Home / Internațional / Activist întemnițat pentru abțibilde – nu i se permite să-și vadă copiii

Activist întemnițat pentru abțibilde – nu i se permite să-și vadă copiii

Vlad Voicu
Incorect Politic

Iunie 2, 2024

Activist întemnițat pentru abțibilde - nu i se permite să-și vadă copiii

Activist întemnițat pentru abțibilde – nu i se permite să-și vadă copiii

Lui Sam Melia (întemnițat pentru abțibilde anti-imigrație) i s-a interzis să-și vadă copiii. A fost catalogat drept o persoană de risc pentru copii pentru convingerile sale pro-albe. Nici măcar nu i se permite să vadă POZE cu copiii lui, iar nevestei sale i se interzice să țină legătura cu el.

N-a dat în cap, n-a furat, n-a violat, a pus niște abțibilde patriotice pentru a-și trezi poporul la amenințarea imigrației. Și sistemul “democratic” l-a răsplătit cu furia unei tiranii sălbatice.

 

10 comments

 1. GLORIE ETERNĂ MARELUI MAREȘAL ION ANTONESCU!

  https://www.youtube.com/watch?v=EvQwHqeaMbs

 2. Gheorghe Nicolae

  Unde, când, cum s-a ajuns la așa ceva. Totul trebuie spus pe românește. După cum albii sunt suspecți de multe, pentru că sunt albi, tot așa vorbitorii de engleză și alte limbi sataniste încep să fie și ei suspectați. De ce anume? De orice!

 3. Marele Preot Deceneu

  Sistemul DEMONOcratic. Cum să supui un om la o asemenea izolare de propria lui familie pentru niște simple abtibilduri patriotice? Aici este ceva SATANIC. E nevoie de o MARE TREZIRE. A întregii umanități, dar în primul rând o MARE TREZIRE A ALBILOR!!!!

 4. Statul National Legionar

  ALBILOR, CREȘTINILOR, PATRIOȚILOR , TREZIȚI-VĂ ACUM!!!

 5. Problema nu e guvernarea. Adevărata problemă sunt cei care o susțin. Respectiv cei care se bucură că a fost închis pentru că e “nazist” și “rasist”, știți genul. Fară oamenii de genul ăsta, care de obicei sunt și niște lași, guvernările astea n-ar rezista prea mult, sau nici n-ar fi existat. Albii acceptă orice umilință, până și să li se spună că n-au dreptul să trăiască, din cauza Holocaustului.

 6. Vom răspunde la atrocități cu atrocități. Ne-au întors la vechiul testament; să suporte povara propriilor decizii toți cei care participă la punerea în fapt a atrocităților

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *