Home / Actualitate / Jidanii care au ridicat ilegal Sinagoga din Sighetu Marmatiei n-au reusit să strămute procesul din Bucuresti, la Satu Mare

Jidanii care au ridicat ilegal Sinagoga din Sighetu Marmatiei n-au reusit să strămute procesul din Bucuresti, la Satu Mare

Incorect Politic
Iunie 20, 2020

Mega-sinagoga

Jidanii care au ridicat ilegal Sinagoga din Sighetu Marmatiei n-au reusit să strămute procesul din Bucuresti, la Satu Mare

 

Uite că se poate!

Evreii care au ridicat ilegal Sinagogadin Sighetu Marmației n-au reușitsă strămute procesul din București,la Satu Mare

 

Judecătoria Sectorului 5 a respins excepția de necompetență teritorială înaintată de pârâți

 

La 22 Mai 2017 un grup de aproximativ 300 de persoane, ostile României, au violat dreptul de proprietate, intrând pe un teren aflat în posesia privată a statului român, în speță a Primăriei municipiului Sighetu Marmației.

Acei străini, persoane cu varii cetățenii și pașapoarte emise de state europene și transatlantice – fără nici o apartenență ori interes legitim în legătură cu capitala Maramureșului istoric, s-au adunat pentru a pune piatra de temelie a unei noi sinagogi. Producția televiziunii Sighet a confirmat scopul acelei adunări, deși în localitate există un lăcaș de cult pentru cei 56 de israeliți din care doar 28 au ascendență iudaică.

La data de 20 septembrie 2018, sub nr. 11994, am depus o cerere la registratura Primăriei municipiului Sighetu Marmației, prin care publicația www.cronicaviseuana.ro a solicitat cópiile documentelor pe care beneficiarul construcției trebuia să le obțină în vederea organizării de șantier și demararea lucărilor.

Primarul Scubli Horia  a mințit, declarându-mi că cererea a fost casată ca urmare lipsei adresei unde urma a fi expediat răspunsul.

În facsimil se poate vedea adresa solicitantului cererii, proba minciunii primarului penal, subliniată și de Notificarea ce i-am expediat-o la 9 Martie 2019!

Împreună cu domnul Cătălin BERENGHI, asistați de doamna avocat Ioana CONSTANTIN, am depus la Grefa Judecătoriei sectorului 5 din București o Chemare în judecată împotriva Comunității israelite, reprezentată de SC ATZI TIMURIM SRL și SC EZRAS SHULEM IMOB SRL (Mișcarea Evreiască din România), dosarul cu nr. 22895/302/2019. La 9 martie, tot la judecătoria sectorului 5 din București, tot împreună cu Cătălin Berenghi, am formulat și înregistrat Ordonanța Președințială prin care am solicitat sistarea construcției ridicată fără autorizație de construcție, încălcând Legea 58/1991, de pârâții din dosar, în municipiul Sighetu Marmației, pe str. Ștefan cel Mare nr. 73.

Reprezentanții străinilor au contestat-o printr-o Întâmpinare la instanță și, invocând excepția necompetenței teritoriale, au sperat să strămute procesul la Satu Mare!

Numai că  soluția dată de instanță este aceasta: „Respinge excepţia necompetenţei teritoriale invocată de pârâte prin întâmpinare. Stabileşte pentru continuarea judecăţii la data de 10.06.2020, ora 10:00. Reclamanţii vor fi citaţi cu copie de pe întâmpinare şi înscrisuri. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 21. 05.2020”.

Aceasta e prima victorie a unei bătălii – dintr-un război extrem de disproporționat, cu persoane aparținând unor grupuri ostile României, pe care sunt convins că îl vom câștiga. Iar dacă nu, ei bine, asta înseamnă chiar căderea din istorie a statului român.

Voi reveni după ședința din 26 Iunie (când avem termen pentru judecarea cauzei dosarului 22895/302/2019 – speța fiind „obligația de a face”, adică dărâmarea acelei construcții ilegale), și cu informații despre situația dosarului depus la DNA împotriva primarului Scubli.

Avem întemeiată suspiciunea rezonabilă a unei fapte penale, săvârșită de către primarul Horia Scubli care, prin implicarea însemnelor statului român într-o afacere privată (la ceremonia așezării pietrei de temelie a Sinagogii, primarul a venit astfel îmbrăcat), provoacă o evidentă lipsă de încredere cu privire corectitudinea desfășurării activităților de edil șef și a însușirii unor foloase necuvenite!

Interesul public pe care îl vom reitera și instanței de judecată este acela de respectare necondiționată a legislației României ȘI de către străini, nu numai de către cetățenii români.

Dacă în Israel legea se respectă necondiționat chiar cu prețul vieții, cu atât mai mult România, ca stat, este chemată spre a demonstra lumii că nu este un sat fără câini, lăsat de izbeliște, ci o republică independentă și suverană, cu cetățeni liberi și responsabili în a-și apăra confortul social și patria!

Autor: Mircea Șerban

 

4 comments

 1. -1) … @ (*Primarul Scubli Horia a mințit, declarându-mi că cererea a fost casată ca urmare lipsei adresei unde urma a fi expediat răspunsul.

  În facsimil se poate vedea adresa solicitantului cererii, proba minciunii primarului penal, subliniată și de Notificarea ce i-am expediat-o la 9 Martie 2019!*)

  _ (Q-?): -De ce nu l-ati arestat imediat pe acela ”Scubli Horia” ?(!!!), …
  cumva, trebuie sa inteleg ca nu aveti justitie (?!!!) /*sesizare din oficiu, ”a veghetorilor” la respectarea Legilor*, …sau ca: …
  ”Legea este desfiintata” si nu are efecte in /prin sine, daca ”nu exista o plangere” (?!!!), …daca este asa,
  este ca si cum *Legea atractiei universale / legea Gravitatiei, nu ar exista daca cineva nu o vede si nu o intelege*,
  context in care (ca sa vezi si sa nu crezi), potrivit inJustitiei implicite, s-ar ajunge la descoperirea si exploatarea fenomenelor *antigravitatie* !!!, …
  ce sa mai zic: … tot in domeniul ”InJustitiei”, …(iata alta potlogarie): …
  *se chiulesc vre-o 560 alesi / parlamentari sa scoata ”o Lege”, si, peste acestia (*Colacul peste Pupaza*) ”se mai chinuiesc (cate o armata de): – C.C.R.-isti, C.S.M.-isti, la care se adauga si ”armata de Consilieri Prezidentiali + cei ai Avocatului poporului”, …s-o aprobe + cheltuielile pentru ”armata de la Monitorul Oficial”, …si, apoi – *gata*, s-a nascut ”o Lege”, …ca apoi, de exemplu intr-un caz de (oricare, penal) viol, furt, crima, etc., …(atentie, cu implicita *Plangere*), …
  legea este desfiintata inclusiv ”muncile grele pana la nasterea acesteia”, … cum ?!!! / (ca sa vezi): …-*Prin impacarea / retragerea plangerii, prin mituire sau prin santaj, …dintre ”Faptuitor si Victima”;

  – Cam *stramba justitia voastra*, un fel de ”bascalie, fara cap si fara coada” / *fara minte*/”nemintuita”.

  = Cu stima.

 2. : … @ (*^ cei 56 de israeliți din care doar 28 au ascendență iudaică.^*);

  _ Sinteti in eroare, …(intreaga omenire), din pricina neintelegerii Scripturilor (_ Matei 22/29), …cand folositi notiunile *ascendență (”descendenta”) iudaică*, …intrucat ”ascendenta sau descendenta” pe care ati asociat-o unei alte notiuni, nu este relatata si nici implicita in ”Scripturi”/*Cartea Legii Facerii Omului dupa chipul si asemanarea Noastra (vezi) _ Geneza 1/(24,25),26-31; 2/1-3.

  = Cu stima.-*Mesia*.

 3. “israeliți” … Cei din Israel sint numiti doar ISRAELI, ne-asumandu-si calitatea religioasa de isreaeliti, conform denumirilor estorice acceptate.
  Nu sint nici evrei – popor disparut de peste 2500 de ani, dupa ce Iacob a fost numit Israel si toti urmasii sai au “generat” triburile lui…. Israel.
  Nu sint nici jidani – nu sint nascuti din tribul israelit al lui Iuda si nici – formal – nu snt nascuti in Iudeea.
  Sint khazari si ne-khazari convertiti vare fac parte din cultul mozaic (al lui Moise) modificat = Talmudism Babilonian diferit de cel al ISRAELI-lor, cei de cult mozaic scris in Talmudul de Ierusalim/
  Babilonienii au inclus si forma cosmetizata de magie neagra, cunoscuta Kaballah inspirata de Satana.
  Cei din articol pastreaza o forma ne-modificata (in esenta) de cult mozaic, cu practici stricte si restrictii sociale – neamestec cu ceilalti de alta credinta, nu folosesc tehnologiile – acum – obisnuite: telefon, transport cu masina/autobuz, telefon mobil, calculator, internet… DOBANDA ESTE INTERZISA si fac fonduri financiare – cam cum era “caciula” pe vremuri – ca sa ajute tinerii, pe rand, sa se casatoreasca si sa-si faca o casa.
  Cei din articol sint din asa-zisa secta hasidica SATMAR
  – multi au emigrat in fosta Palestina – Israel (nu recunosc statul Israel!) unde sint cam 10% din populatia tarii si sint numiti HAREDIM (m se pune pentru plural).
  – multi au emigrat in SUA – au o comunitate numeroasa intr-un orasel facut de ei… si care este localitatea cu cel mai scazut pe locuitor din America.

  De ce vor sa-si faca tocmai in Romania sinagoga noua si mare…?
  Poate pentru ca au putut sa aiba o viata mai buna intre romani desi era Imperiul Habsburgic pe vremea emigrarii lor…!? Oricum, din cate stiu ei nu erau
  Probabil ca au aflat ca Israelul are intelegere cu Romania sa relocheze cetatenii in caz de atac “greu” arab… si s-au gandit ca romanii sint buni…
  —–
  Oricum, nu e o tema usoara:
  – nu sint nici sionisti globalisti (motorul din spatele anrhistilor si rebelilor pe care-i vedem acum in SUA – secta reformata a sabateenilor, ramura frankista)
  – nu sint nici sionisti pragmatici (reformati – pe fond dar aparent asimilati in Vest… unii chiar convertiti mai mult sau mai putin formal la alte credinte/religii), atei, liber-cugetatori…)
  Posibil dintre ei sa fie mesianicii care il recunosc (sau il vor recunoaste/marturisi) pe Hristos drept Mesia.
  Fiind o comunitate inchisa – etichetati ortodocsi si chiar ultra-ortodocsi pentru stilul de viata condus de principiile religioase mozaice, sint si foarte solidari intre ei; nu sint finantati de “ceilalti”.
  Ca au construit fara autorizatie – e un aspect important, indiscutabil.
  Dar ce spun ei?
  De ce aici si acum?
  Ce-i cheama/impinge la aceasta actiune?

  • Orice jidan e subversiv, după cum zicea chiar Hitler. Prea mult despicăm firul în patru. Ca dovadă și ăștia. Au început construcția fără autorizație, deci ei consideră că legile de aici nu li se aplică. Asta desigur presupune și o șpagă, deci să mă lase cu corectitudinea lor religioasă. Iar povestea cu evreii nereligosi, să fim serioși. Chiar și ăia care nu practică iudaismul și se declară liber cugetători, tot participă la comunitate, donează fonduri imense pentru Israel (Pierre Omidyar care a înființat Paypal, Haim Saban, mare donator democrat, Larry Elison directorul Oracle).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *