Home / Actualitate / Istoricul Gică Manole va candida din partea SOS la alegerile europarlamentare

Istoricul Gică Manole va candida din partea SOS la alegerile europarlamentare

Vlad Voicu
Incorect Politic
Martie 22, 2024

Istoricul Gică Manole va candida din partea SOS la alegerile europarlamentare

La minutul 1:11:52 din emisiunea de ieri a lui Luis Lazarus, senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă l-a întrebat pe profesorul Gică Manole dacă acceptă să candideze din partea SOS România pe listele la alegerile europarlamentare.

“Sigur că da, sunt onorat.” a fost răspunsul istoricului. 

Gică Manole va fi supus unui linșaj mediatic din partea presei mercenare, care va arunca cu acuzații de antisemitism, extremism și toate etichetele cu care sistemul mânjește pe cei nealiniați. Cum va răspunde? Pare să fie un luptător care nu se va lăsa învins de pigmeii din mass media.

Vlad VOICU

 

9 comments

 1. Tot respectul pentru Domnul profesor,dar sistemul îl va face praf: cine ol cunoaște, cine îl ia în seama, cine îl votează?!Partiduletele de buzunar n-au nici o șansă înaintea Golemului care face regulile cum vrea și le schimba când vrea.Vise plăcute în continuare!

  • “Partiduletele de buzunar ” zici…

   Te grabesti sa apreciezi formal, cantitativ ceva care nu a dat testul aderentei publicului adica nu are termen de comparatie calitativa.
   Ce vei face cand vei reoaliza ca realitatea este diferita, oarecum cea organizatorica – selectia dura care limiteaza diluarea calitativa a unei asocieri supranumerice ne-nenecesare dar – esential – cea a fortei care sustine implicit prin postarea la acest articol partidul S.O.S.?

   Principiile poitice ale acestu partid sint cele bune.
   Fie ca sint multi ori putini de acord, asta nu schimba cu nimic validitatea si corectitudinea lor.

   Nici nu merita sa faci politica daca faci compromisuri,… ca e prostitutie intelectuala.

   • Nu mai visa cu ochii larg închiși victoria naționalistă în sistemul satanist demonocratic. Cei care au conceput parlamentarismul, bipartidismul și frații lor nu vor lăsa să eșueze controlul sistemului. Dacă ar fi să înțelegem definiția partidului ca grupare de interese, ar fi un pas înainte.
    Modelul sistemului a fost Sinedriul: polemici nesfârșite și bipartidism.
    Dacă votul ar putea schimba ceva, ar fi interzis, by Mark Twain.

    • Nu e nevoie sa fie interzis: o populatie tembelizata si ideologizata cu ateismul exclusivist vopsit drept “secularism” in scoala, mass-media, filme, muzica, legislatie… se duce unde i se comanda, nicidecum unde si-ar rezolva prob;emele.
     Cu exceptia situatiei in care e atata minciuna e bagata pe gat incat si un dobitoc se “prinde” si atunci, ce sa vezi? SE POATE!
     Sigur, numita democratie da impresia logica a a posibilitatii tehnice.
     Daca dobitocul nu sta acasa cand i se deschide portita sa scape din cusca – adica iese si voteaza, fii sigur ca presupunerea ta “pica”.
     Poate ca va fi ce spui tu dar anuland posibilitatea schimbarii fara violenta, inteleg deznadejdea ta.
     Nu e realism cand simplifici ca si cum alegi numerele la loterie, este – pentru implicatiile generalizarii atoitudinii pe care o promovezi – renuntare, predare in mainile adversarului.
     ….
     Eu stiu ca doar prin forta, adica prin violenta se mai poate opri genocidul globalistilor, stiu ca doare si vad primprejur castrarea psihologica a covarsitoarei majoritati.

     Dac e sa te omoare… macar sa existe o ratoune, un motiv prnytu asta; daca stai si crezi ca scapi “la gramada” sau ca te “scoti” de unu’ singur… fugi degeaba si tot te termina.

     Diferenta intre leu si magar.

  • @ Max, parca esti Primo Laurentiu

   Vorbesti idem cu Primo Laurentiu, acoperitule.
   Acesta e cel care agita ideea de “o a treia cale patriotică” a “partidelor romanesti de calitate” in afară de “patriotismul de mahala” al A.U.R. şi S.O.S., cum zice Primo, tot un mahalagiu, dupa cum vorbeste, “o a treia cale” care pretinde el ca e totuna cu “Grupul Pentru Romania”, care zice pe americaneste ca e un “think-tank” care vine sa il sprijine pe el, care el e totuna si cu “Alianta Patriotica Nationala”, GPR sa sprijine si ideile lui luate de la altii, ceea ce zice el ar aduce astfel mai multe voturi nationaliste.
   Esti cu Primo, care vrea in realitate sa isi faca loc si el in alegerile de anul asta, dupa ce Diana Sosoaca nu l-a promovat dupa cum voia el, si acum Primo pretinde ca “Sfatul Inteleptilor S.O.S.”, totuna in mare parte cu G.P.R., a parasit-o pe Diana S, venind langa el?

   • Nu,domnule,nu! Nu sunt nici acela, nu sunt nici cu el sau cu alții. Eu sunt cu ai lui Iisus Hristos !
    Una vă spun, dac-o pricepeți, bine; dacă nu, iară bine: fără Întoarcerea la Hristos, zadarnică e lupta. A voastră, a altora, a Neamului românesc.

 2. Romanii ar trebui sa se trezească și sa voteze patrioti și naționaliști, care au dovedit prin munca lor, prin viata lor credință și loialitate față de România
  Acum au ocazia de a trimite în parlamentul european oameni nepatati, care nu pot fi șantajați de sistem și transformați în instrumente docile ale acestuia
  Domnul profesor doctor Gica Manole este un asemena om, care a dovedit prin munca domniei sale dragostea și credința fata de neamul romanesc. Sa ii dea Dumnezeu sănătate și biruință în aceste alegeri și în toate luptele pentru apărarea neamului românesc.

 3. Gica Manole, duminica dimineata, 24 martie 2024, pe contul sau de FB:
  “Din cauze pe care nu doresc sa le dezvolt, nici sa le fac publice, îmi dau demisia din gruparea politică SOS.
  Proiectele mele cultural-istorice sant mult mai importante”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *