Home / Educativ / Apel Internațional de Urgență!

Apel Internațional de Urgență!

Florin Emil
Incorect Politic
Mai 16, 2019

Cu vreo săptămână în urmă am primit de la un corespondent demn de toată încrederea (prof.univ.dr. – chiar dacă acum la pensie) un mesaj căruia nu i-am dat atenţe de la început.

Deşi nu sunt vreun environmentalist fanatic, logica materialelor, propria-mi activitate până la pensie şi starea de sănătate actuală m-au făcut să vă trimit mesajul şi materialele anexate, rugându-vă să le citiţi cu toată atenţia şi să decideţi în consecinţă.

Nu că ar mai fi vreo speranţă de oprire a celor ce se întâmplă, dar poate că fiecare va fi în stare să “limiteze daunele”, măcar în ceea ce-l priveşte pe el şi familia lui. Extrem de important pemtru cei care au de crescut copii, sau mai vor să aibă.

În attach găsiţi materialele explicative. Pentru cei care citesc şi în engleză există o sumedenie de bibliografie.

Apel Internațional de Urgență

Către UN, WHO, EU, Consiliul Europei şi toate guvernele naţionale,

Noi, semnatarii, oameni de ştiinţă, doctori şi organizaţii de mediu precum și alte persoane din ţările (…), solicităm oprirea de urgenţă a dezvoltării reţelelor wireless 5G (generaţia a cincea), incluzând 5G prin intermediul sateliţilor spaţi-ali. 5G va creşte masiv expunerea la radiaţii de frecvenţe radio (RF) în plus faţă de reţelele de telecomunicaţii 2G, 3G şi 4G deja funcţionale.

Radiaţiile RF s-au dovedit a fi periculoase pentru oameni şi mediu. Punerea în funcţiune a 5G reprezintă un experiment asupra umanităţii şi a mediului ce se defineşte ca şi crimă în legislaţia internaţională.

Sumar

Companiile de telecomunicaţii din toată lumea, cu suportul guvernelor, sunt în poziţia de a implementa, în următorii doi ani, reţeaua wireless de generaţie a cincea (5G). Acest fapt va genera schimbări sociale la scară globală.

Vom avea case “deştepte”, afaceri “deştepte”, autostrăzi “deştepte”, oraşe “deştepte” şi maşini care se conduc singure. În principiu, tot ce posedăm şi cumpăram, de la frigidere si maşini de spălat pâna la cartoane de lapte, perii de păr şi scutece pentru copii va conţine antene şi microchip-uri şi va fi conectat wireless la internet. Fiecare persoană de pe planetă va avea acces instant la comunicaţii wireless de foarte mare viteză, din orice locaţie, chiar şi din paduri tropicale, din mijlocul oceanelor sau din Antarctica.

Ce este acum încă nerecunoscut pe scară largă este faptul că din cele de mai sus vor rezulta şi schimbări fară precedent de mediu la scară globală. Densitatea planificată a transmiţătoarelor de frecvenţe radio este imposibil de imaginat. În plus faţă de milioane-le de staţii 5G noi pe Pământ şi 20,000 sateliţi in spaţiu, 200 miliarde de obiecte cu caracter transmiţător, conform estimărilor, vor fi parte a Internet-ului Obiectelor până în 2020, şi un trilion(1000 de miliarde) de obiecte câţiva ani mai târziu.

Reţele 5G comerciale la frecvenţe joase şi viteze reduse au fost dezvoltate în Qatar, Finlanda şi Estonia la mijlocul lui 2018. Implementarea de reţele 5G la viteze şi frecvenţe foarte mari (unde milimetrice) se planifică să înceapă la finalul lui 2018.

În ciuda negării generalizate, evidenţa că radiaţiile din frecvenţe radio (RF) sunt nocive pentru viaţă este deja copleşitoare. Dovezile clinice acumulate despre oameni bolnavi şi afectaţi, dovezi experimentale legate de distrugerea ADN, a celulelor şi organelor într-o largă varietate de plante şi animale, precum şi dovada epidemiologică a faptului că majoritatea afecţiunilor civilizaţiei moderne – cancer, boli de inimă şi diabet – sunt, în mare parte, cauzate de poluare electromagnetică, constituie subiectul unei baze de literatură de mai mult de 10,000 studii de specialitate revizuite.

Dacă planurile industriei de telecomunicaţii pentru 5G se concretizează, nicio persoană, animal, pasăre sau insectă de pe planetă nu va avea capacitatea de a evita expunerea, 24 ore pe zi, 365 zile pe an, la nivele de radiaţie RF care sunt zeci către sute de ori mai mari decât ce există în acest moment, fără posibilitatea de a nu fi expus, nicăieri pe planetă.

Aceste planuri legate de 5G ameninţă să provoace efecte serioase, ireversibile, asupra oamenilor şi distrugerea permanentă a tuturor ecosistemelor Pământului. Trebuie luate măsuri imediate în vederea protejării umanităţii şi a mediului, în conformitate cu imperativele etice şi acordurile internaţionale.

Apel Internațional de Urgență

 

Efectele nocive ale radiaţiilor de radiofrecvenţă sunt deja dovedite

Chiar înainte ca 5G să fie propus, numeroase petiţii şi apeluri din partea comunităţii ştiinţifice internaţionale, incluzând Apelul Freiburger semnat de peste 3,000 doctori, au solicitat oprirea expansiunii tehnologiei wireless şi au propus un moratoriu asupra noilor staţii de bază.

În 2015, 215 oameni de ştiinţă din 41 ţări au transmis un semnal de alarmă către Naţiunile Unite (UN) şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii (WHO). Ei au afirmat că “numeroase publicaţii ştiinţifice recente au demonstrat că EMF [câmpurile electromag-netice] afectează organismele vii la nivele mult mai scăzute decât cele aceptate în majoritatea ghidurilor naţionale şi internaţionale”. Mai mult de 10,000 studii ştiinţifice revizuite demonstrează efectul nociv asupra sănătăţii umane al radiaţiilor RF (radiaţii electromagnetice de radiofrecvenţă):

Schimbarea ritmului cardiac
http://www.bemri.org/publication/78-grigoriev-bioeffects07/file.html
Alterarea expresiei genetice
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S221475001730063X
Alterarea metabolismului
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3184892/
Alterarea dezvoltării celulelor stem
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5509895/
Cancer
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19513546
Boli cardiovasculare
http://journals.sagepub.com/doi/10.1177/2047487317734898
Deficienţe cognitive
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/25749756
Distrugerea ADN<
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/15368378.2017.1350584
Impact asupra stării generale
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0269749116309526?via%3Dihub

Creşterea nivelului de radicali liberi
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2666459/
Deficienţe de memorie şi învăţare
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/27601711
Calitate scăzută a spermei
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20568468
Avort
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1241519/pdf/ehp0111-000881.pdf
Afectare neurologică
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23781992
Obezitate şi diabet
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23781992
Stres oxidativ
http://milieugezondheid.be/dossiers/gsm/TNO_rapport_Nederland_sept_2003.pdf
Autism
http://www.bioinitiative.org/report/wp-content/uploads/pdfs/sec20_2012_Findings_in_Autism.pdf
Tulburare hiperactivă cu deficit de atenție (ADHD)
http://www.wifiinschools.com/uploads/3/0/4/2/3042232/divan_08_prenatal_postnatal cell_phone_use.pdf
Astm
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21810627
https://jamanetwork.com/journals/jamapediatrics/fullarticle/1107612

***

3why 5G is NOT allowed in Israel.pdf

Fukushima.pdf

2Here s why 5G is NOT allowed in Israel.pdf

1Apel.pdf

Materiale din attach sunt în format pdf. Pentru cei care doresc şi alte formate pot găsi aici:
–  https://doarortodox.ro/2019/02/26/apel-international-stop-5g-pe-pamant-si-in-spatiu/
–  APEL INTERNATIONAL (varianta in limba romana): STOP 5G – OrtodoxINFO
  http://ortodoxia.ro/article/am-semnat-online-apelul-international-stop-5g-pe-pamant-si-spatiu
–  Apel urgent de trezire: 5G este un pericol pentru trup şi viaţă!
–  https://www.art-emis.ro/analize/competitia-5g-o-competitie-cu-valente-geopolotice-1 ; https://www.art-emis.ro/analize/competitia-5g-o-competitie-cu-valente-geopolotice-2 .
–  https://phibetaiota.net/2019/03/koko-5g-is-part-of-sterlizing-the-goyim-not-allowed-in-israel/

scris la 18 aprilie 2019                   La toţi de faţă şi viitori sănătate,  EFG
 
P.S. Dacă mă acuzaţi de conspiraţionism sau antisionism, nu mă voi supăra că mă bănuiţi de apartenenţa la un grup de elită a neamului…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *