Home / Educativ / IRECUPERABIL!!! Madalina Gabor si Alex Oprea DISTRUSI de Justițiarul

IRECUPERABIL!!! Madalina Gabor si Alex Oprea DISTRUSI de Justițiarul

Incorect Politic
Iunie 12, 2019

Mădălina Gabor, oaie din turma #rezist și Alex Oprea, jurnalist ratat care a vrut să obțină faimă denigrându-l pe Marius Albin Marinescu, au fost absolut distruși de către directorul de la Justițiarul.

Următorul articol merită citit și prin prisma educațională pentru oricine vrea să ajungă jurnalist, întrucât este un model perfect de hit-piece bazat pe fapte adevărate:

Justițiarul:

Madalina Gabor si Alex Oprea

Am să demontez punctual minciunile din pseudo-articolul impostorului Alex Oprea, un text agramat pe care-l reproduc din nou:

Scandalul cu casa sasului a pornit in momentul in care Marinescu a fost evacuat de acolo cu biblioteca lui. El a primit acel spatiu pe Legea 42, fiind la vremea aceea posesor de certificat de revolutiionar, desi in Sibiu revoluționarii adevarați nu primisera nimic. Ulterior certificatul de revolutionar i-a fost anulat deoarece acest Marinescu a fost declarat de catre ICCJ ca a fost informator al securitatii(Notă Marius Albin Marinescu: Minciună sfruntată, nu există o astfel de sentință!!!) Comisia constituită conform prevederilor art. 49 din Normele Metodologice, de aplicare a Legii recunoştinţei faţă de eroii-martiri şi luptătorii care au contribuit la Victoria Revoluţiei române din decembrie 1989 nr.341/2004, aprobate prin H.G. nr. 1412/2004, cu modificările şi completările ulterioare, ia în discuţie următoarele sentinţe, respectiv decizii civile irevocabile prin care   s-a constatat calitatea de colaborator al fostei Securităţi pentru următoarele persoane : Marinescu Marius Albin, cu dosar de preschimbare nr. 408/2004, având calitatea de Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite cu certificat preschimbat LRM-M nr. 00026, constatat colaborator al Securităţii prin sent. civilă irevocabilă.( http://www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=408)

Deci si consecințele acelui certificat trebuiau anulate pe principiul subsidiarității. Tot pe Legea 42/1990,  Marinescu primise si o locuinta în str. V. MORDASAN nr 5, pe care, desi certificatul i-a fost anulat, el nu a mai returnat-o statului…Cu toate că Legea spunea că poți primi o locuință de la stat pt a locui in ea, Marinescu nu a locuit niciodata in Mordășan, ea fiind inchiriată iar el locuia în apartamentul său din str. Gh Gh Dej, actuală Milea-adică exact casa fosta conspirativă a securității.. Așa că pe sistem, și Marinescu ar trebui sa dea inapoi fructele statului produse pe o casa pe care nu o merita.

Marinescu candidase împotriva lui Johannis la Primăria Sibiu, exact cu aceleași acuze, unde a obținut mai puține voturi decât dacă l-ar fi votat doar familia sa. La acea vreme se mutase de la PRM la PNȚCD-susținut de Aurelian Pavelescu.

Deci hai sa fim corecti până la capăt!

Marius Albin Marinescu după ce a fost scos din acel spatiu , la citiva ani, și-a deschis un ziar. Justitiarul. Acolo scriau dubioși precum MIRCEA DOGARU de exemplu, ziarul fiind unul de orientare fascistă, anitsasească si anti maghiară. Ani de zile l-a tocat pe Johannis repetând la nesfarsit povestea cu casele si copiii, exact așa cum azi o auziți la CĂCAT TV sau FENTENA 3. Fostul colaborator al securității , MARINESCU PRIMEA ANUAL DE LA SSPR SUME COLOSALE PENTRU A SCOATE EDITII JUBILIARE PT REVOLUTIONARI. Aceste sume erau cam de 3-4 ori mai mari decit costurile reale ale ediției și diferenta era impartită cu smecherii din Sibiu, inclusiv cu cel de la Bucuresti care ii dădea fondurile. Adică sifona bani de la stat. Aflând faptul ca acesta e un fost colaborator al securității l-am atacat in presa cu acest lucru, si firesc, m-a cistigat. Spun firesc, pentru că în acea perioadă încă se urla că noi muncim, nu gândim. După citiva ani ICCJ se pronunța asupra acestuia CĂ ESTE COLABORATOR AL SECURITATII, deci omul mă câștigase oarecum pe nemerit.M-a și executat luându-mi firma pe care editam și eu ziarul meu. După aceea alături de sasul național, am devenit personaj al ziarului Justitiarul in care eram făcut de la evreu pina la homosexual și pedofil. Eram proaspăt căsătorit atunci și citind ziarul, sotia mea de atunci a introdus divort pe motiv ca ea nu sta cu un pedofil.Nu sunt sigurul caz in care mizerabilul securist s-a implicat până la nivel de familie: https://parfumdefemeie.wordpress.com/2011/02/23/sot-amanta-si-restul-e-cancan/ . Pentru toate acestea i-am cerut lui Dumnezeu sa faca el dreptate, eu nemaiavând putere atunci sa mai lupt.Nu mai vorbesc de telefoanele pe care i le dădea acesteia, de biletele pe care nebunul le lăsa în poștă. Spun nebun, deoarece Marinescu suferă de de sindrom schizofrenic, fiind o vreme dependent de alcool. Azi Marinescu e bolnav grav, și iși numara zilele. Sunt mulți oameni în Sibiu cărora acesta le-a distrus vietile. Eu am renascut, dar există oameni de calitate care nu au mai avut această putere. Colaboratorii lui Marinescu , care il sponsorizau erau Mircea niculescu-SEF APA CANAL SIBIU, ILIE GIGACALORIE(GRADINARU)-SEF CENTRALE TERMICE SIBIU, IOAN CINDREA-SEF PSD SIBIU.E posibil ca multe asemenea reclame să le fi obținut de la diferiți șefi din Sibiu de frica posibilității ca să pățească prin ziarul lui ca Johannis sau ca mine. Insul nu se dădea înlături de la a minți josnic, iar dacă era dat în judecată pt calomnie se folosea de actele lui de ieșire din spitalul nr 3. Cind sasul a ajuns primar a tăiat dreptul firmelor primariei de a-si mai face reclame, deoarece acesteea oricum nu concurau cu nimeni pe piată: Unul era furnizor de apă si celalalt inca furniza agent termic. Asta l-a înnebunit mai tare pe Marinescu ca și pe alți patroni de presă racordați la conducta cu bani a primăriei. (Va urma )

Unul dintre scopurile avute în viața sa mârșavă de numitul Oprea Nicolae Mircea Alexandru, pe numele său complet, a fost să mă calomnieze pe mine permanent și peste tot. Motivul? Supărarea că nu a realizat absolut nimic în cei peste 50 de ani trăiți degeaba și invidia că de ce eu am reușit, iar el nu… Pentru că este diferență de valoare, măi Oprea! Este vorba de inteligență, cultură, educație, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trăsăturile acestea ești deficitar și dacă ai impresia că le compensezi prin minciună și tupeu, te înșeli amarnic!

Madalina Gabor si Alex OpreaNu-i „unchiul Fester” din familia Addams, ci Alex Oprea.

Impostorul acesta s-a contrazis singur permanent. Azi aducea osanale cuiva și-l lingușea într-un mod scârbos, mâine dădea de pământ cu aceeași persoană, dacă nu mai avea ce să obțină de la ea. Uneori nu era neapărat vorba de interesele personale ale lui Oprea, ci pur și simplu de instabilitatea psihică acestui diliu. Iată un exemplu, concret, citez din textul său de mai sus: „Marius Albin Marinescu după ce a fost scos din acel spatiu , la citiva ani, și-a deschis un ziar. Justitiarul. Acolo scriau dubioși precum MIRCEA DOGARU de exemplu, ziarul fiind unul de orientare fascistă, anitsasească si anti maghiară. ”

Comunicat din 17 iulie 2014 intitulat „COMUNICAT REFERITOR LA INTRAREA REVOLUȚIONARILOR ÎN PLATĂ” de pe site-ul organizaţiei numită „Mişcarea civică Revoluţia Curată”, creată și condusă de Alex Oprea: „Singura persoană autorizată să ne reprezinte în materie de repunere în drepturi și care are mandat în acest sens să vorbească în numele nostru este dl. Col. MIRCEA DOGARU. Începînd cu data emiterii prezentei, MIŞCAREA CIVICĂ REVOLUŢIA CURATĂ, precum şi asociațiile componente ale acesteia nu mai recunosc nici o negociere sau declarație făcută în numele revoluționarilor cu excepția col. DOGARU MIRCEA cît şi/sau a reprezentanților MIȘCĂRII CIVICE REVOLUŢIA CURATĂ, după cum urmează: Alex Oprea, Orbulescu Mihai, Ringhilescu Viorel, ALEONTE Dorin, Stoenescu Ovidiu.MIŞCAREA CIVICĂ REVOLUŢIA CURATĂ nu recunoaşte ca fiind reprezentant al revoluționarilor BLOCUL NAŢIONAL AL REVOLUŢIONARILOR, deoarece această grupare a fost vîndută de către liderii acesteia în frunte cu preşedintele executiv MIRCEA BUCUR şi cu preşedintele Consiliului Naţional CONSTANTIN POPESCU.” (Sursa: http://revolutiacurata.blogspot.com/2014/07/comunicat-referitor-la-intrarea.html)

Madalina Gabor si Alex Oprea

Textul a fost scris de „președintele” Alex Oprea. Impostorul ăsta și-a dorit toată viața să fie președinte de ceva, pe undeva, așa că a inventat tot felul de adunări formate din adunături, alți psiho-pupu ca și el unde invariabil se încoțopenea pe sine ca șef de salon la irecuperabili. Din păcate, mai atrăgea uneori și naivi, care însă o luau la fugă imediat după ce realizau cu cine se înhăitaseră. Deci, în iulie 2014, Mircea Dogaru, istoricul militar și președintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) era „băiat gigea” și-l reprezenta pe Alex Oprea, ca să-și încaseze el banii ca „revoluționar”, după care, în februarie 2017, același Mircea Dogaru devenise subit „dubios” pentru același Alex Oprea! Acesta a fost doar un exemplu, dar la fel a procedat licheaua Oprea cu mai toți oamenii pe care i-a cunoscut în scârbavnica lui viață, inclusiv cu mine.

Madalina Gabor si Alex OpreaAlex Oprea cu barca pneumatică pe asfaltul din fața sediului PDL din Sibiu. Să vină ambulanța și să nu uite cămașa de forță! 

Un ratat, care nu a realizat absolut nimic în viață, deși are 51 de ani. Nu i-a plăcut muncă și a fost dat afară de peste tot pentru incompetență și lipsă de seriozitate. Acum primește bani de la revoluționari, deși nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este că impostorul acesta mă acuza pe forumurile revoluționarilor  tocmai pe mine că, cică, am fost internat în spital la revoluție. Este și prost de bubuie, pe lângă faptul că-i mitoman!

Pe lângă zeci de martori, dețin fotografii cu mine în momentele revoluției, am fost și reținut pentru o oră la UM 01512 în 23.12.1989, tocmai fiindcă strângeam semnături pe strada mea ca să-I schimbăm numele din Gheorghe Gheorghiu-Dej în General Vasile Milea, acțiune care s-a și finalizat cu succes, azi strada numindu-se așa. În plus scriam articole la „Tribuna”, în timp ce se trăgea pe străzile Sibiului, fiindcă ziariștilor comuniști de acolo le era peste mână să scrie după ce cu două-trei zile înainte pupau în cur la Ceaușescu. Există arhivă ziarului. Pseudo-ziaristul știe că dacă aș fi fost internat trebuie să existe dovezi: registrul de internări și foaia de observație. Să le prezinte că probe.

Am arătat în prima parte a acestui articol că Oprea minte ca un ticălos atunci când afirmă că „Marinescu a fost declarat de catre ICCJ ca a fost informator al securitatii.”, deoarece nu există nici o sentință a vreunei instanțe care să ateste că aș fi fost informator/„turnător” al Securității.

Nu mai reiau, detalii puteți să găsiți în episodul anterior sau în aceste două materiale  Adevărul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securității” și Despre minciuna propagandei iohanniste: „Marius Albin Marinescu a fost turnător la Securitate”.  „Informator al securității”, cum minte nemernicul, nu-i tot una cu decizia instanței de „colaborator al Securității”. Sentința de „informator al securității” a fost dată de el, marele „jurist” și „doctor în drept” Alex Oprea – nu de ÎCCJ, așa cum scrie individul! – cum că „Marinescu a fost informator al Securității” și este o știre falsă („fake news”).

Doar pentru minciuna aceasta riscă să piardă un proces de calomnie de la primul termen! Impostorul este atât de prost încât după ce scrie că am fost „informator al Securității”, citează în continuare un document oficial care spune clar că am fost „constatat colaborator al Securităţii”   Dobitocul acesta, care  minte că-i doctor sau doctorand în drept, nu doar că nu cunoaște legile și amestecă de-a valma noțiunile, dar nu are nici măcar o minimă cultură generală, care nu l-ar fi lăsat să confunde două noțiuni distincte între ele și ar fi știut că nu toți colaboratorii Securității au fost turnători/informatori!

Tot o dovadă a inculturii impostorului „Alex” Oprea, Nicolae Mircea Alexandru Oprea pe numele său complet de impostor, este numele unei străzi pe care acesta o botează „Mordășan”. Nu doar în Sibiu nu există o astfel de stradă, ci nicăieri în România. Victor Tordoșan este numele real al străzii, acesta fiind un cărturar, teolog și patriot român din Sibiu, pe vremea imperiului austro-ungar. Deși nu știe numele real al străzii, păcăliciul știe precis că „Marinescu nu a locuit niciodata in Mordășan, ea fiind inchiriată iar el locuia în apartamentul său din str. Gh Gh Dej, actuală Milea”. „Apartamentul său din str. Gh. Gheorghiu- Dej, actuală Milea” nu mai este al meu din anul 1990, după divorțul în care fosta soția a câștigat dreptul de proprietate asupra locuinței respective, o data cu încredințarea celor doi copii minori pe care-i aveam împreună spre creștere. De locuit, locuiam și locuiesc unde am chef, nu unde vrea limaxul Oprea, melcul mucilaginos care nu a avut o „cochilie” în viața lui.

Dublura din Sibiu a unchiului Fester face gimnastică cu semnul satanic „mano cornuta”.

Acesta mănâncă rahat în continuare: „Marinescu candidase împotriva lui Johannis la Primăria Sibiu, exact cu aceleași acuze, unde a obținut mai puține voturi decât dacă l-ar fi votat doar familia sa.” Cică la alegerile locale din anul 2008 nu m-au votat nici membri familiei mele, în timp ce eu devansasem ca număr de voturi partide, iar din cinci candidați am ocupat locul patru. Iată ce scrisesem atunci „la cald”, cu rezultatul alegerilor și cifrele în față: „1.181 ( 1,96 %) este numărul exact al alegătorilor care au votat pentru ca eu să fiu ales în funcţia de primar. Chiar dacă numărul pare mic, raportat la cei 50.107 de sibieni care au votat în favoarea lui Iohannis, totuşi gândiţi-vă că, dacă ne-am întâlni cu toţii, am umple două săli de spectacol, cum ar fi aceea de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Sibiu! Este un început.

Personal, sunt mulţumit de rezultatele obţinute, având în vedere că acuma s-a votat tot în turmă, la fel ca în urmă cu patru ani. Singurele deosebiri fiind doar prezenţa extrem de scăzută la urne, doar 42,56 % dintre cetăţenii cu drept de vot s-au prezentat la secţiile de votare, şi reducerea procentuală a «turmei», votanţii lui Iohannis scăzând de la 88 %, la 83,26 %, primarul fiind reales doar de către o treime din sibienii cu drept de vot. Aceste procente reale le găsiţi doar aici, deoarece mass-media a păstrat cifrele din sondajele mincinoase – şi după alegeri! – iar publicul larg a fost intoxicat, în continuare, că primarul Klaus Iohannis ar fi fost reales cu aproape 90 % din voturi, pentru a se menţine legenda că sibienii l-ar idolatriza pe acest individ, cu toate că cifrele vorbesc de la sine despre declinul simpatiei populaţiei!

Aşa cum am declarat la conferinţa de presă, pe care am organizat-o imediat după alegeri, am obţinut mai multe voturi decât partidul meu, P.N.Ţ.C.D. primind doar 755 (1,28 %) de voturi pentru Consiliul Local Sibiu. Am devansat singur partide parlamentare, P.R.M. obţinând 923 de voturi, iar Partidul Conservator – 1.055 de voturi. P.N.G. şi P.I.N. cu 576 şi respectiv 478 de voturi nu au obţinut, împreună, numărul de voturi realizat de mine. Până şi orgoliul meu personal a fost satisfăcut, deoarece nu m-am clasat pe ultimul loc în clasamentul candidaţilor la primărie, deşi P.N.Ţ.C.D., pe listele căruia am candidat, era cotat ca partidul cu cele mai mici şanse.

Comparativ, faţă de alegerile din 2004, P.N.Ţ.C.D. a înregistrat un progres vizibil, din moment ce Spătari Ovidiu Nicolae, candidatul de atunci pentru Primăria Sibiu, a obţinut doar 375 de voturi (0,45 %), iar partidul a întrunit 0,97 % din voturile alegătorilor, faţă de 1,28 %, cu cât a a fost creditat anul acesta. O ultimă remarcă, interesantă, în cadrul acestei scurte analize a rezultatelor de la alegerile din 1 iunie 2008. Doar doi dintre candidaţii la Primăria Sibiu au obţinut mai multe voturi decât formaţiunile pe care le-au reprezentat: Klaus Werner Iohannis şi Marius Albin Marinescu, ceilalţi fiind devansaţi de propriile partide. Aceasta înseamnă că cei care au susţinut P.S.D., P.D.-L. sau P.R.M. au votat pentru partidele respective la Consiliul Local, dar pentru primar au votat cu Iohannis sau cu Marinescu.” (Fragment din articolul Marius Albin Marinescu: Nu ma consider un invins!)

Sumele colosale” de la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR), primite de revista „Justițiarul” anual pentru ediții „jubiliare” – incultul Oprea folosește termenul aiurea, deoarece acesta se referă la celebrări după 50 de ani – pentru comemorarea evenimentele din decembrie 1989, reprezintă aberațiile mitomanului și acuze mincinoase, la fel ca și „sponsorizările” de la firmele subordonate primăriei lui Iohannis, adică taman personajul cu care sunt în război fățiș dinainte ca el să devină primar. Te doare capul, nu alta, cât de ilogic este dilimandrosul Alex Oprea! Toate aceste acuze mincinoase  nu sunt susținute de probe (dovezi) care să fie prezentate cititorilor, așa cum ar proceda oricare gazetar autentic, nu un impostor ca ăsta, autointitulat „jurnalist”, la fel cum șarlatanul se recomandă credulilor „profesor universitar”, „jurist”, „doctorand în drept” sau „procuror DNA”.

Procesul împotriva farsorului Nicolae Mircea Alexandru Oprea l-am câștigat pe drept, fiindcă nu și-a putut proba în instanță minciunile spuse despre mine și la fel aș câștiga și dacă l-aș da în judecată acum, dar este inutil, fiindcă păduchele nu poate fi executat legal, deoarece nu deține proprietăți mobile sau imobile, iar singurul său venit este indemnizația de revoluționar, care, conform legii, nu poate fi executată. Așa că este inutil ca cineva să se judece cu acest ticălos, aspect cunoscut de el, motiv pentru care-și permite să bălăcărească pe toată lumea fiindcă știe că nu poate să pățeasc absolut nimic!!!

Alex Oprea, încornoratul fericit.

Nemernicul Oprea își continua calomniile în articolașul său de două parale: „Marinescu suferă de de sindrom schizofrenic, fiind o vreme dependent de alcool.” Asta-i chiar bună, nebunul care-l acuză pe altul că-i nebun, la fel ca hoțul care strigă „hoții!”. Nu există „sindrom schizofrenic”, deoarece schizofrenia este o boală, iar sindromul reprezintă totalitatea simptomele unei boli. Dar așa face șarlatanul acesta, el vorbește „doct” despre absolut orice subiect, deși este de o incultură înfiorătoare, dar pentru fraierii mai inculți decât el este suficient de convingător, ca orice escroc versat.

După ce a aruncat născocirea cu nebunia mea, mârșavul individ plusează mai jos: „Insul nu se dădea înlături de la a minți josnic, iar dacă era dat în judecată pt calomnie se folosea de actele lui de ieșire din spitalul nr 3.” Ajut eu cititorii, băgați în ceață de tâmpitul care susține că e jurnalist: Spitalul nr. 3 este spitalul de psihiatrie din Sibiu. Prostii, minciuni născocite de mintea bolnavă a unui nenorocit. Absolut toate procesele pe care le-am avut pentru articolele scrise de mine, în jur de 30, le-am câștigat în instanțele de judecată prin  PROBA VERITĂȚII.

Niciodată nu am depus acte medicale în cadrul proceselor mele penale sau civile și nu am înaintat instanțelor de judecată decât dovezile pe baza cărora mi-am scris articolele și astfel am câștigat absolut toate procesele pentru așa-zisa „calomnie prin presă”.Demn de menționat că toate acele procese au fost penale, la vremea respectivă „calomnia prin presă” fiind infracțiune, sub incidența Codului penal. Am câștigat singur toate acele acele procese, fără să-mi angajez apărător, învățând autodidact dreptul penal și apoi dându-le clasă în justiție avocaților adversarilor mei! Apropo, Oprea e „penal”, fiindcă a fost condamnat în procesul pentru calomnie avut cu mine!

Iată ce minciuni mai scria în articolașul său agramat: „… am devenit personaj al ziarului Justitiarul in care eram făcut de la evreu pina la homosexual și pedofil. Eram proaspăt căsătorit atunci și citind ziarul, sotia mea de atunci a introdus divort pe motiv ca ea nu sta cu un pedofil.

Nu l-a făcut nimeni evreu sau homosexual și pedofil în publicațiile „Justițiarul”. Altele au fost motivele pentru care cele două neveste pe care le-a avut și-au luat lumea-n cap, le-am scris în episodul trecut: „Oprea este un veșnic perdant părăsit de două neveste, de prima pentru că era împuțit și nu se spăla – sconcsul umbla vara în sandale și cu ciorapi flaușați, lăsând o dâră de parfum producție proprie marca «Alex Dihor»! –, iar de a doua pentru că era violent, o bătea de zăcea la pat câte o săptămână și venea mama ei să o îngrijească. Ticălosul o șantaja ca să nu cheme salvarea sau să meargă la medic, amenințând-o că o denunță la poliție fiindcă ținea, chipurile,  o contabilitate dublă la firma unde era angajată. Știu toate acestea de la mama fetei, cu care am vorbit la telefon în perioada divorțului celor doi. Tot ea mi-a spus că nemernicul îi batjocorea copilul cu handicap al fiicei ei, provenit dintr-o căsătorie anterioară, umilindu-l permanent cu cruzimea unui psihopat.”

Oprea, acest „macho man” al femeilor disperate, aici cu Mădălina Gabor, concubina lui actuală.

Nemernicul minte așa cum respiră, atunci când se referă la relația dintre mine și biata femeie cu care fusese căsătorit a doua oară: „Nu mai vorbesc de telefoanele pe care i le dădea acesteia, de biletele pe care nebunul le lăsa în poștă.” Habar nu am pe unde stătea limbricul ăsta în gazdă cu femeia pe care o maltrata și copilul acesteia, ca să-i fi lăsat bilete în poștă. La telefon am vorbit o singură data, atunci când mi-a spus de bătăile încasate de la mârșavul de bărbatu-său și mi-a dat-o și pe maică-sa la telefon ca să-mi confirme halul în care a adus-o monstrul de care divorța. Nu am scris bilete în viața mea, nici măcar în liceu!

Alex Oprea ăsta a fost blestemat nu doar să fie steril și să nu se înmulțească – Dumnezeu nu permite degeneraților să se reproducă! –, dar a fost pedepsit să crească copiii altora, fiindcă ultimele achiziții ale acestui impostor au fost femei cu copii. Normal, o femeie liberă și fără obligații nu s-ar uita la o stârpitură fără caracter, așa că boul a crescut „vițeii” unor „vaci” inseminate și abandonate de „tauri”.

Acum, Oprea crește copilul unei ciudate pe nume Mădălina Gabor, o militantă progresistă care iubește munca la fel ca parazitul Oprea. Întâmplător, i-a apărut matracucii o fotografie într-un articol din „Justițiarul” (Frustrările unor emigranți dezrădăcinați).

Oaia din turma #rezist a  celor cu creierii spălați, marea iubitoarea de muie a ținut morțiș să-și lase căcărezele proprii la comentarii pe site-ul „Justițiarul”: „Ia te uita unde este folosita poza mea de profil fara permisiunea mea!


Daca nu ma atentiona un prieten nici nu stiam de existenta acestei publicatii de cacat si implict a acestui articol infect. Dar daca tot suntem aici, hai sa te lamuresc mai Danutule, care este faza cu mirifica muie (poate traiesti intr-o grota si inca nu te-ai prins): un partid pe numele lui PSD, amputeaza codul penal si ameninta libertatile cetatenesti ale muciferilor care au ramas sa presteze prin tarisoara, in timp ce rudele lor muncesc de rup in strainatate ca sa-i ajute.

PSD nu se preocupa de spitale (unde oamenii mor medieval style), scoli (unde copiii mor in fose septice) sau de crearea de locuri de munca prin rahatele de judete outside Transilvania (unde troneaza alcoolismul si asistenta sociala). Nuuuu… ei au treaba sa niveleze legea pentru Supremul Cacat Flausat de Teleorman. Momentan muia se propaga doar verbal si in spatiul virtual, dar sunt semne ca se va transforma in cel putin cateva bate administrate in ploaie in dinti PSD-isti. Te-ai prins? Ai facut click? Bravo! No, ia acum si tu o muie, ofilitule!

A primit o replică pe măsură: „Tu Rașela, după câte că ești o olteancă din Vâlcea venită în Ardeal cu pluta, lopătând cu tenișii prin albia Oltului în loc de vâsle sau labe de scafandru și stai la Sibiu cu un boșorog țăcănit care seamnă leit cu libidinosul Viorel Lis, mai arunci și cu rahat în oltenii tăi „outside Transilvania”. Ai călcat în flegma unui sas și ai devenit și tu „ardeleancă civilizată”, că doar se vede după tonul respectuos și decența exprimării tale. Poza cu ovreica cu (cacofonie intenționată, că tare drag îți este rahatul, de ești tot cu el în gură, pe lângă „muia” pe care o adulezi de-a dreptul!) părul roșu nu știam că-ți aparține taman ție, marea vedetă de latrină publică cu mesaje pornografice pe ziduri și petreceri ale moșnegilor impotenți cu ibovnice fomiste puțin mai tinere decât ei, dar dacă ți-ai pus muianul – termen care provine tot din cuvântul tigănesc „muie”, care văd că-ți place mult – ăla nașpa pe Facebook înseamnă că e o fotografie publică. Treci și muncește, că nu ai muncit în viața ta și deja ești cam babă ca să mai produci bani cu altceva, așa că treci tot la frecat, dar de data aceasta cu mopul, că nici bila nu te prea ajută pentru activități mai cerebrale!

Mădălina Gabor fce același semn satanic ca și concubinul ei, Alex Oprea. Ratații ăștia cică sunt „rockeri”. Ptiu, piei Satană!

Am mai scris desprea ticălosul Alex Oprea și de fiecare dată, după fiecare „meci” pierdut, venea spășit să se lingușescă pe lângă mine, pentru ca, după ani de zile de la aparenta stingere a conflictului, să pornească cu aceeași încrâncenare de om nebun noi atacuri la adresa mea. Citiți scuzele acestui jeg, adresate mie în anul 2011, după o campanie de denigrare a mea susținută ani de zile de mârșavul individ: „[…] De curând am aflat şi ce ai făcut tu la REVOLUŢIE ŞI ÎMI CER PUBLIC SCUZE. AM GREŞIT MULT FAŢĂ DE TINE, şi poate că dacă mă ghidam după intuiţia mea şi nu o lăsăm să se altereze , cu tot felul de manipulări, nu ajungeam să ne certăm.[…] […] Nu mai pot trăi oscilând între un orgoliu prostesc de a nu îţi spune de fapt ceea ce simt şi RECUNOAŞTEREA VALORII TALE.[…] […] cred din tot sufletul că ai rămas SINGURUL JURNALIST DIN ARDEAL […] […] Am greşit mult faţă de tine […] […] Ştii, m-am gândit la relaţia noastră […] şi mi-am dat seamă cât e de scurtă viaţă şi că în loc să îţi spun ceea ce de fapt simt pentru tine, ANUME RESPECT PENTRU SINGURUL PROFESIONIST DIN PRESĂ LOCALĂ; RESPECT PENTRU MODUL CUM AI LUPTAT CU MINE, ADICĂ PE FAŢĂ. Am dat cu piciorul unui PRIETEN ADEVĂRAT […] pentru nişte curve![…] […] Mă bucur că acum măcar mi-am dat seamă că ani de zile m-am lăsat prostit de tot felul de inşi, însă nu mă pot ierta. Vină e totuşi a mea! Trebuia să deschid ochii sau măcar să fug la tine să îţi spun …Fiindcă te-ai dovedit a fi singurul corect faţă de mine, chiar şi ca duşman.[…] […] Eu am fost cel nedrept cu ţine, însă nu mai suportam situaţia şi am decis să dau lucrurile pe faţă.  MII DE SCUZE! Dacă îţi face bine, te rog să publici ceea ce ţi-am scris.” (Textul complet aici: http://sibiu.justitiarul.ro/adevarul-iese-deasupra-ca-untdelemnul/).

Au urmat câțiva ani de liniște, iar după aceea nebunul  mitoman a lansat noi atacuri la dresa mea, dar cu același rahat vechi de ani de zile, pe care-l molfăie în gura lui împuțită. Sau citiți ce scria dobitocul acesta pe un forum al revoluționarilor, postând ca „alexpress 1”, după ce citiți, spuneți și voi dacă ăsta pare om normal la cap: „VEI FI SURPRINS SA AFLI CA marius albin marinescu imi e amic si colaborator.jocul acesta intre noi a fost facut la un moment dat ca sa ne protejam amindoi in lupta cu mafia johannis. dar asta cu multi ani in urma. o sa il auziti curind pe marius la INTERNATIONAL RADIO. E drept , Marius a fost gasit OFICIAL informator al securitatii, i s a si anulat certificatul de revolutionar pe chestia asta….insa e mult mai luptator decit papagalii de pe aici. Unul dintre papagali esti tu Pitca, fiindca nimeni nu te crede ca ai fost c vasile roaita cu sirena. sirena a tras-o altcineva si nu te mai apuca sa cauti trecutul fiindca sunt mult mai curat decit se spune pe aici. eu nu am fost implicat IN ABSOLUT nimic in niscarea asta decit din 2012, cind am hotarit sa ma lupt cum pot. daca te deranjeaza ca noi construim si nu demolam e treaba ta. dar frustrarile e bine sa ti le pastrezi pt tine. intre timp completeaza-ti studiile liceale si daca poti fa si o facultate. dupa aceea o sa iti mai dau replici, pina atunci nu. si te rog nu ma mai deranja in privat! ca ti o musti….eu deja iti formulez plingere penala pentru hartuire. citeste noul cod penal si vei afla cum ti-o vei lua. asta se va adauga la alte doua plingeri penale din partea unor membrii ai Miscarii” (http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=455.1095)

Ce ziceți despre un astfel de individ care a scris textul de mai sus pe forumul „Portalul revoluției” în 20 iunie 2014 (http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=455.1100;wap2) și după o perioadă de acalmie, revine în 23 februarie 2017 cu aceleași acuze imbecile împotriva obsesiei lui de o viață, Marius Albin Marinescu?  După mai puțin de trei ani, șarlatanul nu mai luptă cu „mafia johannis”, cum o numea el în anul 2014, ci o suține! Vi se pare un om normal, „cu toate țiglele pe casă”?

(Va urma)

Marius Albin MARINESCU

Prima parte a articolului Alex Oprea, măgarul din turma de oi care behăie minciuni

2 comments

  1. Isi vor mai reveni vreodata?

    • cine sa -si revina, membrii # resist? mai degraba trece camila prin urechea acului (vorba lui Iisus) decat distrusii astia..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *