Home / Actualitate / Infamia comisă împotriva lui Miron Manega declanșează un PROTEST în fața sediului UZPR – luni 29 aprilie

Infamia comisă împotriva lui Miron Manega declanșează un PROTEST în fața sediului UZPR – luni 29 aprilie

Incorect Politic
Aprilie 24, 2024

Infamia comisă împotriva lui Miron Manega declanșează un PROTEST în fața sediului UZPR - luni 29 aprilie

Infamia comisă împotriva lui Miron Manega declanșează un PROTEST în fața sediului UZPR – luni 29 aprilie

Via Certitudinea:

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România: dictatură, pluton

de execuție și temniță inchizitorială de Ev Mediu contemporan!

Vicepreședintele UZPR Miron Manega – cunoscutul jurnalist, poet și realizator Tv – este pus de-a dreptul în lanțurile infamei trădări, de propriii săi colegi (o parte) pentru vina de a fi slujitorul memoriei Martirilor și Mucenicilor Golgotei Românești!

Am mers împreună pe urmele însângerate ale lui Avram Iancu și Brâncuși, a venit în Parlamentul României pentru drepturile istorice ale Moților, a făcut marșuri cultural-istorice, și-a înscris și și-a bătut viața pe crucile celor osândiți, de hazardul istoriei, la batjocuri și umilințe greu de dus de un spirit obișnuit!

Împotriva oricăror riscuri și amenințări cu moartea, Miron Manega și-a încrustat idealurile pe mult pătimitul Tricolor! Am ridicat împreună Tricolorul cu Avram Iancu la porțile Palatului Cotroceni și în Cetatea Alba Iulia. Trudește ca un scrib liturgic la ziarul național CERTITUDINEA – pentru onoarea și demnitatea identitară a neamului nostru milenar, ale cărui cultură și istorie sunt ascunse în arhivele Cancelariilor europene!

Acest om este o instituție națională, este păstrătorul sigiliilor Voievozilor și Cărturarilor, este Letopisețul Martirilor, Eroilor și Mucenicilor descinși din cultura nord-dunăreană, întâia cultură din Europa, cum spun scrierile antice și contemporane!

Acest cruciat identitar este condamnat, de niște călăi și jefuitori ai Culturii și Limbii Române, la eliminarea din viața publică a Națiunii sale, pentru care s-a răstignit și s-a crucificat cu smerenie apostolică.

Judecați domniile voastre această nedreptate!

Luni 29 aprilie la ora 16.00, voi protesta din scaunul meu cu rotile în fața sediului Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, al cărei membru sunt, pentru a mai spăla din rușinea acelor membri UZPR care au ales să tacă în fața unui abuz comis împotriva libertății de exprimare.

LAURIAN STĂNCHESCU

scriitor, jurnalist, istoric literar

7 comments

 1. caroline gunderode spune:
  aprilie 24, 2024 la 9:25 pm

  „Razboiul din Ucraina nu se va termina intrucat actiunile de la bursa legate de acest razboi, sunt in crestere ” !!!

  spunea un broker francez de pe you tube, confirmat tot acum doua zile de Markus Krall , un reparator de institutii financiare in 42 de tari , pana azi, cand are 62 de ani si stie ce spune .
  Au spus-o acum cateva zile, inainte ca SUA sa mai pompeze alte noi recente 60 de miliarde de dolari , acum doua zile, in razboiul din Ucraina si Israel .

  ” Patriotii ” astia „romani” rusofobi, pricep ei criteriile camatarilor si guvernantilor din SUA, pe care-i asculta, si de pe restul globului, pricep ei marsavia razboiului dus in Ucraina, care va cuprinde si Romania si pana la urma, posibil intreaga Europa si, dece nu, omenirea intreaga care nu are nicio alta contraforta cu care sa se opuna unui razboi , eventual atomic, deloc improbabil , caci ne domina si ne conduc nebunii ocultei si finantei mondiale ?

  Maestre Miron Manega, sunteti predestinat sa Va desprindeti de acest grup de nemernici !
  Asa Va sta bine !
  Stiati probabil ca un diamant singular , ramane SOLITAR !
  Singurul loc unde Va sta bine sa apareti, este GRUPUL PENTRU ROMANIA.

  Cu Dumnezeu inainte !

 2. Efect Politic, 24.04.2024

  Global NEWS cu Domnul Manega

  https://fb.watch/rFgoSADKL2/

 3. Dincolo de orizont – Cât de pacifistă și defensivă este NATO? (partea a doua)
  cu Col. SRI (rtg.) Vasile Zărnescu

  https://fb.watch/rFfJq3mFkk/

 4. DREPTATE ptr. DL. MIRON MANEGA !

  DOMNUL si MAICA SFÂNTA sa te protejeze Iubitorule de DUMNEZEU si de NEAMUL ROMÂNESC !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *