Home / Actualitate / Află ce Gândesc Tinerii Participanți la Marșul Împotriva Colonizării României – Naționalismul Prinde Teren!

Află ce Gândesc Tinerii Participanți la Marșul Împotriva Colonizării României – Naționalismul Prinde Teren!

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Decembrie 8, 2018

Astăzi Incorect Politic publică un interviu în exclusivitate, după ce oficina globalistă Vice a denigrat marșul împotriva colonizării României, spunând că participanții “nu înțeleg nimic din migrație”.

Naționaliști:

Un grup de naționaliști independenți au fost prezenți la marșul care a avut loc ieri, împotrivă colonizării României cu imigranți musulmani. Sperăm ca în ultimul ceas politicienii „noștrii” să se trezească și să nu semneze acel pact pentru migrație propus de ONU, cum de altfel au făcut mai multe țări suverane.

Află ce Gândesc Tinerii Participanți la Marșul Împotriva Colonizării României - Naționalismul Prinde Teren!

Prezența acestor tineri stârnește panică în rândul jurnaliștilor pentru că nu sunt afiliați vreunei organizații, au venit din proprie inițiativă, conștienți de pericolul imigrației.

Am stat de vorbă cu unul dintre aceștia, care se semnează Naționalist Independent:

Interviu

Sterie Ciumetti: Pentru început, spune-mi câteva cuvinte despre tine și ce te-a determinat să participi la marșul împotriva colonizării României.

Naționalist Independent: Sunt un tânăr naționalist din București. Am decis să particip la acest marș în numele celor din urma mea. În numele celor care se nasc acum. Datoria mea este să apăr această țară și acest popor. Consider că refugiații nu au ce căuta în țara mea.

S.C.: Faci parte din vreo asociație sau ONG?

N.I.: Sunt un naționalist independent. Nu fac parte din nici un grup sau ONG.

S.C.: Împreună cu alți tineri țineai un banner mare pe care scria refugiații nu sunt bineveniți în România. Cum a reacționat lumea din stradă?

N.I.: Populația era de partea noastră în mare parte.. Foarte multi români sunt ignoranți. Nu le pasă pentru că ei cred că refugiații nu prea vor să rămână în România. Au distrus vestul europei. Autoritațile din țări mult mai ” dezvoltate” ale europei nu fac față. Ce șanse avem noi să îi controlăm? În stradă până și jurnaliștii se dau prietenoși.. Apoi sa vezi ca ajungi bătaia de joc a marxiștilor de pe internet. De aia nu vorbesc niciodată cu nici un jurnalist în stradă.

S.C.: V-au abordat jurnaliști în timpul evenimentului?

N.I.: Normal. Nu stiau cum să-ți bage camera în față ca să le răspunzi la câteva întrebări. Pe internet răspunsul se întoarce împotriva ta în general.

S.C.: Voi sunteți tineri, de ce preferați să mergeți la acțiuni naționaliste în loc să vă trăiți viața și să vă distrați ca majoritatea tinerilor de azi?

N.I.: Pentru că noi, tinerii naționaliști, reprezentăm viitorul țării. Viitorul rasei albe este în mâinile noastre. Și sincer chiar este distractiv să călatorești alături de camarazii tai și să lucrezi alături de ei.

Află ce Gândesc Tinerii Participanți la Marșul Împotriva Colonizării României - Naționalismul Prinde Teren!

S.C.: La ce alte acțiuni de acest fel ai mai participat?

N.I.: La comemorarea Căpitanului. La marșul pentru normalitate. Am fost si alături de frații sârbi pe stadion. La parada militara de pe 1 decembrie. Naționalismul nu e o ideologie politică cum o văd ceilalți oameni.. E un stil de viață!

S.C.: Totuși acest stil de viață devine din ce în ce mai periculos în zilele noastre, cu legi împotriva libertății de exprimare, amenzi date de CNCD pentru “discrimiare” și cenzura aflată în continuă creștere. Nu vă e teamă că puteți fi hărțuiți mediatic, amendați, sau chiar arestați pentru naționalism?

N.I.: De ce să ne fie frică? Ne asumăm faptele. Luptăm pentru binele poporului român. Pentru adevărul pe care ei încearcă să-l ascundă sau să-l înlocuiască cu minciuni care pretind că sunt adevărate. Pentru dreptate chiar dacă nu e mereu echivalentă cu legea. Pentru ce iubesc sunt gata să fiu târât prin pușcărie și să fiu îngropat în pământ.

Află ce Gândesc Tinerii Participanți la Marșul Împotriva Colonizării României - Naționalismul Prinde Teren!

S.C.: Crezi că politicienii vor ține cont de mesajul vostru?

N.I.:Nu. Ca de obicei. Nu le pasă de noi. Nu le pasă de țară. Nu le pasă de popor. Mesajul nostru nu e pentru politicieni. E pentru români! Ei trebuie să înțeleagă. Un popor educat este cel mai mare dușman al unui conducător corupt.

S.C.: În încheiere, ce ai vrea să le transmiți elevilor și studenților care urmăresc acest interviu?

N.I.: Ieșiți din case! Luptați fără frică! Ce ar spune soldații căzuți in apărarea neamului să ne vadă așa? Ce ar spune Căpitanul Codreanu? Ce ar spune Mareșalul Antonescu? Gândiți-vă la ei când puneți mâna pe drapel. Gândiți-vă la ei când înaintați spre victorie! Multă sănatate și sărbători fericite!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.