Home / Internațional / De Ce Tac Curvele Mediatice Despre Acest ADEVĂR TERIBIL?

De Ce Tac Curvele Mediatice Despre Acest ADEVĂR TERIBIL?

Caroline Gunderode
Incorect Politic
Mai 16, 2019

Comentariu scris de Caroline:

ADEVĂR TERIBIL

DECE TAC CURVELE MEDIATICE DESPRE ACEST ADEVAR GRAVISSIME DESPRE ISRAEL ?

Nietzsche : “Nu exista decat prostitutia spiritului ”

“La Traite des Blanches et la Mafia Juive”, Entretien avec Hervé Ryssen par Rivarol

https://europeresistance.wordpress.com/2012/06/14/la-traite-des-blanches-par-la-mafia-juive/

Interviu luat lui Hervé Ryssen (care urmeaza tocmai sa fie bagat la inchisoare nu pentru cartile lui bazate doar pe citate din autori si publcatii jidovesti, pentru care cenzorii n-au avut ce sa-i faca dincolo de hartuirea lui prin tribunale ci pentru un twit bancos pe twitter in care nu s-a autocenzurat!), interviu luat deci in Rivarol asupra studiului lui bazat pe rapoartele lui Amnesty International asupra ucrainiencelor, moldovencelor si rusoaicelor atrase in Izrael de jidani mafioti cu promisiuni mincinoase de joburi bine remunerate si aruncate , mai exact sechestrate in bordeluri din care nu pot scapa caci mafiotii le smulg pasapoartele iar politia izraelita de pe strada nu le da niciun ajutor fara documente de identitate.

Multe nu scapa cu viata caci sunt linsate de speculantii de carne alba. Studiul lui Hervé Ryssen se numeste “Israël et la traite des Blanches”(trad “Israel si comertul de sclavi albi” )

Notă: traducerea este mecanică, posibil să fi nepotrivită pe alocuri:

ADEVĂR TERIBIL

Interviu publicat în săptămânalul Rivarol 14 martie 2008, în momentul eliberării unei broșuri de 32 de pagini intitulat „Israel și comerțul cu sclavi albi“, inclus în cea mai recentă carte a lui Hervé Ryssen „Mafia evreiască“.

Rivarol: Hervé Ryssen, bună dimineață. Tocmai ați publicat o broșură despre “comerțul cu sclave albe”. Spuneți-ne ce face Statul Israel în această poveste?

HR: Bună. Am bazat în primul rând pe un raport oficial al Amnesty International în mai 2000, care stabilește că mii de tinere femei din Rusia, Ucraina și Moldova sunt în prezent forțate să se prostitueze în unele bordeluri oriunde în Israel. Nefericirea lor a fost să răspundă unui anunț tentant care le promitea un loc de muncă plătit în străinătate, ca o chelneriță sau o servitoare într-un hotel. Numai în Cipru sau în Israel i-au dat seama cu cine au de-a face. De la prăbușirea URSS în 1991, sute de mii de femei tinere din Europa de Est au fost rănite de inele de prostituție. Israelul nu este singura destinație în care acești sclavi sexuali sunt trimiși, deoarece găsim fete din Europa de Est în Thailanda și Japonia. Dar proxeneții internaționali aparțin adesea unei mici comunități care a suferit foarte mult, iar Statul Israel este centrul acestui trafic.

Rivarol: Spui că aceste tinere sunt reduse la sclavie. Dar într-o mare țară democratică precum Israelul, nu au posibilitatea de a alerta poliția, pur și simplu?

HR: Nu chiar. Conform tuturor dovezilor pe care le avem, fetele sunt sechestrate în sute de apartamente sau case ale căror ferestre sunt dotate cu baruri. Ele sunt corectate sever, bătute sau chiar torturate dacă refuză să coopereze. Unii dintre ei au fost ucisi. Pașapoartele lor sunt confiscate sistematic, iar pimpii îi amenință pe ei și pe familiile lor cu moartea dacă încearcă să scape sau să depună mărturie în instanță. În plus, cei mai mulți dintre aceștia se asigură că poliția este în cămăși cu pompii, mai întâi ca clienți, dar și ca colaboratori. Fetele, lucrează fără oprire, șapte zile pe săptămână, fără nici o zi de odihnă în anul, cu excepția lui Yom Kippur.

Rivarol: Cum au fost fetele care au mărturisit capabile să scape?

ÎR: Au fost eliberați după un raid de către poliție, după care au fost reținuți pentru o perioadă scurtă de timp înainte de a fi expulzați de pe teritoriul lor ca imigranți ilegali. Alții sunt incarcerați mai mult, în unele cazuri pe baza unui decret al Ministerului Justiției care îi împiedică să părăsească țara înainte de a depune mărturie. Raportul comisiei de anchetă a parlamentului israelian, din 23 martie 2005, indică punctele slabe ale justiției israeliene pe această temă. Învățăm că magistrații sunt adesea ei înșiși mituiți de proxeneți. Avocații generali solicită sancțiuni minime și nici nu solicită daune victimelor.

Rivarol: De ce meditațiile rămân tăcute în această problemă, crezi?

HR: Marii maeștri ai mass-media întotdeauna proiectează pe alții ceea ce se simt vinovați de ei înșiși. Astfel, din anii ’90, am auzit multe despre această teribilă “mafie rusă”. Acesta din urmă este de fapt doar numele rus, deoarece cele mai mari figuri ale crimei organizate din fosta URSS sunt evreii, care de cele mai multe ori posedă un pașaport israelian. Semion Mogilevich, unul dintre cei mai proeminenți dintre aceștia, a fost arestat cu câteva săptămâni în urmă la Moscova, la 25 ianuarie 2008. A avut sute de femei tinere care lucrau la Budapesta, Praga și Israel. De asemenea, el sa ocupat de rachete, trafic de droguri, diamante și a fost, de asemenea, un important traficant internațional de arme. Nu uita: este un “rus”!

Cele șase lucrări ale Hervé Ryssen – The planétariennes Așteptările (2005), Psihanaliza iudaismul (2006), Evreiesc fanatism (2007), Evreiesc Mafia (2008), The Mirror a iudaismului (2009), Istoria a Antisemitismului ( 2010) – sunt vândute la un preț de 26 € fiecare și pot fi comandate la următoarea adresă:
Editions Baskerville, 14 rue Pierre Brossolette, 92300 Levallois. Adăugați costuri de expediere de 2 euro pentru Franța și în străinătate. 8 € pentru Dom-Tom.

Sau pe Internet

15 comments

 1. Felicitari editorului!!!
  ti facut o treaba umanitara de calibru greu !
  Am vazut ca Nasul are un filmulets in care vorbeste despre actualii seducatori de fete din Moldova si Ucraina – printre care sunt si tigani – care nu au ce manca si pe care le momesc – unii chiar se casatoresc cu ele timp de un an dupa care , castigandu-le increderea , le predau mafiei traficante de carne alba .
  Si nimeni nu-i pedepseste .
  Asta se numeste CRIMA DE STAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Domnilor, scrieti-i lui Hervé, e condamnat la inchisoare ireversibil, se va bucura enorm ca este pe blogul Dumneavoastra !!!
  Spuneti-i salutari din partea mea cu numele meu romanesc !
  Cand iesea de la proces, desi condamnat , a zis :
  “Nu-i nimic , voi scrie in fiecare an cate o carte, fie si in inchisoare !”
  Si a ras fericit !
  Intr-unul dintre videourile lui din ultimul an , recomanda o carte despre Codreanu , o arata , era pe masa lui, spunand cu mandrie :
  “Cet homme n’avait peur de rien !”(acest om nu se temea de nimic !)
  Codreanu este modelul lui Hervé Ryssen .
  Herve zice repetat :
  “Dece sa-mi fie frica ? Candva tot trebuie sa mor !”

  • “Spuneti-i salutari din partea mea cu numele meu romanesc !”
   Ma intreb atunci dvs ce etnie aveti daca faceti asemenea afirmatii?

   • Ce etnie pot sa am odata ce scriu ceea ce scriu ?
    Ce zici ?
    Speri cumva sa mi-o confisti ca sa mi-o denaturezi ?
    Cum faceti voi de felul vostru ?
    Nu mai stii ce sa mai zici si atunci incepi cu defaimarea ????????
    Tactica veche dupa care sunteti foarte usor reperabili !
    Daca erai roman, ma recunosteai imediat ca atare !
    Dupa afinitatile mele clare si indubitabile !
    Dar tu nu cred ca esti roman , mai ales dupa cum iti bateai joc de romance zilele trecute intr-un comentariu .Fara cea mai mica consideratie umana pentru suferinta acestor dezmostenite si schinjuite .
    Ia gandeste-te – am vazut un documentar cu o prostituata sechestrata intr-un bordel si obligata sa se culce cu 80 de barbati pe zi ! Un abator !
    Daca te-ai fi gandit vreodata serios la soarta acestor biete fiinte umane , si daca ai fi fost om adevarat, nu ti-ai mai fi permis sa-ti bati joc de bietele romance, asa cum ti-ai batut tu joc !
    E tipic pentru voi : acuzarea victimei , adica ceea ce numeste Hervé Ryssen : L’INVERSION ACCUSATOIRE ! Ce ti se potriveste tie , proiectezi imediat asupra victimei ca sa te absolvi de vina ce iti apartine .
    Si mult regretatul profesor Gheorghe Buzatu s-a aratat foarte interesat de aceasta introspectie asupra careia insista foarte tare Hervé Ryssen . Si a inceput sa-i studieze cartile !!!
    Dumnezeu sa-l odihneasca in liniste si pace !
    Merita sa te autoanalizezi putin , si poate iesi din namolul antiuman in care te scalzi cand iti bati joc de oameni flamanzi .
    Sau poate esti prea indopat cu bani si nu mai ai loc pentru gandit , in viata ta ?
    Tu n-ai cum sa te respecti pe tine insuti daca nu-i respecti si pe ceilalti oameni intre care iti traiesti viata .
    Doar parazitii isi urasc victima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Atat de multe cuvinte la o intrebare atat de simpla, off off, iar eu consider ca proxenetii si traficantii de carne vie trebuie sa fie ucisi, problema mea era cu femeile care se prostitueaza voit, care sunt foarte multe cel putin din zona noastra.

     • Nu se prostitueaza nicuna voit decat in mintea barbatilor incapabili sa inteleaga situatia celor ce n-au de ales . Caci n-au ce manca .
      Dece le prind in plasa lor proxenetii pe amaratele care cauta un servici din care se poate trai !
      Romancele care muncesc aici la mine in Belgia – si femeea mea de servici este printre ele – nu se pot intretine din salariul lor . Un sots alaturi de ea ii permite o viata de familie normala . Altfel ar muri de foame muncind pe branci toata ziua ! Caci isi intretine si batranii ramasi in urma acasa .
      Dar de unde sa ai tu destula omenie in tine ca sa- ti schimbi magariile fata de romani !???

      Le acuzi ca toate alearga dupa BMW -uri ?
      Tarancuta care-mi spala mie podelele, habar n-are ce-i aia si cu ce se mananca !
      D-I-STEPTULE !
      Cum va ziceti voi, nu noi !

     • Intotdeauna exista o cale nu totul e alb si negru asa cum vreti dvs sa fie in plus nu inteleg de ce sunteti asa patriota cand nu locuiti in tara si nu aveti nicio legatura cu ce se intampla aici, sunt destul de sigur ca v-ati casatorit acolo si aveti o viata cu mult peste standardul actual in Romania.

   • D-le Anonim, dar d-ta de ce etnie esti? Vad ca faci comentarii pe ambele site-uri patriotice lipsite de logica si de bun simt! Apropos: ti-e frica sa-ti declari identiatea, de aceea esti” anonim”?

    • Iar acest cuvant “patriotic” care releva situatia absolut halucinanta intre asa zisi “nationalisti”, sunt de etnie romana cred pentru ca nu am facut o cautare a arborelui meu genealogic sa verific daca un stramos de-al meu a decis sa se inmulteasca cu un strain.Motivul pentru care nu folosesc un nume este pentru ca internetul trebuie sa ofere anonimat, in plus ar fi absolut stupid sa postezi propriul nume sau identitate pe un site care nu poate verifica acest lucru. Si as dori sa imi explicati ce intelegeti prin “comentarii pe ambele site-uri patriotice lipsite de logica si de bun simt”.

 3. Pe Herve Ryssen il gasiti pe Youtube. Este unul din valorosii revizionisti francezi, unul din aceia care scrie istoria adevarata (alaturi de Robert Faurisson, Vincent Reynouard, David Cole etc.), cea oficiala fiind falsa. Impreuna au demonstrat minciuna holocaustului, cea mai mare minciuna din istoria omenirii.

  • David Cole spune si lucruri bune dar revizionistii de calibru greu il privesc cu rezerva .
   Toti ceilalti enumerati de Dumneavoastra sunt revizionisti de calibru greu .
   Mai sunt foarte importanti Germar Rudolf , Horst Mahler Sylvia Stolz(scoasa pe brate de politie din sala de judecata si inchisa ilegal pentru ca l-a aparat pe Horst Mahler si pe Ernst Zundel) Gerd Honsik australianul Fredrik Toben, si in primul rand Ernst Zundel precum si multi altii mai recenti ca Ursula Haverbeck care e tocmai inchisa la 90 de ani pentru ca a scris sute de scrisori autoritatillor germane somandu-le sa-i arate unde se afla cadavrele celor 6.000.000 de victime holocaustice .David Irving e si el printre revizionisti dar nu merge pana la capat cu concluziile .Mai sunt si altii , foarte multi, pe care nu i-am enumerat iar numarul lor ete in crestere .
   Foarte interesant este avocatul Damien Viguier care l-a aparat pe Robert Faurisson si care-l apara acum pe Alain Soral , avocat tocmai condamnat si el pentru ca l-a aparat pe Alain Soral, condamnat pentru o caricatura, la randul lui . Se pare ca inchisoarea i s-a suspendat lui Soral, nu stiu sigur , dar avocatul e in continuare hartuit in procese(avocata Sylvia Stolz, care l-a aparat pe Horst Mahler, a fost si ea bagata la inchisoare pentru acest lucru) . De fapt e condamnat pentru ca la randul lui Maitre Damien Viguier condamna organizatii ca CRIF si LICRA pentru ca obliga statul francez sa comita ilegalitati precum condamnarea la inchisoare a cetatenilor Frantei pentru delictul de opinie , o ilegalitate in sine .
   Aici va recomand sa parcurgeti neaparat critica juridica facuta de Maitre Viguier care face distinctia intre delictul de presa care este un delict politic , pentru care legea Frantei nu prevede un mandat de arest si delictul de drept comun pentru care legea prevede mandat de arest .Iar

   INFRACTIUNEA DE CONTESTARE A UNEI CRIME CONTRA UMANITATII ESTE O INFRACTIUNE DE PRESA ! EA NU ARE VOIE SA FIE TRATATA DREPT O CRIMA DE DREPT COMUN CUM FACE TRIBUNALUL FRANTEI CARE-L JUDECA PE SORAL SI ACUM SI PE AVOCATUL LUI .

   DEOARECE A INCEPUT PRIGOANA SI PENTRU REVIZIONISTII ROMANI E FOARTE IMPORTANT CA AVOCATII ROMANI SA URMARASCA INDEAPROAPE CE ZICE AVOCATUL DAMIEN VIGUIER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Cititi totul aici caci tot ce spune acest avocat – e si pe you tube – este aplicabil si jurisprudentei romane !!!

   titlu pe you tube cu Maitre Damien Viguier
   Damien Viguier s’exprime sur la condamnation à un an de prison d’Alain Soral

   • Publié le : lundi 22 avril
   • Mots-clés : France; Justice & Droit; Liberté d’expression; Persécutions !
   • Commentaires : 17
   • Nombre de vues : 18 621

   https://www.egaliteetreconciliation.fr/Damien-Viguier-s-exprime-sur-la-condamnation-a-un-an-de-prison-d-Alain-Soral-54465.html
   A A A

   titlu pe you tube cu Maitre Damien Viguier :
   Illégalité du mandat d’arrêt pris contre Alain Soral

   • Publié le : mardi 16 avril
   • Auteur(s) : Damien Viguier
   • Mots-clés : France; Justice & Droit; Persécutions !
   • Commentaires : 53
   • Nombre de vues : 22 739
   • Source : E&R

   1
   2
   3
   4
   5
   131 votes

   CITITI EXPLICATIILE/DISTINCTIILE AVOCATULUI DAMIEN VIGUIER AICI:

   Lundi 15 avril 2019 Mme Cécile Legidan a pris un mandat d’arrêt pour l’exécution de la condamnation à un an d’emprisonnement ferme qu’elle prononçait contre Alain Soral.

   Le magistrat donne aux autorités l’ordre d’arrêter le condamné et de le conduire manu militarijusqu’à un établissement pénitentiaire. Et l’appel n’est plus suspensif. Si Alain Soral avait été présent lors du délibéré l’ordre donné aurait été un mandat de dépôt. Les gendarmes présents sur place se seraient alors immédiatement saisis du condamné pour lui passer les menottes aux poignets. Tous, amis et ennemis, se demandent si Alain Soral ira en prison, et quand ? Ils se demandent aussi si tout cela est bien normal.
   Le mandat d’arrêt pris contre Alain Soral est-il normal, en termes juridiques, est-il légal ? À cela nous pouvons répondre un « non » ferme et définitif. Précisons quelles seront les conséquences de cette illégalité, puis justifions notre position.

   I
   Une décision illégale pourra être annulée. Les dommages encourus si elle est exécutée pourront être réparés et son auteur sera sanctionné au moins disciplinairement.
   La Déclaration des droits de l’homme et du citoyen de 1789 contient à son article XII cette règle qui est de droit positif en France : Ceux qui solliciteraient, expédieraient, signeraient, exécuteraient ou feraient exécuter des actes arbitraires, sont coupables, & doivent être punis.
   La Convention européenne des droits de l’homme qui engage la France contient aussi un article 5 qui porte sur « le droit à la liberté et à la sûreté ».
   Ces règles ne sont que de bon sens. L’emploi de la force, en particulier pour priver une personne de sa liberté, lorsqu’il est fondé sur une décision illégale arbitraire, révolte la conscience.

   II
   Le mandat d’arrêt pris par la présidente de la 13ème chambre correctionnelle du tribunal de grande instance de Paris est-il illégal et arbitraire ? Oui, il l’est, car il n’est fondé sur aucun texte. Il faut une loi pour autoriser un magistrat à agir de la sorte. Le principe c’est la liberté.
   Le droit français ne prévoit le cas d’un mandat d’arrêt qu’en matière de délit de droit commun ou de délit d’ordre militaire (article 465 alinéa 1er du Code de procédure pénale).
   En matière de délit politique le mandat d’arrêt n’est pas autorisé par la loi. Les infractions de presse relèvent de la matière politique. C’est incontestable, et ainsi l’article 749 CPP jusqu’au 1er janvier 2005 prohibait expressément la contrainte judiciaire pour les « infractions de nature politique » ; pour les infractions de presse la contrainte judiciaire était donc exclue.
   L’infraction de contestation de l’existence de crime contre l’humanité est une infraction de presse. Elle figure à l’article 24 bis de la loi de 1881 sur la liberté de la presse. C’est donc un délit de presse, et par conséquent un délit politique. Nous savons bien que certains politiques, Francis Kalifat, qui représente les membres du Conseil représentatif des institutions juives de France, ou Alain Jakubowicz, ex-président de la Ligue contre le racisme et l’antisémitisme, veulent et demandent que la loi Gayssot passe de la loi de 1881 au Code pénal, c’est-à-dire passe du délit de presse au délit de droit commun. Ils ne cessent de dire que l’antisémitisme est un délit, et non une opinion. Mais pour le moment ce n’est pas le cas. Nous n’avons eu récemment qu’une loi du 27 janvier 2017, qui a aggravé les infractions à connotation « antisémite », mais sans toucher au point qui nous occupe.
   Le mandat d’arrêt est donc en principe interdit en matière politique. En principe.
   La loi de 1881 contient quelques exceptions, en son article 52 (modifié par la loi du 13 novembre 2014), concernant le placement en détention provisoire pendant l’instruction, et à condition que la personne mise en examen n’ait pas son domicile en France, et uniquement pour certaines infractions parmi lesquelles ne figure pas la contestation de crime contre l’humanité (sont visés les cas prévus aux articles 23 et aux 2ème à 4ème alinéa de l’article 24). La prise d’un mandat d’arrêt pour l’exécution d’une peine prononcée en répression de la contestation de crime contre l’humanité est illégale et son exécution relèverait de l’arbitraire.
   En outre, on pourrait aussi soulever le fait que même en droit commun le mandat d’arrêt ne peut se justifier que dans les cas d’une personne qui est hors du territoire ou en fuite (art. 131 CPP). Ce n’est évidemment pas le cas d’Alain Soral.
   Le magistrat pourrait sans doute lever son mandat. Ou le Parquet en faire la demande auprès du magistrat. En cas d’appel, de la même façon, le Parquet général pourra tenter de mettre fin au scandale. Mais en attendant se pose la question de l’exécution de l’ordre arbitraire.
   Ayant répondu à la question de la légalité de la décision, je termine par celle de son exécution.
   L’exécution des décisions de Justice est de la compétence du Procureur de la République (article 32 CPP alinéa 3). Au préalable il devra d’abord faire signifier le jugement par un huissier de Justice, car Alain Soral n’était pas présent à l’audience (jugement contradictoire à signifier).
   Est-ce que le Procureur de la République du tribunal de grande instance de Paris exécutera ? À cette question lui seul a la réponse.
   Damien Viguier

   • Va multumesc pentru raspuns. Interesant ca mi-ati furnizat si numele altor revizionisti. Ma bucur sa sunt din ce in ce mai multi oameni curajosi, preocupati de scoaterea adevarului la lumina. Pana acum doi sau trei ani nu m-a preocupat problema holocaustului dar din momentul in care am inceput sa studiez, am inteles marea cacialma. Ca si inginer mecanic, vazand fotografii de la Auschwitz, mi-a atras atentia usa de la “camera de gazare”, adica acea usa simpla din scandura subtire si cu sticla sus si clanta simpla cum exista usile de la bucatarie. Nici un fel de etansietate. Ori cum sa faci gazare cand usa e neetansa? Apoi unde sunt instalatiile de neuteralizare a gazului inainte de-a fi evacuat in incinta campului? Cum sa-l evacuezi doar cu niste ventilatoare? Nu ar fi murit toti din camp? Vedeti cum pute pe sosea cand treci pe langa o rafinarie sau un complex de porci. Ce s-ar intampla daca ar mirosi pe sosea a gaz letal? ca si inginer, am inteles si apreciez 100% documentarul lui David Cole. Tot ce spune este perfect adevarat. Nu inteleg de ce alti revizionisti au rezerve fata de el. Aveti aici un site cu fotografii necenzurate din campurile germane, inclusiv de la Auschwit din care reiese marea cacialma despre holocaust. Aici vorbeste si despre acea faimoasa usa inadecvata, exact ce remarcasem si eu de la inceput: https://holocaustdeprogrammingcourse.com/?fbclid=IwAR3-kgYy8SXLfH5LWpOtignNvpxd_UiCvDFvDbF3pBfX9dIdhO9TLMd57c8

 4. De 200 de ani lucrurile astea se întâmplă fără ca nimeni să fie tras la răspundere; la 1920 Nicolae Păulescu avertiza că româncele sărace sunt ademenite de jidani, batjocorite, ajung să fie expediate peste hotare până în colțurile îndepărtate ale lumii – dar „autoritățile” de atunci nu se arătau interesate de ceva atât de grav.

  După Pravila lui Vasile Lupu, codoșii jidani împreună cu șefii, complicii și tăinuitorii lor merită toți moartea și confiscarea integrală a averii, distribuită victimelor. Iar femeile care se prostituează din proprie inițiativă să sufere umilință și degradare în fața comunității. Chiar cu toate dovezile și mărturiile puse pe masă, oculta jidovească cu instrumentele sale(servicii secrete, justiție, presă) îi va face scăpați așa cum i-a făcut pe atâția alți infractori.

 5. Traducerea mecanica a textului avocatului Damien Viguier expus de mine mai sus in limba franceza

  Un mandat de arestare ilegal a fost emis împotriva lui Alain Soral

  VK stare de nervozitate Facebook pinterest Google Plus poștă electronică
  Postat pe: marți, 16 aprilie
  Autor (i): Damien Viguier
  Cuvinte cheie: Franța ; Justiție și drept ; Prigoana!
  Comentarii: 53
  Numarul de vizualizari: 22 809
  Sursa: E & R

  1
  2
  3
  4
  5
  131 voturi
  Luni, 15 aprilie 2019 Doamna Cécile Legidan a emis un mandat de arestare pentru executarea sentinței de un an de închisoare pronunțată împotriva lui Alain Soral.

  Magistratul dă autorităților ordinul de a aresta pe condamnat și de ai conduce militar într-o unitate penitenciară. Și apelul nu mai este suspensiv. Dacă Alain Soral ar fi fost prezent în timpul deliberării, ordinul dat ar fi fost un mandat de depunere. Jandarmii prezenți la fața locului ar fi confiscat imediat condamnatului pentru al pune în cătușe. Toată lumea, prietenii și dușmanii, se întreabă dacă Alain Soral va merge la închisoare și când? De asemenea, se întreabă dacă toate acestea sunt normale.

  Mandatul de arestare împotriva lui Alain Soral este normal, din punct de vedere juridic, este legal? La aceasta putem răspunde unui “nu” ferm și definitiv. Să specificăm consecințele acestei ilegalități, apoi să ne justificăm poziția.

  eu
  O decizie ilegală poate fi anulată. Daunele suferite dacă sunt executate pot fi reparate și autorul lor va fi sancționat cel puțin în mod disciplinar.

  Declarația drepturilor omului și a cetățeanului din 1789 conține în articolul XII această regulă, care este o lege pozitivă în Franța: cei care solicită, trimit, semnează, execută sau execută acte arbitrare, sunt vinovați și trebuie să fie pedepsit .

  Convenția Europeană a Drepturilor Omului, care comite Franța, conține și un articol 5 care se referă la “dreptul la libertate și securitate”.

  Aceste reguli sunt doar bun simț. Folosirea forței, în special pentru a lipsi o persoană de libertatea sa, atunci când se bazează pe o decizie ilegală arbitrară, revoltă conștiința.

  II
  Mandatul de arestare eliberat de președintele celei de-a 13-a divizii penale a Tribunalului de Mare Instanță din Paris este ilegal și arbitrar? Da, este, pentru că nu se bazează pe nici un text. Este necesară o lege pentru a autoriza un magistrat să acționeze în acest fel. Principiul este libertatea.

  Legea franceză nu prevede cazul unui mandat de arestare în materie de drept comun sau de infracțiune militară (articolul 465 alineatul 1 din Codul de procedură penală).

  În cazul infracțiunii politice, mandatul de arestare nu este permis de lege. Infracțiunile de presă sunt chestiuni politice. Acest lucru este incontestabil și, prin urmare, articolul 749 CPP, până la 1 ianuarie 2005, a interzis în mod expres constrângerea judiciară pentru “infracțiuni de natură politică”; pentru infracțiunile de presă a fost exclusă, prin urmare, coerciția judiciară.

  Infracțiunea de a contesta existența unei crime împotriva umanității este o infracțiune de presă. Acesta figurează în articolul 24 bis al Legii 1881 privind libertatea presei. Prin urmare, este o infracțiune de presă și, prin urmare, o infracțiune politică. Știm că unele politice Francis Kalifat, reprezentând membrii Consiliului Reprezentant al instituțiilor evreiești din Franța, și Alain Jakubowicz, fostul președinte al Ligii împotriva Rasismului și Antisemitismului, doresc și cererea că parola Gayssot legea 1881 din Codul penal, adică trecere delictelor de presă în infracțiuni de drept comun. Ei continuă să spună că antisemitismul este o crimă, nu o opinie. Dar pentru moment nu este cazul. Recent am avut o lege datată 27 ianuarie 2017, care a agravat infracțiunile “antisemite”

  Prin urmare, mandatul de arestare este, în principiu, interzis în chestiuni politice. În principiu.

  Legea din 1881 conține câteva excepții, în articolul 52 (modificat prin legea din 13 noiembrie 2014), privind plasarea în detenție provizorie pe parcursul instruirii și cu condiția ca persoana care a efectuat examinarea să nu aibă domiciliul în Franța, și numai pentru anumite infracțiuni dintre care nu apare provocarea crimei împotriva umanității (sunt acoperite cazurile prevăzute la articolul 23 și la articolul 24 al doilea și al patrulea paragraf). Luarea unui mandat de arestare pentru executarea unei sentințe pronunțate în reprimarea protestului împotriva unei crime împotriva umanității este ilegală, iar execuția sa ar fi arbitrară.

  În plus, se poate menționa faptul că, chiar și în dreptul comun, mandatul de arestare poate fi justificat numai în cazul unei persoane aflate în afara teritoriului sau aflată pe teren (articolul 131 CCP). Acest lucru nu este în mod evident cazul lui Alain Soral.

  Magistratul își poate ridica probabil mandatul. Sau procuratura să depună cererea la magistrat. În cazul unui apel, în același mod, Procuratura Generală poate încerca să pună capăt scandalului. Dar între timp apare problema executării ordinii arbitrare.

  După ce am răspuns la întrebarea privind legalitatea deciziei, închei cu întrebarea privind execuția acesteia.

  Executarea deciziilor de justiție este competența procurorului (articolul 32 CPP, paragraful 3). În prealabil, el trebuie să aibă mai întâi hotărârea judecătorească deservită de un executor judecătoresc, deoarece Alain Soral nu a fost prezent la audiere (judecată contradictorie care trebuie să fie servită).

  Va executa procurorul public al Curții Districtuale din Paris? La această întrebare are doar răspunsul.

  Damien Viguier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *