Home / Internațional / Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot

Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot

Incorect Politic
Iunie 1, 2024

Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot

Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot

Via Certitudinea nr.163:

În timp ce până acum observasem o letargie totală a popoarelor occidentale în fața genocidului palestinian care a lăsat oficial peste 45.000 de morți din octombrie anul trecut, fără îndoială mult mai mulți în realitate (în 26 aprilie au fost descoperite gropi comune vaste, pline cu sute de cadavre de palestinieni, atât în Gaza – lângă spitalul Al-Shifa – cât și în Khan Younes – lângă spitalul Nasser) și că foametea (dorită și organizată de entitatea sionistă) și epidemiile (începând cu hepatita A) produc ravagii (ONU a anunțat că în mai foametea va fi generală și totală pentru toți locuitorii Fâșiei Gaza), studenții, în majoritatea lor foarte marcați de stânga (chiar dacă unii sunt apolitici și doar revoltați de criminala indiferență a cancelariilor occidentale, sau chiar de complicitatea activă a acestora în fața masacrelor în masă din Gaza) încep să se mobilizeze și să reacționeze.

Fenomenul revoltei crește în fiecare zi în campusurile americane, iar studenții care protestează împotriva genocidului sunt tratați și acolo ca antisemiți de administrația Biden, precum și de Trump și întregul Partid Republican. Pentru că, dacă Franța a devenit un teritoriu israelian ocupat, ce putem spune despre Statele Unite ale Americii, unde lobby-ul iudeo-sionist este atotputernic și își impune voința tuturor administrațiilor, fie că sunt democrate sau republicane?

Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot, dar adevărul este că același Lobby odios este cel care conduce.

Acest lucru este valabil și în Occident, mai ales în Franța. De la crearea dineului anual CRIF în urmă cu aproape 40 de ani, toți premierii care s-au succedat, de la comunitatea Laurent Fabius până la comunitatea Elisabeth Borne, precum și toți șefii de stat, de la Mitterrand la Macron, au jurat credință la Marele Sinedriu. Și de la an la an mergem din ce în ce mai departe în supunere și sclavia cea mai răutăcioasă.

MIȘCAREA de protest de peste Atlantic a început în Columbia în urmă cu câteva săptămâni. „Acum e vorba de peste 80 de campusuri din țară, de la New York la Boston, prin Chicago, Austin și chiar Los Angeles și a fost exportat în Anglia, Germania și Franța”, se îngrijorează Libération, care este condus de Dov Alfon, un franco-israelian care a fost (este?) agent Mossad.

Sunteți surprins că toată presa scrisă și audiovizuală oferă în mod esențial sau chiar exclusiv punctul de vedere sionist, dând crezare minciunilor bătăușilor din Tel Aviv, când știm că majoritatea editorilor de ziare, posturi de radio și canale de televiziune sunt conduși nu doar de figuri din comunitate, dar adesea chiar de sayanim, adică jidani din diaspora care colaborează cu Mossad-ul sau cu alte instituții sioniste. De asemenea, să nu uităm că Marion Maréchal este fiica biologică a lui Roger Auque, decedat acum, și care s-a lăudat el însuși că a fost spion Mossad.

Nu este de mirare, în aceste condiții, că fiica sa susține astăzi necondiționat entitatea sionistă și s-a alăturat partidului Likudnik Zemmour care, din 7 octombrie 2023, și-a arătat clar adevărata fața și care a fost adevărata sa patrie. Dov Alfon a mai spus că se opune oricărui armistițiu umanitar, deoarece, a spus el, acest lucru ar permite Hamas să-și reconstituie forțele. Dar mișcarea de rezistență palestiniană, aleasă democratic, trebuie amintit, în timpul alegerilor legislative din 2006 din Fâșia Gaza, nu are nevoie de un armistițiu pentru a se întări. Inumanitatea și sălbăticia Statului Israel față de populația civilă palestiniană sunt de așa natură încât ei produc automat, în fiecare zi, noi luptători pregătiți pentru martiriu, gata să moară mai degrabă decât să trăiască în genunchi și în condiții de umilință de asemenea abominabile.

În Franța, mobilizarea începe, deși târziu, să crească și ea. Joi, 25 aprilie, cu ocazia discursului lui Macron de la Sorbona, studenții mobilizați în apărarea palestinienilor martirizați s-au adunat în fața celebrei universități pariziene. Un cordon dens de CRS îi împrăștiase. La doar câteva sute de metri de Place de la Sorbonne, campusul istoric Sciences-Po, situat la 27 rue Saint-Guillaume din arondismentul al șaptelea al capitalei, precum unele campusuri birourile regionale ale Institutului de Studii Politice (IEP), au fost ocupate de mulți dintre studenți. Această ocupație a durat până vineri seara. Șeful poliției din Paris, dezastruosul Laurent Nunez, ordonase trupelor sale să evacueze locul. În ultimul moment studenții și conducerea Sciences-Po au găsit un modus vivendi temporar: studenții au evacuat localul.

În schimb, nu vor fi luate sancțiuni disciplinare împotriva lor și o dezbatere liberă poate fi inițiată în cadrul universității asupra chestiunii Palestinei, privind, în special, problema înfrățirii cu universitățile israeliene care susțin politica criminală a lui Netanyahu în Gaza. În această luni, 29 aprilie, studenții au organizat, cu corturi și steaguri palestiniene, „o tabără de solidaritate cu Palestina”, cu scopul de a „pune capăt genocidului”. Seara, toți manifestanții au fost evacuați de poliție. Pentru că guvernul Attal nu poate accepta o mobilizare suspectată sau acuzată de antisemitism. Pentru că iată: simplul refuz public al masacrului în masă al populației palestiniene este suficient pentru a fi numit antisemit sau chiar apolog al terorismului.

Iar președintele regiunii Ile-de-France, Valérie Pécresse, a anunțat că suspendă toate ajutoarele din regiune către Sciences-Po Paris din cauza unei „minorități de oameni radicalizați care fac apel la ură antisemită” (sic!).

Denunțarea genocidului este un gest antisemit! Iar până atunci, ni se spusese că antisemitismul a fost cel care a dus la genocid. Șarpele (diavolesc) își mușcă coada. Să recunoaștem că, în ciuda tragediei teribile și abominabile care se desfășoară, este oarecum reconfortant să vedem că tocmai acei oameni care au înregimentat și stigmatizat tinerii occidentali cu acuzația de genocid, Shoah, Holocaust, crime împotriva umanității, care au perorat despre necesitatea absolută a drepturilor omului, care au vorbit până la îngrețoșare despre subiect, se trezesc prinși în propria lor capcană. Dintr-o dată, în Palestina ocupată, ei sunt adevărații genocidari, sunt criminalii împotriva umanității.

Iar victimele nu mai sunt deportații în pijamale cu dungi. Aceștia sunt palestinienii deportați în prezent, înfometați, însângerați de entitatea jidovească, de armata jidovească, de guvernul jidovesc. Și această crimă a crimelor este legitimată de lobby-ul jidovesc din Occident. Într-adevăr, puține figuri din comunitate – deși, din fericire, sunt câteva – condamnă genocidul în curs și denunță acțiunile lui Netanyahu și ai lui […]. Există o formă de dreptate imanentă acolo, de ironie a istoriei pe care nu putem decât să o salutăm.

Va fi interesant de văzut cum evoluează lucrurile de acum înainte. Guvernele occidentale, care nu sunt decât nenorociții lachei ai sionismului internațional (amintiți-vă că Macron a sărbătorit Hanukkah la Elysée în decembrie anul trecut, în timpul priveghiului Imaculatei Concepții…!) vor reuși ei să stingă sau să neutralizeze această mișcare de protest studențesc, viguros antisionistă, sau aceasta va lua o amploare fără precedent căreia nu-i putem ști deznodământul și consecințele? Este încă mult prea devreme să o spunem, dar orice ar putea să slăbească oarecum strânsoarea care ne sufocă și să aducă triumful, chiar și parțial, al adevărului și al dreptății, este bine de acceptat în aceste ore de întuneric […].

Sursă: https://rivarol.com
Titlul original: „Genocidul palestinian: a fost ridicat, în sfârșit standardul, revoltei?”

23 comments

 1. Daca se vor duce multi romani la vot si vor vota SOS Romania, globalistii sionisti nu vor putea sa falsifice alegerile. Este important sa fie in toate sectiile de votare persoane care sa monitorizeze desfasurarea alegerilor si sa dea alarma atunci cand observa tentative de falsificare. Vad ca romanii sunt divizati: unii zic ca nu se vor duce la vot, ca votul nu conteaza, desi spun ca sunt nationalisti (exemplu Marian Motocu si mai sunt si altii), iar alti romani se vor duce la vot si vor sustine Diana Sosoaca sau AUR. Pentru acestia, mesajul meu este clar: nu votati AUR! AUR este un partid pro SUA, UE, NATO si Israel.

  Diana Sosoaca a demonstrat, clar si precis, pe 14 mai 2024, o zi memorabila, ca e pro Romania, anti globalism si anti sionism. Ce vreti mai mult de atat? Cine a mai facut asa ceva in Parlament in ultimii 34 de ani? Nimeni. Deci, cei care o criticati pe Diana Sosoaca (exemplu Marian Motocu si cei ca el), ganditi-va bine, nu mergeti pe ideea de “boicot vot” (asa cum v-a pacalit Radu Moraru de la Nasul TV in 2020) ca nu dati nicio “lovitura” sistemului globalisto-sionist, ci vor castiga partidele globaliste PSD, PNL, USR. Cred ca acest comentariu este clar pentru toti romanii nationalisti, care nu stiu ce sa faca.

  Ok, inteleg ca sunteti bulversati din cauza volumului urias de informatii contradictorii, dar ganditi-va bine la ce am scris, cititi cu atentie argumentele. Nationalistii nu au cum sa ajunga la conducerea Romania decat prin vot, asta in mod legal. Se poate si printr-o revolutie, dar multi romani sunt lasi pentru asa ceva. Abia au iesit in strada, in perioada 2020-2021, pentru a protesta impotriva restrictiilor. Macar sa votati inteligent.

  • Și Hitler și Erdogan au ajuns la putere tot prin vot. Sunt de acord cu tine. Toți stau pe bară și se așteaptă să vină Doamne Doamne să rezolve.

   • Cei care nu cred in puterea votului sa iasa in strada cateva milioane si numai asa sistemul globalisto-sionist va fi dat jos, iar politicienii maturati din toate posturile de conducere. Evident ca nu se va intampla asa ceva. Nu s-a intamplat in perioada minciunii Covid, cand erau restrictiile draconice, cum sa credem ca se va intampla acum? Macar sa iasa la vot si sa voteze SOS Romania.

   • Bai Aiurel, ce stii tu de Hitler?
    Nu ce ti-au bagat altii ijn cap ci ce ai descoperit “la sursa”… ca te cred destept, ai putea sa cauti…
    Dupa ce afli cate ceva, o sa-ti musti limba.

    • Știu destule, că de-aia sunt AICI și nu la Digi24 pe site. Dar aparent nu ești în stare să înțelegi chiar și un comentariu atât de simplu si clar ca al meu, judecând după contextul în care l-am scris și cui i l-am adresat ca răspuns. Dar te iert că poate n-ai memorie bună și nu mi-ai reținut alte comentarii de-ale mele scrise pe aici. Mai citește odată ce-am scris și poate o să înțelegi că te-ai repezit degeaba la mine. Poate…

 2. Din nefericire, toata Planeta este o colonie sionista……

 3. Ce titlu “APROPOS” ati bagat, mai “incorectilor” draga! Asta ca sa nu ziceti BOICOT VOT de-a dreptul….care apare fix in “certitudinea” lui manegutza!!! Sigur, or fi ele sursele altele, dar, daca manegutza a dat fuga sa prinda si sa dea mai departe ISI ASUMA, nu?! Isi asuma, adica, BOICOT VOTUL SEKURISTIK aici, in aRo, cu UNA SAPTAMINA inainte de alegeri!!

  CE CONTEAZA CA CONTINUTUL pare sa nu aiba NICI O LEGATURA CU TITRAREA, DESI EA E REPRIDUSA DIN CONTINUT? Nu conteaza citusi de putin! Toata lumea stie ca IN MANIPULARE EXCLUSIV TITRAREA CONTEAZA, prea putini fac efortul sa parcurga continutul, si la drept vorbind F RAR & RARISSIM (if ever) merita el parcurs! Doar in cazuri absolut exceptionale, intre care numele manegutzului ORICIT AR PAREA DE EXTRAORDINAR, NU se numara. Din simplul motiv ca dinsul nu e decit un sekurist obisnuit, in piele de oaie. Plus alte carente grave, pe care nu le mai enumeram aici.
  Atit trebuie retinut: fix ce scrie NEGRU PE ALB, in titrare, catre POPORUL ROMAN, Cu DOAR O SAPT INAINTE DE ALEGERI, PROBABIL CELE MAI IMPRTANTE SI DE ISI E DIN ISTORIA NOASTRA: ROMANI!! UNII PROSTI, ASA CUM SINTETI VOI CU TOTII, CRED CA POT SCHIMBA LUCRURILE VOTIND MATURAREA GUNOAIELOR DE LA GUVERNARE! Ba ROMANILOR BA!! VOUA TREBUIE SA VA INTRE BINE IN CAP CA SIONISMUL TAIE DI SPINZURA, BA, PE MAPAMOND! CA SA NU MAI VBM IN TZARISHOARA!!! ASA CA, NU CARE CUMVA SA INDRAZNITI SA IESITI IN MASSA LA VOT!!
  Aceasta e “certitudinea” ….”natzionalistului” manega!!

 4. “Unii oameni cred că putem schimba lucrurile prin buletinul de vot, dar adevărul este că același Lobby odios este cel care conduce.”

  Doua cai de actiune sint aplicabile:
  1. non-violenta
  2. violenta

  Prima e legalizata si exclusiva.
  A doua este legitima in situatia “nerespectarii jocului” si este de fapt singura eficienta care face ca “puterea” sa fie supusa vointei majoritare.

  Nu e lobby care conduce, este Cahalul mondial, este vointa diavoleasca pe care o slujeste, manifestata prin interpusi, prin deghizare, coruptie, minciuna, amenintare, santaj si inducerea schizofreniei prin educatie, cultura, legislatie, politica…. Marxismul care a contaminat toate tarile, e invatatura pentru Goyim ca sa le fie anulat discernamantul sa ii departeze de intelegerea realitatii, de aflarea adevarului… sa-l departeze de Dumnezeu.

  Acestia – etichetatul Lobby – NU POT FI INLATURATI, ELIMINATI decat prin forta – “boala” a contaminat practic toatea domeniile, toate palierele existentei omenesti si e adanc infipta in mintile oamenilor.
  Nu vor renunta de buna voie niciodata la pozitia de control si dominare a lumii.

  Cu toate acestea, votul este necesar ca ultim avertisment pentru a ii vedea ca reactioneza “ei” violent – primii!, ceea ce determina LEGITIMA APARARE si justifica violenta.
  Deja, reactia la opozitia [necesara supravietuirii] Rusiei – mai intai si a [dezintegrarii] lumii arabe, molesita de atata numarat bani… arata ca “ei”, “lobby-ul” – de fapt Cahalul mondial – si uneltele lor cu chip de om au devenit “vrajmasi ai lui Dumnezeu” si nu avem dreptul sa ii iertam!

 5. În sfîrșit ! Nu credeam să văd vreodată aceste lucruri în scris !

  Rivarol expune întregul adevăr în toate goliciunea și hidosenia lui !

 6. Dupa parerea mea, nimic nu se poate schimba prin vot. Votul este valabil intr-o societate in care nivelul mediu de inteligenta e undeva sus, Germania, Norvegia, Finlanda etc. Ori in Romania: DEMOCRATIA = DICTATURA PROSTILOR. Uitativa in jur, numai imbecili. Ce rezultat sa astepti de la oameni care nici nu stiu sa citeasca si care sunt majoritari? Profesori de istorie in scoli care spun ca pe ei nu-i mai intereseaza sa afle adevarata istorie si ca urmare indruga baliverne elevilor doar ca sa ia salariul. Si mai avem si vreo 4 milioane de tigani care si ei voteaza tot pe mici si mustar. Sunt sate unde tiganii votaci au depasit jumatate, deci care va fi rezultatul? Pai cu tiganii vreti voi sa construim o tara? NICIODATA! Cu manele?

  Vedeti si programul politic al partidelor. Al Sosoacai aici:

  https://www.incorectpolitic.com/marea-provocare-pentru-diana-sosoaca/

  Exista vreun program care sa electrizeze asa cum a fost programul partidului lui Hitler? Nu! Nimic taiat in 4. De 30 de ani aceiasi golani, aceleasi laturi, aceiasi romani imbecilizati. Ca sa intelegeti, cititi cartea lui Carlo Cipolla, “Legile Imbecilitatii Umane”, si va va deschide ochii aspra unei realitati mai rea decat banuiati.

  Eu abia astept sa se termine “alegerile” si dupa aceea sa inceapa dezmatzul, poate un razboi planetar, abia astept. Numai asa se poate face o schimbare adevarata. Pana in 2030 trebuie sa se limpezeasca apele. Ori castigam, ori piere Planeta.

  Dupa ce scapam de tigani si de jidani, vedem cum facem, ne trebuie cineva care sa ne invete ce sa facem. Nu toata lumea trebuie sa voteze. Cu siguranta trebuie adus cineva din afara, altfel romanii vor face ce au facut si pana acum. Se vede in cimitirele ortodoxe, mizerie, stricaciune.

  Trebuie inceput cu o revolutie nationalista RASISTA, dupa care expulzati tiganii si jidanii. Toate partidele trebie sa dispara.

 7. Alin Marinescu

  Cand s-a “introdus” <> in lumea capitalista, aceasta (democratia) a fost prima samanta a comunismului, adica gloata poate “vota” impotriva producatorilor. Adica cei ce nu produc nimic sa aibe control peste cei ce produc. De asemenea, cei din varful piramidei gloatei de neproducatori, “organizeaza” banii tuturor, monopolizeaza violenta, limiteaza felul de viata, greutatea corporala.. incarcereaza dupa plac.. s.a.m.d..

  Singurul mod de viata adevarat este acela cand producatorul de bunuri este beneficiarul muncii sale, si nu “votantul”!
  Statul trebuie DOAR SA CONDUCA, fara nici un alt drept! Statul in realitate nu are bani, caci sunt ai celor ce asudeaza..
  Statul nu are drept sa comande populatiei sa mearga la moarte, prin razboi – deoarece asta se putea comanda doar in trecut – SCLAVlL0R!!
  Omul care nu are proprietatea sa in totalitate, fara a mai plati vreo camata pe ea, odata ce a cumparat-o, este sclav la camatar (statul)!!

  Acest fel de societate in care omul este propriul sau suveran este LAISEZ-FAIRE CAPITALISM. Orice altceva duce la “democratie” (o forma teribila de inselatorie). Astazi, “democratia” se oranduieste cu un program. Adica se apasa cateva taste si totul se arajeaza dupa placul piramidei de putori.

  Cand omul este proprietar de drept peste pamantul sau, se naste nationalistul, si iubitorul (si pretuitorul) de pamant si neam, caci chiar ca acesta este pamantul sau, sub picioarele sale! Asa se INRADACINEAZA omul pe pamantul sau. Doar acest fel de oameni au pentru ce sa moara pentru tara lor, caci devine o treaba de importanta mare, personala – este pamantul LOR.
  Spuneti-mi, de ce ar muri un om pentru pamantul statului si nu pentru al sau?

  Nimeni nu vorbeste despre Laisez-Faire Capitalism..
  Votul este pentru gloata si smecherii din varful piramidei de putori. Dreptatea se face altfel.

  Pricepeti?

  • Stimate Domn,
   Cu privire la “democratie”, a fost introdusa in practica mai degraba de franc-masoni prin “egalitate” si dezvoltata de stapanii lor prin “lupta de clasa” pe care o argumentezi aici ca ceva util, fara a intelege eroarea fundamentala: vorbind de “cel ce produce” si de “cel ce NU produce”, ai divizat societatea, Neamul. Este insusirea principiului marxist. Este opus “iubirii aproapelui”.
   Cand porti de grija – tu, producatorul – copiilor tai care fiind prea mici nu produc nimic… sau parintilor batrani care abia se mai misca… sau rudelor care sint lovite de boli si nu mai pot “produce”, … mai esti atat de sigur ca afirmatia este valida?
   Sigur, este incorect sa-ti spuna altcineva ce sa faci cu banii, cu rezultatele muncii tale.
   Insa trebuie sa iti amintesti ca niciunde vreo societate exista ori a existat fara ei, cei enumerati… care daca iti sint straini tie, au aceleasi relatii de familie cu altcineva care este – la randul sau – “producator”.

   Cu privire la Stat – in afara teorilor privind rolul, “puterile” statului am ceva sa-ti spun:
   Statul ateu nu va fi niciodata in slujba “poporului”, simplu – nu asculta de alt dumnezeu decat cel al acelora care i se opun lui Dumnezeu.
   Statul care sllujeste poporului este unul singur: statul unui neam crestin si condus de o “putere” crestina care nu poate fi exercitata decat de un Monarh – dusmanul de moarte al anti-crestinilor, adica al “oamenilor sarpelui”, a se citi “cei ce slujesc lui Ba’al/Belzebuth, in primul rand.

   Pamantul nu este al omului si “tot pamantul” de sub o natie trebuie sa fie al natiei, nu al individului si prin aceasta instrainarea (pe bani!) nu se poate face; cidoar prin varsare de sange.
   Asa se inradacineaza omul de pamant, nu prin certificat de proprietar, nici prin foloase ne-necesare care- umfla buzunarele si nici prin inrobirea altora (ca “proprietarul” nu aremai capacitatea sa-i lucreze pamantul inavutit, “tot mai mare si mai mare”), a acelora care nu mai au cum sa dobandeasca si ei pamant sa-l lucreze si sa supravietuiasca.
   “Noi vrem pamant!” s-a strigat pentru a avea loc de munca “garantat” si nu pentru afaceri: romanul isi producea cat avea nevoie, nu era impatimit de comert si nici de numarat banii ca Hagi Tudose.

   Si in final, despre vot.
   A fost inventat ca sa nu se mai poata manifesta forta majoritatii REALE, divizata in multe tabere adverse. Minoritatea politica incaleca majoritatea sociala dispersata mental (ideologic, economic, religios, …) si ia puterea “cu acte”.
   Pretextul a fost dat de “toleranta”, incepand cu cea religioasa – pe care o resping, considerand-o samanta smintirii omului si a divizarii sociale.
   Conditia actuala este de impotenta a majoritatii din lipsa de unitate: de Neam si de Credinta.
   In fapt, si aceasta unitate este de-construita tocmai ca nu cumva majoritatea sociala venita la vot sa devina majoritate politica, sa isi impuna vointa.

   Numai dupa ce votul defavorabil fata de vrajmasi ii determina sa fure alegerile sau sa ia majuri dure impotriva majoritatii, poate fi legitimata adevarata democratie – cu existenta necesara si scurta – majoritatea sa puna mana pe par, unita de data asta impotriva “raului comun” si sa-i elimine pe cei cuplati infam la “butoanele” Puterii.

   Cu stima, din departari…

   • Alin Marinescu

    Buna ziua,

    Vad ca nu ai cunostinte despre Laisez-Faire Capitalism. Deci..

    In 137 de ani, dupa revolutie, s-a infaptuit America – cand NU ERAU TAXE, iar omul era liber. La fel si Dubai – nu au fost taxe – deci abundenta s-a creat fara marsavia existentei putorilor. Asa se creeaza abundenta – cand nu este cineva sa se vaite ca nu are – pentru un pretext sau altul, obligandu-i pe ceilalti (prin vot) sa-i satisfaca nevoile, caci el n-are..

    Spui de copii sau bolnavi sau batranii.. ABERANT. Nu cred ca poti pune aceste categorii ca argument. Familia, domnule de departe, este cea mai importanta dobandire a omului, iar dupa aceea urmeaza restul.. Dar ca familia sa traiasca in conditii bune, stalpul familliei – BARBATUL(!) – trebuie sa fie lasat in pace (de guvern, ori gloata) sa produca! In Laisez-Faire Capitalism (LFC) batranii de care vorbesti, au trait si inainte in LFC, deci nu au nevoie de sprijin financiar, de nicaieri.

    LFC lasa omul sa acumuleze banii in urma muncii sale, si nu altul (adica putorile, smecherii, guvernul imens). In LFC, omului ii raman bani destui pentru a cumpara tot ce are nevoie, in a investi, in a deschide un business, in a avea destul pentru scoala privata pentru copiii sai, in a-si bucura nevasta, in a avea destul la pensie.. Pricepi stimate domn? LFC ajuta pe oameni sa se ajute singuri. Azi, guvernul le ia la toti banii, se imbuiba si sta in varful piramidei de saraci, minte pe acestia ca de aceea nu au ei destul pentru ca au producatorii, si ca banii ar fi in cantitate limitata..

    Apropos de pamantul de sub piciore.. este un pacat sa-ti bati joc de pamantul de sub picioare. Metoda de separare a plevei societatii nu inseamna ca strainul are vreun drept sa cumpere resursele de orice fel ale unei tari! Constitutia tarii ar preveni acesasta nedreptate, caci tara apartine Romanilor si nu altora. LFC aduce tara intr-o mentalitate de autodeterminare a individului, deci a populatiei. Iar cine nu vrea sa fie harnic, sa plece unde “se da”!

    Domnul Iisus Cristos a spus sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti.. adica sa-ti respecti vecinul si sa nu ravnesti la tot ce-i apartine vecinului – iar si vecinul sa faca la fel pentru tine.
    Da, LFC desparte societatea in doua.. dar o desface intre cei ce vor sa faca ceva cu vietile lor si.. ceilalti, adica putorile societatii, criminalii, cei ce-si doresc sa “conduca” pe ceilalti si baniii altora(!) – dar omul adevarat va ramane pe pamantul sau pe care-l va iubi mai mult ca atunci cand nu-i apartinea (adica in prezent). Esti nevazator, domnule? Jumatate din ROMANII Romaniei sunt plecati din tara, tocmai pentru ca pamantul lor le-a fost luat – de guvern prin legile nefaste ale acestuia, favorizand venetici sa obtina ce nu-i al lor si n-a fost niciodata. LFC interzice orice forma de razboi, de cotropire a altei natii, ci doar cand este vorba de aparare. Aici se varsa sange, ca trebuie sa-ti aperi tara, adica un act de aparare.
    Domnule, odata era tara si neamul, pentru ca neamul avea tot pamantul acelei tari! Sangele nu se varsa doar pentru ca a zis tovarasu’ din varful piramidei, ci se apara pentru ca iti apartine, la propriu – cum a fost odata! Cum simti tu astazi ca pamantul e al tau, cand statul te taxeaza si pentru aerul pe care il respiri?

    De ce sa il impiedic eu pe vecinul meu (prin vot) sa produca cat doreste si sa obtina ceea ce in viziunea sa intruchipeaza fericirea sa si a familiei sale?

    De ce se exclude Dumnezeu in concept, in viziunea ta? De ce automat este vorba de bani si nu de Dumnezeu? Faptul ca un om este lasat in pace sa produca, inseamna ca nu are pe Dumnezeu? “Statul”, in LFC, este de fapt multitudinea de acesti oameni (populatia) care au pe Dumnezeu(!), dar care in sfarsit pot trai fara sa fie sugrumati de taxele putorilor! Omul FARA Dumnezeu sugruma Romanul, taxandu-l. Adica stim noi bine cine e omul fara Dumnezeu, caci despre asta e vorba..

    BANUL, in primul rand, este INMAGAZINAREA MUNCII DEPUSE SI A ENERGIEI CONSUMATE DE UN INDIVID CARE MUNCESTE. In functie de cat acesta munceste, energia sa va fi inmagazinata in contul sau, in hambarul sau, in casa sa, in.. ce vrea el.
    De ce un om harnic in mod automat nu are pe Dumnezeu, pentru ca a acumulat in urma sudoarei sale?

    Nu vezi deosebirea intre altruism si generozitae. Altruismul nu serveste pe nimeni decat statul! Altruismul este cancer. Adica dai vecinului medicamentele pentru fiul tau, caci vecinul e mai important? Dar si vecinul trebuie sa le dea mai departe altcuiva (nu?), ca asa zice altruismul. Unde se termina datul mai departe? Intotdeauna in buzunarele celui ce a adus dogma. Acelasi rahat si cu.. vorba “pentru generatiile viitoare”!! Dar geneartiile din prezent nu au dreptul la nimic, ci doar cele din viitor? Iar cele din viitor, vor auzi acelasi placa. Asta e altruismul, cancerul, care ii beleste pe TOT omul.

    Pe cand generozitatea.. este o calitate de la Dumnezeu.

    LFC, in concept, are un guvern minuscul, in care singurul rol al acestuia este sa conduca, fara drept de apel asupra banilor oamenilor. In LFC, guvernul are politia (care protejeaza drepturile si libertatile individului), sistemul justitiar (care si acesta are rolul de a apara drepturile si libertatile individului), armata, pompierii.. nu spitale, nu scoli, nu universitati samd.. Acestea trebuie sa fie private si sa competitioneze, in a produce calitate, ca in toate celelalte arii ale societatii, adica producatorul trebuie sa aduca calitate in munca sa, deci calitate in societatea pe care el o reprezinta.
    Unde s-a ajuns in lumea toata, datorita votului? In mocirla cea mai imputita, de jos! Adica in lumea camatarilor si a scorpiilor.

    LFC nu are un sistem de “voturi” ale gloatei ci are o CONSTITUTIE, care este legea pamantului, si care nu se va schimba niciodata – caci nu ar fi de ce !!!
    Statul, altul decat LFC, este cel care introduce pe ascuns legislatie care saraceste omul tot mai mult, pana la sclavie.. care inlocuieste populatia tarii cu alta “populatie”. Familiar?

    Intrebare: crezi ca intr-un sat de 100 de familii este nevoie de guvern? Raspunsul este NU. Satul este guvernul – el este legea pamantului. Aceasta forma de “guvernamant” este cu Dumnezeu, si este LFC – unde o strangere de mana este pactul intre doi oameni cu frica si iubire de Dumnezeu.

    Printre altele, votul este ce a adus toate nelegiuirile.
    Iisus Cristos a fost crucificat, datorita VOTULUI, caci el fusese gasit NEVINOVAT inaintea lui Pilat!! Pricepi, domnule de departe?

    Inainte sa concluzionezi dupa cateva randuri scrise de mine, la care ai replicat, trebuia sa ma intrebi mai multe, sa afli mai mult.

    Cu stima, d-aci.

  • De acord cu tot ce ai scris si adaug si eu:

   DEMOCRATIA = DICTATURA PROSTILOR

   Atata vreme cat toti au drept de vot, nu va fi nici un progres, democratia in forma ei actuala e o frana, ne invartim in jurul cozii. Daca ne uitam in jur, cine sunt votacii majoritari? Tot felul de alcoolici, analfabeti, hoti, imbecili, trantori, cocalari, proxeneti, impatimiti de pacanele etc. Si acestia sunt majoritari. Cei care ies in alegeri, sunt oglinda majoritatii, niste golani. Il invoca toti pe Dumnezeu si asteapta sa la cada-n traista. Si Banditii stau confortabil la butoane si-si rad in barba: Ce oi de treaba!

   In loc de o democratia labartata cum e in toate tarile aproape, ar trebui putina democratie si cineva care sa ne invete ce si cum sa facem.

 8. Preluat Leonard Chesca

  Așa e, dar de unde un avocat bun și patriot ?!

  Avocații sunt oamenii sistemului, rară șansă să găsim unul cu adevărat independent de sistem. 😒

  Unde sunteți avocații ”mei” !

  Se poate demonstra ușor că marea majoritate dintre cei “aleși” în România au ocupat și ocupă ilegitim funcțiile, fie ca urmare a faptului că nu sunt aleși de majoritatea populației, fie că au “câștigat” prin fraudă, sau și una și alta, dar cine să o facă ?

  “Referitor la pragul minim de prezență la vot, am cerut public părerea avocaților, chiar și celor vocali din grupul “patrioților” dar nimeni nu a considerat important să vină cu precizări avizate. Într-o societate pretins democrată, care se bazează cel puțin teoretic pe voința majorității, pragul minim de prezență pentru validarea alegerilor trebuie să fie de minim 50%. Cu toate astea am înțeles că pragul actual “legal” de prezență la vot pentru validarea alegerilor a fost scăzut la 30%. Ce se întâmplă dacă nu se atinge acest prag de prezență ?

  Cert e că nici nu a mai fost atins pragul minim de prezență la ultimile scrutinuri, diferența fiind acoperită din pix, cei peste 2 milioane de români inexistenți dar contabilizați prin “referendum”, persoane fictive, vot multiplu, decedați, cum ne cum ai încropit mereu de au sărit cu unul două procente de 30%.

  Se pare că dacă nu se atinge pragul minim, alegerile trebuiesc refăcute, cu o altă ofertă electorală, adică fără participarea celor din primul scrutin.

  E, aici era nevoie de punctul de vedere a unui avocat patriot dar se pare că ei sunt foarte preocupați să scoată oamenii la vot. 😡” – fragment din “STS – Dominion de România” – link la final.

  Leonard Chesca

  13 iunie 2023

  Vedeți și:

  Împuternicirea Neîmputerniciților e Lovitură de Stat

  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10224407111433810&id=1486561754

  STS – Dominion de România

  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10229976692469855&id=1486561754

  Repere de identificare a marionetelor.

  Ce au în comun, ce îi dă de gol ?

  https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=10229241800858024&id=1486561754

 9. @Valentin
  -aia cu “depopularea” NU SINT CREDIBILI,vezi harari,”tablele din Georgia,500 de milioane in perpetuua armonie”,Klaus Schwab:nu stim ce-i impiedica sa spuna de 99,99% ca pretzu in mega-magazin,la reduceri.(ii impedica-satanele SE CRED MULTI! de fapt EI sint abia in stadiul de a se coagula, “nici noi nu mai stim cati sintem” cum spunea Geooana-poreclit “jidov” de fapt o satana defecta)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *