicită Biroului Electoral Central discriminare pozitivă pentru tranilăi

Incorect Politic
Iunie 1, 2024

Mafia LGBT solicită Biroului Electoral Central discriminare pozitivă pentru tranilăi

Mafia LGBT solicită Biroului Electoral Central discriminare pozitivă pentru tranilăi

Via OrtodoxInfo:

La solicitarea reprezentanților LGBT, Biroul Electoral Central (BEC) a transmis către toate birourile electorale din țară un „Îndrumar” privind intercțiunea cu persoanele transgender în secția de votare.

Este vorba despre un ghid elaborat de Accept, asociația care reprezintă drepturile persoanelor LGBT din România.

Potrivit documentului consultat de noi, „Îndrumarul” este destinat tuturor persoanelor și entităților implicate în procesul electoral, astfel încât toate „părțile să fie informate asupra modului în care să interacționeze cu persoanele transgender în momentul în care se prezintă la secția de votare”.

„În multe cazuri, în ce privește persoanele transgender, datele ce se regăsesc în actele de identitate nu corespund sau nu corespund în totalitate cu înfățișarea persoanei. Astfel, pot exista situații în care prenumele și mențiunile privind sexul să difere de modul în care persoana se prezintă lumii, ca bărbat sau femeie. De asemenea, pot exista diferențe și în ce privește fotografia din cartea de identitate”, se menționează în îndrumar.

În „Îndrumar” se subliniază că persoanele implicate în procesul electoral au responsabilitatea de a contribui la exercitarea dreptului de vot de către persoanele transgender.

„Vă rugăm să tratați cu tact aspectele ce țin de persoana în cauză, pentru a-I proteja dreptul la viața privată, pentru a evita situațiile inconfortabile sau alte comportamente care ar putea instiga la ură și/sau la săvârșirea unor infracțiuni motivate de aceasta, precum hărțuirea, agresiunile fizice și/sau verbale”, se mai precizează în document.

13 comments

  1. Cu alte cuvinte, persoana degenerata care vine la vot spune ca NU este aceeasi cu cea prezentata/descrisa in acte dar membrul Comisiei de votare trebuie sa incalce legislatia, regulile electorale si sa-i permita votarea!!!

    … in loc sa fie chemata Politia sa retina persoana care foloseste documentele ALTCUIVA pentru a incalca legea electorala! Asta, daca e sa iei de “buna” tampenia declarata in contradictie cu datele din acte.

    • Expose news sunt niște jidani sau niște imbecili care nu de mult făceau apologia combatanților comuniști din războiul civil din Spania, care vezi doamne luptau pentru democrație contra fasciștilor fioroși care voiau să impună dictatura. De altfel si acum pretind că Forumul Economic de la Davos e condus de naziști. A se citi cu precauție. De altfel nici nu pot să am încredere în ei când postează asemenea elucubratii.

  2. CEDO a retinut ca “a preferat să se comporte și să se prezinte în societate așa cum societatea se așteaptă de la fete”, i-au dat despăgubiri tranilăului….

  3. @xyz -le-a dat dezlegare sa duca razboi de Sabat dar tot se plang ca au curu zdrelit de Yom Kippur….(aferim)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *