Home / Chestiunea Jidănească / Legături bolnăvicioase între sectele protestante pro-sioniste din America, frații Muraru și statul terorist Israel

Legături bolnăvicioase între sectele protestante pro-sioniste din America, frații Muraru și statul terorist Israel

Incorect Politic
Decembrie 15, 2023

Legături bolnăvicioase între sectele protestante pro-sioniste din America frații Muraru și statul terorist Israel

Legături bolnăvicioase între sectele protestante pro-sioniste din America frații Muraru și statul terorist Israel

Via ExperimentulLehliu:

Statul Iudeu joacă în România actuală o carte importanță a numirilor în administrația de top, utilizând Sectanții Adventiști pe care au reușit să îi înfrățească cu Băptiștii și cu Penticostalii (dar si Evangheliștii germani), în ceea ce putem defini: Problema Evreiască a anului 2023 în România. O adevărată rețea de Crima Organizată care a reușit înfiletarea de Soldați ai lui Dumnezeu, așteptători ai venirii lui Isus, în toate structurile puterii din România.

România

Țară blândă cu oameni liniștiți, care a știut să primească la sânul ei toate semințiile pământului, să îi respecte pe toți și să îi iubească așa cum se cade, cum este normal la un popor aflat la confluența dintre atâtea zone geografice, cu un amestec formidabil de culturi, limbi și oameni.

Nu a fost sămânță mai coruptă, mai rea, mai perfidă și mai distructivă ca sămânța urii, a dezbinării, a jafului și a jocurilor murdare, ca cea de azi, iar asta nu o spun eu, o spun istoricii în decenii de luptă cu acest flagel al mizeriei, suită azi pe Calul Troian al Institutului de Studiere al Victimelor Holocaustului (Elie Wiesel), unde Statul Iudeu a adus prin Klaus Iohanis, în Romania, doua „panarame” pe posturi înalte, cu țintă de reprezentare a României în NATO și Ambasador al României în USA: Andrei Muraru și Alexandru Muraru.

Scoși din pubela plebei, fară a avea vreun merit real, cele două starlete nu sunt doar inutili, sunt și de un lichelism perfid, mizerabil, incapabili să articuleze corect două idei și lipsiți de dragoste față de Țară și față de Popor.

Faptul că Președintele României este un om slab, lipsit de leadership și viziune este o certitudine, pe care o vedem zilnic prin dezastrul impus de coabitarea PSD-PNL-UDMR-USR, însă romanii nu stiu că tot Klaus Iohannis a permis ridicarea Sectei Iudeo-Avdentiste peste popor, din care câteva mii de persoane credincioase până la sacrificiu, cum este Mariana Stan, Dumitru Bortun, Corina Matei, Camelia Gogoneata, Ozana Calomfirescu,Adela Burcea Senat, Robert Negoiță, Iulian Dumitrescu pnl, Dan Motreanu pnl, Paul Popescu pnl, robert Sighiartau pnl, Titus Corlateanu psd, Ben oni Ardelean pnl, sunt infiletate în Administrația Publica, în Scoli și Spitale, în posturi cheie, din care nu mai pot fi scoase în veci!

Dezastrul este total, cu o direcție clară de acaparare a învățământului privat în sistem adventist, cu o proporție de 30% din toate locurile disponibile până în 2030, de calarire si Evanghelizare in scolile publice, de jaf total social-economic, de epurari in media si de campanii media de Kompromat împortiva structurilor statului, a Casei Regale, a Bisericii Ortodoxe si a celei Catolice!

Cu spitale construite din aparent ” spirit civic” când în spate avem o adevărată structură de Crimă Organizată, care a transformat Biserica Adventistă într-o uriașa corporație cu elemente mafiote, înfrățită cu Israeliții prieteni, mereu dornici să rezolve repede problemele, mereu în criză de timp și grăbiți, să nu cumva să vina Isus înainte că ei să-și termine planul măreț, Romania pătrunde într-o zona mlăștinoasă și plină de necunoscute- Ciorba Sectantă!

De dimineață până seara Andrei Muraru (Ambasadorul României în USA) se plimbă prin bisericile Adventiste, Baptise și pe la prietenii Jidani, unde se antrenează pentru postul lui Mircea Geoana de NATO Deputy Secretary General

„Alexandru Muraru este acum în Parlament din partea PNL-ului. CV-ul a apărut după articolul din Libertatea deși este membru de mulți ani al consiliului de administrație (CA) de la Radio. Fratele domnului Muraru, Andrei, este consilier prezidențial și a fost și el membru al CA la Televiziunea Română, căci lucrurile astea se transmit în familie. Din 2005 până în 2009, Alexandru a fost consilier al primului ministru, lucru care, desigur, a permis fratelui Andrei să devină expert pe relații externe la Camera de Comerț în București imediat ce a terminat Istoria la Iași.

Pentru trei luni, căci apoi a trecut imediat și el consilier al primului ministru, că aveam guvern liberal meritocratic bazat pe frăție. În timp ce muncea zi și noapte pentru țărișoară la Cancelaria Primului Ministru, Andrei a devenit Expert și apoi Șeful Biroului de Cercetare la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului (acum IICCREM) la București, iar în timpul liber făcea și un master la Iași. Între 2007 și 2009, în timp ce este Consilier al Directorului General la Arhivele Naționale, plătit de Cancelaria primului ministru, este, în același timp, și Șef al Serviciului de Investigații Speciale sau expert la IICCREM și începe și un doctorat la Iași pe o bursă pe fonduri europene pe trei ani, că doar se poate.” sursa: https://4media.info/milionari-la-stat-andrei-si-alexandru-muraru-fratii-liberali-de-la-iasi/

 

Andrei Muraru in Biserica Baptista din Huston

A se observa cât de greu reușește Muraru să articuleze o fraza, cu foaia sub ochi!

Problema nu este că se plimbă printre cei aproximativ 1.000.000 de români din USA, problema este că se plimbă doar la intalniri cu oamenii de afaceri jidani, în sinagogi, bisericile Baptiste, Penticostale și Adventiste, chiar dacă aceste culte reprezintă doar 10% dintre românii din America.

 

Andrei Muraru- la vizita din Biserica baptista din Dallas. Muraru la Ortodoxi sau la Catolici nu prea merge deoarece sunt considerati păcătoși!

Cornel Dărvăşan și incredibila poveste a Bisericii Sectei Respiro- Biserica de Centură. Biserică privată a familiei Piturlea, unde se predică Vechiul Testament

Legătura cu Sectanții Adventiști dintre Darvasan și Maurer, dintre Piturlea și Gruparea de Crima Organizată numită Respiro/ Adra reprezintă cheia înțelegerii mecanismelor financiare care au transformat problema zecimii culese de la credincioși, în fonduri cu care Piturlea &Co au întemeiat un imperiu clădit pe spionajul fraților și surorilor din biserică, pe infiletarea a sute de persoane în posturi publice cheie, care să le netezească calea în afaceri.

Cornel Darvasan este unul dintre cei mai periculoși membrii ai rețelei, om cheie în Schema Concelex și mana dreaptă a lui Piturlea. Îi vom dedica câteva episoade separat, pentru a prezenta incredibila poveste a „creștinului” Darvasan, mai periculos decât Astharot și toată hoarda lui de pocitanii…

 

 

 

Cum ajunge Iudeul crestin sa studieze la brat cu Adventistul Vechiul Testament,

Frații Sectanți au avut grijă de Geoana, care a fost otrăvit cu același tip de erbicid cu care și Codrin Stefanescu a fost scos pe dreapta

Veștile legat de otrăviri au apărut de anul trecut, când un frate ne-a oferit informații în legatura cu o lista o listă cu 26 de oameni politici care au fost otrăviți cu un erbicid în apă iar la unele persoane, au existat și alte ingrediente folosite in prajiturelele de casa servite la aniversari. Sa ne amintim de primarul care după fondurile dăruite spre ridicarea catedralei a petrecut mai multe luni prin spitale pentru diverse operații…

La toți aceleași probleme: cancer galopant, tumori incurabile, hemoragii inexplicabile, cresteri de tensiuni si infarct subit, etc. Printre ei, Mircea Geoana îi deranja rău pe Sectanți, mai ales că unul dintre frățiorii iudeofili Muraru așteaptă pe tusă locul la NATO, iar numirea acestuia este o certitudine în săptămânile următoare. Mircea Geoana este incapacitat!

Toți cei implicați nu aveau probleme medicale, nu aveau antecedente în familie, nu aveau istoric medical și probabilitatea ca toate aceste nenorociri să se întâmple la PSD-iști, toți în linia de interes a Sectanților, este inexplicabilă!

În lipsa lui Geoana (incapacitat) Muraru este promovat de Jonathan Daniel (Sectantul iudeu ascuns in ADRA) pe canalele Sectante de Media, unde este introdus în clubul select al NATO, unde Iudeii și Statul Israel au un interes uriaș!

Citiți mai multe pe Experiment Lehliu.

One comment

  1. Statul National Legionar

    Iar reacția poporului român la toate astea care este?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *