Home / Internațional / Joe Biden pedofil??

Joe Biden pedofil??

Incorect Politic
Octombrie 18, 2020

Joe Biden pedofil

Via Activenews:

Pentru candidatul democrat la președinția SUA, Joe Biden, un băiețel de opt sau zece ani poate decide dacă vrea să devină transsexual și să o ia pe calea tranziției cu medicamente care blochează pubertatea. Biden a spus-o răspicat în timpul unei confruntări televizate la ABC News Philadelphia, răspunzând unei întrebări a unui americance aflată în public.

Femeia a spus că are două fiice, iar că cea mai mică, de 8 ani, este transgender. Apoi a arătat cu degetul spre atitudinea administrației Trump cu privire la drepturile LGBT, spunând că a fost prea „restrictivă”: „A încălcat drepturile persoanelor transgender, interzicându-le serviciul militar, sporind discriminarea și chiar eliminând cuvântul„ transgender” de pe unele site-uri, cum ar fi site-ul guvernului”, a spus aceasta. “Cum intenționați să modificați această linie periculoasă și discriminatorie și să vă asigurați că viața și drepturile persoanelor LGBT sunt protejate de Statele Unite?”, a continuat mama.

Fostul vicepreședinte american, care a căsătorit doi gay chiar acasă la el, a dorit să liniștească „îngrijorările” femeii spunând că vrea „să schimbe complet legea și să elimine acele ordine executive”. „Nu există niciun motiv să vi se refuze drepturile fiicei transsexuale, drepturi de care cealaltă fiică cisgender are dreptul să se bucure”, a spus Biden. “Nimeni. Ideea că un copil de opt sau zece ani vrea să fie transgender … trebuie să le ușurăm viața. Nu ar trebui să existe niciun fel de discriminare”, a decretat Biden.

De altfel, notează presa americană, platforma lui Biden precizează că democratul va modifica directiva dată de Trump în privința persoanelor transgender și LGBT încă „din prima zi” și că „va cere Departamentului de Educație să aplice și să investigheze cu fermitate încălcările drepturilor civile ale studenților transgender”.
Într-o încercare disperată de a-și arăta deschiderea din ce în ce mai mult către acele grupuri electorale care cochetează cu cele mai radicale afirmații comunităților LGBT, Biden ignoră în mod deliberat informațiile, tot mai numeroase, despre persoane care au tranziția de gen la o vârstă fragedă, dar ulterior și-au dat seama că au greșit. Și au admis că au suferit daunele psihologice care au avut repercusiuni asupra dezvoltării lor psihice și fizice.

 

One comment

  1. “… și să o ia pe calea tranziției cu medicamente care blochează pubertatea.”

    Medicamentele astea n-au neapărat legătură cu “tranziția”. Mulți dintre copiii din ziua de azi ajung la pubertate mult prea devreme (mâncare nesănătoasă și cu tot felul de aditivi inclusiv hormoni, stres, lipsă de activități fizice etc.) și mi s-a întâmplat și mie. Tratamentele cu hormoni și operațiile sunt pentru “tranziție”, și aici e într-adevăr o problemă pentru că sunt ireversibile și cine apelează la așa ceva riscă să ajungă ca Sorin(a) Rațiu. În orice caz , în privința “identității de gen” am aflat de curând că există și opțiunea “agender” (pentru cine nu vrea nici țățe, nici barbă, probabil). Cred că ar fi cea mai în regulă opțiune pentru cei cărora nu le convine genul cu care s-au născut. Nu știu dacă e mai bine să zicem “sex” în loc de “gen”, pentru că sexul poate fi “masculin”, “feminin”, “de 2 ori pe zi” etc. deci se poate interpreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *