Home / Chestiunea Jidănească / Jidanii Vor Primi Cetățenie în România

Jidanii Vor Primi Cetățenie în România

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Martie 25, 2019

Jidanii Vor Primi Cetățenie în România

Nu a fost de ajuns că primul val de imigranți jidani au distrus negustorimea românească și au înrobit țărănimea prin camătă și rachiu,

Nu a fost destul că descendenții acelor imigranți au pus stăpânire pe politica românească în perioada interbelică, promovând o cultură degenerată prin teatru și artă, acaparând o bună parte a presei și reprezentând o majoritate etnică în universitățile principale,

Nu a fost de ajuns că al doilea val de imigranți jidani au fost bolșevicii de pe tancurile sovietice, care ne-au decimat elita românească prin temnițele comuniste, supunându-i pe cei mai buni români la torturi inumane…

Nu, nu, nu….toate acestea nu au fost de ajuns, acum urmează al treilea val:

(H)adevărul:

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, duminică, la Conferinţa Comitetului Americano-Israelian pentru Politici Publice (AIPAC), că Guvernul României va lua decizia mutării ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim, după finalizarea analizei de către „toţi actorii constituţionali şi în deplin consens“.

UPDATE Viorica Dăncilă, la AIPAC:În acest moment, România îşi continuă relaţia strânsă, strategică şi economică cu Israelul. Prietenia şi relaţiile excelente care leagă popoarele noastre vor fi întărite şi în cadrul unei şedinţe comune a Guvernelor României şi Israelului pe care ne dorim să o organizăm cât mai curând. De asemenea, sunt hotărâtă să contribui la o relaţie tot mai strânsă a Israelului cu întreaga Uniune Europeană, mai ales acum, când România deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

După cum ştim, preşedintele Donald Trump a deschis ambasada Statelor Unite la Ierusalim. Acest pas admirabil şi curajos ne-a impresionat pe mine, guvernul meu şi poporul român. Mutarea ambasadei americane este emblematică şi demonstrează legătura puternică a valorilor dintre poporul american şi cel israelian. De asemenea, acest gest a lansat, la nivel internaţional, un proces de reflecţie. Guvernul României a iniţiat, de atunci, un proces de evaluare a oportunităţii mutării ambasadei României la Ierusalim.

De aceea sunt încântată să anunţ, astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi, în deplin consens, eu ca prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc vom muta Ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului.

Susţinerea faţă de Israel şi de comunitatea evreiască constituie preocuparea noastră constantă şi este necesar să vă spun următoarele informaţii importante: Preşedintele Camerei Deputaţilor din Parlamentul României, Liviu Dragnea m-a rugat să vă transmit că va promova în Parlament, în perioada imediat următoare, trei legi deosebit de importante pentru comunitatea evreiasca din ţara mea şi din lume.

Prima se referă la acordarea de drept a cetăţeniei române tuturor evreilor de origine română care au fost obligaţi sa renunţe la cetăţenia română atunci când au părăsit ţara lor sub regimul comunist.

În al doilea rând, vorbim despre acordarea de despăgubiri şi pensii speciale pentru Supravieţuitorii Holocaustului din România, în semn de respect şi de recunoaştere a suferinţelor acestor eroi.

Cei mai mari eroi, jidanii.

Acești luptători pentru dreptate, moralitate și adevăr.

Aici aș pune câteva link-uri și poze sugestive despre contribuțiile jidanilor la progresul civilizațional, începând de la practica tăierii împrejur și a sugerii sfântului penis circumcis de către sfântul rabin, apoi demonstrând că dețin aproape în totalitate industria pornografică, până la faptul că au aruncat lumea în datorii prin scheme bancare și au îndobitocit populațiile cu ajutorul mass media… dar sunt prea obosit la ora asta să mai caut materialele.

În al treilea rând avem legea care garantează accesul la arhivele statului specialiştilor federaţiei comunităţilor evreieşti din Romania pentru a cunoaşte adevărul asupra trecutului lor din perioada celor doua războaie mondiale.

România va rămâne cea mai puternică voce europeană în sprijinul poporului evreu şi a statului Israel.

Cum America vede Israelul ca și “our greatest ally” adică cel mai mare aliat, așa și noi suntem cea mai puternică voce europeană pro Israel.

Mă simt mândru, unde-i ștreangu’?

Viorica Dăncilă îşi va vorbi la eveniment în jurul orei locale 8.30 (14.30 – ora României), într-o sesiune unde vor mai lua cuvântul directorul executiv AIPAC, Howard Kohr, premierul Capului Verde, José Ulisses Correia E Silva, şi preşedintele Hondurasului, Juan Orlando.

De altfel, Dăncilă a fost invitată la conferinţă de preşedintele AIPAC, Morton Fridman, şi directorul executiv AIPAC, Howard Kohr, la acest eveniment.

„Vizita reflectă intensificarea dialogului bilateral şi se încadrează în eforturile susţinute ale Guvernului României de a consolida şi dezvolta parteneriatele pe care România le are cu Statele Unite şi Israel”, se arată în comunicatul transmis de Guvern.

Potrivit paginii oficiale a evenimentului, printre speakerii de la conferinţă se vor număra Mike Pence, vicepreşedintele Statelor Unite, Benjamin Netanyahu, premierul Israelului şi secretarul de stat Michael Pompeo.

AIPAC Policy Conference este cea mai mare adunare pro-Israel din America, cu peste 18.000 de participanţi. Cei prezenţi vor asculta discursuri ţinute de lideri israelieni şi americani, „vor participa la sesiuni educaţionale intime şi vor fi umiţi de povestirile despre parteneriatele dintre SUA şi Israel”, se mai arată pe site-ul conferinţei.

Acuma are sens de ce s-a pregătit din 2015 cadrul legal pentru persecutarea celor ce se vor opune noii imigrații colonizatoare jidănești, în fapt se încearcă Palestinizarea României, plan existent încă din secolul XIX.

Și depopularea prin emigrare și avorturi poate fi o piesă din acest puzzle.

Ce părere aveți?

 

7 comments

 1. 1. Legea romana prevedea pierderea cetateniei celor care paraseau Tara – nu a fost pedeapsa ci clarificare – nu poti sluji la doi stapani!
  2. Nu a fost holocaust in Romania , nu trebuie dat nici macar 1 ban acestor vipere!
  Ce sacrificu RITUALIC, prin arderea corpurilor a avut loc in Romania???
  Nu le mai ajunge jidanilor cat au jefuit si excrocat Tara noastra?
  3. Sa-si faca ONG – pro-jidani si sa dufle in trombon pana ii sar ochii din cap da’ sa lase partidele sa se ocupe de Tara, nu de banii jidanilor.

  • Nu a fost holocaust în România dar oficial conducătorii țării au admis această blasfemie la adresa românilor şi minciună cosmică.

 2. Am aflat și chiar nu mă miră deloc! Fiind un regim de ocupație sub formă iudeocrată asumată pe față, singurul vinovat este poporul român. Toate se leagă prăpastios: de la evenimentele din ’89, colonizarea țării, dez-industrializarea criminală, provocarea exodului; acceptarea legii vexler, trecând prin ratatea referendumului și acum asta. Atâtea și atâtea materiale, semnale de alarmă, analize, dovezi etc., ca să ajungi aici? Mi-e scârbă și rușine de cât de lași, proști și indiferenți au ajuns locuitorii acestei țări! În ritmul ăsta, în maxim zece ani, jidanii o să revendice N-V țării cu acte false furnizate chiar de “guvernul României”… Bineînțeles, dezmoștenirea țării nu o să-i împiedice pe tinerii “rebeli” să-și planifice ieșirea de sâmbătă viitoare, că doar musai “să-și trăiască viața”… Am 72 de ani, după standardele actuale de schizofrenie probabil sunt un “comunist”, dar măcar am lăsat o țară în urma mea, fraierilor.

 3. Cred că deja foarte mulți evrei au primit cetățenie, fără să se facă public acest lucru. În București întâlnesc destul de des grupuri de evrei; acum câteva luni am întâlnit în aceeași zi grupuri de 8-10 evrei (bărbați, femei, copii) în 3 centre comerciale diferite (Unirea, Obor și un mol) – mă îndoiesc că ar fi fost vorba de turiști, pt că centrele comerciale Obor sau Unirea numai atracție pt turiști veniți la ”shopping” nu sunt! Cel puțin la Unirea aproape de fiecare dată când intru aud vorbindu-se ebraică; oricum ar fi suficient doar să le văd fața ca să-mi dau seama cine sunt.

 4. După marele exod post-stalinist(vinovată fiind făcută tot România, că „a vândut evrei”) au mai rămas în țară cca. 0,5 mil., aceștia controlând total regimul Ceaușescu și sabotând orice renaștere națională autentică(inclusiv în plan cultural și spiritual). După deschiderea(în realitate, căderea) frontierelor în 1989, au fost colonizați în jur de 1 mil. cu drepturi depline, față de care băștinașii români sunt cetățeni de mâna a doua exact ca palestinienii, iar prin natalitatea lor(cca. 4 plozi per familie, lipsiți de griji și nevoi) depășesc astăzi 2 milioane de locuitori. În timp ce românii erau în 1989 20 de mil. în interiorul granițelor iar astăzi sunt sub 10 mil. – astea sunt cifrele reale ale etnocidului și înlocuirii de populații – iar colonizarea noilor sclavi(africani și arabi) abia începe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *