Home / Actualitate / Interviu cu Tudor Ionescu, Președintele Partidului Noua Dreaptă

Interviu cu Tudor Ionescu, Președintele Partidului Noua Dreaptă

Vlad Voicu
Incorect Politic
Octombrie 4, 2020

Emisiunea Voci Naționaliste l-a avut invitat pe Tudor Ionescu, Președintele Partidului Noua Dreaptă. Noua Dreaptă e singurul partid care are curajul să promită că va abroga legea antilegionară (217/2015) sau că o vor modifica cu scopul de a incrimina comunismul și a scoate înafara legii manifestațiile și simbolurile cu caracter comunist.

Ca să candideze au nevoie doar de 100.000 de semnături care se pot depune online pe nouadreapta.org/semneaza

7 comments

 1. billionaire shekel supreme

  Niciun cuvant depre AUR aici pe blog!?

 2. Daca veti reabilita legionarismul, dar veti condamna comunismul (socialismul de fapt, caci comunismul nu a existat, dar se incearca a fi impus prin globalism), cu ce veti fi mai buni decit jidanii goimofobi ?!

  • Comunismul nu a existat? Sloim, lasa-ne.

  • Nu stii nimic despre Miscarea Legionara in care au fost si jidani doritori de impamantenire si de credinta,nu doar civila.
   Nu exista o ideologie “legionarism” care sa fie reabilitat; daca esti crestin, adica ortodox si iubesti neamul tau si Tara in care in vietuieste asta te desemneaza drept legionar.
   Nu trebuie sa te inscrii in vreo orhganizatie, nici sa te imbraci invreun fel anume – daca esti roman, nu poti fi altfel fiindca nu mai esti roman…
   La ce renunti ca sa nu fii [catalogat] legionar?
   La neam, la Tara ori la credinta?

   Comunismul a existat si [prea] exista – este iudaism mascat, coafat pentru goym (-m este pluralul…).
   A fost servit “pentru incalzire” ca fiind inter-nationalist si dupa distrugerea URSS ne este servit “pe bune”, adica asa cum zice iudaismul sa fie ceilalti la picioarele lor – globalism.
   ————-
   Iti sugerez sa mai inveti, sa te mai documentezi inainte de a face afirmatii mascate sub forma de intrebare!
   Din aparent – intrebarea ta reiese ca legionarul si jidanul care uraste pe goy sint la fel… ceea ce este nu o eroare ci o tampenie.

 3. Mai exista inca Noua Dreapta ? Mai exista INCA Tudor Ionescu ? Pana in prezent s-au remarcat doar prin tacere asa incat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *