Home / Actualitate / Kosovo e Serbia, Basarabia e România!

Kosovo e Serbia, Basarabia e România!

Incorect Politic
Septembrie 14, 2023

Kosovo e Serbia Basarabia e România!

Kosovo e Serbia, Basarabia e România!

Via Vrăbiuțe:

 

Aseară am văzut la scară redusă cum funționează România, Europa, lumea!

În primul rând Europa ne-a pus să jucăm cu o “națiune” care nu este recunoscută de țara noastră și de o sumednie de alte țări!

Kosovo este o regiune din Serbia unde trăiesc mai mulți albanezi, așa cum trăiesc în Covasna mai mulți secui, în Basarabia mai mulți români, în Donbas mai mulți ruși samd.

O parte a publicului român a strigat/scris pe un baner un adevăr: “Kosovo e Serbia așa cum Basarabia e România!” Dar adevărul după cum ne dăm seama, tot mai des și tot mai mulți, supără! In primul rând pe kosovari, care nici măcar ei nu se văd ca națiune și se declară drept albanezi, limba pe care o vorbesc de fapt!

Apoi supără EUropa, de fapt SUA, că Europa după cum vedem la fel, tot mai des și tot mai mulți, apară și reprezintă interesele SUA, nu pe ale ei proprii. Adevărul în SUA, deci și în EUropa, este cel care îl hotarăsc ei, nu cel istoric, anatomic, logic, de bun simț, sau altfel spus, adevărul adevărat! Iar SUA/ EUropa a(u) hotărât că Kosovo e țară și au intervenit armat ca adevărul lor sa fie pus în fapt!

In Ucraina s-a intâmplat cam la fel ca in Yugoslavia, cu ținutul Donbas, cu diferența că Ucraina e un stat nou format de ruși din alipirea (cu populațiile, etniile care trăiau de sute de ani acolo, cu tot) a mai multor ținuturi luate țărilor învecinate! Diferența este ca adevărul SUA/EUropei este din nou altul decât cel istoric și de aici din nou război, ocupația favorită a acestei natiuni care se crede șeriful lumii!

Să sperăm că nu vine ziua când “adevărul” American spune ca Ardealul aparține Ungariei, căci ziua când vor spune că Basarabia aparține României, sigur nu vine!

Nu în ultimul rând am vazut cum reacționăm noi românii când unii dintre noi au curajul să spună adevărul! Ne distanțăm de ei, îi huiduim, pentru că noi nu dorim să fim de partea adevărului ci a distracție, a comodității lui “dolce far niente”! In cele din urmă și cei de pe partea adevărului au cedat sub presiunea concetățenilor lași majoritari!

O să spuneți ca politicul nu are ce căuta in sport! O faceți pentru că vi se tot repetă lucru acesta în mass-media dar ia gânditi un pic: infruntarea a două naționale nu are nimic politic? Cântarea imnului de stat? Drapelul? Cetățenia jucătorilor?

Unde începe și unde se termină politicul în sport? Răspunsul din păcate este unul singur: unde vrea politicul din SUA/ EUropa! Unde se potrivește “adevărului” lor! Intresant câte poți invața dintr-un meci de fotbal! Nu?
13.09.2023

 

Via Activenews:

 

V-am spus-o și la Priștina,
Vă spunem și aici:

kosovo E SERBIA!”,

Au scris pe pagina lor suporterii Naționalei de la Uniți sub Tricolor.

Echipa de fotbal a autointitulatei republici separatiste Kosovo, înființată de grupările teroriste musulmane susținute de administrația SUA a democratului Biil Clinton, reprezentată de sinistra Madeline Albright, s-a retras cu coada-ntre picioare de la meciul cu iz ilegal semi-disputat pe Arena Națională din București, după ce suporterii români au afișat și au scandat mesajele KOSOVO E SERBIA și BASARABIA E ROMÂNIA!

Partida a fost întreruptă în minutul 17, la scorul de 0-0. La Priștina, pseudo-gazdele separatiste au huiduit imnul României. Falsul stat Kosovo nu este recunoscut de România și alte zeci de state normale ale lumii.

ACTUALIZARE: După reluarea partidei, la circa 40 de minute de la întreruperea ei, România a învins echipa separatiștilor din Kosovo cu scorul de 2-0 și își menține locul secund în grupa preliminară pentru calificarea la Euro 2024. Golurile victoriei au fost marcate de Nicușor Stanciu, minutul 83 și Valentin Mihăilă în minutul 90+3. Felicitări echipei României și suporterilor ei!

Cunoscutul jurnalist Dan Negru comenta la aflarea sorților „întâmplători” care au făcut ca România să „pice” cu o enclavă separatistă asemănătoare Transnistriei sau, cel puțin în capul extremistului maghiar Laszlo Tokeș, „ținutului secuiesc”: „Jucăm cu Kosovo in preliminarile Euro, un stat pe care România nu-l recunoaște. N-a explicat nimeni până acum cum va fi pe stadion pentru că nu poate fi arborat un steag al unei țări pe care România n-o recunoște oficial. Și nici imnul unui stat pe care România nu-l recunoaște nu poate fi cântat…Deci, cum va fi?”

Reamintim anunțul grupului patriotic Honor et Patria de ieri, postat pe pagina sa publică: „Respectând decizia luată la începutul campaniei de calificare, de a boicota cele două meciuri cu așa zisa “națională” kosovară, marți nu vom fi prezenți pe stadion.

Dorim însă să facem un apel la spectatorii care vor intra totuși pe stadion: susțineți grupurile ce vor fi prezente în peluză, în afirmarea adevărului, chiar dacă acesta nu convine mafiei UEFA: pentru Romania, Kosovo este parte integrantă a Serbiei iar acest meci “internațional” nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată.”

Campionul mondial sârb Novak Djokovic, născut chiar în provincia sârbă Kosovo, transmitea recent, în timpul noilor violențe generate de kosovarii albanezi: “Kosovo este inima Serbiei!”

Rușine reprezentanților autorităților din România care au acceptat această mârlănie încălcând demnitatea națională cât și legile românești și internaționale!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *