Home / Evenimente / Legea vaccinării obligatorii a determinat Alianța Părinților să organizeze un protest național la București pe 7 martie

Legea vaccinării obligatorii a determinat Alianța Părinților să organizeze un protest național la București pe 7 martie

Incorect Politic
Martie 2, 2021

Via R3Media:

Legea vaccinării obligatorii s-ar putea afla în aceste zile pe agenda discuțiilor deputaților din Parlamentul României, iar oponenții ei se mobilizează pentru a cere respingerea actului normativ.

Astfel, pe 7 martie, Alianța Părinților va organiza un protest național împotriva adoptării acestei legi, iar evenimentul se va desfășura în fața Parlamentului, în Parcul Izvor de la ora 15:00, R3media anunță în exclusivitate.

Conform Alianței Părinților, actuala formă a legii (care poate fi consultată aici), deși nu prevede expres obligativitatea vaccinării, dar părinții vor fi amendați dacă refuză în continuare, după ședințele de informare, să-și vaccineze copiii. Mai precis, părinții sunt obligați să meargă la ședințele de informare convocate de autorități, , „până la acceptarea planului de recuperare” a vaccinării.

„Dacă totuși părinții nu au fost convinși în urma consilierii, urmează amenzile, distribuite în funcție de „numărul refuzurilor”. Practic, va fi dată câte o amendă la fiecare refuz, nu doar o amendă, o singură dată. Având în vedere că schema de vaccinare a sugarilor cuprinde aproximativ 4 vaccinări și rapeluri (la naștere, la 2 luni, la 4 luni și la un an), conform formulării din proiectul de lege, părinții  care refuză vaccinarea copiilor lor se pot aștepta la cel puțin patru amenzi mari în primul an de viață al copilului. După care urmează vaccinările după vârsta de un an, cu alte amenzi foarte mari în caz de refuz”, afirma Asociația „Medici pentru Consimțământ informat” într-un comunicat.

De asemenea, oponenții se tem că ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva covid, deoarece la articolul 6 se precizează că „vaccinarea copiilor si a întregii populații, în situații epidemiologice speciale, este obligatorie”.

Acum un an, pe 7 martie 2020, avea loc un protest asemănător în București și în mai multe orașe din țară, la care au participat mii de persoane.  Numai în Capitală, organizatorii au estimat că au participat aproximativ 5.000 de oameni.

7 comments

 1. Mi-amintesc si-mi amintesc BINE DE TOT ca , ” in epoca de trista amintire ” pe care multi dintre romani au trait-o { dar vad ca , la fel d e multi au uitat-o deja } , NIMENI nu protesta impotriva vaccinarii copiilor intre 0 si 14 ani cu vaccinul contra pojarului/ RUJEOLEI , TBC , POLIOMELITEI sau chiar si cel impotriva IACRS …al gripei sezoniere . Am doua intrebari : 1 ] in conditiile in care in 2020 numarul participantilor la proteste a fost de …mii d e oameni , doar in Bucuresti estimandu-se minim 6000 de persoane , anul acesta , in conditiile d e restrictii draconice existente , cam la c e numar { estimativ fireste } de protestatari va astepatti sa participe ? 2] In conditiile in care , insasi Consiliul Europei a dat ANUL ACESTA ADICA , in IANUARIE 2021 o directiva/REZOLUTIE care , indica statelor membre a Uniunii Europene sa nu oblige cetatzenii prin legi sau alte constrangeri sa se vaccineze , astia de conduc destinele romanilor , cum asi permit s a tateze acea hotarare a Consiliului Europei { La 27 ianuarie, Consiliul Europei a semnat Rezoluția 2361, care prevede că vaccinările în statele membre ale UE nu ar trebui să fie obligatorii. } ca doar ….Consultativa si s a n-o aplice ca atare ? N-am cercetat mai mult insa , exista cumva si sanctiuni pentru statele ce nu vor lua in considerare acea Rezolutie 2361 ? P.S. Voi fi in Parcul Izvor pe 7 Ianuarie . Ma veti recunoaste usor : port masca !

  • NU trebuie sa porti botnita, dacre poarta botnita e cu mafia teroristilor, trebuie sa le dam pe bot militenilor daca ne stringem peste 10000!

 2. Deși nu sunt simpatizant comunist, cel puțin în vremea aia nu încerca nimeni să te facă să crezi că răceala e cea mai periculoasă boală din lume și pe urmă să te țină în casă până te vaccinezi contra ei. Oamenii aveau totuși un pic de încredere de-aia mergeau să se vaccineze, Acum nu mai poți să ai încredere în guvernanți.
  Și apropo de încredere, UE a anunțat pașaportul Covid după luni în care au mințit că nici nu le trece prin cap așa ceva. Pentru oamenii ăștia, mințitul e la fel de natural ca mâncatul sau orice altă funcție firească.

 3. @Marian: 1)vaccinurile din copilaria ta si a altora ca tine, facute copiilor erau fabricate la Institutul Cantacuzino, distrus cu buna intentie de guvernantii ultimilor 31 de ani. Pe acea vreme nu existau vavcinuri hexavalente (6 in 1) ca azi, si copii nu mureau dupa vaccin sau nu faceau boala. Acum, pe tot pamantul vaccinarea are dublu scop: imbogatirea unor nemernici numiti BigPharma, Bill Gates s.a. si REDUCEREA PRIN UCIDERE a populatiei pamantului directiva a clicii globaliste a fam.Rotschild si Rockfeller.
  2)Rezolutia 2361 are caracter de recomandare si nu este obligatorie pentru guvernantii Europei de la Bruxelles, de aceea presedinta Ursula von der Leyen forteaza pe sub masa toate statele europene sa dea legi privind vaccinarea obligatorie si obligativitatea pasaportului de vaccinare anti-Covid19.

 4. Sa nu ne mintim: lupta este una impotriva Lui Dumnezeu si mai ales pentru sufletele noastre.
  Odata cu obligativitatea vaccinarii, in mod direct Satana ne pierde sufletele deoarece orice impunere este vazuta de Creatorul Cerului si Pamantului si deci suntem mantuiti.
  Tocmai de aceea cred ca aceste pastile aruncate sunt ca sa mai filmeze ei si sa aiba imagini cu cei ce se opun noii ordini mondiale, sa vada care vor fii in linia intai in lupta impotriva lor. Lupta ce in mod clar va veni.
  Desigur, sunt alaturi de cei ce lupta pentru Libertate si pentru Dumnezeu și Patrie.
  Doamne ajută!

 5. Multi și uniți … ar fi bine sa avem orele pentru fiecare oraș din țară !

 6. Bolile mintale, mai ales la copii au explodat in pandemie. Actorii politici trebuie judecati pentru genocid.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9319401/Self-harm-claims-rise-333-overdoses-120-shocking-toll-pandemic-teenagers.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *