Home / Educativ / Interviu Incorect Politic cu Straja Neamului – Organizație Naționalistă de Tineret

Interviu Incorect Politic cu Straja Neamului – Organizație Naționalistă de Tineret

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Mai 2, 2022

Interviu Incorect Politic cu Straja Neamului - Organizație Naționalistă de Tineret

Interviu Incorect Politic cu Straja Neamului

Organizație Naționalistă de Tineret

 

În contextul colonizării și acaparării României de un regim antinațional, de la Guvern și Parlament până la instituții non-guvernamentale și mass media, tineretul care simte că are loc un genocid lent al Românilor începe să acționeze ca anticorpii unui organism, luptând prin activism și educație cu boala degenerativă care a pus stăpânire pe trupul țării.

O astfel de organizație naționalistă de tineret apărută din cauzele enumerate mai sus este Straja Neamului. În rândurile ce urmează vă prezint un interviu cu liderul grupării, care este student și vorbește în numele Strajei Neamului.

Interviu INCORECT POLITIC

Sterie Ciumetti: Sunteți un grup naționalist nou apărut în condițiile în care în România acționează câteva zeci, dacă nu chiar peste o sută de grupuri și grupulețe naționaliste. De ce ați apărut și ce vă diferențiază față de restul?

Straja Neamului: Apariția noastră a fost doar efectul nemulțumirii membrilor față de abordarea grupurilor asupra problemelor actuale din țară. Ceea ce ne diferențiază este viziunea noastră, faptul că dorim să readucem suflul de viață naționalismului românesc, care din păcate se află, momentan, într-o stare vegetativă.

S.C.: Care sunt convingerile pe care le aveți despre societate, politică, credință, pe scurt care este crezul vostru?

S.N.: Crezul nostru are ca centru credința ortodoxă, anume creștinismul neinfluențat de fluxul decadent care a acaparat toate aspectele societății.
Luptăm cu forma modernă a creștinismului, anume credința alterată de “evanghelia” socială (o religie bazată pe sentimente). Noi urmăm ferm calea profeților care au stat drepți împotriva oricărei amenințări spirituale. Credința ortodoxă și tradițiile sale milenare sunt sub asediu de către o apatie și indolență exacerbate, fapt ce a trezit dorința de revoltă a adevăraților credincioși.

Societatea modernă este o carcasă goală, bazată pe principii incompatibile cu sufletul omului, fapt care fie conștient sau inconștient este resimțit de orice membru al ei. Aceasta a creat concepte care se răzvrătesc împotriva ordinii naturale prestabilite, cu scopul de a înăbuși abilitatea oamenilor de a se revolta.

Dorința noastră este de a ne ajuta semenii să se trezească din transa care inevitabil îi va duce în prăpastie.

Cât despre politică, Straja are un singur lucru de spus: nu există soluție politică.

S.C.: V-ați implicat pentru susținerea lui Vasile Zărnescu, primul Român care a fost condamnat în urma unor opinii exprimate în scris, mai exact pentru studiile sale publicate despre holocaust. Până la urmă Curtea de Apel București i-a admis apelul și l-a “iertat“, bravul colonel primind doar un avertisment. Într-o oarecare măsură putem afirma că presiunea societății civile reale (asociații și grupuri naționaliste) a avut un efect. În contextul în care astăzi ne putem bucura de libertatea colonelului Vasile Zărnescu și de victoria sa, cum vedeți implicarea voastră în această luptă, ce impresii v-a lăsat și ce concluzii ați tras?

S.N.: Concluziile în legătură cu cazul Zărnescu sunt destul de simple. Statul român nu valorează libertatea cetățenilor, oricine fiind nemulțumit de situația actuală sau care îndrăznește să se abată de la normă suferind consecințele. Aceasta reprezintă încă o dovadă a faptului că noi nu am fost niciodată cu adevărat liberi.

S.C.: Ce alte proiecte ați demarat și ce plănuiți pe viitor, în limita în care ne puteți dezvălui?

S.N.:În prezent desfășurăm o acțiune de colaborare cu alte grupări naționaliste din Europa, alianță numită Eurofront. Cât despre proiecte viitoare, acestea sunt doar pentru cunoștința membrilor strajei.

S.C.: Care este părerea voastră despre U.E., N.A.T.O., Federația Rusă și conflictul din Ucraina?

S.N.: Considerăm UE și NATO ca niște alianțe paravan care au scopul de a crea tensiuni și a oferi cetățenilor um sentiment fals de siguranță. Realitatea este că oricine deranjează sau nu poate fi controlat va avea o soartă cruntă. În legătură cu conflictul din Ucraina avem de spus ca este un război fratricid, menit să servească interesele grupului de oameni care nu pun preț pe viața umană.

S.C.: Dacă este să vorbim despre făurirea unei elite naționale, educația este un punct central, așadar ce cărți ați recomanda tinerilor naționaliști?

S.N.: Cunoașterea sedimentează caracterul, prin urmare recomandăm citirea cărților care învață și abilități, pe lângă cunoștințe. Așadar propunem următoarea listă: Biblia, Inițierea Unui Scutier, Zero Toleranță, Naționalismul Biologic Și Socialismul Datoriei, Mein Kampf, Pentru Legionari, Jurnalele Lui Turner, Manual De Supraviețuire de Șerban Derlogea, Surviving The Wild de Joshua Engart și Societatea Industrială Și Viitorul Ei.

S.C.: Ce ne puteți spune despre consecințele pasivității și războiul spiritual?

S.N.: Oricine crede că atâta timp cât nu se implică nu va fi afectat, se minte pe sine. Mai devreme sau mai târziu nu va mai fi loc de neutralitate. Cei ce se complac cu fărădelegile actuale sunt la fel de vinovați ca și cei ce rănesc activ ordinea naturală.

Viziunea asupra situației se schimbă radical atunci când se ajunge la realizarea că toată această luptă este doar un efect, consecința unui război spiritual purtat încă de la începutul umanității. Toate nedreptățile pe care le trăim sunt doar un semn al monopolului deținut de diavol asupra lumii noastre. Motiv pentru care credința noastră este cea mai mare armă.

S.C.: Care este mesajul vostru pentru cititorii Incorect Politic, cu precădere pentru tinerii care discern decadența morală a societății moderne și au un instinct adânc de revoltă împotriva acestei ordini mondiale profund viciate de materialismul iudaic?

S.N.: Schimbați-vă pe voi ca să puteți să schimbați lumea. Credința în Dumnezeu să fie stâlpul vostru. Deveniți cea mai bună versiune a voastră, nu faceți compromisuri și evoluați. Fiți integri și formați familii ortodoxe unite.

Schimbarea externă va fi imposibilă fără o schimbare interioară.

S.C.: Unde vă pot găsi cei interesați să vi se alăture și ce fel de persoane căutați să recrutați în rândurile voastre?

S.N.: Cei care doresc să ne contacteze, suntem prezenți pe Telegram și Instagram. Cât despre condițiile aderării, acestea sunt cunoscute și puse pe pagina de telegram și cea de instagram. Ținem să menționăm că acceptăm doar persoane care au împlinit deja 18 ani.

https://t.me/strajaneamului

https://instagram.com/strajaneamului?igshid=YmMyMTA2M2Y=

2 comments

 1. Nu puteti posta aceste carti -Zero Toleranță, Naționalismul Biologic Și Socialismul Datoriei- in format pdf?

 2. “Dumnezeu este unul”

  Posibil, dar se pare că încă nu și-a făcut saitul: https://god.one/

  “Cât despre politică, Straja are un singur lucru de spus: nu există soluție politică. […] În legătură cu conflictul din Ucraina avem de spus ca este un război fratricid, menit să servească interesele grupului de oameni care nu pun preț pe viața umană.”

  Foarte frumos, asta tot zic și eu, dar despre cărți:

  “propunem următoarea listă: Biblia,”

  Care dintre ele?

  https://saccsiv.wordpress.com/2021/12/02/semnul-fiarei-face-pre-toti-biblia-1688-sau-sileste-pe-toti-biblia-actuala/comment-page-1/

  https://saccsiv.wordpress.com/2020/02/16/de-ce-au-modificat-in-editiile-noi-ale-bibliei-cei-666-de-talanti-cu-660-de-talanti-comparatie-cu-ce-scria-in-biblia-din-1688-si-biblia-din-1914/

  https://saccsiv.wordpress.com/2022/04/19/modificari-in-bibliile-noi-despre-credinciosie/

  https://archive.org/download/ScurtaIstorieATimpuluiStephenHawking/Tehnici%20de%20manipulare%20-%20Bogdan%20Ficeac.mobi

  “Cu cât vei încerca mai mult să înţelegi ceea ce spun, cu atât te vei dovedi mai incapabil să pricepi vreodată. Înţelegi?” (pagina 93)

  Nu știu ce del de fișier e *.mobi dar ar trebui să se deschidă cu https://sourceforge.net/projects/okularinst4win/files/ (n-am Window$ și nu pot să verific)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *