Home / Chestiunea Jidănească / Iudeii Mărturisesc Planul de Islamizare a Europei

Iudeii Mărturisesc Planul de Islamizare a Europei

Cititorus
Incorect Politic
Mai 16, 2019

Primit de la un cititor care vrea să ramână anonim:

Evreii marturisesc planul de destabilizare prin islamizarea Europei si distrugerea ne-evreilor

Publicat de Karen Smith

„Islamul va distruge Europa si societatea monoetnica Europeana astfel incat noi (evreii) vom ramane singurii puternici si de rasa pura! Occidentul trebuie fisurat si distrus apoi, astfel incat poporul lui Israel va ramane singurul stapan pe lume!” (citat din mărturiile rabinilor din videoclipul de la sfârșitul articolului)

În videoclipul de mai jos putem observa evreii mărturisindu-și planul de islamizare a Europei și de distrugere a ne-evreilor – prin toate metodele: promovând multiculturalismul și sexul inter-rasialdiversitatea, finanțând și susținând terorismul, făcând ne-evreul să ucidă și urască ne-evreul aducând milioane de migranți musulmani în Europa – folosindu-se de organizațiile lor și de oamenii pe care îi au în poziții cheie ale fiecărui stat – aici o amintescevreica Angela Merkel. În tot acest timp evreul jucând pe ambele fronturi, avansându-și agenda – pentru a instaura o Noua Ordine Mondială evreiască.

Evreii îi consideră pe ne-evrei „goy” (vite necurate), „vite făcute să îl slujească pe evreu zi și noapte”, „vite ce trebuie ucise”, „sclavi” – conform Talmudului evreiesc.

[click aici pentru citate din Talmudul Evreiesc].

Iată mai jos un rabin care confirma aceste nemernicii ale „aleșilor domnului”, mărturisindu-și implicarea în crearea de conflicte în Europa, avertizând că fluxul de falși refugiați va fi imens și că în marea masă de invadatori sunt trimiși mii și mii de nenorociți „mai răi ca naziștii” (?), care vor mutila pur și simplu rasa albă Europeană. 

SURSA

Lideri musulmani si evrei din toata Europa, strans uniti la reuniunea plenara a Consiliului de Conducere Musulman-Evreiesc (MJLC), Amsterdam, unde se lamenteaza de persecutiile crestinilor, de islamofobia si antisemitismul, si mai nou de „discursul de ura” al  europenilor.

consejo-de-liderazgo-musulman-judio_560x280

De asemenea, evreii care traiesc in SUA si Europa, in special cei din Germania,  isi manifesta sprijinul pentru imigrantii invadatori, avocati evrei si ONG-uri se ofera sa-i ajute, sa-i sfatuiasca. Evreii americani cer Israelului sa deporteze africanii in tarile albilor. Consiliul Central Evreiesc din Germania cere „mai multe clase de integrare”pentru invadatorii din Lumea a Treia.

7 comments

 1. Bravo lui Cititorus !!!
  Asa material mai zic si io!
  E o halebarda imbatabila !

  Chapeau bas !

 2. DESERTUL CEL MAI ARID SI MAI ADORMIT, DUPA PLOAIE, IN LUNA MAI, SE UMPLE DE FLORI – AM TRAIT UN SFERT DE SECOL IN DESERTUL AMERICAN SI STIU BINE CA SI IN EUROPA SI IN AMERICA , CRESTINII SE VOR TREZI DEODATA SI VOR INFLORI !

 3. Bine ca se spune lucrurilor pe nume.
  Asta a fost politica evreilor de cand se stie….ei au fost ascunsi in spatele ambelor tabere, iar din ciocnirea lor (bineinteles incitata de ei) doar ei au avut de castigat (vezi de ex: nazismul german vs. comunismul sovietic).

  PS: Poate ar trebui (re)publicat si discursul lui Benjamin H. Freedman, consilierul
  preşedintelui W. Wilson, tinut în 1961…

 4. Bravo lor daca populatiile non evreiesti accepta atunci de ce sa fi nervos? Intr-un final e de vina cine da su nu cel care cere.

  • Populatiile neevreiesti sunt conduse si manipulate tot de evrei. De aceea trebuie sa le deschidem ochii 😉

   “…Cine ne-a adus jidanii
   Nu mai vază zi cu anii
   Şi să-i scoată ochii corbii
   Să rămâie-n drum ca orbii…”

   http://www.justitiarul.ro/8601-2/

   • “O natie isi are evreii care ii merita”

    Politicienii aleg de buna voie sa faca ce zic ei in schimbul la suport economic si privilegii iar acesti oameni sunt alesi de cetateni.Deci nimeni nu este de invinovatit luand in considerare ca acum nu se mai ascund si spun clar ce politica vor sa implementeze si cu toate astea ei sunt in continuare alesi.

    • tu spui o minciuna :
     “acesti oameni sunt alesi de cetateni”
     toate alegerile au fost trucate iar toate televizoarele care dicteaza si falsifica alegerile sunt in mainile alogenilor – iara invinuiesti victima !!!
     Dupa cum vorbesti si scrii romaneste se vede clar ca nu esti roman .
     tu zici :
     “Politicienii aleg de buna voie sa faca ce zic ei in schimbul la suport economic si privilegii”
     Asta nu e romaneasca !
     Te da de gol !

Leave a Reply

Your email address will not be published.