Home / Chestiunea Jidănească / Iudeii de la Blackston l-au cumpărat din România pe fratele Ursulei, şefa Comisiei Europene (executivul UE)

Iudeii de la Blackston l-au cumpărat din România pe fratele Ursulei, şefa Comisiei Europene (executivul UE)

Cornel-Dan Niculae
Incorect Politic
Februarie 27, 2023

Iudeii de la Blackston l-au cumpărat din România pe fratele Ursulei şefa Comisiei Europene (executivul UE)

Iudeii de la Blackston l-au cumpărat din România pe fratele Ursulei, şefa Comisiei Europene (executivul UE)

Miercuri, 23 februarie 2023, „operatorul român de pariuri şi jocuri de noroc“ Superbet Group, finanţat şi coordonat de Blackstone Inc., a anunţat că l-a angajat pe Hans-Holger Albrecht, în funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie, în timp ce firma este pregătită de acţionarii ei pentru o lansare globală de acţiuni. Acest nou preşedinte al Superbet este fratele celebrei Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene care a umplut Europa de vaccinuri scumpe anti-covid venite de peste ocean, cum vin şi banii de la Blackstone.

Fratele Ursulei îi va lua locul din 28 februarie la conducerea Superbet Group fondatorului din 2008 al firmei de pariuri, Sacha Dragic, care oricum este îndatorat către Blackstone, compania financiară iudaică din New York fiind şi acţionară la Superbet din anul 2019, nu doar creditoare.

În ultimii ani, grupul Superbet a depăşit deja valoarea de piaţă de 2,5 miliarde de euro, dar, cu aducerea fratelui Ursulei, finanţatorii vor să „să intre în liga mare, vizând o listare pe pieţele de capital“ a Superbet.

Fondul de investiţii Blackstone Inc. este o afacere pusă pe picioare în 1985 de către directorii băncii evreiești Lehman Brothers, în frunte cu Stephen A. Schwarzman, presedintele Blackstone. Jonathan D. Gray, un iudeu din Illinois este al doilea nume cu greutatea la Blackstone, iar extinderea globală a fondului este condusă de David S. Blitzer, un iudei din New Jersey, care, deţinând funcţia de „Global Head of tactical opportunities“, este, evident, cel care a aprobat şi dirijat angajarea fratelui Ursulei la conducerea „operatorului român“ Superbet Group.

5 comments

 1. Blackstone Group şi mogulul miliardar Schwarzman, preşedintele proprietar al companiei, sunt parte şi din construcţia “Great Reset”-ului global al lui Bill Gates (“tătucul pandemiilor”) şi Klaus Schwab, ca membri ai “World Economic Forum”.
  La gruparea globalistă WEF sunt colegi chiar cu Pfizer, fabricanta de vaccinuri anti-covid19, principala servită netransparent, cu iresponsabilă şi foarte suspectă dărnicie de către Ursula von der Leyen.
  Iată-l pe şeful Pfizer, iudeul Albert Bourla, la WEF in 2022:
  https://www.weforum.org/agenda/2022/06/conversation-with-albert-bourla-ceo-of-pfizer/
  Căci compania Pfizer apare oficial ca “member organization” sau “partners” la World Economic Forum:
  https://www.weforum.org/organizations/pfizer/
  ca şi Blackstone:
  https://www.weforum.org/organizations/the-blackstone-group
  Pe scurt:
  Ursula i-a umplut de bani europeni, în condiţii oculte, pe vacciniştii “parteneri” ai WEF, organizaţia transfrontalieră promotoare şi profitoare a “măsurilor anti-pandemice”, iar aceştia îl umplu acum de bani pe fratele Ursulei.
  La rândul ei, Codruţa Kovesi, şeful parchetului european, a învăţat de la instructorii ei americanii (care au şi premiat-o la ambasada SUA de la Bucureşti) că trebuie să lege numai pe unii mai mici (precum pe români) şi să nu cerceteze deloc faptele de posibilă corupţie gigantică, mega-transfrontalieră, ale „stăpânilor lumii“, în ciuda tuturor evidenţelor.

  • Păi parchetul european condus de Kovesi („Biroul Procurorului Public European“ sau EPPO), tot plevuşca tinde să o inculpe, pentru cum accesează românii şi alţii si folosesc fondurile europene, nu marea corupţie de la Bruxelles, care e netulburată.
   Exemplu prin titlu de presa:
   “Parchetul lui Kovesi: 121 de cazuri au vizat România”. Concret:
   Un raportul anual al EPPO difuzat pe 1 martie 2023 arată că la 31 decembrie 2022 în România erau active 124 de anchete EPPO, pentru “fraude cu TVA”, “programe de dezvoltare regională şi urbană, programe agricole şi de dezvoltare rurală, programe de ocuparea forţei de muncă, incluziune socială şi coeziune” etc.
   https://www.cotidianul.ro/parchetul-lui-kovesi-121-de-cazuri-au-vizat-romania/
   Cum ar îndrăzni Codruţa Kovesi să o ancheteze pe şefa UE, dacă are interdicţie de la şefii ei din SUA?

 2. Hai, terminati cu prostiile! Unde vedeti ceva romanesc sau din Romania in toata aceasta afacere jidaneasca?
  Ca inca un parazit s-a infipt in Romania si suge de aici, nu inseamna ca-i “din Romania”.

 3. Mai mult, toate marile companii producătoare de vaccinuri anti Covid19 autorizate de Uniunea Europeană (“EU’s vaccine portfolio” / “Safe COVID-19 vaccines for Europeans”), adică şi Moderna şi Jansen (cu ramura şi vaccinul numite „Johnson & Johnson”), nu doar Phizer, sunt şi elel partenere cu Blackstone (care bagă bani în familia Ursulei) în cadrul “World Economic Forum” a lui Bill Gates şi Klaus Schwab.
  Iata-le pe site-ul WEF (weforum.org):
  https://www.weforum.org/organizations/moderna-therapeutics
  https://www.weforum.org/organizations/johnson-johnson
  Interesant, şi numai ca fapt divers, că celebra AstraZeneca nu este membra “World Economic Forum” (WEF, un ONG privat, până la urmă), iar vaccinurile ei anti Covid 19 nu au fost bune pentru UE, fiind declarate periculoase.

 4. “L-au cumpărat din România” pe Hans ăsta, scrie în titlu, ceea ce este corect, căci “parazitul înfipt în România” cumpără din România, plata fratelui Ursulei trecând printr-o firmă înregistrată procedural în România.
  De aceea şi presa economică şi de ştiri anunţă despre “grupul românesc Superbet”, “românesc” din punctul de vedere al locaţiei principale de înregistrare a firmei.
  https://www.zf.ro/zf-24/grupul-romanesc-superbet-ajuns-topul-celor-citite-stiri-bloomberg-21636995
  Iar în articolul de pe IP se vede clar că e pus între ghilimele „românesc“ despre Superbet, intenţionat, din motivul evident că şi controlul şi comanda sunt străine.
  Aşa că nimeni nu ”vorbeşte prostii“ pe IP, decât poate veşnicii contrişti (@Gheorghe Amfion).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *