Home / Actualitate / Emmanuel Macron Este Vinovat de Crime Împotriva Umanității

Emmanuel Macron Este Vinovat de Crime Împotriva Umanității

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
December 8, 2018

Emmanuel Macron Este Vinovat de Crime Împotriva UmanitățiiPreședintele Franței, Emannuel Macron, își gazează propriul popor pentru a menține puterea politică. Acestea sunt crime împotriva umanității pentru care trebuie să dea socoteală!

Cu câteva luni în urmă, presa aservită ne spunea cât de rău este guvernul pentru că a permis jandarmilor să folosească gaze lacrimogene la protestele fără autorizație de pe 10 August.

În America, ceva similar s-a întâmplat, presa demonizându-l pe președintele Donald Trump pentru că forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene împotriva imigranților ilegali care au încercat să treacă fraudulos granița.

Acestea sunt câteva tweet-uri din acea vreme:

Ei consideră că este malefic să folosești gaze lacrimogene pe oameni, chiar și atunci când aceștia încearcă să-ți invadeze țara. Nu este o poziție rezonabilă, dar totuși este poziția lor. De ce nu auzim nimic în acest sens despre Franța?

În ultimele săptămâni guvernul francez a folosit mii de canistre de gaz lacrimogen împotriva propriului popor. Asta face parte din efortul președintelui Emmanuel Macron, care este văzut de poporul francez ca o marionetă aservită intereselor jidanilor bancheri. Popularitatea sa a scăzut la 18 procente.

Emmanuel Macron Este Vinovat de Crime Împotriva Umanității

Macron își gazează propriul popor într-o încercare disperată de a menține puterea politică. Dacă în trecutul recent s-a condamnat folosirea gazelor asupra protestatarilor ilegali sau asupra imigranților invadatori, atunci cu siguranță se poate argumenta că a folosi gazul împotriva propriului popor este condamnabil.

Mass media jidănească a mai cerut ca Siria să fie invadată după ce au pretins că Bashar Al-Assad și-a gazat propriul popor. Singura dovadă care să susțină teoria lor a fost o înregistrare în care niște copii erau șpreiați cu furtunul cu apă. Asta n-a dovedit nimic.

Spre deosebire de Assad, avem destule dovezi care să confirme faptul că Macron într-adevăr își gazează poporul. Faptul că această presă mincinoasă nu critică regimul Macron dezvăluie un dublu standard ipocrit și evident.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla astăzi când la Paris s-au mobilizat peste 120 de mii de soldați, blindate, arme, 140 de mii de grenade (record) și un popor pregătit de orice.

Prăbușirea republicii mondiale este o posibilitate.

Înnăbușirea sângerată a revoluționarilor este o altă posibilitate, care va duce tot la prăbușirea republicii.

Articol inspirat de pe Daily Stormer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.