Home / Actualitate / Inițiativă Pentru Restaurarea Tricolorului Profanat din Spațiul Memorial al Mausoleului de la Mărășești

Inițiativă Pentru Restaurarea Tricolorului Profanat din Spațiul Memorial al Mausoleului de la Mărășești

Sterie Ciumetti
Incorect Politic
Aprilie 20, 2022

Inițiativă Pentru Restaurarea Tricolorului Profanat din Spațiul Memorial al Mausoleului de la Mărășești

 

Articolul apărut ieri, intitulat Spațiul Memorial al Mausoleului de la Mărășești a fost Profanat, în care un soldat român arată cum culoarea roșie din tricolorul vopsit pe zid a fost ștearsă pentru a se vedea doar albastru și galben, aluzie la servilismul față de Ucraina, o țara ostilă României, a generat reacții în societatea românească.

Astfel că patriotul Marian Motocu, liderul asociației naționaliste 41 pentru România, un Oltean încăpățânat și minunat, a luat atitudine și începe mobilizarea oamenilor pentru a reface tricolorul profanat. Puteți să-l contactați la numărul 0721739138 (care apare pe pagina lui de VK) pentru a vă implica direct în această campanie sau să-l susțineți de la distanță cu bani de motorină pentru deplasare.

Marian Motocu

Când se comit astfel de gesturi grave, profanări ale simbolurilor naționale, într-o sfidare totală a moștenirii neamului românesc, duhul strămoșesc ne cheamă să reacționăm și duhul creștin ne cheamă să fim solidari.  Îl salut cu respect pe Motocu Marian pentru curajul și dăruirea sa pentru cauza națională și vă îndemn cu camaraderie să vă alăturați demersului său de restaurare a tricolorului profanat.

Apelul său complet poate fi vizionat mai jos sau direct pe pagina sa de VK.

Salutăm și intervenția senatoarei Diana Șoșoacă, care a semnalat profanarea acestui monument pe pagina sa de Facebook. Intrați s-o apreciați până nu i se închide pagina.

3 comments

  1. “..culoarea roșie din tricolorul vopsit pe zid a fost ștearsă pentru a se vedea doar alb și galben…” Doar albastru si galben este corect.
    Ce dracu aveti nu mai stiti s vorbiti si sa scrieti corect ?

  2. Daca tot cumparati vopsea rosie, luati un pic mai multa decit trebuie sa turnati peste cei care au comandat stergerea abuziva a vechii zugraveli.
    Sa nu-l uitati pe navetistul din 3Coceni !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *